Lia nagyon-nagyon tehetséges, már régen is az volt. Én először a tatabányai Üvegcipőben láttam Irma szerepében, akkor jegyeztem meg a nevét. Annak már vagy 6-7 éve...
Most a Szonjában nagyon szeretem az Új Színházban, illetve a Guppiban az Aranytízben. Megnézésre, sőt ismétlésre érdemes mindkét alakítása.
A Guppiban az az érdekes, hogy az elején annyira nőietlen, aztán az egyik jelenetnél jön a változás és mintha egy másik ember lenne a színpadon.
Senki sem tudja megmondani, hogy mi P.L. "titka"? Mert az példa nélküli, hogy valaki az ismeretlenségből előlépve későharmincasan tudjon ilyen vonzást produkálni!
Igen, én is megnézném a Beugrót is, és Liát is :-). Próbáltunk jegyet szerezni, de azt hiszem, hogy már márciusban sem sikerült. Az évad végéig minden jegy elkelt. De azért fura, mert néha látok üres székeket a tévében...
Érdekes, hogy férfiakkal nem lehet úgy beszélgetni Pokorny Liáról, hogy ne az derülne ki, mondhatunk, amit akarunk, de szexuális vonzereje ott lebeg a szavak felett.
Lia improvizál Scherer Péterrel BÁCSKAI JULI PSZICHOSZÍNHÁZÁBAN, december 10.-én este 10.-kor az Arany János u.10.-ben (ARANYTÍZ) . Téma. Álmaim hercege.Bácskai Juli Pszichoszínházapszicho-graffiti