Keresés

Részletes keresés

heiler Creative Commons License 2008.08.15 0 0 2639

Még mielött ebben a nagy melegben halálra röhögnéd magad, próbáld felfogni:

Sok év távlatából biztosabban láthatóak egy bármilyen rendszer hibáspolitikai megnyílvánulásai.

Ha csak ez lett volna a Rákosi-éra legnagyobb "bűne", akkor biztosan elkerülte volna az ország az 56'-os eseményeket.

De még azidő tájt sem az ünnep "eltüntetése" volt a szándék,  a Kádár időszakban meg semmiképp.

Az tény, hogy az ünnepbe belevitték a dolgozó emberek országépítő munkájának jelentőségét.   S ez szerintem nem is  baj, csak az arányokra kell figyelni.

 

Viszont nem csak nálam veri ki a biztit, hogy pl. Május 1-ét, a munkásmozgalom nagy nemzetközi ünnepét, mennyire vehemensen próbálják "megünnepelni" a jelenlegi parlamenti pártok, nyilván célzatosan.

Vagy pl. a Karácsonyból hogy lett bevásárló-kampány ? 

Előzmény: én12 (2638)
én12 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2638
Hát, ez egyszerűen röhej!

Augusztus 20-ból, Szent István ünnepéből az új kenyér ünnepét, majd az alkotmány ünnepét kreálták, már csak azért, hogy a dátum megmaradjon. (Hiába erőlködött Rákosi, nem lett belőle egy Szent István nagyságrendű politikus, pedig de szerette volna, még a dátummal is arra hajtott.)
S akik a Szent István ünnepét eltüntetők politikai örököseinek vallják magukat, most a Szent István szobornál koszorúznak és ünnepelnek.......
Előzmény: heiler (2637)
heiler Creative Commons License 2008.08.14 0 0 2637

Agustus 20. alkalmából....

mert a szociban is ünnep volt  (a fiatalabbak kedvéért)


 

Tájékoztatjuk szimpatizánsainkat, hogy a Magyar Kommunista Munkáspárt az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából az alábbi rendezvényeken emlékezik a magyar állam megalapítására, az új kenyér ünnepére:

 

 

A Munkáspárt Bács-Kiskun megyei elnökségének koszorúzási ünnepsége

 

    Időpont: 2008. augusztus 19., kedd 10.00 órai kezdettel

 

    Helyszín: KECSKEMÉT, a Deák téri Szent István szobornál

 

    Program: Rövid ünnepi műsor

                      Kiss Lászlóné, a Munkáspárt Bács-Kiskun megyei elnökének köszöntője

                      THÜRMER GYULA, a Munkáspárt elnökének beszéde

                      Koszorúzás

 

 

 

A Munkáspárt nagy-budapesti (fővárosi és Pest megyei) szervezeteinek ünnepsége

 

    Időpont: 2008. augusztus 19., kedd 16.00 órai kezdettel

 

    Helyszín: BUDAPEST, I. kerület, Szentháromság tér, Szent István szobor előtti terület

 

    Program: Felvétel-részletek az István a király rockoperából

                     Rövid ünnepi műsor

                     TÜRMER GYULA, a Munkáspárt elnökének ünnepi beszéde

                     Szent István szobrát megkoszorúzza a Munkáspárt országos elnöksége és Nagy-      budapesti Regionális Elnöksége

                     Az új kenyér megszegése - az ünneplők és a budavári érdeklődők megvendégelése az új kenyérrel

                     A Munkáspárt ünneplői tisztelgő látogatást tesznek a Mátyás Templomban

 

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt

központi ünnepsége
OROSHÁZÁN

a Kossuth Lajos Közoktatási Intézmény díszudvarán (Kossuth tér 1.)

2008. augusztus 20-án, szerdán

11 órai kezdettel - nagygyűlés

Felszólal GÁL FERENC, a Munkáspárt Békés megyei elnöke

NÉMETH BÉLA, Orosháza polgármestere

Ünnepi köszöntőt mond THÜRMER GYULA, a Munkáspárt elnöke

A Békéscsabai Jókai Színház színinövendékeinek előadása  

A területen vásári sátrak ● Gyermekprogramok ● Balszemmel című könyvvásár ● Bemutatkozik a Baloldali Front

 

 

 

Kérjük Tisztelt Szerkesztőségüket, hogy tudósítsanak a rendezvényekről.

