Keresés

Részletes keresés

Szigi101 Creative Commons License 2016.03.10 0 0 35

Végre egy jó Mester Tamás-szám! :D

 

https://soundcloud.com/xyuspace/lemon

Előzmény: ultraviolator (34)
ultraviolator Creative Commons License 2016.02.26 0 0 34
_*Moon* Creative Commons License 2011.04.19 0 0 33

 

Sziasztok!

 

Mester Tomi egyik régi szép szerzeményét most muszáj betennem... :)

Biztos ti is szeretitek...

lia15 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 32

Eddig én is úgy gondoltam, hogy zsűritagként azt nem mondhatja ki, hogy nem szeretné, ha Szíj Melinda nyerné meg a versenyt. Ez a véleményem azóta sem változott, viszont Mester Tamás legutóbb azt nyilatkozta, hogy ő ezt nem mondta csak annyit, hogy Kállay-Kökény döntőt szeretne és ez azért árnyalja a képet. A bulvársajtó színvonalát tekintve én simán el tudom képzelni, hogy kiforgatták a szavait. Valakik mellett kiállni más, mint valaki ellen. Attól ő még Melindát is tehetségesnek tartja, de úgy gondolja, hogy vannak nála jobbak. Ahhoz viszont joga van, hogy az eddigi produkciók alapján megítélje a versenyzőket, végülis ezért ül ott. 

 

Előzmény: Ildi90 (31)
Ildi90 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 31

Teljesen egyetértek, az becsülendő hogy felvállalja a véleményét, viszont szerintem nem a verseny közben kellett volna elmondani, hanem utánna vagy ha Melinda már nincs versenyben.

Előzmény: lia15 (29)
lia15 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 30

Bocs nem Gangszta, hanem Ganxsta.

Előzmény: lia15 (29)
lia15 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 29

Azt nem tudom megítélni, hogy milyen ember Mester Tamás, mert nem ismerem személyesen. Az tény, hogy mindig őszintén elmondja azt, amit gondol, azon persze lehet vitatkozni, hogy milyen stílusban és hogy helyénvaló-e, mint pl. az, amit most Melindával kapcsolatban mondott. Nem is az, hogy igaza van-e, hanem az, hogy ki szabad-e ilyet mondania zsűritagként. De legalább felvállalja arccal is a véleményét és nem név nélkül pocskondiáz másokat, mint ahogy egyesek őt buzizzák le stb. és itt most nem az itt hozzászólókra gondolok. Én ezt tartom gusztustalannak.

 

Egy zene megítélése szintén szubjektív dolog. Szerintem Tamásnak színvonalas számai vannak, a dalszövegeinek van mondanivalójuk és nekem nagyon bejön, hogy ekkora átéléssel énekel. Az "A Pillanat"-című CD-je is szuper és az is csúcs, amit Gangsztáékkal a Jack Jackben összehoztak. Érdemes megnézni az erről készült filmet is. 

Előzmény: tirtikka (28)
tirtikka Creative Commons License 2010.11.24 0 0 28

MOst , hogy lecsengett ez a husi téma, már alig írnak a Mester oldalára :D

Nagyon vicces, kiváncsi vagyok mikor fog megint beszólni valakinek, hogy nőjjön kicsit a népszerűsége. Eléggé fura, ez az ember meg kell hagyni, bár ő öltözködik a legnormálisabban az egész show-ba. Szerintem egyedül ő nem hagyja , hogy a stylistok rávethessék magukat és valami csilli-villi cuccba beöltöztessék.Szerintem nagyon nem illik amugy a műsorba. Híresebb énekest kellett volna felkérni, aki jobban benne van a szakmába és nagyobb sikereket ért el. Néha-néha azért vannak jó hozzászólása a versenyzőkhöz , de alapvetően, eléggé nyápic egy figura.

Előzmény: i love metric (27)
i love metric Creative Commons License 2010.11.17 0 0 27

Nem izgat, hogy meleg-e a Mester Tomi (amúgy az, vagy Biszexuális, ha így jobban tetszik, van egy középiskolai volt osztálytársam, aki össze is jött vele pár hét erejéig), de ettől függetenül is roppant bunkó dolog a másikat leszólni ilyenek miatt. Ha egy hülye, üresfejű kirakatmacáról lenne szó, akkor jogos lenne az ész hiánya miatt megszólni, de csak egy felszíne ember köt bele a másik külsejébe. Arról nem is szólva, hogy alaposan felfújta ezt az egészet... egy picike husi van csak rajta, pont amennyi kell, hogy legyen, különben már piszkafáról beszélnénk.

