Az is erdekes, hogy eddig nem igazan kozelitette meg ezt az idot, csak 24 evesen (mikor a Kriszti mar reg befejezte az uszast), de biztos csak tulsagosan elfogult vagyok. :) Lehetett volna 23 szazaddal rosszab is az ideje... :)
"A zimbabwei Kirsty Coventry 2:06.39 perccel új világcsúcsot úszott női 200 méter háton az egyesült államokbeli Columbiában. Ezzel megdöntötte Egerszegi Krisztina 1991. augusztus 25-e óta élő, Athénban felállított 2:06.62-es rekordját."
Azért az összes nagy Fideszes pártrendezvényen ott van... az ezekkel kapcsolatos tudosításokon látom.... igaz nem nyilatkozik, beszél a rendezvényen, de ott ül az első sorban a párt közeli eemberek közt..... hát, hát. Én nem vagyok se jobbos, se balos, utálom őket, nem azért írom ezt, mert maszopos vagyok.
Inkább járna sport rendezvényekre és az emberek nem itélkeznének, és csak az eredményeire emlékeznének. Mert sajnos hallottam már párszor az ismerősöktől, hogy lefideszesezték.... megrögzött fideszes szavazó ismerősök is. :(
Igen, az Egerszegi-Darnyi korszak egy kicsit elkényesztetett minket, és akkor még kevesebben nyúltak tiltott szerekhez....
Én azért kicsit hiányolom a Kriszti közszereplését. Jó lenne látni sűrűbben feltünni sportrendezvényeken, díjjátadásokon... tudom, hogy első a család, de jöhetnének ők is. :)
Nagyszerű sportoló (volt) és eredményei előtt le a kalappal! Én mostanában láttam egy visszatekintő műsört az 50 éves MTV alkalmából és tényleg csupa szerénység és báj volt még az utolsó olimpia uán is.
DE... emlékszem pl Risztov Évikére hogy sztárolták, és hogy oda volt az ezüst éremivel... OK, szép eredmény az is, maximális elismerésem! És nem is az eredmény miatt írtam.... csak sportoló és sportóló közti különbséget akartam kihangsúlyozni. Van aki az xedik olimpiai aranya után is egy kedves lány marad, van aki pedig már az első nemzetközi eredményeitől elszáll.... :)
Férfiszemmel is csinos. :) De a lényeg, hogy nem volt nála eredményesebb, szerényeb és szebben-úszó úszónő eddig, és nem vagyok benne biztos hogy ez változni fog a közeljövőben. Az utolsó olimpiáján is úgy nyert mintha a többiek ott sem lettek volna, hihetelenül jó volt...