Keresés

Részletes keresés

Zeki_ Creative Commons License 4 napja 0 0 5122

Ha egy cég már az elején elbacca a renomét, akkor aki erre allergiás, az lelép.

Nekem egy melóhelyen keverték a bruttót a nettóval (hátrányomra), fizetésnél kérdőre vontam őket, aztán beintettem nekik. Ettől még maradt alkalmazottuk, másokat nem érdekel a megvezetés.

 

Manapság viszont mikor a munkaerő hiány tornyosul, nem jól veszi ki, ha egy cég nem gerinces.

- Nem is az a meló? Pá!

- Nem is annyi a fizetés? Pá!

- Nem is úgy van a munkaidő? Pá!

- Nem fizetik a túlórát? Pá!

stb...

Aztán lehet nézni mekkora király nagy a fluktuáció.

Előzmény: OVB 10 éve (5120)
KSTMS Creative Commons License 5 napja 0 1 5121

Leírtam a véleményem, nem ezért van ez a fórum!? Azért írtam ezt, mert az OBV tisztelt ügynöke hazudott nekem a telefonba és igen, ebből, meg az OVB honlapján lévő információkból, meg az itt leírtakból általános következtetést vontam le, ezt hívják indukciónak. Gondolom, Te deduktívan gondolkodsz... Én meg mondhatnám, hogy Te meg örülj, hogy egy országos piacvezető cégnél dolgozol és ne itt okoskodj. De ne fáraszd magad tovább, nekem ennyi ebből tökéletesen elég volt, ígérem nem írok ide többet. Béke Veled!

Előzmény: OVB 10 éve (5120)
OVB 10 éve Creative Commons License 6 napja 0 0 5120

Mesélj nekünk, hogy neked mit jelent egy tökéletes munkahely, hol fogod megtalálni azt a mámoros helyet ahol ki tudsz majd teljesedni.

Interneten fogod keresni?

Ha egy országos piacvezető céghez kerülnél, előszőr kukkolsz a neten, hogy az egész országban mindenki elégedett aki ott dolgozik és mindenki rózsaszín felhőben úszkál?

 

Azért mert Te más területre vagy hívatott (alkalmazottként eladó, gyógyszerész stb.), milyen jogon írsz általánosságban? 

 

Csöndben vonulj tovább és szerintem találd meg a helyedet a világban ne itt okoskodj

Előzmény: KSTMS (5119)


KSTMS Creative Commons License 6 napja 0 0 5119

Hát, az OVB-hez nem kívánkozom ezek után az biztos. Egyébként a honlapjuk "karrier" oldala is árulkodó: semmi konkrétum nem szerepel a meghirdetett állással kapcsolatban. Ahol nincs konkrétum, az eleve gyanús... A Te agresszív stílusod sem lehet véletlen...

Előzmény: OVB 10 éve (5117)
RetteNETes Lalyos Creative Commons License 2018.04.19 0 0 5118

Ezért kár volt!  :-/

Előzmény: OVB 10 éve (5117)
OVB 10 éve Creative Commons License 2018.04.18 0 0 5117

Te mekkora király vagy a pároddal együtt! Telefonon meg interneten mindent meg tudtok előre! :D

Akkor most hogyan tovább? marad anyu pénze amit kaptok havonta??? :D

Előzmény: KSTMS (5116)
KSTMS Creative Commons License 2018.04.18 0 0 5116

Én eddig nem hallottam róluk, de tegnap felhívott valaki és én már elígérkeztem egy állásinterjúra, de a honlapjukat nézve gyanús volt a dolog. Kérdeztem is, hogy biztos nem értékesítésről van szó...? Merthogy azt mondták, nem kell értékesítést végezni. Aztán párom rátalált erre a fórumra, én gyorsan visszahívtam az illetőt, szembesítettem pár dologgal, mire rögtön visszavonult, az állásinterjú is lemondásra került. Egy biztos: hazugsággal kezdeni az egészet nem túl biztató... Ennyi tapasztalat is elég volt nekem, hogy senkinek se ajánljam az OVB-t...

beokabence Creative Commons License 2018.04.16 0 0 5115

Sziasztok!

