Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.05 0 0 67

sziasztok

 

ez a fórum is kihalt?

harisnyásláb Creative Commons License 2013.05.27 0 0 66

Már akinek :) De így is jó a harisnya!

Előzmény: ferfiharisnya (63)
NylonTomi Creative Commons License 2013.04.29 0 0 64

Ok. Beszélgessünk. 

Előzmény: Törölt nick (50)
ferfiharisnya Creative Commons License 2012.10.22 0 0 63
Sziasztok!

Itt az ősz, több pasit szeretnék látni harisnyában az utcákon... :)
Csak bátran, mert nekünk is van két lábunk:))
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 62

Én meg nagyon szívesen beszélgetnék erről veled,mivel én meg olyan lányt keresek akivel én ezt a harisnyás dolgot megbeszélhetném és kicsi eszme cserét végezhetnénk:) no meg megbeszélhetnénk a változások vásárlások :)

Előzmény: Törölt nick (50)
Gaborka79 Creative Commons License 2010.12.16 0 0 61

Olyan valakit keresek akinek van tapasztalata a Comfilon harisnyákkal kapcsolatban, illetve a Comfilon oldalán, honnan lehet megtudni, hogy melyik harisnya hány DEN-es. Valaki írta ha figyelmesen elolvasom a leírást akkor megtalálom, hát nekem nem sikerült.Illetve még az is érdekelne, hogy a fenékrésze milyen szabású? Nagybetétes, két varrás van a fenékrésznél vagy középen egy?Köszi

ÁgiLaca Creative Commons License 2010.09.13 0 0 59

És még egy dolog a herék bemelegedéséről a JÉGER alsók sokkal vastagabbak (az még egy pamut nadrág) De ha tényleg a legnagyobb biztonságot akarod akkor vegyél combfixet az a lábfejtől a combodig ér és a fenekedet meg a heréket szabadon haggya de a lábadon mégis érzed a simogató érzést. Abból is van kisseb nagyobb méret. Max anni hogyha kissebet veszel nem tudod annyira felhuzni és ha nem szilikonos a vége akkor hamaráb lecsúszik a térdedig. De az se csuszik lejjebb ezt már tapasztaltam

Előzmény: regshez (58)
regshez Creative Commons License 2010.09.10 0 0 58
Hát, nagyon remélem, hogy igazatok van. Nem örülnék, ha gondom adódna a dologból. Ha valaki tud negatív példát, vagy talált esetleg valami írást erről a neten, annak örülnék, ha belinkelné, csak a mélyebb tájékozódás végett. A válaszokat pedig köszönöm.
sebi ati Creative Commons License 2010.09.06 0 0 57
Más az elmélet és más a gyakorlat mert ha ez így lenne már a férfiak jelentős része az lenne hiszen a farmernadrág sem egy laza viseletet eredményez. egyébként meg ennek csak nyári kánikulában lenne jelentősége. Hisz ha hideg van még az a plusz réteg is lehet alkalmanként kevés.
Én egyébként már több mint 20 éve hordok nylon harisnyát van két szép gyermekem és soha és most sem okozott problémát az inpotenciával kapcsolatban.
Gyakorlatilag nincs rá esély, hogy impotenciát okozzon.

üdv
Előzmény: regshez (55)
ÁgiLaca Creative Commons License 2010.09.03 0 0 56

1. Ha szüknek találod vegyél nagyobbat vagy hord combfixet vagy olyat ami alul nyitot.

2. Ha a megemelkedett hőmérséklettől félsz de mégis harisnyanadrágot akarsz hordani hát ne vegyél alá / fölé Boxert (tundragatyót) de ha továbbmés és mondjuk női tangát esetleg selyembugyit veszel fel akkor ne aggódj nem lesz meleg. Pláne hogy a női cuccokban nincs akkora betét mint a férfiakéban 2 réteg a teljes töki előtt .

 

Igy egy harosnyában és egy tangában én szabadabban érzem magam mint egy boxerban 

Előzmény: regshez (55)
regshez Creative Commons License 2010.09.02 0 0 55
Véleményem szerint a harisnyanadrág viselése a férfiak esetében erőteljesen megnöveli az impotencia kialakulásának esélyét, mivel 1. szűk, ami köztudottan nem tesz jó a heréknek, 2. megemeli a herék, és az alsótest hőmérsékletét, amitől a spermiumok jelentős része károsodik, elpusztul. Ti mit gondoltok erről?
pomazi84 Creative Commons License 2010.08.29 0 0 54
mértenemirtok anecemre
sea-navigator Creative Commons License 2010.07.13 0 0 53
Szia Laura !

