Kedd óta az 5. megy. Előtte a 7. volt. A 8. (utolsó) évadot augusztus elején kezdik vetíteni az USA-ban. Tényleg: az egy szegény ország lehet, mert ott az emberek nem nyaralnak szeptemberig :)
A Született feleségekben minden szereplő húzóarc! Egyik sem igazán normális, ha végignézzük a főszereplőket, olyan dolgokat csinálnak amit a normális emberek valószínűleg nem mernének megtenni.
Ez a zmolnár teccik, minnyá én is lekezdek nyomozgatni:-)))
Ez tényleg jó! Kell is a kreativitás! Mondjuk az Unicumnak eddig is nagyon jó reklámjai voltak!
Egyébként egyetértek Ízisszel, az egyszrű sorozatok már télleg nem jönnek be. Azt nem tudom, hogy a Született feleségek mitől olyan népszerű? Abban azért nincs egy olyan húzószemélyiség mint mondjuk House...
MOst találtam csak ide, pedig imádom ezt az embert!! Nagyon tetszik, hogy mostanában egyre inkább azok a sorozatok terjedenek el amiben van valami kis különlegesség. A megszokott detektívesdi, amikor van a bűnügy és aztán jön a menő zsaru - aki mellesleg egy Adonisz - lekaratézza gonoszt, és mindeki őt ünnepli.
Talán mostmár inkább az ilyen Monk típusú filmek fognak érvényesülni, a Dr. House is azért olyan sikeres, mert nem normális az ember!:-)
A reklámoknál is ezt a tendenciát látom, a megszokottak nam jönnek már be, kell vmi plusszm hog ymegfogja az embereket.
De mi a (bíííp) (bíííp) (bíííp) megint ilyen használhatatlan időpontban? Ennél még valamikor hétvége délután is jobb lenne (bár mikor vasárnap adták, akkor meg az F1 közvetítések ütötték).
Ha valaki tudja nézni, ez következő évad, vagy ismétlés?