Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Tudnivalók

mcsp válasz | megnéz 2012.05.19 23:14:48 © (7808)

nekem ilyen van http://www.weldtechnic.hu/awi%20200.html de egy az egyben pegasus. tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Előzmény: wadkender (7802)
Csaba110 válasz | megnéz 2012.05.19 22:34:28 © (7807)

Szia!

Nekem is ilyen gépem van csak jót tudok mondani róla ha kell vastagabb csővet hegeszteni akkor azt is lehet vele ha kell vékony lemezt hegeszteni akkor az is megy neki én eddig egyedi motorkerékpár vázat hegesztettem azt tökéletesen vitte .Bevittem a céghez 159mm gázcsővet hegeszteni azt is gond nélkül lehetett vele awizni szinte egész nap csak az ebédnél áltunk meg mostanába tankot csinálok a motorra 0.8mm lemezből és ott sincs semmi gond vele .A vásárláskór hozzá kaptt pedállal szoktam vékony lemezt hegeszteni .Tök jó benne hogy lábbal lehet az áramerösséget szabályozni így a vékony lemez nem ég át.

Kipróbáltam a savállót is hegeszteni vele de csak sarok varratot mert azt ne kell hátulról védeni ott se volt semmi gond a géppel.

vékony lemezekhez még nagyon jó a pulsáló üzemmód is.

Remélem tudtam segíteni ha gondolod és Érdhez közel laksz akkor ki is tudod próbálni nállam.

üdv:Csaba

garret válasz | megnéz 2012.05.19 21:16:14 © (7806)

Üdv!

Egyenlőre csak nézelődök, de a véleményetekre lennék kíváncsi:

Kopásállóval kell felhegesztenem 150-200méternyi szerszámot, a huzal 1.2-es, a szerszám 16 vastag. A mostani co-val kínlódás, mert elmelegszik, és kikapcsol. Egy 210A-es trafós 240-400V-os gépem van, ami eddig bőven elég volt, de ehhez egy komolyabb gép kell. A vízhűtéses kábel biztos fog kelleni, mert a binzel kábel nem kicsit forrosodott ... Használt gépeket nézegettem, de olyant nem találtam, ami nem 40éves, és az egyik oldala farost lemez, persze alig használt, vagy a másik véglet, hogy a nappaliban van lefényképezve a sony hifi mellett, és 800e...

Ha valaki tudna azt megköszönném, főleg ha beszámítanának az árába egy Migatronic scoud 160E invertert is....

harmonikás válasz | megnéz 2012.05.19 20:32:37 © (7805)

Kicsit lejjebb agyon dicsérték.

harmonikás válasz | megnéz 2012.05.19 20:31:33 © (7804)

Nagyon jó, nem adnám most oda semmiért. Mondjuk ebből egy AC/DC jöhetne :-)

Előzmény: wadkender (7801)
Aw! válasz | megnéz 2012.05.19 19:36:07 © (7803)

Szia!

Szerintem nagyon jó gép haveromnak is ilyen van próbáltam és élvezet vele dolgozni.

Én is most veszek egy ilyet nemsokára már alig várom.

Kb jövő hétre tervezem ahogy meglesz rá a pénz.

Daximádó segítségével olcsobban hozzá jutok már azt hittem ,hogy csak ősz körűl tudom meg venni,de így meg lesz előbb.

Nagyon stabil gépnek tűnik a kinézete is erre utal,a pálcákban sem válogat eddig mindet szépen olvasztotta,könnyen ível és stabilan tartja azt kis amperoknál is.

wadkender válasz | megnéz 2012.05.19 17:07:38 © (7802)

http://www.dankovics.com/page10.php?view=productPage&product=10&category=8 ez milyen gep leget? valaki mondhatna par szot markáról. Köszönöm

wadkender válasz | megnéz 2012.05.19 17:05:32 © (7801)

Szia ez a PEGASUS jo minoségű? neked ijen van otton? vagy meloban ?