Nagyon szívesen írok neked ! Adj meg kérlek e-mail címet , ha nem túl nagy kérés !! Én megadtam az elérhetőségem oda dobj egy e-mailt és én válaszolok amint tudok.
Ott majd adok imformációt magamról, meg minden másról is ami téged érdekelhet nyugodtan kérdezz tőlem, de kérlek ne itt hanem a megadott e-mail címre írva. Előre is köszönöm megértésed, minden mást e-mailben:-))
Üdv: seanavigator:-)
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.12 0 0 52

köszi! a kedves szavakat lehet élek a lehetőségel és írok neked persze csak ebben a témában először, de kicsit töbet kéne tudnom rólad. néhány mondatot mondanáll magadrol vagy a szokásaidrol. mit kedvelsz jobban menyi az ami neked is jó stb.

pusz   Laura

Előzmény: sea-navigator (51)
sea-navigator Creative Commons License 2010.07.12 0 0 51
Szia Laura !

Én szívesen leveleznék veled erről a témáról és persze sok minden másról is ha gondolod írj majd !
Az email címem megadom : seanavigator@citromail.hu
Természetesen bárki írhat aki szívesen levelez vagy csak beszélgetni szeretne és nem csak a harisnyás témák érdekelnek:-)
Addig is mindenkinek szép napot aki ide betéved és olvassa az üzenetem:-)

Üdv: seanavigator:-)
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.07 0 0 50

pusz minden olvasónak! énekem tetszik a férfin a harisnya! csak ennyit szeretnék mondani én szivesen beszélgetek bár kivel ebben a témában.

DeniseK Creative Commons License 2009.08.08 0 0 49
Sziasztok!Az a nagy problémám,hogy 205 cm magas vagyok,így főleg nehezen találok magamnak harisnyát.Tudnátok esetleg segíteni akár külföldi weboldalakat megadni,ahonnan be tudnék szerezni magamnak 1-2 kényelmes méretet?Köszi előre is.
sebi ati Creative Commons License 2009.01.21 0 0 46
Kibővült a www.harisnyadiszkont.hu oldalon a férfi nylon harisnyanadrág kollekció, ha kíváncsi vagy rá nézd meg, és ha érintett vagy a dologba, vagy ha csak kíváncsi arra, hogy milyen érzés finom kellemes közérzetet biztosító ruha kiegészítőt viselni, rendelj és próbáld ki.

Nem kényszerítés és egyáltalán nem kötelező, ez csak egy max komfortérzést biztosító lehetőség napjainkban férfiak számára is. Akinek nem inge ne vegye magára.

 

Üdv

Próba szerencse.

Gerbe  

              

 

 

 

Womanmindennapi viseletre

 

A hétköznapokban mindennapi viseletre szégyenérzet nélkül.

 

Robin:Hood Creative Commons License 2008.10.18 0 0 45
Szerintem próbáld meg finoman tájékoztatni anyukádat.
Például érdemes lenne megmutatni neki a következő linket, ahol össze van gyűjtve rengeteg témába vágó gondolat, szülőktől, gyerekektől, anyukáktól, barátnőktől, testvérekről.
Persze mindenki arról nyilatkozik, hogy gyereke/párja/testvére, aki fiú miért visel harisnyanadrágot, és ki mennyire támogatja.

Ja és a link:

Fiúk harisnyában - mit mond a környezet?

Egyébként nagyon sokan vannak, akik anyukádhoz hasonló véleményen vannak, de ők finoman szólva sem jól tájékozottak.
Előzmény: 11:6 (43)
sebi ati Creative Commons License 2008.09.09 0 0 44

Szerintem az anyukáddal van a baj, szülő ilyent hogy mondhat, hát szülő az ilyen?

Szégyelje magát az anyukád.

Nagyon maradi felfogásra vall.

üdv

Előzmény: 11:6 (43)
11:6 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 43

Áh nem azt mondta ha még egyszer meglátja hogy ilyet csinálok intézedbe dug mert elég szigorú az anyukám.

 

tread71 Creative Commons License 2008.09.06 0 0 42
http://jbvideo.com/catalog/retail/product.php?productid=43895&cat=282&page=1
PHose Creative Commons License 2008.09.05 0 0 41

Sziasztok!

 

Ezt találtam az ABC News-on, érdemes elolvasni + megnézni a benne lévő videot is:

 

Meet the Men Who Dared to Wear Pantyhose

 

PHose

sebi ati Creative Commons License 2008.08.26 0 0 39

Azt tanácsolnám mielőtt kedves anyúkád nem megillető jelzőket használ, irányitsd fel a www.férfiharisnya.hu oldalára tájékoztatásként. Úgyanis ott kiderülhet, hogy nagyon hiányos a téjékozottsága ezen a téren. Hiszen  nem a harisnya anyaga és vastagsága határozza meg az ember nemi hovatartozását.

