A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| Habmalac |
válasz | megnéz |
2009.08.30 22:32:32 © (384) |
Nathan Fillionnak szüksége van most a "barnakabátosok" szavazatára!
szavazni itt
(20 percenként lehet szavazni)
és itt a kérése
amúgy nyomja a twittert rendesen, vannak jó szövegei. érdemes követni. (angolosok előnyben :)
|
|
|
| stopposbácsi |
válasz | megnéz |
2009.03.23 10:30:46 © (382) |
Hát ha valaki jól bevált, akkor azon minek változtatni. Amúgy ismerve a magyar tévéket, úgy sohanapján. Nagyon sok jófajta sorozatot sosem vetítenek itthon. Persze vannak alternatív módok a megnézésre. :) |
Előzmény: Qiny (381)
|
| Qiny |
válasz | megnéz |
2009.03.22 17:49:45 © (381) |
Most néztem meg a fotókat. Kezd nagyon érdekelni a film. Mikor vetítik nálunk? Ha jól veszem észre Joss Whedonnak vannak kedvenc szinészei, akikkel szivesebben dolgozik,mint a többiekkel. |
|
|
| God is in the TV |
válasz | megnéz |
2009.03.14 14:33:22 (379) |
Ha ezt az áprilisi tréfát olvastad, akkor sajnos elfelejtheted: http://www.sfportal.hu/firefly-folytatas-troublesome-times.scifi |
Előzmény: Qiny (378)
|
| Qiny |
válasz | megnéz |
2009.03.14 13:56:44 © (378) |
Most olvasom, hogy talán folytatják a Firefly-t. Ha nem az eredeti gárda játszik benne,akkor szerintem nem lesz az igazi.Bár én sajnos nem láttam a sorozatot ,egyre kiváncsibb vagyok rá, a Serenity-ből kikövetkeztethetem, milyen jó lehetett. El sem tudom képzelni a folytatást Adam B. és Nathan F. és a többiek nélkül. |
|
|
| Arilian |
válasz | megnéz |
2009.03.12 17:25:23 © (374) |
Hamár AB, remélem ezt nézitek :)
http://www.imdb.com/name/nm0000284/
|
|
|
| Naltoz |
válasz | megnéz |
2009.03.12 08:47:07 © (373) |
egy kis nosztalgia :)
http://www.myvideo.hu/watch/6080152 |
|
|
| blackhole |
válasz | megnéz |
2009.03.09 11:39:55 (371) |
"De valahogy amikor a Serenityt néztem, erősen nosztalgiáztam, hogy a fenébe, milyne jó lett volna, ha ezt nem kell másfél órába összenyomni."
Igen, így már csak egyetérthetek. |
Előzmény: God is in the TV (370)
|
| God is in the TV |
válasz | megnéz |
2009.03.09 09:16:37 (370) |
Hát ja. De valahogy amikor a Serenityt néztem, erősen nosztalgiáztam, hogy a fenébe, milyne jó lett volna, ha ezt nem kell másfél órába összenyomni. Azért persze jó film. |
Előzmény: blackhole (369)
|
| blackhole |
válasz | megnéz |
2009.03.09 04:11:25 (369) |
Igaz, a Firefly részletgazdagabb, ugyanakkor szerintem a Serenity is tartalmazza ezt a mélységet és iróniát, bár tömörebb és drámaibb formában, lásd például Malcolm Reynolds átalakulásait:
-The leg is good. It'll bleed plenty and we avoid any necessary organs. -I was thinking more of a graze. -No, you don't want it to look like you just gave up. -No, i get that. -MAL! -Every heist, he's got to start yelling my name. -Mal! Reavers! The girl's pitching a fit. They're here or they're coming soon. -Get on the mule! - Does that... does that lock from the inside? -Yes. -Get everyone upstairs. You get them down here and you seal it. As long as you got air, you don't open up, you understand? -But... but... -Get them INSIDE THE VAULT!
Ahogyan az elején viccelődik az őrrel és a végén utasítja. Vagy:
-And every minute you keep River Tam from me, more people will die. -You think i care? -Of course you care. You're not a Reaver, Mal. You're a humane man, and you will never understand how (...) -We're gonna need paint. We're gonna need red paint. -Sir... (...) -I mean to live. I mean for us to live. The Alliance won't have that, so we go where they don't follow. (...) -This is how it is. Anybody doesn't wanna fly with me anymore, this is your port of harbour. There is a lot of fine ways to die. I ain't waiting for the Alliance to choose mine. I mean to confound these bungers. Take my shot at getting to Miranda. Maybe find something i can use to get clear of this. So i hear a word out of any of you that ain't helping me out or taking your leave, i will shoot you down. Get to work.
