Persze, ezt nem is kell magyarázni. Azoknak se, akik ezt akarattal félre értik, mert a kognitív funkciók náluk bekapcsolnak (lásd az ezzel foglalkozó topicot).
AZ MSZP szabályzatában mindenütt kis betűkkel írják: országos választási bizottság. Linkelte is valaki a topik elején a szabályzatot.
A topinyitó MSZP-s cikkben nagybetűkkel szerepel, mint Országos Választási Bizottság.
Előbbi kisbetűkkel tehát az MSZP szervezete lehet, utóbbi nagybetűkkel viszont egyértelműen és kizárólagosan a Ficzere vezette testület. A cik kaz MSZP honlapjáról származik, a szerző is nyilván MSZP-s, tehát nyilván tisztában van vele, hogy saját pártja/munkáltatója milyen módon írja egy testületének a nevét, tehát ne lehet még csak véletlen tévedés sem. Amellett egy frontpagere kerülő cikket nyilván többen is ellenőriznek egy normális helyen, tehát az MSZP honlap lektorának sem tűnt fel semmi hiba, vagyis: a MSZP párbeszédéénél Ficherére utaltak.
Az MSZP elnöke, az Országos Választási Bizottság elnöke, és a párt Országos Elnökségének tagjai is részt vesznek a kitelepülés sorozat rendezvényein.
Ez alapján én is benéztem volna. Hogy lehet ilyen nevet adni - egy párttestületnek. A következő tagozat - Coca Cola lesz? Vagy MTA? Az OVB ugyanilyen védett név - kicsivel is naggyal is.
Szenne fogja alazni sajatmagat. Egyszeruen hianyzik belole az a kepesseg, hogy a homlokara csapjon, es felkialtson, hogy "Jajj, de hulye vagyok!". Igy persze masok fogjak mondogatni neki, de attol csak meg jobban beporog.
Ha itt valaki ég, akkor az az MSZP, amely a névadás terén is épp olyan ötlettelen balfék, mint a kormányzás (=üres populista PR) és a lakossági kapcsolatok (=lopjunk a fidesztől ötletet) terén.
Hogy is fogalmazzam meg ezt Fideszes modon? Talan azt mondthatnam, jol befutottel nekunk ezzel a topikkal. Realista megkozelitesben ez ugy hangzik, hogy iszonyuan egsz.
Okés, TE, aki itt osztod az észt /velem együtt/ annak egy OVB van...a nagy átlagnak ez meg nuku...ahogy írta korábban valaki...de azért azt gondolom, hogy az olvasásban az OVB-ig jutottál, vagy ha tovább is, az OVB-t olvasva már nem tudtál úgy figyelni a hátralévőkre, mert valamilyen szinten már kombináltál. Szerintem töröltesd a topikot, oszt jóccakát....