Neked pedig tanácsként, beszélgess el vele és magyarázd meg,hogy ez miért is jó neked, illetve azt, hogy rengeteg férfi viseli napjainkban, igaz pont az ilyen reagálások miatt nem  annyira publikusan. Ha kell olvasgassa a fórumokat ahol a férfiak harisnya viselete a téma. Van belőle bőven, ami szintén bizonyitja a férfiak körében egyre közkedvelt viseletet. Jómagam ebből már nem csinálok problémát térdnadrággal viselve sem.

 

üdv: És ne légy nyuszi, hanem harisnyaviselés ellenére is légy férfi.

Előzmény: 11:6 (38)
11:6 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 38
basszameg lebuktam anyám meglátott a harisnyájában aludni (ciki) aztán elbeszélgetett velem hogy ilyet a hülye buzik csinálnak stb szóval majd ha elköltöztem akkor fogok ulyra harisnyát a kezemben (sajna).
sebi ati Creative Commons License 2008.08.11 0 0 37

Ezt olvastátok már?

 

Ha nem nézzétek meg.

 

Férfi harisnya - amit a szuperhősöktől örökölünk

A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság  férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint  amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.

A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:

"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.

Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.

Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."

 

üdv

ÁgiLaca Creative Commons License 2008.07.23 0 0 36

 

Van valakinek jó sztorija?

 

Én ma harisznyában jöttem dolgozni.

Egésznapos esőt mondanak nem akarok fázni.

Kellemes ürügy. Az este is hariban aludtam nadrág nélkül

ÁgiLaca Creative Commons License 2008.07.17 0 0 35

11:6

 

Az elmondásra talán tényleg a tél és a hideg lenne a legjobb alkalom.

Ha anyudtól kérsz egyet jegyezd meg neki hogy nem valami vastag durvát akarsz mert az olyan lenne mint ha két nadrágot vennél fel. NEHOGY CICANACIt vagy jágeralsót kapjál. Vagy csak kérdezd meg hogy nincsen-e ilyen finom jó tapintású hari fiuknak.  Biztos nem tudja majd a választ és egy hét mulva elúságolhatod hogy rákrestél a neten. Találtál fiú harisnyát és megrendelnéd (nem tudom mennyi egy fiú harisnya) de mutass neki egy több ezres példány. Aztán jöhet az etetés (egy kis visszalépésel) hogy kipróbálnád előtte milyen érzés szakad-e eltudod-e viselni.

aztán határozottan "Anyu vennél nekem egy rám valót"

 

De ezt nem feltétlen kell megtenned.

 

Ha kapcsolatba kerüls ugy tartósan egy lánnyal neki viszont az első hüvösebbe szellőnél lengesd meg a témát. Akár ugy is hogy nem fázom van rajtam harisnya! Lehet hoyg a vetkőzés vagy vetköztetés is jobban meg.

 

Páromat még a mai napig is izgatja ha van rajtam.:)

Előzmény: 11:6 (34)
11:6 Creative Commons License 2008.07.16 0 0 34

Hááát lehet hog elmondom 1szer de lehet hogy titokba tartom majd meglátjuk.Ja és nagyon köszi a tippeket hasznosak.

ÁgiLaca Creative Commons License 2008.07.16 0 0 33

Hali

 

Először én is az anyukám harisnyáit vettem fel titokban.

Én is féltem a lebukástol de megusztam.

Amugy nem tudom mi lett volna a jobb.

Lehet ha elmondom Megkérdezem akkor most sem kellene "bujkálni" vele

Feleségem már megértőbb PL Ő is vett nekem (igaz nőit)amikor nagy hideg volt és gyalog jártam. De mi a különbség? A slicc. Ugyan ez valamit mgkönyit ha hasonló alsód van de sokat nem jelent.

 

Tisztázd magadban mit szeretsz jobban?

 

- A harisnya viselését azt hogy simul tapad ?

- Azt hogy ez/az egy Női ruhadarab?

 

Ha az első talán tényleg kibeszálheted és viheted a Férfi harisnya reklámokat példának.

 

 

TANÁCS 

Ma már van annyi XXX Ft bolt  ahol árulnak ilyeneket széltire.

Nyugodtan átmehetsz egy másik kerületbe és megveheted még akkor is ha szégyenlős vagy mert a kutya se kérdezi meg hogy kinek lesz. Pláne ha veszel egy csokit mellete a siker koronázására.

Előzmény: 11:6 (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!