Keresés

Részletes keresés

JGab Creative Commons License 2 órája 0 0 11972

Jaj, tavaly még az volt a mondás, hogy azért veszik az oroszok, mert akkor könnyebben kapnak vízumot.

Most meg az adó...

 

Nem szabad elhinni, nem szabad fizetni nekik és teljesen felesleges egyáltalán szóbaállni velük. Meg bárkivel, aki ilyet igér.

Előzmény: szép viola44 (11967)
KendeJúlia Creative Commons License 5 órája 0 0 11971

Tisztelt Viola!

 

A Timeshare Market INC Kft. ügyvezetője (és valószínűleg néhány értékesítő ellen is, de ezt biztosan nem tudom) büntetőeljárás van folyamatban, a cégjegyzékbe pedig rengeteg végrehajtási jog van bejegyezve és tapasztalatom szerint ezek a követelések nem végrehajthatók sajnos.

 

Tudomásom szerint az V. kerületi rendőrkapitányságon folyik az eljárás.

 

Üdvözlettel:

 

dr. Kende Júlia

ügyvéd

 

 

Előzmény: szép viola44 (11970)


szép viola44 Creative Commons License 21 órája 0 0 11970

Tisztelt Ügyvédnő , 

Nekünk is van szerződésünk a Timeshare  Market  nevü cégel , nemrég tudtuk meg hogy álitólag tavaly novemberbe  megszüntek. Hol tudunk feljelentést tenni ez ügyben . Most pedig a Prinz Invest Kft  -vel egyeztetünk , de kértünk gondolkodási időt , nem irtunk még semmit alá , amugy ők 100.00 ft .kérnek az ügy elinditásáért.

Előre is köszönöm válaszát.

 

Előzmény: KendeJúlia (11729)
ásítósmacska Creative Commons License 21 órája 0 0 11969

Ezek a mesék már mind-mind szerepeltek itt a topikon.

 

Akkor szabad ezeknek hinni, ha már ló legel  a sírjukon!

EGytől egyig CSALÓ az összes cég, aki ígérget!

 

Meg kell nekik mondani, hogy sikerdíjért adsz nekik megbízást. Tehát ha eladták, akkor vonják le a jutalékukat a vételárból.

 

Na erre azonnal elkezdenek hűűű-hááázni, - rögtön bebizonyosodik, hogy eszük ágában sincs eladni, pont azért mert ELADHATATLAN!!! Csak a lehúzás miatt csinálják. Mert tudják, hogy sok a reményvesztett üdülési jogtulajdonos. :-((((

 

Ja, persze, oroszok...

 

Ez a tipikus "messziről jött ember azt mond, amit akar".

 

HAZUDNAK!

 

Előzmény: szép viola44 (11967)
szép viola44 Creative Commons License 21 órája 0 0 11968

Mi történt azóta veled tudol valamit a Prinz Invest Kft ről?

Előzmény: psaci (11891)
szép viola44 Creative Commons License 21 órája 0 0 11967

Döbbenet hogy mikor ott ülsz velük szemben hogy megtudnak etetni. Ti halottatok már eröl a doldogról hogy az oroszok azért veszik meg az üdülési jogunkat mert othol letudják irni az adóbol.

 

Előzmény: ásítósmacska (11966)
ásítósmacska Creative Commons License 21 órája 0 0 11966

SOHA egy fillért se utalj előre! SOHA! Ismétlem: SOHA!

 

MIND átverés!

 

 

Előzmény: szép viola44 (11965)
szép viola44 Creative Commons License 22 órája 0 0 11965

Mi a Time Share  Market tel kötöttünk szerzödést 2 éve álitólag  tavaly novemberben megszüntek és a Time Share ausztria is megszünt  ugy tudom. Miket a mult héten a Prinz Kft hivott , voltunk megbeszélésen , nem tudjuk mit csináljunk . A Prinz kft. 100.000 ft. kér a papirok elinditásáért és ö nem a hagyományos uton árulja az üdülési jogot. Tudol e róluk valamit . A keresöben megnéztem öket ital kiskereskedelemmel vannak bejegyezve és 3fő a letszám. Várom válaszod

Előzmény: a.n.onym (11951)
bella66 Creative Commons License 30 órája 0 0 11964

Kedves Fórumozók !