 

Nem feltétlem tartom hitelesnek az internetes tájékozódást....

 

Látom ezt a rengeteg kommentet. Ki igy ki ugy, sajnos elhiszem hogy sok esetben igaza van!

 

Bárkinek bármi kérdése van irjon messengeren! Nagyon szivesen vàlaszolok bármi kérdésre!

 

Csak, hogy a fejetlen és nem valós dolgokat ki tudjatok kerulni!

 

Beóka Bence

KB956 Creative Commons License 2018.03.28 0 0 5114

Igen minden gond nélkül bármikor 

Előzmény: Randomgirl (5113)
Randomgirl Creative Commons License 2018.03.28 0 0 5113

Sziasztok! 

Pár napja megkeresett telefonon egy OVB-s ügynök, munkát ajánlott, egy közös ismerősünktől kapta meg a számom aki szintén ott dolgozik. A lényeg, hogy gondoltam miért ne, tegnapra be is hívott interjúra. Elmondta a cég történetét, működését stb., és kitöltöttem egy jelentezési lapot személyes adatokkal meg karikázós önértékelős résszel. A végén mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok, másnap lesz a megbeszélés a fejesekkel és majd beajánl, utána érdeklődjek, hogy felvettek-e.

Először elég jól hangzottak a dolgok, amiket elmondott, na most én azóta átgondoltam és úgy érzem, hogy nem szeretnék mégsem belevágni a dologba. 

Ezek után, ha netán fel is vettek, simán mondhatom, hogy mégsem szeretném, mindenféle következmény nélkül, igaz? Csak jelentkezési lapot töltöttem ki.

 

Köszönöm a válaszokat! Hasonló tapasztalatok is érdekelnek 🙂

Prof Creative Commons License 2018.02.28 0 0 5112

Szervusz,
A halasztott tőketörlesztésű hitel a lehető legnagyobb idiotizmus, amit bárki tanácsolhat. A részletekbe nem megyek bele. Ha a hitel sima annuitásos törlesztésű, akkor mellé érdemes a lehető legjobb megtakarítást választani, de én inkább így is a hitelt fizetném nagyobb összegekkel, mint mellette egy kétes kimenetelű megtakarítást. Ez persze az értékesítőnek nagyon rossz, mert a hitel nagyon rosszul, a megtakarítás nagyon jól fizet (általában).

Magyarországon erre a lakástakarékpénztár jó, mert jelentős állami támogatás van rá, amellyel a hitel kamat-része nagyrészt kifizethető. De külföldi ingatlanra nem lehet felhasználni.

Előzmény: Unbroken92 (5109)
Krcsk Adam Creative Commons License 2018.02.25 0 0 5111

Üdv.

Ádám vagyok, "ex OVB-s".
Nemrég mondtam fel a cégnél, de úgy éreztem mindenképp szeretném veletek megosztani a fél-1 éves tapasztalatomat.


Amikor elkezdtem az OVB-nél dolgozni én is felcsaptam az internetet és elolvastam különböző fórumok hozzászólásait a cégről, ami igen csak lelombozott. Azt gondoltam, hogy lehet meg se éri elkezdeni. De igazából úgy voltam vele, hogy nem fogok ismeretlen emberek véleményére alapozni max rájövök, hogy tényleg szar. Így utólag azt kell, hogy mondjam örülök , hogy nem hallgattam az emberek lesújtó véleményére és ezért is írom ezt a hozzászólást.