Előzmény: harmonikás (7772)
harmonikás válasz | megnéz 2012.05.19 16:17:45 © (7800)

Sziasztok,

Nem tudja valaki, hogy hol lehet öntvény lapot venni? egy kályhának kell alá erősítést hegesztenem.

padisah válasz | megnéz 2012.05.19 12:20:18 Creative Commons License (7799)

lehet hogy hülye kérdés, majd eldöntitek

lehet-e akkumulátorról hegeszteni? történetesen van nálam 5 darab ólom akkumlátor, amelyek nagyobb része az eredeti célra (kerékpárhajtás) már alkalmatlan és gondolkodok mire lehetnek még jók

ezeket sorba kötve van 60V-om, és elég nagy áramokat is le tudok adni, de lehet kisebb fesz/párhuzamos kötés

a legegyszerűbb védőgázos pálcás dologra gondoltam

daximádó válasz | megnéz 2012.05.19 07:58:34 © (7798)

hátt...

ár nélkűl nem is érdeklődöm tovább! annális inkább, mert amit a neten találtam videot, azon nem tetszett az ív kialakulása, a video elején! dc-ben különben is még a legszarabb kínai is teljesít enyit! nekem a 2 "legszarabb" van és ahogy nyomom a gombot, már veri is az ívet és nem a nagyfesz csattog fél másodpercig, azonnal van hegesztőáram! ac-ben lennék kíváncsi, h mire képes a masina igazából! leginkább ott szokott eldőlni, h mit tud egy gép!, mennyire wolfram érzékeny és mennyire stabil az ív kis amperoknál is, stb... persze egy video miat nem írnám le a masinát, de mindenképpen negatívum ami látható! a nagy masinák, amikhez hasonlítva lett az elején, messze nem csinálnak ilyemit! de még a "szar " kínaiak sem!!

Előzmény: gizi oo-OO-oo (7797)
gizi oo-OO-oo válasz | megnéz 2012.05.19 00:01:34 © (7797)

ár tényleg nincs,

talán egyszer majd okosabbak

leszünk ezügyben...... :o)

Előzmény: daximádó (7796)
daximádó válasz | megnéz 2012.05.18 22:23:31 © (7796)

ok!

ha, így van, megkövetem!,legalábbis a próbát tekintve!  de az árakat nem láttam!, vagy az is ott van valahol?  én nagyon örűlnék, ha, reális áron lehetne, jó magyar gépet venni! ki, is próbálnám, ha az ár, megfelelne! de nemtudom, h megfelel e!?  :)

Előzmény: gizi oo-OO-oo (7795)
gizi oo-OO-oo válasz | megnéz 2012.05.18 20:50:11 © (7795)

tényleg ne haragudj,de ha olvastad volna

a honlapjukat,akkor ott van,hogy :

""""

• Szeretné kipróbálni a hegesztőgépet? Jelezze felénk szándékát és felkeressük. Időpontegyeztetés után helyszínre is kiszállunk, hogy saját maga győződjön meg a teljesítményről.""""

(félre ne érts,semmi közöm hozzájuk,csak informálódtam....)

Előzmény: daximádó (7794)
daximádó válasz | megnéz 2012.05.18 20:25:49 © (7794)

üdv!

most nyers leszek, és célratörő!