 

Eddigi tapasztalaink alapján tudjuk, még ha sokszor nehéz is elfogadni, hogy az üdülési jogok "másodlagos értékesítését" kizárólag az üdülési jogot először értékesítő cég tudja csak megoldani. Eladni nem lehet, csak optimalizálni, ami sajnos ismét pénzbe kerül. Azonban esetleg a fenntartási költséget lehet csökkenteni, - ezáltal kiadni - vagy kedvezőbb áron (10.000,-Ft ) lehet cserélni egy másik helyre. Nekünk sikerült egy 100.000,-Ft-os braci fenntartási költségtől megszabadulni, egy belföldi cserével. Olcsóbb az utazás is, 10.000,-Ft cserével mehetek Ausztriába, vagy más időpontban belföldre. Optimalizáltuk, nekünk már ez is nagy segítség volt, mert az ügyintéző normálisan állt hozzánk. De felfogtuk, hogy eladni klasszikus formában nem lehet, mert a befektető nem engedi. Ő pénzt akar - hosszútávon, még akkor is, ha kevesebbet kap, de azzal számolhat, mert annyit még ki tudunk fizetni. Én csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy csak azzal a céggel tárgyaljon, akitől vásárolta, vagy akinek a tulajdonában van az üdülési hét. Mi ugyanis csak bérlők vagyunk, nem pedig tulajdonosok, és soha nem is leszünk azok. Ezt tudomásul kell venni.

Üdvözlettel

Bella

harcisün56 Creative Commons License 2 napja 0 0 11963

Egyetlen szerencsénk, hogy jött egy ember aki mindig igazat mond és megmentett minket. Nélküle hová jutottunk volna. Ez király. Sajnos üdülési joggal kapcsolatban a megmentésünk elfelejtődött, ugyanis minden átverés ugyanúgy folytatódik. Esetleg jogszabályok változtatásával fel lehetne lépni a csaló, sokadik céget alapító szélhámosok ellen, de a jogalkotók valami miatt késlekednek. Lehet, hogy érdekeltségük van a pénzbeszedésben? A Vágóval kapcsolatban pedig az jut eszembe, hogy van az a pénz mikor már nem számít, hogy az ember haja korpás. Az üdülési jog valóban nem eladható már jó pár éve, csak a szélhámosok hitegetik a károsultakat.

Előzmény: Cenerentola (11959)
ásítósmacska Creative Commons License 2 napja 0 0 11962

10pontos! :)

 

 

Előzmény: Cenerentola (11961)
Cenerentola Creative Commons License 2 napja 0 0 11961

Súlyos helyesírási hibáktól hemzsegő, otromba, félanalfabéta stílusú förmedvényed önmagáért beszél. Azt ajánlom, ha mérges vagy, pukkadj meg, ne másokat sértegess amiatti frusztráltságodban, hogy a fórumozók már rég kiutáltak innen és nem szólnak hozzád. Minthogy kulturált párbeszédre alkalmatlan vagy, megkérlek, hogy a jövőben kímélj meg a bunkóságaidtól!

Előzmény: mérges vagyok (11960)
mérges vagyok Creative Commons License 2 napja 0 0 11960

Ugye Te nem vagy normális!  Cenerentola,hogy tud neked szól!

 

Mi köze vágó politikai meggyőződésének,s főleg Gyurcsány Ferencnek ahhoz,hogy Vágó valamikor szerepelt egy reklámban?

 

Az ilyen hülyék miatt sikertelen minden a csaló cégek elleni összefogás!

 

Ha nincs értelmes mondani valód,akkor ne írj!

 

"mérges vagyok"

Előzmény: Cenerentola (11959)
Cenerentola Creative Commons License 2 napja 0 0 11959

A gyurcsótány-rajongó Vágó kvízmester elvtárs mancsa egyéb disznóságokban is benne volt. Például őkelme reklámozta a "devizaalapú hitel" fedőnevű gigauzsorázást is, amely emberek százezreit tette tönkre, juttatta koldusbotra, illetve kergette öngyilkosságba.