-Tény, nem lettem multimilliomos , de engem nem is így kerestek meg. Az első pár hónap nehezen indult elég sok mélypont volt, de mikor belerázódik az ember már könnyebb és voltak egész jó fizetéseim is. A teljesítménybér nekem kifejezetten tetszett, mert így egyetem mellett is tudtam ügyfelekkel találkozni.
-Sok kommentben olvastam a MNB képzést mint lehúzás. Tudnotok kell, hogy ez full független az OVB-től egy MNB pénzügyi képzés ami ahhoz kell, hogy MO-n pénzügyi tevékenységet végezz. Ráadásul van OVB ösztöndíj program is, ami minimális teljesítmény mellett visszafizeti a teljes képzés árát és gyakorlatilag én is visszakaptam a 30 ezret és van egy ingyen mnb képzésem.(érdekes erről soha senki nem írt korábban..)
-Végezetül mivel frenchise rendszer az sem mind1 ki hol kezd el dolgozni. Vannak jobb irodák és kevésbé. Ahol én dolgoztam ott jó volt a társaság sok új emberrel ismerkedtem meg és sokat tanultam. Kommunikációs fejlődésről nem is beszélve.

Dióhéjban, távozásom oka a sok jó tapasztalat mellett az, hogy úgy éreztem nem ez az a pálya amivel örökké szeretnék foglalkozni és már a vége fele a munka se okozott olyan örömöt mint az elején.

Összességében:
-Ajánlom annak: Aki szeretne fejlődni,új dolgokba belekóstolni,nem fél a szakmai kihívásoktól,esetenként kudarcokat jól viseli
-Nem ajánlom annak: Aki az egyszerű munkákat kedveli és anti-szociális,valamint a pénzszerzés neki a legfontosabb, mert rövidtávon arra lehet tényleg jobb egy meki.

jsutonequestion Creative Commons License 2018.02.14 0 0 5110

Üdv érdeklődnék, hogy hogyan működik a felmondás a cégnél? A vállalkozói leadása, illetve egyebek. Aki ezzel kapcsolatban tud valamit, tippek bármi érdekel:)

Köszönöm

Unbroken92 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 5109

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek az Ovb ről?

Jelenleg a párommal szeretnénk Ausztriában az OVB keresztül házat vásárolni és melle kötünk két megtakarítást és két biztosítást! Van olyan közötettek aki már vásárolt OVBn keresztül házat Ausztriában? Előre is köszönöm a válaszokat 

beokabence Creative Commons License 2018.02.11 0 0 5108

Sziasztok!

 

Látom ezt a rengeteg kommentet. Ki igy ki ugy, sajnos elhiszem hogy esetben igaza van!

 

Bárkinek bármi kérdése van irjon messengeren! Nagyon szivesen vàlaszolok bármi kérdésre!

 

Csak, hogy a fejetlen és nem valós dolgokat ki tudjatok kerulni!

 

Beóka Bence

 

 

Bennyshield Creative Commons License 2018.02.04 0 0 5107

Egy barátom, aki huzamosabb ideig náluk dolgozott folyamat gyűzködött, hogy menjek el hozzájuk melózni, jó lehetőség (a tag alapból nem 100-as, de rá később visszatérek). Miután meglett az érettségim, munkába álltam havi ~150-ért (3 műszak, fokozottaqn stresszes meló, mondanom sem kell, hogy mennyire tetszett). Egy másik barátom ekkor már az ovb-s vizsgájára készült, a mentorával mentek ügyfelekhez, hogy gyakoroljon, átlássa hogy is működik ez. Nos, mivel ő jó barátom, adtam nekik egy esélyt.

Az első találka velük ilyen céllal valamiért totál elvarázsolt. Öltönyös, elegáns fiatalok, pénzzel foglalkoznak, segiteni próbálnak másoknak és ebből élnek... Mondanom sem kell, irigyeltem őket egy darabig. A felmérés megtörtént, nagyon meggyőző érvekkel, ábrákkal álltak elő (mint kiderült, precizen megtervezett, betanult gesztus volt minden, ha pedig valamire nem tudott válaszolni, akkor jött a szokásos "Már vártam ezt a kérdést, a következő találkozásunkkor személyreszabott választ adok"). De végüls megtakaritást, biztositást nem kötöttem velük.