 

Reni szerencsére nem vette túlságosan magára a történteket, írtam neki nemrég Facebookon néhány bátorító mondatot, amire egy értelmes lány benyomását keltő, közvetlen levélben válaszolt, leírta, hogy nem sértődött meg, már megszokta az ilyen megjegyzéseket. Csodáltam is, hogy ennyire nem vette magára, hiszen az apja is barom, aki így nyilatkozott a kameráknak:

"Büszke vagyok a lányomra, nemsokára már ledobja a feleslegét és már tényleg szép lány lesz belőle!"

 

Hát baszki! Egy apa ne mondjon már ilyet a lányáról! Egy apának a saját lánya a legszebb a világon, mindegy, hogy hány kiló van rajta! Ezen azért nagyobb hátast dobtam, mint a Mester Tamás beszólásán!

 

Mindegy, Reni nagyon szép lány, a testalkatával példát mutathatna a mai tiniknek, mert ő úgy hihetetlenül nőies és finom, hogy nem piszkafa! Pont a kellemes arany középút!

Előzmény: trancesound (26)
trancesound Creative Commons License 2010.11.11 0 0 26

"Amugy Tamás homoszexualitásárol annyit, hogy nem rég szerencsém volt részt venni egy bulin, ahol nem kicsit ittas álapotban élvezkedett egy csinos hölgyel és nem úgy nézett ki mintha undorodna tőle :P"

Ezek szerint bi!!

 

 

Reni lehusizásáról: tény, hogy felkapta ezt a beszólást a bulvársajtó, jó marketing volt mindkettőjüknek. Más kérdés, hogy egy-egy ilyen beszólással könnyen lehet a szavazókat, nézőket befolyásolni negatív irányba és az sem helyén való, hogy ország-világ, nagy nyilvánosság előtt így megalázzunk valakit. El lehet mondani másképp is a szubjektív véleményt, nem egy husival kellene a véleménnyilvánítást rendezni. Főleg, hogy a legtöbb faszi rajongó odavan a nőért!!!! Erről ennyit.

Meglátjuk mi lesz pénteken! Én szurkolok neki!!! Jó, hogy végre nem egy napon van az x faktorral! Azok is nézhetik, akik eddig x-t néztek és láthatják, hogy mennyivel jobb.

 

 

Tóth Verára nem igazán mondták hogy husi :D

Nem is vett fel ilyen kihívó szettet magára...

Abban abszolút igazad van, hogy az énektudását kéne husizni vagy nem husizni, nem pedig a külsejét. Elvégre nem egy kifutóról van szó, és nem is egy divatbemutatóról...

Előzmény: evanagy55 (25)
evanagy55 Creative Commons License 2010.11.11 0 0 25

Szerintem meg örüljön Reni mert ezzel a lépéssel jó kis Média és plusz szurkolói hátszelet kapott. Nomeg Mester úr nevét is többen emlegetik mint eddig valaha is szóval nem kell ezen annyira csodálkozni :) Abban is egyetértek, hogy a Megasztár Zsűrije a világ legjobb arcai az X- Faktor nagyképü, megtervezett, álhumoros bunkó brigádjához képest.

 

Amugy Tamás homoszexualitásárol annyit, hogy nem rég szerencsém volt részt venni egy bulin, ahol nem kicsit ittas álapotban élvezkedett egy csinos hölgyel és nem úgy nézett ki mintha undorodna tőle :P

 

Viszont kritikának annyit, hogy a zsűri inkább a zenei produkcióval foglalkozzon...érdekes Tóth Verára nem igazán mondták hogy husi :D Mégis első lett az más kérdés, hogy számomra papirforma volt , hogy nem marad fent a csúcson.

