Keresés

Részletes keresés

Sweetiepie Creative Commons License 24 órája 0 0 105373

Kormányközeli nyílván. Az állami támogatások nélkül, kizárólag a közönségre építve már régen lehúzhatta volna a rolót.

Előzmény: TD9 (105371)
Sweetiepie Creative Commons License 24 órája 0 0 105372

Liptai profi nagyon a TV-ben. Ábel annyira nem, de nem is rossz. Vannak nála rosszabbak mint pl. Lilu aki szerencsére nincs képernyőn.

Előzmény: Racilaci (105366)
TD9 Creative Commons License 1 napja 0 1 105371

Nos, a győzikén szocializálódó közösségnek is kell színház. Mert elmondhassa, hogy ..hö a asszonyal vótunk ilyen színházba is mi nem vagyunk ám bunkók he! "

 

Jó hát az Delfin Szenya és Berki Here produkciója...

 

De lehet ám lesz ennek jó oldala is, megnézni Berkit a nemzethy lovasszínházban és ha csak egy ember is megjön a kedve a rendes színházakhoz, már tiszta haszon.

 

Amúgy nem tudom, de ez a nemzethy Delfin Lovas színháza, ilyen igazi nemzethy dolog? Mármint ilyen kormányközelien nemzethy?

 

Mert akkor úgy értettem a mondanivalómat, hogy nagyon tetszik.

Előzmény: Irsai Oliver (105370)
Irsai Oliver Creative Commons License 1 napja 0 0 105370

Én szeretném azt hinni, hogy van olyan szar produkció, aminek már nincs közönsége, de ha egy lélek nem ülne be ezekre a szarokra, akkor az elég ciki lenne, nem? Oké, egy darabig működik a katasztrófa nézők odavonzása, gondolom, most is e célt szolgálja Berki úr bevétele a produkcióba, de ki megy el az adott darab második, harmadik stb. előadására?  (vagy hasonló módon, a Jimmyről szóló produkcióra nyilván beültek a művészúr :-D rajongói, de tényleg vannak annyian, hogy többszöri alkalommal is megtöltik a nézőteret?*

Persze a nézők legalább önként teszik, én csak a lovakat sajnálom... ;-)

 

*persze, Jimmy a másik olyan jelenség volt, akinek egy ideális világban nem lett volna rajongótábora, no de ha Fásyékat is élteti a nép a fellépéseken, ahelyett, hogy kifütyülnék meg tojással dobálnák őket (mert Jimmy legalább nem énekelt hamisan), akkor tényleg minden szarnak van a közönsége... csak kérdés, hogy mekkora

Előzmény: Racilaci (105369)
Racilaci Creative Commons License 1 napja 0 0 105369

Az az érdekes, hogy ez a lovas színházas sztori már a művészeti tao előtt létezett, s mondhatni megalapozta ezt. Ahol találkoztam vele, ott mindenhol valami kapcsolt áruként adták el, sehol nem volt húzóprodukció, ám mindenhol kurva sokat áldoztak rá. Egyszer tanúja voltam egy kempingben, hogy a mellette lévő szabadtéri előadótéren mennyit dolgoztak traktorokkal csak azért, hogy a művészúr lovai két napig folyamatosan tudjanak "próbálni" (a rohadt hangos zenétől két napig nem lehetett megmaradni a bungalóban, de hát minden perce megérte). És akkor jött az este a maga 45-50 perces produkciójával, amire kb. senki nem volt kíváncsi, ellenben egy óra múlva jött a Király Viktor, akinek meg örültek a népek.

Előzmény: Irsai Oliver (105367)
Irsai Oliver Creative Commons License 1 napja 0 0 105368

Igen :-D!