A nyár előtt otthagytam a melót, mivel szeptembertől ismét tanulni akartam, aztán jött az ötlet, hogy beállok közéjük. Az iroda, a találkozás a fejesekkel, az oktatások... minden csillog villog, mintha valami amerikai sikertörténetbe csöppentem volna (mint a wall street farkasa)... Nade várjunkcsak, ez gyanús. Minden tökéletes, mindenki barátja a másiknak (a közös estén sosem láttam ennyi embert, akiről visit a képmutatás), van sikeres ember akinek a példáját mindannyian követhetjük... Úgy éreztem magam, mintha agymosáson akarnának végigrángatni. Tiltott szavak, gondolatok, rossz véleményű emberek gyűjtőszava ha jól emlékszem a siker rombolók (vagy valami hasonlók). Bármi, ami egy kicsit elgondolkodtathat, hogy nem valami lehúzás-e az egész. Ezeket figyelmen kivül kellett hagyni. 

A vizsga a kedvencem: 30 vagy 40k amit bekellett fizetni. Kapsz tananyagot és 3 hónap múlva lekellett tenni a tanácsadói vizsgát. Azt nem hagyhatom ki, hogy ez egy megbundázott számottevés, ahol a vizsgázó kedvére puskázhat, csak nem feltűnően. Ez alapján bizza rá szerintem bárki a pénzét egy 20 év körüli ovb ügynökre...

Szerencsémre nem fizettem ki a vizsgadijat, kb 1 hónap után hagytam az egészet. Mint kiderült, jól tettem. A legelső emlitett, nem 100-as barát otthagyta a céget és elkezdett másgol dolgozni. Az egykori ügyfelei meg elkezdték lemondani a szerződést, amiből ő a jutalékot kapta. Szerencsétlennek hitelt kellett felvennie, hogy amit az ovb visszakövetel, azt meg is tudja adni. Ezért éri meg nekik friss érettségiseket foglalkoztatni: végigmennek a családon, barátokon, pár ismeretlenen és ha otthagyják a céget, a pénz amit szerzett, azt végül az utolsó centig visszafizettetik vele. Ebbe tényleg csak annak érdemes belevágnia, akinek jó a beszélőkéje, meggyőző tud lenni, különben később szopás lesz a vége.

Ez az én szemszögemből van, valóban kényelmes dolog, hogy más néz neked utána, hogy hova érdemes biztositást, megtakaritást és egyebeket fizetni. De ha valaki mással akarja ezeket elintéztetni, akkor gondolom nem egy frissen leérettségizett (lehet az akármilyen), megbundázott vizsgán átment, hozzá nem értő segitségét akarja kérni. Személy szerint csak olyanhoz fordulnék tőlük, akinek valóban van tapasztalata, képzettsége ahhoz, hogy ezt végezhesse.
Kortársaimnak: ha megvan az érettségi, ne dolgozzatok náluk. A telefonszámlát, utiköltségeket, az ügyfél kávéját, üditőjét a saját fizetésetekből kell állni (ami nem kevés, meg akárhol nem találkozhatsz velük...), ha meg otthagyjátok, később mehettek hitelért. Ha valóban érdekel ez az élet, szakma, tanulj tovább ebbe az irányba, máskülönben ti jártok rosszul, a saját időtöket szórjátok el.

DYLND Creative Commons License 2018.01.24 0 0 5106

klasszikus ovb hozzáállás. inkább neked ajánlom a gyárat, mivel ugyan az a munkakör: betanított séma prezentálása. és attól mert más szeret tükörbe nézni és nálad ez nem opció, nem kell sértegetni másokat. nem csak magadat hanem a "piacvezető" céget is minősíted 

Előzmény: OVB 10 éve (5100)
DYLND Creative Commons License 2018.01.24 0 0 5105

Nyáron az egyik ismerősöm megkeresett egy lehetőséggel. Semmi konkrétat nem mondott csak h tali vkivel. Rákérdeztem h OVB, mert már basztattak vele, határozottan nemet mondott, és vmi ratyi cégnevet. Kiderült h az. Ment a hitegetés és a seggrázás, egyebassza megpróbálom. Ismerősök családtagok, senki nem vette jó néven. Rakat találka és vizsga után nekiálltam, és úgy döntöttem h menjetek a büdös picsába. 