 

 

Budapest, 2008. augusztus 14.                            

 

heiler Creative Commons License 2008.08.05 0 0 2636

Balszemmel

Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak a jobb szemünkkel nem látnánk. Másként is látjuk a világot, mondjuk úgy, balszemmel. Minden számunkban elmondjuk, miként is látjuk az éppen esedékes eseményeket a saját politikai értékítéletünk alapján, balszemmel.

Mibe kerül a távhő?

Ismerik a régi viccet? A katonai tisztiiskolán orosz óra van. Hogy mondják oroszul azt, hogy radiátor? – kérdi az oktató. A növendék nem tudja. Az oktató segíteni akar. Úgyanúgy, ahogyan magyarul, csak lágyabban, tudja az orosz ilyen lágy nyelv. Mire a növendék megkönnyebbülve: jelentem, tudom, fütyőtyest. Na ezt csak azért mondom, mert nálunk a fütyőtyesten jövő meleg drága, nagyon drága. Kétszer annyiba kerül, mint Bécsben. Mindjárt jött a szokásos duma arról, hogy ők ennyivel meg annyival fejlettebbek, és nekünk meg egyébként is nehéz gyerekkorunk volt. Szóval a hőtávszolgáltatás azt értékesíti, amit a hőerőművek megtermelnek. Pár éve Budapesten két nagy erőmű volt, mind a kettő Budapest köztulajdonában. A képlet világos, nem? Ezek az erőművek semmi mást nem fűtenek, csak Budapestet. Miért ne lehetne Budapest tulajdonában? Okos budapesti és magyar vezetők nem így gondolkodtak. Adjuk el! Több pénz áll a házhoz! A bevételből nyilván sokaknak jutott, mert egyébként minek csinálták volna olyat, ami úgy egyébként ellentmond a józan paraszti észnek. Mondanom sem kell: eladták. Az egyiket az angoloknak, a másikat a franciáknak. Nem így Bécsben! Ott azt mondták, ha eladom az erőművet, akkor annyiért fogom megvenni az energiát, amennyiért azok adják. Most lehetne újat építeni, de ennyi pénz a környéken sincs. Hagy fizesssenek a budapestiek! Itt az ideje, hogy ezeket a szemfényvesztő urakat elzavarjuk. Nem elég az áfa-t csökkenteni, alapvető változásra van szükség. Vegyük ismét állami és önkormányzati tulajdonba az erőműveket, és nem kell annyit fizetned! Ehhez nem kell új rendszerváltás, nem kell forradalom, csak a józanész, és a Te akaratod kell.

Az amerikai nép késői ajándéka

Az egész tök magyaros volt. Találtak egy bombát. Nálunk mindig találnak, amikor építkeznek. Belegondoltam, mi lenne Londonban, ha minden építkezésen találnának egy bombát. Pedig tudod, a németek rendesen szórták a bombát Londonra. Aztán vége lett a háborúnak, és felszedték. Nem a németek, az angolok. Nálunk tudod ki bombázott? Ne reménykedj! Nem a szovjetek! Azok lőttek piszkosul, de speciel nem bombáztak. Akik bombáztak, azok mai szövetségeseink, az amerikaiak. Ennek okán TV rendesen kussolt is róla. Végül is ciki, hogy pont mostani derék szövetségeseink hagytak itt tartós emlékekeket. Az amerikai nép késői ajándékát megtaláltuk, köszönjük, és a magunk módján mindjárt meg is ünnepeltük. Fő okosok döntöttek: telepítsük ki a népeket! Rájuk fér egy kis mozgás, meg a mozijegy is drága, úgyhogy még hálásak is lesznek egy kis szórakoztatásért. Reggel 9-re meg is hírdették, de sok helyütt 10 óráig el sem kezdték. Ne viccelj velem! Már hogyan kezdhették volna el, amikor nem volt ott a Miniszter, tudod, a Szekeres Imi. Ő nagyon elfoglalt ember, ezért csak 10-re jött. Nem várhatod el tőle, hogy hagyjon csapot-papot és rohanjon. Végül is a bomba ott volt hatvan évig, eddig nem robbant fel, egy-két óra már nem oszt, nem szoroz. Imike meg is jött, addigra már teljes volt Budapesten a káosz. Tudod, hogy mi a legaranyosabb? Az, hogy a két tonnás bombát egyszer már hatástalanították. Nem az amerikaiak, a szovjetek! Szóval rendszerváltás ide, rendszerváltás oda, de azért nem kellene mindent elfelejteni. Hátha olyan bomba is akad, amit nem hatástalanítottak.