Megrendülés majd eltökéltség. Meg persze ahogyan távoztában River tekintete követi. |
Előzmény: God is in the TV (368)
|
| God is in the TV |
válasz | megnéz |
2009.03.08 19:44:07 (368) |
Ez azért érdekes, mert a Firefly más alaphangulatú. Sokkal mélyebb, emberibb, tele groteszk humorral és iróniával, a Serenity sokkal inkább akciófilm lett. Érdemes (lett volna) fordított sorrandben megnézni őket, pláne mivel a Serenity tulajdonképpen elvarrja a korábbi részekből elvarratlan szálakat. |
Előzmény: Qiny (367)
|
| Qiny |
válasz | megnéz |
2009.03.08 19:32:15 © (367) |
Helló Mindenki! Engedjétek meg,hogy én is hozzászóljak a témához. Imádom Joss W. filmjeit. A Serenity az egyik kedvencem. A dvd-én az exták közt érdemes megnézni a bakikat vagy az "Így készült..." rész. Én szétröhögtem az agyam. Sajnos a Firefly-t
még nem láttam. |
|
|
| DuDoR |
válasz | megnéz |
2009.03.04 19:29:42 © (366) |
http://www.indavideo.hu/video/Terminator_-_Megvaltas_magyar_trailer
mihez hasonlit az a repülő? |
|
|
| fryer42 |
válasz | megnéz |
2008.11.06 22:41:04 © (365) |
Lehet, hogy így van; de a beszoptál, az erős! Ti. a beszopás élvezettel való bekapást és garatranyelést jelent; hát, hozzászólásomból az élvezet hiányzik, ergo max. a menyasszony lábai közt leltem nem oda illő dolgot és nyeltem egy nagyot... Dollhouse miatt jogos pont odaítélve! |
Előzmény: Mr. Nocadlee (363)
|
| Mr. Nocadlee |
válasz | megnéz |
2008.11.06 12:44:14 © (363) |
Hehe. :-) Beszoptál egy 2006-os április 1-i "tréfát".
Esetleg gondolkodhattál volna annyit, hogy Whedon bácsi úgysem ér rá, mert most a Dollhouse-t csinálja ezerrel... |
Előzmény: fryer42 (361)
|
| fryer42 |
válasz | megnéz |
2008.11.06 12:22:59 © (361) |
Nna, új hírek a Firefly-ról! Mégis lesz folytatás, már a pre-produkciós fázisnál tart a dolog. Üröm (nem is kicsi) az örömben, hogy az eredeti szereplőgárdából SENKI nem kíván szerepelni az új szériában (munkacíme: Firefly - Troublesome Times), egyedül Jewel Staite (mindannyiunk Kylie-ja) tárgyalgat. Sebaj, gondolhatnánk, csak talál Wheedon jó színészeket: amit láttam a castból, az nem ígér semmi jót. Reményre ad okot, hogy az eredeti Firefly szereplőgárdája sem volt világhíres (bár Fillon ugye jól nyomja, mint Rájen közlegény), mégis nagyszerűen játszottak a filmben és a sorozatban is. Igazándiból nem is tudom, örülök-e a folytatásnak (mi lesz Mal mimikai és lingvisztikai humorával; Wash gyermetegségével; Jayne "badboy"-ságával és Inara méltóságteljes érinthetetlenségével, stb.)... |
|
|
| Aragorn83 |
válasz | megnéz |
2008.09.20 20:53:24 © (359) |
Adam Baldwin mindannyiunk kedvenc Jayne-je, az RTL Klubon most futó Függetlenség napjában szerepel mint Major Mitchell. :)
A film 1996-os, jó fiatal volt itt még! :) |
|
|
| warr |
válasz | megnéz |
2008.09.10 07:40:58 © (358) |
Nagy nehezen sikerült rávennem a páromat, hogy elkezdjük nézni a sorozatot, pedig utál mindenféle sci-fit. Sikerült meggyőzni, hogy nem igazán a sci-fi elemek dominálnak benne, úgyhogy végül végignéztük, aztán a végén azt mondta: kár hogy nem csináltak többet :D
Hehe Firefly roxx
|
|
|
| Aragorn83 |
válasz | megnéz |
2008.09.10 03:41:40 © (357) |
Végre én is ide találtam és rendkívül örülök neki, hogy nem halott a topic. :)
A nyáron én is végre megismerkedtem a Firefly-al és nagyon hamar rákattantam. Kár, hogy csak ennyi volt :( Rendkívüli mód haragszom a FOX-ra, hogy képesek volt egy ilyen nagyszerű sorozatot elkaszálni. Véleményem szerint igen sok potenciál volt/van benne és talán még a mai nap is menne... :(
Nyáron én kattantam rá, a múlt héten pedig az unokahúgomat tettem raojngóvá :DD
Most fedeztem fel a X-pressen mindössze 990 Ft-ért a Serenity-t. Azonnal meg is rendeltem. :D |
|
|
|
|