Kezdem a jóval:

-ha van autód, és imádsz szerepelni és szarsz bele a világba akkor talán még meg is érheti

-vannak csapatépítő programok, bár nem nagy cucc

-1-2 jó arc is van

 

Jöjjenek a kiábrándító tények:

-semmi szelekció: minél többen jöjjenek. Pl gimi után papír megvan, bárki jöhet. Ha full seggfej, bukott matekos( röhej de ő fog számolni neked hozamot, segít a devizás hiteledben, meg még ilyen finomságban..) 

-kötelező meetingek, heti találkák ,amire senki sem akar menni, de saját költségen old meg

-mézesmadzag elhintése az elején, fűfa ígérgetés, majd dolgozol nekik mert ők már csak lazulnak, behozod az egész családot azt állj meg a saját lábadon és leszarnak utána

-családon belül hitel kellett vna, de vissza sem hívott a vezetőm... jaaa és ez volt az egyik legkomolyabb iroda, és ment a köpködés a többire

-hazugságok, még akkor is amikor bent voltam. Rá kell jönni h ez nem az a cég amit büszkén lehet viselni, mindenki tagadja

 

-és jöjjön a legkiábrándítóbb: a betanított séma. Egyszerűen nevetséges. Hetekbe hónapokba telik h belédverjék az általuk kitalált faszságot: mit mondhatsz, hogyan mondhatod, kulcsszavak, tiltott szavak. Hol és mit kell kérdezni h az ügyfél válaszoljon, és bármit mond: igen, pontosan, úgyvan stb. Hülyének és manipulálhatónak néznek mindenkit. Szinte veszekedtem velük h meséljenek a termékről h mi hogy van, de nem, robotolni kell mert nem vagyok még meggyőző. Mondom mi a picsára legyek mikor semmiről nem tudok semmit. Folyamatosan derültek ki hibák, és ott is mesélték h hónapokig faszságokat mondtak az ügyfeleknek mert nem értettek semmit. Na aki frissen kezdi az ilyen. 

 

Összegzésül: nem átverés, létező cég, sztem most is működik. Rengeteg a rámenős és rábeszélős "ügynök". 90%-a nem oda való, téves infókkal szolgáltatnak. Undorító seggrázás megy. Lényeg h megmagyaráznak mindent h miért kell. Biztosítás jó lehet, max egy alap baleset, de megtakarítás full felesleges, 3hónapig a jutalékot fizetitek, utána mások teszik el, aztán a tényleges befektetés talán fél év után. Ha szidják az OTP-t, kapnak jobb ajánlatot utána az az isten... napraforgó banda. 

Van + és van -. Én így látom, benne voltam, nem ágról szakadt mendemonda. 

 

Bármi kérdés írjatok nyugodtan, én nem fogok hazudozni mint aki MÉG csinálja.

(Helyesírás és nyelvezet, ezekbe felesleges belekötni, nem az a lényeg)

 

suhi69 Creative Commons License 2018.01.22 0 0 5104

Kérem Írjon privátban. köszönöm

suhi69(kukac)gmail.com

Előzmény: varjoc (5103)
varjoc Creative Commons License 2018.01.12 0 0 5103

Kedves suhi69

Én is kapcsolatban állok Poór Zoltánnal befektetések miatt.   KB fél éve könyörgök neki hogy kérem vissza a pénzem de eddig semmi.

Lehet hogy engem is átver? 

Előzmény: suhi69 (5098)
CzMóni Creative Commons License 2017.10.28 0 0 5102

Azt gondolom, nagyjából mindegy, melyik cégnél dolgozik valaki. Minden szakmának, így a mienknek is van alja, csak itt egy kicsit vastagabb. Az embertől és a "gerincétől" függ, hogy etikus vagy nem a munkájában és az ügyfelekkel. A cég annyiban viszont számít, hogy ha a cégvezetés is etikusan gondolkodik, akkor nem kell széllel szembe pisilned...