Tóth Katalin és harcos társai mellett vagyunk

Tóth Katalin doktornőt mindenki dicsérte az egriek közül, amikor párhete Egerben együtt tüntettünk a kórház megmentéséért. Reumatológus, sok ember szorul a segítségére, és ő segít. Meggyőződéses ember. Csak úgy sugárzott belőle a kórház és a betegek iránti elkötelezettség. Akkor azt hittük, hogy már minden rendben, és a kórház megmenekült. Most újra gyülekeznek a fellegek. Van ugyanis egy megyei közgyűlési határozat a kórház eladásáról. Ezt az MSZP-sek verték át egy átálló segítségével. Aztán van a Hospinvest, amely pénzt akar keresni, és van a Gyurcsány-kormány, amely az egészet fedezi. A Hospinvest azt hirdeti, hogy minden rendben, van elég személyzet. A privatizációt ellenzők szerint ez nem így van. Úgy tűnik, hogy a megyei ANTSZ dönti el a vitát. Ha ők kiadják a papírt, a Hospinvest működtetheti a kórházat, ha nem, akkor mi győztünk. A megyei, illetve regionális ÁNTSZ vezetőjét nem irigylem. Olyan nyomásnak, csábításnak lehet kitéve, vagy akár zsarolásnak is, amiknek iszonyúan nehéz ellenállni. Mi, a Munkáspárt Tóth Katalin és küzdőtársai mellett vagyunk. Az ÁNTSZ helyi vezetőjének pedig azt kívánom, hogy legyen ereje a törvényt betartatni, akárhonnan is jöjjön a nyomás.

                                                                                                           Thürmer Gyula

 

ooloo Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2634

Ennyi idő után - csak magadnak - azért bevallhatnád, hogy valami hibádzik a kréta körül.

A hatalomnak akkor messze több, mint százezer fegyverese volt és ennek ellenére már 23-án este szovjet beavatkozást kért. Budapesten másnap reggel már ők grasszáltak.

 

 

Előzmény: mszmpkb (2633)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2633

Duplán nulla-nulla!

Értem én a poént.

Ha jól látom 56-os ellenforradalmi képet tettél fel.

A gond csak az, hogy a nagytöbbség akkor sem támogatta a fasisztákat és az általuk megtévesztetteket. A legtöbben otthon maradtak, ezért kellett az ellenforradalmároknak a börtönökből, a köztörvényes bűnözők közül hozni az emberutánpótlást.

Előzmény: ooloo (2628)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2631

Röhögj csak, röhögj!

Miért ne röhöghetnél?

Légy jó kedvű, miért lennél búskomor? Gondolom neked csak jót hozott a gazdasági puccs!?

Előzmény: Derek (2629)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2630

A kommunizus nem egyenlő Oroszországgal!

Marx, Engels, Che, Fidel Castro, Hugo Chavez, Evo Morales..., és sorolhatnám még!

Előzmény: Törölt nick (2626)
Derek Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2629
Milyen mozgalom? Ne rohogtess mar
Előzmény: mszmpkb (2627)
ooloo Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2628

"Térj észre magyar!!!

Mozdulj Munkás, tapossd el a véredet szívó piócákat!"

 

Amikor azután tényleg megmozdul,

 utána harminchárom évig visítototok... :(

Előzmény: mszmpkb (2611)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2627

Álszent!

De pontosan erre számítottam.

Miközben jól tájékozott vagy, úgy teszel mintha nem tudnád az igazi választ!

A 2006-os választások előtt néhány hónappal az MSZP ösztönzésére, támogatásával és pénzével, ketté szakították a KOMMUNISTA PÁRTOT!

Természetesen a média nem verte nagydobra. A "nagypártokkal" ugyanezt nem lehetne megtenni!

