Nem régen tettem fel egy XP-s gépre Midtown madness 2-őt. Gyönyörűen fut rajta viszont kockák villognak amikor kimegyek a városba, amúgy semmi hiba, elég zavaró. Valaki találkozott már ilyennel?
Linkelek képet, bekarikáztam pirossal, hogy mire is gondolok:
Korábban olvastam arról, hogy létezik olyan kiegészítő, amivel lehet az autókkal indexelni. Több angol nyelvű oldalon is olvastam erről, de a letöltés nem él már. Erről valamelyikőtök tud valamit?
Midtown madness 3 csak x box-ra jött ki pc-s platformra nem, amit te letöltöttél az valószinű csak trial a teljes játék telepítve 466 mb kb.
Anno én is játszottam az mm2-vel de mostani gépen 10 perc mire elindul bár ennek van xp sp3nak és video kártáynak is:) de megteszi a midtown madness (1) is:)
Sziasztok! A nevem ismerős lehet, mert egy másik fajta játékszoftverrel, az MSTS (Microsoft Train Simulator)szel kapcsolatban is írogatok. Valamelyik nap jutott eszembe, hogy ez a Midtown Madbess egy nagyon sirály játék volt annó, de én sajnos a 2vel más emberek hibája miatt nem játszhattam. Ezért eszembe jutott, hogy letöltöm. De sajnos amikor egyszer letöltötte, a gép átvert. Ugyanis erről a játékról azt hallottam, hogy közel 20 kocsi van benne. Nos, amit én találtam, csak 2 volt. Aztán felfedeztem, hogy a játék neve mellé odavolt írva, hogy Trial.Ez lehetséges? Sok kocsi meg mindenféle verseny meg rendőr csak a teljes verzióban van? Mert én amikor furikáztam, alig volt más kocsi, zsaru meg sehol, és módot sem lehetett választani? A teljes verziót holl tudnám leszedni? Sőt láttam már MM3at is de a 2 érdekel most. A trial mód tényleg ilyen szar? Vagy csak később lehet több gép közül választani?
Sziasztok! Aki játszik a MM"-vel, annak ezt az oldalt kötelező néznie! Tulajdonosa én vagyok, és naponta frissítem autókkal. Töltögessetek nyugodtan! Autót is kérhettek az E-mail címemen!
Nekem egy kicsit komolyabb gondjaim vannak. Évek óta ebben vezetek buszokat, a múltkor viszont véletlenül a safe mod-al indítottam el. Mivel az nagyon gyenge minőség, letöröltem és felteelpítettem újra, de azóta ilyen. Nincs valakinek ötlete? Lehet, hogy a CD-n sérült valamelyik fájl?
Nekem ugyanez a hiba van mint Scofieldnál! ha valaki tud pls segitsen
Helo mindenkinek :) Azt szeretném kérdezni hogy midtown madness 2 teljes verziót honnan tudom letölteni? Hogy tudjak rakni be buszokat meg mindent. Köszi :)
Nekem egy kicsit komolyabb gondjaim vannak. Évek óta ebben vezetek buszokat, a múltkor viszont véletlenül a safe mod-al indítottam el. Mivel az nagyon gyenge minőség, letöröltem és felteelpítettem újra, de azóta ilyen. Nincs valakinek ötlete? Lehet, hogy a CD-n sérült valamelyik fájl?
Hát így hirtelen nem tudnám megmondani mi a BND csak annyit tudok hogy a forgalmi autókhoz tartozik. Ha az nincs meg akkor szögletesebb lesz az autó ha beexportálom.