a monadanivalód első fele, sablonos, marketingdumának, hat reklám céljából!,  szinte mindegyik gépet így próbálják eladni! jó lenne belelátni a részletekbe!, legfőkép!, h kilehet e próbálni a gépeket? és az áruk miért titok? lehet, h tényleg jó gépek, mint megannyi társuk a piacon!?, de, ha jó gépek, akor drágák is álltalában! ráadásul a titkolódzás is erre hagy sejteni... úgy szokott lenni, h jó a gép és mindaddig nem beszélnek árról , amíg nem látják, h tetszik a vevőnek és aztán szép óvatosan elárulják, nagy nehezen, h , mondjuk, 425 000 ft, vagy hasonló... a lényeg! próba! és ár!!! ezek a legfontosabbak manapság a magyar hegesztőknek! mert lehet bármiylen jó, ha a végén nemtudjuk megvenni, mert a mi péztárcánkhoz drága! én szivesen tesztelném a gépeket! és összevethetnénk az árakat, amit szerintem érnek, vagy amennyi valójában is az ár, ami nem tudható... az is sejtet valamit, h engedik kipróbálni!, mert valszeg, akkor nem lehet rosz a masina, mert egyből kiderűlna a próbánál, szakavatott ember kezében!   :) én már olyan gépet figyelemre sem méltatok, ahol nem teszik lehetővé a kipróbálását, mégha aranyból is lenne a kávája és annyira, jó, h fizetés előtt kölcsön is ad!! :))

Előzmény: Pellekgb (7781)
Pellekgb válasz | megnéz 2012.05.18 16:45:02 © (7793)

Igen mi közvetlen értékesítéssel nem fogunk foglalkozni kizárolag Ipari szférába, de az más tészta.

Jövő héten már megyünk tárgyalni jó pár helyre, így sztem 2hét mulva legkésőbb már a polcokon lesz.

Előzmény: márne (7790)
macliz válasz | megnéz 2012.05.18 15:39:13 © (7792)

szia köszi neked is. erre nem emléxem suliból hogy magátmérő rutilosnál meg bázikusnál a fele. de mindig tanul az ember.inkább céóra mentek rá tanitásra mert abból vizsgáztunk.

üdv

ati

Előzmény: márne (7789)
macliz válasz | megnéz 2012.05.18 15:37:29 © (7791)

szia, köszi, holnap megpróbálom mert ma fahordásban vagyok. most bázikusom nincsen itthon. vennem kell.

üdv

ati

Előzmény: _nyunyuka (7788)
márne válasz | megnéz 2012.05.18 11:16:29 © (7790)

Ha nem publikus az ár, hogyan lesz értékesítve?

Vagy a viszonteladónál érdeklődjünk ezügyben?

Előzmény: Pellekgb (7786)
márne válasz | megnéz 2012.05.18 11:10:37 © (7789)

Én meg azt tanácsolnám, ügyelj az ívhosszra.

Rutilos elektródánál a magátmérő, bázikusnál a magátmérő fele legyen.

Az ennél nagyobb ívhossznál gázosodik a varrat.

Előzmény: macliz (7787)
_nyunyuka válasz | megnéz 2012.05.18 07:15:32 Creative Commons License (7788)

Szép jó reggelt!

Picit nagyobb áramerősség, vezesd lassabban az elektródát stb.

Meg próbáljad bázikus pálcával! Jóval erősebb az ív fúvása, mint a rutilosnak.

Előzmény: macliz (7787)
macliz válasz | megnéz 2012.05.18 05:45:06 © (7787)

szia, az miért van hogy PB sarokvarratnál a varrat középen mintha ketté lenne vágva és tele van salakkal? van mikor elég jól eltalálom, de valahogy nem esik kézre,, olvastam alfa megt béta szögről, próbáltam tartani azta 15 fokot meg 45 fokot de fogalmam nincsen mit rontok el. tudom hogy sok gyakorlás kell hozzá, de elméletileg mit tudnál javasolni 3 mm vastag acél hegesztéséhez, legyen pl egy 30 as zártszelvény és erre merőlegesen ráhegesztenék egy ugyanilyet. már tele a hócipőm a sarokvarrat hibáimmal. kár hogy eladtam a céót,,,

üdv

ati

Előzmény: harmonikás (7784)
Pellekgb válasz | megnéz 2012.05.17 22:51:43 © (7786)

Köszi!

Remélem én is, hogy komoly piacra talál persze ez elsősorban professzionális területre tervezett gép pl;Grundfos

alapból ez egy DC gép így alut 1 spec átalakítóval tud majd fogyózni és így lesz 5:1 ben.

ezt is csak azért hogy lefedjük a piaci igényeket.