Létrehoztak a Párt alelnökének és egyik elnökségi tagjának a vezetésével, teljesen titokban, Munkáspárt2006 néven egy új szervezetet.

Derült égből villámcsapás!

Mindezt 2006-ban, a tavaszi vválasztások előtt közvetlenül.

Az új szerezet szinte sehol nem tudott jelölteket állítani, viszonz arra alkalmas volt, hogy a mozgalom szavazótáborában zavart keltsen!

Sikerült!

A 89-es gazdasági puccs óta mindig stabílan 4% körüli kommunisták, 2006-ban jelölteket is alig tudtak állítani, a szakadás után néhány hónappal!

Vajnai Attila megbocsájthatatlan bűne volt ez, mmert önös érdekei miatt, az egész mozgalmat a mélybe lökte néhány évre!

Előzmény: Derek (2625)
Derek Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2625

"Tudja mindenki az okokat.

Gondolom te is!?"

 

 

Persze, nem kellenek eleg valasztonak, ilyen egyszeru

Előzmény: mszmpkb (2622)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2624

Petőfi Sándor, a szegény kizsákmányolt családból származó kommunista költő!

 

Derek Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2623

Akik szavaztak azok kozott 1 % alatt volt es ez szamit a tobbi nem

Előzmény: mszmpkb (2622)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2622

Nincs 1 százalék alatt a támogatottsága, az igaz viszont, hogy valóban a "bűvös" szám alatt kapott az elmúlt (2006-os) választásokon.

Tudja mindenki az okokat.

Gondolom te is!?

Előzmény: Derek (2620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2621

ja.....ja.....ja...............szívat az IMF.............., mert megteheti............sajnos..........

 

 

  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben
  • Betűméret csökkentése
  • Betűméret növelése

IMF: Sérülékeny, de edződik a magyar gazdaság A kiadások lefaragása után jöhet az adócsökkentés Blahó Miklós • 2008. június 11.

// <!-- // <![CDATA[ document.write( ''); // ]]> // --> Szapáry és Orbán (szemben) az IMF képviselőivel R
Kép: eviczky Zsolt

Hiánycsökkentés és adóreform - tömören ezt üzente a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a kormánynak és az ellenzéknek, lényegében ugyanazt, amit más külföldi és hazai kutatóintézetek már régóta sürgetnek.

Opera után operett. Drámai események után oldottabb hangulat. Hiába, két év nagy idő. Az IMF és a pénzügyi tárca szakértői két esztendeje mintha Verdi Álarcosbáljából Oszkárt idézték volna, aki tudja, de nem mondja. A szokásos éves konzultációt akkor igen kényes pillanatban tartották meg, már lehetett sejteni, hogy az államháztartás hiánya a nemzeti össztermék (GDP) 11 százalékát is meghaladja, azaz súlyos megszorításokra lesz szükség, ezt tudta mindenki, de a kormány még nem mondta, így az IMF sem mondta, csak a maga véleményét hajtogatta.

Most viszont Kálmán Imre Csárdáskirálynőjét juttatták az ember eszébe - új műsorhoz új férfi kell -, hiszen az IMF részéről nem Ashoka Mody vezette a delegációt, hanem James Morsink, aki kicsit vidámabb üzenettel érkezett Budapestre, mint annak idején kollégája.

Két éve a valutaalap részletekbe menő programcsomaggal hozakodott elő: csökkenteni kell a kiadások GDP-hez mért arányát, szélesíteni az adóalapot, a leginkább rászorulókra szűkíteni a szociális és jóléti programokat, eltörölni az árfolyamsávot, visszafogni a kereskedelmi banki devizahitelezést. Az IMF erőteljesen szorgalmazta továbbá az egyéni egészségügyi számlák bevezetését, a nyugdíjak inflációs korrekcióját, a nyugdíjkorhatár emelését, a 13. havi nyugdíj eltörlését az újonnan nyugdíjba vonulók esetében, a rokkantsági nyugdíj odaítélésének szigorítását, a korkedvezményes nyugdíjformák kiiktatását, a nyugdíjak megadóztatását.