Előzmény: oregbeatsuhanc (11958)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 2 napja 0 0 11958

Pontosan így van. Az ABBÁZIA heteivel a Kolosy térnél házaló PLÁNINVEST BRÓKER is ezt tette 17 évvel ezelőtt, annyit hazudott a műkörmös libájuk nekünk, amennyi belefért. Már vonták is a fenntartási díjat, amikor az apartman még készen sem volt. 

 

A bepalizáshoz jó háttértámogatás volt az a reklámfilm is, amelyben Vágó István és az Ő Mártája ezt a remek befektetésnek ajánlott üdülési rendszert ajánlotta. 

 

A rendszer és az apartmanok minősége akkor még jónak tűnt, de az eltelt időben folyamatosan úgy variálták a még több kiszedhető profit és a vezetés érdekében, hogy mára a mindenféle himi-humi szolgáltatásért is fizető üdülőjog tulajdonosok lettek a jó balekok, akik a pénzüket befektetve tartják életben, míg az utcáról beeső fizető vendégek kötöttség nélkül, mint egy szállóvendég élvezik az üdülés valódi előnyeit.

 

Előzmény: Cenerentola (11956)
ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 0 11957

5*

 

Előzmény: Cenerentola (11956)
Cenerentola Creative Commons License 3 napja 0 0 11956

Az üdülési jog ELADHATATLAN. Minden cég, amely az ellenkezőjét állítja, hazudik és fondorlatos pénzkiszipolyozásban mesterkedik. Ezt kellene tudatosítani minden jobb sorsra érdemes bepalizottban. Végső megoldás azonban az lenne, ha egy salamoni döntéssel az összes korábbi üdülésijog-eladási szerződést semmissé nyilvánítanák, mivel mindegyik hazugságon, megtévesztésen, átverésen alapult.

Előzmény: oregbeatsuhanc (11955)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 3 napja 0 0 11955

Az üdülési joggal házaló cégeket nagy ívben el kell kerülni: ezt kellett volna a cikkben tanácsolni. Óriási felelőtlenség a gondos kiválasztásra bárkit biztatni, szerintem is!

Előzmény: itsreadonly (11954)
itsreadonly Creative Commons License 3 napja 0 0 11954

http://www.tozsdeforum.hu/szemelyes-penzugyek/napi-penzugyek/sok-a-panasz-az-udulesi-jogra-70721.html

 

és ott látszik hogy tesznek az egészre odafent, hogy a cikkből az látszik hogy gondosan kiválasztva a közreműködő céget el lehet adni ezt a dolgot. pedig nem. ez örökké a miénk. és gyakorlatilag minden cég simlis aki ezzel kereskedik. 

ásítósmacska Creative Commons License 3 napja 0 0 11953
Zsubircsi Creative Commons License 4 napja 0 0 11952

Ismeri valaki a Paster Kft-t üdülési jog ügyben?

a.n.onym Creative Commons License 4 napja 0 0 11951

Olyan károsultakat keresek, akik a Prinz Invest Kft-vel vagy a Timeshare Austria Kft.-vel reklámszerződést kötöttek.

 

A legjobban olyanokat keresek akik mindkettővel kötöttek !

 

 

 

 

 

 

 

mérges vagyok Creative Commons License 2016.07.22 0 0 11950

T.Baboka05!

 

A facebook-on keresd meg az üdülési joggal átveret,vagy az üdülési jogosok csoportokat. ott

találsz a SolarPolar cégről sok információt.

 

De a lényeg: kredit pontokért veszik meg a jogodat,de az összeg 10%-t előre fizesdki nekik. Természetesen jó magyar forintban! majd a kredit pontokat náluk,illettve rajtuk kersztül levásárolhatod. igérnek sok minden félét,de a negyede sem igaz. s mindenből csak a legdrágábbat kinálják.  Áru választék kicsi.

 

Végkövetkeztetésem:  vigyáz és ne ugorj be. Tanulj az én esetemből!