Persze bővül majd a paletta amint lehet.Lesznek komoly alu heg ink is AC/DC persze ezek is mind több funkciósak.

Ennek a gépnek jelenleg nincs vetélytársa a saját kategóriájában a piacon.

Számtalan ok 1ike, hogy furatszerelt...és még sok más...ami a web lapon fönt van

Az Ár nem igazán publikus de azt elmondhatom, hogy Fronius hasonlo gépe 1milla körül mozog.

És ez annak töredéke.Tudásba pedig méltó ellenfél sőt.....

Nem beszélve az átdobozolt kínai sz*rokról.....

Nagy neveknél egyre gyakoribb a bóvli.....

Sokszor a fejlesztés híre igaz de valójában visszafejlesztés amit persze nem reklámoznak.

De érthető is valamelyest hiszen nem volt már jó pár éve áttörés a heg.tech-ban és a nagy gyár óriásokat fenn kell tartani vhogy.

Előzmény: márne (7782)
gizi oo-OO-oo válasz | megnéz 2012.05.17 22:26:05 © (7785)

valaki nálam okosabb mondja már meg,

hogy mi a retkes rákért kezdett el

kormolni a mig-em??????????

gáz hibátlanul van,indul időben. ( cca 12l/min,cronigon2 )

eddig ennyire nem tapasztaltam....

simán letörölhető egy ronggyal,de nagyon idegesít és csúnya......

harmonikás válasz | megnéz 2012.05.17 21:24:12 © (7784)

Ha nagy igénybevételnek van kitéve, akkor kerüld a föntről lefelé hegesztést. Én több éven keresztül toltam a Ganzban az elektródát, és hát sok függő is volt benne. Ez nem CO, kicsit más is a hegesztése. A CO-nál a karácsonyfát szokták mondani, itt meg egyik széltől a másikig kitolod. Ha széleset akar az ember, akkor belehúz egy vékony gyököt, és arra pakol. A salakot kell kijátszani, oda a megfelelő áramerőséget el kell találni. Viszont a fentről lefelé vigyázni kell, hogy a salak ne folyjon az ömledék elé.

Előzmény: macliz (7779)
degumentes válasz | megnéz 2012.05.17 21:19:56 © (7783)

Tig Finger a neve és itt lehet rendelni http://welding-tv.com/the-tig-finger-heat-shield/. Én már rendeletem de még nem jött meg:D

Előzmény: TheRooster (7737)
márne válasz | megnéz 2012.05.17 21:06:10 © (7782)

Szia!

A magam részéről csak gratulálni tudok, minden hasonló kezdeményezéshez!

Kívánom, hogy sikeres legyen a vállalkozás!

Ha jól értem, váltakozóáramú hegeszés AWI üzemmódban nem lehetséges, csak fogyóelektródával hegeszthető az alumínium ennél a gépnél?

Az árról nagyságrendileg tudhatunk valamit?

Előzmény: Pellekgb (7781)
Pellekgb válasz | megnéz 2012.05.17 20:24:27 © (7781)
Sziasztok!

Figyelmetekbe ajánlom a következő hegesztőgépet ami teljes egészében magyar szellemi tőke(kék) eredménye.

Még csak hasonló sincs a piacon sem tudásban sem funkcionalítás tekintetében.

A részletes leírást megtaláljátok a hivatalos web lapon www.trusttronics.hu  ahól a katalógust is letölthetitek PDF ben .

Jelenleg a felsőkategóriás gépeket kenterbe veri!!!

ÉS A MIENK :)

pubos1 válasz | megnéz 2012.05.17 18:56:05 © (7780)

köszi szépen

Előzmény: macliz (7770)
macliz válasz | megnéz 2012.05.17 18:48:48 © (7779)

szia, értem, akkor föntről lefelé, és salakold le és menny rá több sorral ha kell. végül egy kis csisszantás és oké lessz:)

üdv

ati

Előzmény: pengi (7777)