Minthogy egyes javaslatok megvalósultak, másokról meg érdemi vita kezd kibontakozni, az IMF ezúttal általánosabb megállapításokat tett. A Pénzügyminisztériumban tegnap rendezett tájékoztatón Morsink először is elismeréssel nyugtázta, hogy a költségvetés hiánya látványosan csökkent, idén a GDP négy százalékára eshet vissza, jövőre pedig - ha a kormány képes tartani a konvergenciaprogramot - a 3,2 százalék is elérhető. Ez persze azt jelenti, hogy adómérséklésre nincs lehetőség, csak ha a kieső bevételeket kiadáslefaragással ellentételezik. Ha a tervezettnél több bevétel érkezik a költségvetésbe - ami az óvatos tervezés és a jobb behajtás miatt valószínűsíthető -, azt meg kell takarítani és az adósság törlesztésére kell fordítani. Ám a GDP-hez mért magas adósságszint - amely az új uniós tagok között a legnagyobb -, a külső adósság és forrásbevonás nagy mértéke és a pénzügyi rendszerben növekvő kockázatok így is sebezhetővé teszik a gazdaságot. Ha a nemzetközi pénzügyi helyzet fokozódik.

Kiadási és adóreform keretében ösztönözni lehetne a foglalkoztatás növelését: az adóalap szélesítése érdekében a munkáról a fogyasztásra és a vagyonra kellene áthelyezni a terheket és szűkíteni az adómentességek körét. Szociális téren a rászorultsági elv alkalmazását és a jogosultsági feltételek szigorítását ajánlja az IMF, továbbá az egészségügy (kórházak irányításának javítása), az oktatás (önkormányzatok együttműködése) és a nyugdíjrendszer (korhatár növelése, korai nyugdíjazás korlátozása) reformjának folytatását szorgalmazza.

A nemzetközi pénzügyi szervezet támogatja a közpénzügyi törvénytervezetet, egyetért a forint árfolyamsávjának eltörlésével, a háromszázalékos inflációs cél tartásával - amit a jelen lévő Karvalits Ferenc jegybanki alelnök is megerősített -, s elfogadna további kamatemeléseket is, miközben úgy véli, hogy a reálárfolyam az indokoltnál jobban erősödött. Kérdésünkre, hogy a két évvel ezelőtti konkrét javaslatokat miért váltották fel általánosabb és széles körben hirdetett ajánlásokkal, James Morsink azt mondta, hogy a deficit nagymérvű csökkenését méltányolják, de a jövőt illetően a lényeg ugyanaz: a munka helyett a fogyasztást és a vagyont kellene adókkal terhelni.

Kovács Álmos szakállamtitkár megjegyezte: a hitelesség helyreállításához idő kell, de a kormányzati és a nemzetközi előrejelzések mind közelebb kerülnek egymáshoz. Azért hozzátette: a külső forrásbevonás megítélésénél figyelembe kell venni, hogy abba a tőkebefektetések is beletartoznak, amelyek kedvezőek a gazdasági növekedés szempontjából, akárcsak az a tény, hogy a külső finanszírozási igény érdemben mérséklődik.

Az IMF végül sürgette a banki kockázatkezelési gyakorlat javítását és annak szigorúbb felügyeletét. Felvetésünkre, hogy a magyar nagybankok zöme külföldi óriás pénzintézetek leánya, vagyis globális hálózat része, Morsink jelezte, ezt az aggodalmukat az amerikai jelzálogpiaci válság miatt kialakult bizonytalanság közepette másutt is elmondják, s természetesen nemcsak a nemzeti felügyeletek figyelmét irányítják erre a problémára, hanem a bankok és a felügyeletek nemzetközi együttműködését, egyeztetését is ösztönzik.