Selener Creative Commons License 2010.11.09 0 0 24

Szegény Reni :D Most ő az ütközőzóna Claudia és Mester Tamár között. Igazából szerintem már rég túljutott azon , hogy MT beszólt neki, most Claudia fújja fel a dolgot,  ugye magára veszi , hogy akkor biztosan őt is husinak gondolja:D Ez az egész olyan vicces. Főelg mikor kis odaszólások vannak élő műsorban. Anynira látszik , hogy nem bírják egymást. De a Megasztár meg pont nem erről kéne , hogy szóljon hanem a versenyzőkről! Kit érdekel , hogy utálják egymást a zsűrik az a lényeg, hogy a tehetségeket ki tudják szűrni és hasznos kritikát mondjanak nekik.

hastetheday Creative Commons License 2010.11.09 0 0 23

Bárki-bármit mond, akkor abban a helyzetben én is azt mondtam volna neki, hogy ilyen ruhát ne vegyen fel. 

Bár azzal is egyetértek, hogy fel kellett volna vállalnia, nem hárítani ahogy ez most történt. Bár ha belegondoltok, pont abba a helyzetbe került amikor csak rajta múlik mi fog kerülni másnap a blikk címlapjára:

  1. Mester Tamás ismét lehusizta Tolvai Renátát
  2. Mester Tamás megfutamodott
  3. Mester Tamás hazudott

Na most akkor mi is a jó döntés, bár ez még mindig eltörpül az mellett, amit az X-faktorban mondott Keresztes Ildikó az időközben már kiesett Németh Katicának. "akkora x-et kapsz mint amekkora te magad vagy" - na ez nálam jobban kiverte a biztosítékot.

Előzmény: Törölt nick (21)
caterina3 Creative Commons License 2010.11.06 0 0 22

Én nem tudom, mennyire "szignifikánsan heteroszexuális" férfi MT, :-)) de férfi és férfi közt is óriási különbségek lehetnek annak megítélésében, hogy ki/mi szexi, illetve ki/mi nem az.

 

De szerintem sem feladata a versenyzők szexis voltának megítélése.

 

Mi történt? Sajnos nem láttam, elaludtam, mert nagyon korán keltem tegnap is.

Előzmény: Törölt nick (21)
caterina3 Creative Commons License 2010.11.05 0 0 20

Sajnos nem valószínű, hogy bocsánatot kérne. Azt sem hiszem, hogy Mester Tamás ne tudná, hogy kezdő stylistok "erőszakolják meg" a versenyzőket ezekkel az idétlen ruhákkal stb. Kíváncsiságból picit utánanéztem, és a Youtube-on van egy csomó román tévés felvétel Tolvai Renátáról, és többnyire csinos, ízléses ruhákat visel rajtuk, így nem valószínű, hogy a múltkori öltözet az ő személyes ízlését tükrözte volna...

 

Egyébként a sylistok is versenyeznek, és őket is szokták mutatni egy műsor keretében. Ez véletlenül derült ki számomra, egy barátunk mesélte, hogy a lakóházába nemrég költözött, finoman szólva is különc lakó az egyik versenyző stylist (látta a tévében). Miután őt már én is láttam, nem csodálkozom, hogy néznek ki időnként szegény versenyzők.

 

http://tv2.hu/megasztar5/cikk/divatkreator

 

Írd meg majd, légy szíves, ha esetleg mégis mondott valamit erről, mert nálunk a gyerekek most a teleregényt nézik éppen.

Előzmény: i love metric (19)
i love metric Creative Commons License 2010.11.05 0 0 19

Az szerintem is egy gerinctelen beszólás volt. Mellesleg szerintem semmi baj nincs a hölgy külsejével, a béne sztájlisztok öltöztették így fel (de szinte mindenkit... a TV2 felvehetne már egy normális öltöztetőt).

Kíváncsi vagyok, hogy ma este mi lesz, fog-e bocsánatot kérni Tomika, vagy sem. Hajlandó vagyok még a Barátok Köztöt is feláldozni azért, hogy láthassam mit fognak művelni! :) (Meg azt amúgy is meg tudom nézni az 'RTL Most'-on).

