Köszi, megtaláltam. Megy a James a mesterszakács is, kicsit uncsi, szájbarágós, biztos kezdő háziasszonyoknak készül, de amúgy is őt nézzük, nem a kaját...
James Martinnak hívják, és ha kinyitod a honlapját, még jobb képeket is találsz (nekem legalábbis még ennél jobban nézett ki kicsit fiatalabban és vagy 10 kilóval keveseben). Volt a Spektrumon a Szombatesti konyhalázban, ugyanezt adják rosszabb minőségben a clubon. ugyancsak a clubon van a Kenyérvilág c. műsora, épp holnap lesz, úgy 9 körül, és talán ugyanúgy a clubon volt a James, a mesterszakács.
látom újra pezseg itt az élet. bevallom én nem voltam Kozi és Döme rajongó. sőt Bede Robit sem bírom. az én kedvencem az a francia származású párocska, Marina és Oliver. ők legalább valódi kajákat főztek, és azt is elmondták a cuki kis akcentusukkal, hogy mit mivel lehet helyettesíteni az alapanyagokból!!! és ez szerintem fontos! dícséretes még, hogy a honlapjukon a legtöbb recept megtalálható, így nem kell jegyzetelnem! szeretem még azt a helyes kis szemüveges kínai csajszit (talán ausztráliában él ha jól emlékszem! az ő műsora valóban profi!!!
Valahogy ez a kép ugrott be nekem Bede Robiról. Meg az a mondat, amit James Martin elmondott arról, hogy kezdte a pályáját, mint tévészakács. "Három hónappal azután, hogy megjelent az első tévéshow-m, vettem egy házat, még három hónap múlva egy Ferrarit." Amikor ezt a műsort néztem, az jutott eszembe, hogy hány évezred alatt tudna Robika házat venni a showjából?
Ajjaj, tegnap láttuk a filmmúzeum csatornán egy monarchiáról szóló filmben...na ne tudjátok meg! Szánalmas volt! Ha már van annyi pénze a csatornának, hogy kiviszik Bécsbe, és ott forgatnak, akkor miért nem szerzuődtetnek e gy szinészt? egyszerűen kibirhatatlan volt, némi dühöngés, majd 5 perc röhögés után átkapcsoltunk másra, mert nem leheetett kibirni!!!
fiúk-lányok, aki rendszeresen nézi...ki az az új fiú a mit főzzünk ma c. műsorban? mindig késve találok rá, amikor már javában főz, és így nem tudom a nevét. egész normális, jól beszél, nem úgy, mint bederobika, akinek beszólásait szakács béla naplójába is be lehetne tenni.
Én a legjobban a Bede Robi? bácsit kedvelem és az a magyar modellcsajszi (háttérben a vizipólós férje + a gyerekek fotóival ) teljesen jó volt, kár, hogy ritkán adják le. Igaz, hogy egy kicsit a Nigella-ra hajazott, de akkor is klasszakat főzőtt a multifunkcionális, hiperszuper csodakonyhájában:)