Orbán: Közbizalom kell a válságkezeléshez

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke tegnap találkozott az IMF képviselőivel, és a megbeszélés után úgy fogalmazott: "programunk egyszerű és világos, újjáépítjük a közbizalmat, a megsemmisült szavahihetőséget a külföldi gazdasági szervezetek, befektetők és a magyar vállalkozások, illetve a magyar társadalmi csoportok előtt". Emlékeztetett rá: a Fidesz felkérte Szapáry Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnökét arra, hogy már most segítsen a pártnak a megfelelő nemzetközi támogatottság megszerzésében. Szapáry a találkozó után kifejtette: úgy érzi, a nemzetközi szervezetek megadják a szükséges támogatást, hiszen látják, hogy a Fidesz megbízható gazdaságpolitikában gondolkodik. Kérdésekre válaszolva a párt elnöke kijelentette: tekintélyes adócsökkentést akarnak végrehajtani, s erről tovább folytatják a tárgyalásokat a gazdasági élet szereplőivel. A leendő megállapodásban azonban annak is szerepelnie kell, hogy a csökkentett adót befizetik a vállalkozások. (MTI)

 

 

....az IMF.....ezt diktálja.......az IMF azt diktálja........, mi meg csak táncolunk.....táncolunk...........sírva-vígadva..........a  világ legnagyobb UZSORÁSÁNAK !!!   :)

Előzmény: S.Zola (2575)
Derek Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2620
Miert kapna allami tamogatast,ha 1 szazalek alatt van, sikeres piszkosul:-))
Előzmény: mszmpkb (2618)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2619

Már Dózsa György is kommunista volt!

A magyar történelem egyik legrégebbi kommunistája!

 

Már Dózsa György is kommunista volt!
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2618

Nem ingyen, de nem is a nép pénzéből fizetik!

A Párt tagjai adnak össze annyit, hogy néhány tag főállásban tudjon a Párt ügyeivel foglalkozni!

A MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT 0, azaz NULLA FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAP!!!

 

Mutass egyébként olyan pártvezetőt, aki főállás mellett, csak úgy mellékesen tevékenykedik a szervezetében, s a pártja mégis sikeres!

Derek Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2617

Ja, ingyen partelnokoskodik:-))

 

 

Előzmény: mszmpkb (2615)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2616

Miértis ne lennének ?????

 

Kapitalisták is vannak még mindig.........:)))

Előzmény: ...$anyi (2598)
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2615

Thürmer Gyula.

Azon kevesek vezetője, akik világnézetüket nem megtagadva, pénz helyett az elveiket választották, és vállalják azt, hogy KOMMUNISTÁK!

Thürmer Gyula, az elvhű

 

HAJRÁ MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT!!!!

mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2614
A kép lemaradt az előbbiekről:Igazságos Kádár János
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2613
.
mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2612

Egyszerű életmód!

Becsületesség!

A másság elfogadása!

Honfitársai szeretete!

 

mszmpkb Creative Commons License 2008.08.03 0 0 2611

Rendeszerváltás kellett?

Meg lett!

Több százezer éhező ember Magyarországon!

Több ezer alultáplált gyermek országszerte!

Pökhendi újgazdagok, megfélemlített kisemberek és munkavállalók!

Törvényes lopás állami szinten, nyílt erőszak az utcán!

Munkanélküliség, kiszolgáltatottság, embertelen életmód!

Felszines szabadság, kontroll és megfigyelés alatt tartott civilek!

Politikai kézzel irányított hírközlés, megfélemlített média!

Elhallgatott igazság, a hazugság nyílt propagálása!

 

Térj észre magyar!!!

Mozdulj Munkás, tapossd el a véredet szívó piócákat!

heiler Creative Commons License 2008.07.17 0 0 2609

Volt állítólag több is....Én a TV-2-ről vettem a hírt, régebben....

De menj ki az utcára aztán kérdezzed meg az embereket.

Aztán itt van ez a legutóbbi népszavazás: egyértelmű az eredmény.

 

            Nem is tudom, melyiket csinálták a barátaid ?

Előzmény: Törölt nick (2608)
heiler Creative Commons License 2008.07.15 0 0 2607

Na, látod itt van egy különbség máris:   Kádárról nincs elnevezve utca, tér stb.

Még szobra sincs.....

 

Mégis a közvéleménykutatók adatai szerint az első három magyar államférfi között van....

 

Vajon miért ?

Előzmény: Törölt nick (2606)
heiler Creative Commons License 2008.07.14 0 0 2605

Tényleg csak egy utcácskát neveztek el Horthyról ?    Nem egy utat ?    

Nagy badarság, amit összehordtál......

 

Előzmény: Törölt nick (2604)
heiler Creative Commons License 2008.07.05 0 0 2603
   Képek a megemlékezésről...
Előzmény: heiler (2601)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!