 

Én ilyen cégnél dolgozom és azóta vagyok nyugodt, kiegyensúlyozott. Ugyanis senki nem nyom rám olyasmit a teljesítmény elvárások miatt, ami nem fér bele az értékrendembe.

 

Azt kérdezted, mitől etikus egy tanácsadó?,Ha van kedved, csatlakozz a blogom (NEM értékesítői oldal!) olvasóihoz, több cikket is találsz ezzel kapcsolatban :)  

 

http://etikuspenzugyek.hu

Előzmény: Bulchew (5092)
Zeki_ Creative Commons License 2017.10.19 0 0 5101

Nagyon agresszív vagy, ittál te eleget?

Előzmény: OVB 10 éve (5100)
OVB 10 éve Creative Commons License 2017.10.19 -1 0 5100

neked valami olyan munka kell, amihez nem kell használni az agyadat...javaslok egy gyárat, ahol a soron kiélvezheted a tudatlan szabadságot...

Előzmény: uptilldawn (5084)
OVB 10 éve Creative Commons License 2017.10.19 -2 0 5099

Istenem...nagy az isten állatkertje...

Magyar embernél butább (tisztelet a kevés kivételnek) nincs a világon.

Néhány infó a sok agyhalottnak:

1. OVB egy piacvezető közvetítő cég Magyarországon, aki szerződésben áll az országban lévő nagyobb pénzügyi cégekkel (bank-biztosító-lakástakarék stb.)

2. OVB dolgozók alvállalkozóként vannak leszerződve az a céggel. (OVB-vel)

3. Azért, mert egyes OVB munkatárs nem megfelelően dolgozik az ország valamelyik részében, azért nem kell általánosítani magára a cégre...(nem kell aggódni, ezek a fekete bárányok nem sokáig lesznek a cégnél)

4. Legtöbben tisztességgel dolgoznak és becsületesen segítenek az ügyfeleiknek.

5. Sok szerencsétlen ember, aki pénzügyileg tudatlan, milyen jogon mond véleményt általánosítva egy piacvezető cégről?

6.

7.

8.

pfffff

 

Előzmény: Irodavezeto01 (5088)
suhi69 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 5098

üdv

van valaki aki tud segíteni jogvitában Kapucínus-Poór kft  Poór Zoltán  vagy a  Quantis,  Brokernettel kapcsolatban, befektetésekkel mert úgy érzem átvertek erősen.

jani

suhi69 Creative Commons License 2017.10.19 0 0 5097

Tisztelt Fórumozók!

Van itt valaki akit átvertek a Kapucínus-Poór kft től Poór Zoltán álltal vagy a  Quantis -tól Brokernettől?

S jani

 

Tamás800920 Creative Commons License 2017.09.25 0 0 5096

nem átverés, nekem most segítettek lakásbiztosításban is... az összes nagy biztosító termékét hasonlítottuk össze és így választhattuk ki a számunkra legjobbat. :-)

Zeki_ Creative Commons License 2017.09.09 0 0 5095

átverés.

Előzmény: grolimund (5094)
grolimund Creative Commons License 2017.09.09 -3 0 5094

Vedd le a pénzügyi támogatást az interneten.

Iparosok, kereskedők, vállalkozók, gazdálkodók és szakemberek.
liberálisok van szüksége pénzügyi támogatásra?.
Adhatunk pénzt kész !.
Adunk pénzt jóváírja 1000€ - 10.000.000 €.
Meséljen projekt, építünk együtt !.
1) Meséljen online projektek gyors és egyszerű.
2) Mi kapcsolatba lépünk 24 órán belül.
3) véglegesítése a fájl egy forgalmas üzleti és bank
partner.
Kapcsolat Ms Theresia Grolimund Wehrli minden információt.
E-mail: (grolimundtheresawehrli@outlook.fr)

mneka Creative Commons License 2017.09.05 0 0 5093

Nagyon érdekelne, hogy megbízható, jó szolgáltatást nyújtanak-e? Minden pénzügyi területet hogyan képesek ismerni, vagy náluk is van olyan amit preferálnak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!