Előzmény: caterina3 (14)
kispancsika Creative Commons License 2010.11.03 0 0 18
A stylistról nekem is meg van a véleményem, de lehet direkt ilyen ormótlanul öltöztetik fel őket, hogy az emberek beszéljenek róla. Azért pár jó húzásuk szokott lenni, pl Reninek az a bazinagy szoknyája amikor a Karádi számot énekelte, az nagyon tetszett :)
Viszont a sminkes baromi jó, mert olyan szép mindig mindenkinek az arca, a szeme.
Eszenyi Enikő, milyen durván nézett ki mikor nem volt idő kisminkelni! Azt hiszem mikor késett , mert színházból jött.
Mester Tamás , meg elmehet melegebb égtájra , hogy Reninek így beszólt! Nem tudom miért kell állandóan azt a tévhitet fenntartani az emberekben, hogy aki a tv-be szerepel annak tökéletesnek kell lennie. Ha van egy kis túlsúly nem hal bele senki, nem is kéne emiatt szidni senkit...
Előzmény: evanagy55 (16)
evanagy55 Creative Commons License 2010.11.03 0 0 16
Én mester Tamással sikeresen tequiláztam is már együtt, én sem vagyok rossz ivó de ő ha versenyeztünk volna, simán a szék alá küldött volna az egyszer biztos. A Megasztárt meg egyszerűen nem kommentálnám, egyrészt egy szakmai zsűri ne kritizáljon olyat ami nem a szakterülete, másrészt pedig egy Megasztár ne styleist verseny legyen, ráadásul annak is a selejt kategóriájából. Inkább ezért lobbizott volna Fridi bátyánk.
caterina3 Creative Commons License 2010.10.30 0 0 15
(Jogos észrevétel lehetett volna, ha azt mondja, hogy ízléstelenül, ordenárén öltöztették fel, és ez cseppet sem szexi.)
Előzmény: caterina3 (14)
caterina3 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 14
Gratulálni szeretnék Mester Tamásnak a ma esti megasztáros attrakciójához! Nem kis dolog ennyire bunkón viselkedni, ahogy ő tette ma Tolvai Renátával! (Gondolok itt a túl husi ahhoz, hogy szexisre vehesse a figurát szövegre.) (Vajon miből gondolja Mester "úr", hogy avatott ítész ebben? :-)) Nem kedvelem Tolvai Renátát, sem a stílusát, sem a hangját, de ez nagyon alantas dolog volt, így és ilyet beszólni egy nőnek. Az nem is igazán lényeges jelen esetben, hogy ráadásul még ökörség is, hiszen a csaj nagyon csinos, de ha nem lenne az, akkor is bunkó dolog zsűritagként (azzal visszaélve) ez a megjegyzés...

Szóval csak gratulálni tudok! Így tovább, brávó!
Euthanasia Creative Commons License 2009.03.07 0 0 12

Titkos Ilonka....

ja meg szívtipró.....

mihook Creative Commons License 2007.12.18 0 0 10
Én arra emlékszem vele kapcsolatban, hogy régen tetszett egy duett a mesterével. Vagy ő volt a tanítvány? Nem tom. :) "Mester és Tanítvány" volt az "együttes" neve.

Utána pedig az az utolsó meghatározó kép ugrik be, amikor "éjjeli alkoholturista" -korszakomban a Fészek nevű művészies klubban egy pár (jópár) pohár ital után előadott valamit a srácokkal a színpadon. Hát azt nem adná le a Viva, vagy a Magyar MTV... :) Olyan állapotban volt, hogy szerintem róla nevezték el az alkoholos befolyásoltságnak azt a szintjét, hogy: "Csacsirészeg" :) Csak ült ott valami alkalmi ülőalkalmatosságon a világot jelentő deszkákon, egy iszonyú hamis, józanul nézve übergáz performansz után, és csak mosolygott, mint egy szamár... Ezt a képet sosem felejtem el. :)
09mano Creative Commons License 2007.04.30 0 0 9
Szia/Sziasztok!
Lelkes szavazó/k.
Fel feditek magatokat vagy maradtok ikognítóban? Nagyon örülünk, hogy Tami ennyi szavazatot kap, és ilyen jó kat. :):):):):):):)
Köszönet minden szavazónak.
marcsi1001 Creative Commons License 2007.04.05 0 0 8
BIZA!!! ;)
agnesklaudia Creative Commons License 2007.04.05 0 0 6
:)
ultraviolator Creative Commons License 2007.04.04 0 0 5

Jaja;-)

 

Előzmény: agnesklaudia (4)
agnesklaudia Creative Commons License 2007.04.04 0 0 4
Pedig már az egész család itt van... :)
marcsi1001 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 3
És még azóta is!!!
Előzmény: ultraviolator (2)
ultraviolator Creative Commons License 2006.12.29 0 0 2
És még mindíg;)
ultraviolator Creative Commons License 2006.10.08 0 0 1
Attya isten milyen nyüzsgés van itt,,,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!