 

Előzmény: Racilaci (105366)
Irsai Oliver Creative Commons License 1 napja 0 1 105367

A két csaj esetében annyit tennék hozzá, hogy nekem ők annyival mások (jobbak?) Delfingnél, hogy Delfing már itt a Szomszédokban tenyérbe mászó volt, és nem tűnt különösebben tehetségesnek. A két csaj -szerintem legalább is- viszont csak később kurvult el. Magyarán, Delfingről a fene se tudja, hogy került a sorozatba, mit látott benne a Mester, de ÁA kicsiként tényleg az egyik legtermészetesebb gyerekszínész volt, és szerintem Klau is jól tolta, annak ellenére, hogy mikor ő bekerült már egyértelműen a vörös dög szerepét kellett betöltenie, tehát elég lett volna sima eyecandynek lennie, de ő még játszani is tudott.

Ellenben Pintér....

Igen, Julcsinak kétségkívül voltak lovagjai, mondjuk Mudruczót sem az itteni alakítása miatt fogja bárki tisztelni, de mondjuk ő legalább később tudott valamit alkotni. Vagy Miller Zoltántól is vert a wasser, de annyira, hogy tényleg kizáró tényező volt bármilyen színházi darab esetén (magyarán, ha ő volt benne, azt tuti nem néztem meg, még akkor sem, ha maga a darab meg a többi szereplő miatt esélyes lett volna), míg egyszer egy dupla szereposztásos akármiben mégis sikerült belefutnunk (Alföldi helyett!!) és meg kell mondjam, hogy egyértelműen a legjobb volt aznap este, de annyira, hogy sikerült pont azokat a manírjait nem hozni, amitől falra mászok. Pedig értelemszerűen nem valami klasszikus darabban láttuk, hanem a Madáchban valami éneklős izében, azaz simán hozhatta volna azt az egy arcát, amit én ismertem. Mondjuk ettől még nem néztem meg azóta semmit, amiben szerepel, de még hozzá is jobban tudok viszonyulni, mint Pintérhez, akinek a karrierje tényleg talány, ahogy az is, hogy ez a lovasszínházas dolog miből tud megélni? Tényleg vannak százával emberek, akik erre kifizetik a jegyet? Vagy ez is valami tao optimalizálási hely? 

Előzmény: Mazsola0070 (105365)
Racilaci Creative Commons License 1 napja 0 1 105366

Szerintem Liptai és Ábel azért képes valamit minőségi módon csinálni: tévés show-kban húzóembernek lenni nem kis hozzáértést, ütemérzéket stb. kíván. Egy szakma. Amit ők jól csinálnak.

 

Tenya meg csak vergődik ilyen helyzetben is.

Előzmény: Mazsola0070 (105365)
Mazsola0070 Creative Commons License 1 napja 0 0 105365

A Szomszédokból több egykori színészpalánta is az lett: Liptai, Ábel Anita, Tenya, róluk egyértelműen a "celebkedés" jut eszembe, minthogy színészek lennének, Németh K. határeset, az utóbbi időben visszavett a celebkedésből, inkább újra a színészetre koncentrál.  

Előzmény: Sweetiepie (105364)
Sweetiepie Creative Commons License 2 napja 0 0 105364

Tenya ez egy vicc... celeb ipari szakmunkás lett ez is.

Előzmény: Mazsola0070 (105363)
Mazsola0070 Creative Commons License 2 napja 0 1 105363

Napitenya: 

 

https://velvet.hu/gumicukor/2018/08/18/huuuuuuuha_berki_krisztian_es_pinter_tibor_osszealltak_szineszkedni/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

Milyen kár, hogy Berki nem szerepelt a Szomszédokban is Tenyával, magam elé képzelem, ahogy Lenke néni azon elmélkedik Böhmmel, hogy mi is az a herevasaltatás...:))) 

Sweetiepie Creative Commons License 5 napja 0 0 105362

Liptai bőre hófehér volt még a 90-es években is. Sokat járt le a vidéki városba ahol akkor éltem, ott volt pasija, aki az évfolyamomra járt. Hófehér bőre. Most mióta láttad, hófehér bőrrel? Soha. Szoli.... ok, legtöbb embernek ezek a csoki barnák a szolisok. De akinek hófehér a bőre, annak a szolitól max annyi lesz mint Klaunak.

