Én egy ideig nem mehetek, elkapott egy nagyon ronda betegség, amivel csak pihizni szabad, meg diétázni. Ennek ellenére itt ülök a munkahelyemen, nehogy kirúgjanak, és reménykedem benne, hogy nem ártok vele az egészségi állapotomnak.
Gyerek már nagyon várja a koncertet. Egy igazi 4-es tombolós bulira kéne elvinnem, azt irtóra élvezné, csak azok későn kezdődnek sajnos.
na akkor szerencsére sikerült teljesen "megfertőzni" a kis lurkót :-) Reméljük teljesül az álma és még az Ő gyerekei is ismerni fogják a srácokat és zenéjüket :-)
Köszi, csak lehet kissé fanatikus, mert azt kérdezte múltkor, hogy ha én öreg leszek akkor odaadom-e neki a Fullánk cd-t, mert szeretné majd a kisfiával hallgatni a kocsiban.... Na ja, ezt nem lehet megúnni.... ;-)
Húúúú, benézek ide és nagyon meglepődtem: itt az én kis Brúnócskám! Oké, nem ide való, egy Ádámos oldalra, de nekem azért örömet okoztál vele, köszi! Igaz, ő is nagy Roy&Ádám rajongó!
Amióta gyermekét egyedül nevelő szülő lettem magam is, én sem jutok el annyi koncertre mint szeretnék, no de majd ha jönnek a szabadtéri koncertek! Akkor viszem az aprólékot is!
Sziasztok!!! Egyetértek Veletek Ádámot illetően, jó nem akarom itt sztárolni vagy ilyesmi, csak szerintem is csodálatraméltó már csak az is hogy megtudja találni az egyensúlyt munka és család között, nagyon sok olyan ember van aki csak a munkájának él és elhanyagolja a gyerekét, családját, szóval nem is akarom tovább ragozni a szót, de igazán példát vehetnének róla sokan, mert nem nagyon ismerek olyan embert aki ezt megtudná tenni.
Egyszóval az Ádám egy nagyon jó pasi kivűlről is meg belülről is, biztos vannak hibái - mert hát kinek nincsenek-, de aki így tud zenélni az nagyon rossz ember nem lehet!!!
Amióta voltam a Triófesztiválon újra kiújúlt nálam a Roy és Ádám szindróma és már alig várom, hogy hol láthatom, hallhatom Őket újra!!!
Akkor a papamackó szerep megy neki:-) Egyetértek, meg kéne ismerni. Vajon hány nő kíváncsi még rá rajtunk kívül? :-) Dévényi Tibibácsi elintézhetné... Nos, bárhogy is él Ádám, a fontossági sorrendet megtartotta az életében, és ez ritka, főként ha ennyi éve van a showbizniszben. Gratulálunk! Jó példát mutathat másoknak,az biztos. Biztosan sok egyedülálló szülőbe önt lelket.
Tudod ez furcsa, mert egyrészt zárkózottnak és megközelíthetetlennek tűnik, másrészt az életvitele miatt, hát hogy is mondjam, valahogy mégsem hisz el az ember minden ilyet, amit az újságok róla írnak. Jó lenne őt megismerni, de szerintem nem sok embert enged igazán közel magához, s talán megvan ennek az oka.
Mindenesetre egy nagyon kiegyensúlyozott, talpraesett kisfiút sikerült nevelnie a fiából és ez mindenképpen becsülendő. Én már csak tudom, hogy nem egyszerű ez, én is egyedül nevelem a fiam, nagyon észnél kell lenni, és nagyon kell szeretni ahhoz, hogy ilyen jó emberke váljon belőle.
Nemrég olvastam egy rövid beszélgetést vagy micsodát Ádámmal, amiben elmondta hogy miért él egyedül. Utalgatott rá hogy ő olyan csendes tipus (máshol is nyilatkozta már hogy zárkózott), és ez elgondolkodtatott. Hogy lehet egy helyes, mutatós férfi elég hosszú ideje egyedülálló? Ráadásul úgy, hogy egy teljes embert kívánó,hajtós szakma mellett nem pattintja le a gyerekét,hanem ő nevelgeti? Ezt férfiak között elég ritkán tapasztalom, és nagyon nagy szónak tartom hogy Ádám ezt vállata. Az ilyen emberek után nemhogy kapkodnak a nők, de már el is kapták.Tehát adott ez a bociszemű férfiú, a hölgyek bálványa,aki népes felhozatalból válogathat. (És olyan kis cuki, jegyezném meg pirulva.) Vajon ez a facér, érzékeny művész-imidzs csak máz? Vagy tényleg akadnak még figyelemreméltóan rendes emberek manapság a rivaldafényben, akik nem hajlandóak kompromisszumokat kötni? Annyira-annyira kíváncsivá tesz!!!
Ez vicces: utólag elolvasva én sem mindig értem, mit akartam írni...Pl most sem igazán. De valami olyasmi a lényege, hogy bármit csinál magával Ádám, akkor is irtó férfias és szexis férfi marad. Legközelebb mellékelek az irományaimhoz értelmező szótárt is.... :-)
Nekem a kezdeti időszakban nem annyira jött be a srác, mert olyan túl kiskölök volt még. Aztán elkezdett férfiasodni... És hát hmmmm...... Most sem rossz, mit tagadjam, csak szerintem unalmas lehet ez a szépfiú szerep, néha lázadni kell, ami eleinte furcsa, sőt meghökkentő eredménnyel jár, de ha másodszori ránézésre azt mondja az ember lánya: Ez a pasi még így is irtó szexi. Ez van....
Ha engem kérdeztek.. szerintem Ádám Roy&Ádám kezdetén sokkal jobban nézett ki, olyan kis vékonykán, olyas formában, mint például itt azon a reggeli, "korán kelős" képen.
Meg szerintem Ő hajlamos arra, amikor éppen olyanja van.. hogy pluszban rátesz még egy lapáttal és az öltözködésével .. stb. mégjobban leépíti magát kinézetre.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy ez a hízás általános betegség. Ismerősi körömben, meg hírességeknél is többnyire azt látni, hogy mindenki csak hízikhízik.
Rólam ugye ne is beszéljünk:), én is jó pár kilóval több vagyok, mint pár évvel ezelőtt, pedig azelőtt nem voltak ilyen jellegű problémáim. Előtte mindig azt kaptam tesiórákon a csajoktól, hogy Kriszta neked olyan jó alakod van (ráadásul csajoktól!!!).. Most már nem kapok ilyeneket:), most az van, hogy itt háj, ott háj, nehezebb a mozgás.. ilyesmi:))))
Látom, valaki írta az üzenőfalra, hogy Ádám megpocakosodott. Szerintem is jól áll neki az a kis pocak. Csak a karjának az íve így már nem annyira szép, de azért alapjában véve ugyanolyan jó, mint eddig.
Ha értelmetlen vagyok bocsi, összesen másfél órát aludtam. :-)
Ha lesz kép, majd elküldöm a linket. Egyébként a kis fickó holnap fél 5-kor elvileg élőben megtekinthető az Árkádban a betlehemi előadásban, mint csillag. Kire ütött ez a gyerek, hogy ilyen aktív életet él??? :-)
Ja azt nem is mondtam, hogy a kocsiban szétkapta a kihangosító szett mikrofonját, hogy abba énekelhesse a Valamit valamiért című számot. Fanatikus..... :-)