 

Ok. A világításhoz nem értek. Igazad van biztos, az hülyeség. De a szoli nem.

Előzmény: Svatopluk (105359)
Sweetiepie Creative Commons License 5 napja 0 0 105361

Nem tudom... már nem emlékszem. Még a filmre sem, maga az is szar volt. TV adta, bánat tudja melyik csatorna... mai ebédemre sem emlékszem már.

Előzmény: _fortune nip (105356)
funfun111 Creative Commons License 5 napja 0 0 105360

Én sepciel viccesnek tartottam a képet.

 

Nehezen hiszem, hogy annyira megroggyant volna, hogy öreg nő benyomását keltené. Nem ő az egyetlen, aki sminkel, szoláriumba jár, és világító fény éri.

Előzmény: Sweetiepie (105354)
Svatopluk Creative Commons License 5 napja 0 1 105359

Én ezzel azért vitatkoznék. Ez is, mint nagyon sok minden, adottság kérdése, és fiatalon, már a Szomszédokban sem volt igazán szép a bőre. Nekem nem tűnt fel, hogy az átlagnál pirítottabb szolibarna lenne vagy hogy agyonsminkelné magát. Épp ellenkezőleg.

Munkámból adódóan a világítástechnikában jártas vagyok, de olyanról még nem hallottam és nem is tapasztaltam, hogy bármilyen fajta stúdiólámpa károsította volna valakinek a bőrét.

Előzmény: Sweetiepie (105355)
_fortune nip Creative Commons License 6 napja 0 0 105358

lehet, de eleve a beszélgetés beharangozója burkoltan vagy nem is burkoltan talán azt tartalmazta, hogy most már kiállhat Kulka egy interjúra, szóval előtte rosszabb volt a helyzet. és ő meg ezek szerint "előtte" szinkronizált. persze az is lehet, hogy izgult a tv-ben, vagy mivel ott volt a tanára, sok mindenben rá hagyatkozott, hogy ő majd úgyis elmondja. az ATV-s interjú amúgy Krug Emíliával.

Előzmény: Alpári Gnác (105357)
Alpári Gnác Creative Commons License 6 napja 0 0 105357

Az a helyzet, hogy akár színpadon is játszhatna, szinkronizálni meg pláne, mert ott újra lehet venni, ha valami nem klappolt.

 

A stroke-os betegek a szabad beszéddel küzdenek, ha meg kell tanulni valamit és azt visszamondani, abban sokkal jobbak.

Egyébként ilyen a dadogás is.

Előzmény: _fortune nip (105356)
_fortune nip Creative Commons License 6 napja 0 0 105356

mi volt az, nem tudod pontosan? én hallottam vele egy interjút, és az alapján kizártnak tartom, hogy a stroke-ja óta szinkronizált, az iszdb se írja, persze azon nincs fenn minden, de akkor is.

Előzmény: Sweetiepie (105348)
Sweetiepie Creative Commons License 6 napja -1 0 105355

Én nemrég láttam élőben. Nagyon csúnyán öregszik a bőre. A sok smink, a szoli, a reflektor teljesen tönkre vágte. Az arcán, a vállán, a mellkasán mint egy 60+ nő, olyan foltok vannak rajta. Nem szeplők, öregségi foltok.

Előzmény: funfun111 (105352)
Sweetiepie Creative Commons License 6 napja -1 0 105354

Ábel Anita mindig ezt csinálja. Ezt csinálta anno amikor reggeli műsort vezette, meg amikor most zsűrizett a Liptai helyett kornyika műsorban. Előbb dicséri, majd fitymálja, leszólja a nálánál fiatalabb, jobban kinéző nőket. Közben látod a tekintetén, hogy egy kanál vízben megfojtaná a delikvenst.

Előzmény: funfun111 (105353)
funfun111 Creative Commons License 6 napja 0 0 105353

Ábel Anitának majdnem kiesett a szeme Osvárt Andrea dekoltázsa láttán

 

https://velvet.hu/gumicukor/2018/08/13/abel_anitanak_majdnem_kiesett_a_szeme_osvart_andrea_dekoltazsa_lattan/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

"Ábel Anita fogta magát és egy jó nagy szemmeresztéssel megtrollkodota a képet"

funfun111 Creative Commons License 2018.08.14 0 0 105352

"Most bárki láthatta, ahogy a legünnepeltebb tévésztár hétköznapi, nyári ruhában, lapos sarkú cipőben sétálgat szerelmével,"

 

http://www.borsonline.hu/celeb/liptai-megmutatta-a-nagy-ot/158481

Alpári Gnác Creative Commons License 2018.08.10 0 0 105351

Jó, én csak arra gondoltam, hogy ott nem annyira para, hogy nyers hús érintkezik olyannal, amit direktbe megeszel, mert úgyis megfőznek mindent.

 

Amúgy ma bankba vittem egy valag aprót és a pénztáros hölgy miután megszámolta, elnézést kért, hogy neki most be kell kennie a kezét.

Azt hittem, kidörgölte a bőrét, de nem, előírás, hogy ilyenkor fertőtleníteniük kell.

És mindez csak azért, hogy ő ne kapjon el valami nyavalyát, amiért aztán perelhetné a céget, nem hogy egy vevőt megfertőzzön.

Előzmény: Sweetiepie (105349)
suavissime amice Creative Commons License 2018.08.09 0 0 105350

Nna, azért legyünk méltányosak. Ahol én dolgoztam tavaly, ott csak a pörkölteket és a köret- meg a levestésztát készítették el előre, a többi étel frissen készült.

Előzmény: Sweetiepie (105349)
Sweetiepie Creative Commons License 2018.08.09 0 0 105349

De miből főzik meg? Vagy hány napos maradékot főzik újra? :)

Előzmény: Alpári Gnác (105345)
Sweetiepie Creative Commons License 2018.08.09 0 0 105348

Tegnap hallottam vele egy szinkront, 2017-es film. Hááát... az orgánum rendben volt. De a hangsúly, és a hangjának a játékossága sehol Monoton volt, unalmas, lassú. Pedig a szerep nem ezt kívánta meg, az egyébként egy pörgős rendőri vezető volt. Nem egy megfontol, lassú öregembert.

 

És érződött a beszédből egy kis ízesség... nem mindig, de voltak olyan szavak.... bár nem ismerem a tájnyelvekre jellemző típusosságokat, de már hallottam.

Előzmény: funfun111 (105346)
Sweetiepie Creative Commons License 2018.08.09 0 0 105347

Az egri pláza TESCO-ban is így van a pult...én visszatettem vele amikor láttam mit művel. Kösz, nem kell.

Előzmény: funfun111 (105343)
funfun111 Creative Commons License 2018.08.07 0 0 105346

Mágenheim doktor újabb első interjút ad.

 

https://444.hu/2018/08/07/sztrokja-ota-eloszor-ad-elo-interjut-kulka-janos

 

Tudom, első ÉLŐ interjú, de volt valami rádió interjú, amit a logopédusával közösen adtak, az nem élő volt?

Alpári Gnác Creative Commons License 2018.08.06 0 0 105345

Na igen, de ott azért az ételeket többnyire megfőzik.

Előzmény: suavissime amice (105344)
suavissime amice Creative Commons License 2018.08.06 0 0 105344

Ha tudnád, miképp folyik a napi munka egy átlagos magyar étkezde konyháján...

Előzmény: funfun111 (105343)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!