"mérges vagyok"

Előzmény: Baboka05 (11944)
Buscando Creative Commons License 2016.07.22 0 0 11949

Az igazság az, hogy a szerződés, amit aláírtak a rokonok, jogilag három külön szerződésnek számít (volt egy adásvételi szerződés, egy kiegészítő nyilatkozat és egy pontkártya rendszerhasználati szolgáltatási szerződés), de persze lehet arra hivatkozni, tartalma szerint gyakorlatilag egynek számít... Ezért nem tudjuk, mennyire egyszerű az elállás. Mindenesetre megkérdeztük, hogy miért szükséges személyesen a céghez menni a szerződések felbontásáért, amikor az elállási nyilatkozattal már felmondtuk a szerződést. Azt is kértük, hogy küldjék el nekünk előre az aláírandó nyilatkozatot: a levelünkre azóta sem kaptunk választ. Van valakinek tapasztalata elállás terén az xxx-nél ilyen esetben is, volt, akin ezután is követelték a pénzt?

Előzmény: ásítósmacska (11933)
oregbeatsuhanc Creative Commons License 2016.07.22 0 0 11948

Aki a telefonszámod, és az üdülési jogoddal kapcsolatos információk birtokában felhív, az nem jóakaród. Azért hív fel, mert megélhetési szélhámos.

Amit a joggal tenni lehet: magánszemélynek eladni, elajándékozni, ha a cég hajlandó visszavenni fel lehet neki ajánlani, netán közös megegyezéssel a szerződést meg lehet szüntetni, szerződésszegés esetén bíróságon meg lehet támadni.

Ha nem akarja, vagy nem tudja valaki használni a heteit ki lehet másoknak adni akár a cégen keresztül is. Utóbbira oda kell figyelni, ne legyen visszaélés, mert volt már eset arra, hogy valaki a privát ár 50%-ért  felajánlotta a hetét, de közölték: "sajnos nem tudtuk kiadni", az apartmanban mégis volt vendég!

Végül arra kell törekedni, hogy örökléskor ez legyen az egyetlen családi örökség!

Előzmény: Baboka05 (11944)
Baboka05 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 11947

Köszönöm szépen a tanácsokat!

Egy éve az SWF. Holder Kft -nek sikerült berántania egy csere üzletbe, de képzeljétek 3 nap után azt álmodtam, hogy nézzem már meg mire is cseréltem az üdülési jogomat, és reggel megnéztem, egy napom rá ment a levélírásra, jogszabályok tanuklmányozására és saját erőmből egyedül visszaléptem. Persze hozzáteszem bőven benne voltam az "Elállási jog " lehetőségébe.  Tértivevényesen ajánlva adtam fel az elllási jogot és visszaküldtek mindent!!  Mindez 2015. januárjában történt, azóta egyszer sem keresett senki, mint a mai napon! 

Úgy látom azóta nem változott semmi.

Köszönöm a tanácsot és figyelem ezt a fórumot. 

 

harcisün56 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 11946

Röviden, nincs értelme utazni, nem fogják sem eladni sem megvenni. Viszont van rá esély, hogy lesz még egy üdülési jogod. 

 

Előzmény: Baboka05 (11944)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.07.21 0 0 11945

Próbálj visszaolvasni, ill. használd a bal oldalon lévő "gyorskeresés" funkciót. De elég egy-két oldalt visszaolvasnod, pont volt szó erről a cégről.

 

Teljesen fölösleges oda utaznod, át akarnak verni 99,99%-ra.

 

 

Előzmény: Baboka05 (11944)
Baboka05 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 11944

Sziasztok ! 

 

Teljesen új vagyok itt.

Lényeg van üdülési jogom,  amit el szeretnék adni, de nagyon bizalmatlan vagyok így én csak kp-ra vagyok hajlandó eladni. Most hívtak egy Solar kft nevű cégtől, hogy ők találtak vevőt, menjek be hozzájuk és beszéljük meg személyesen. Csak én vidékien élek és nem egyszerű csak felugrani. De hogy van -e értelme felmenni ? ez itt a kérdés. Mit tudtok erről a cégről ?

oregbeatsuhanc Creative Commons License 2016.07.20 0 0 11943

Egyetértek, azzal a kiegészítéssel, ahhoz, hogy leleplezzük, és nyilvánossá tegyük az említett, - többségében GVH által vizsgált, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlattól eltiltott - cégeket, ahhoz nevén kell neveznünk a gyereket.

Ezt tette korábban az Index is. amikor a GVH által 40 milliós bírsággal sújtott  "hazudós üdülőjog értékesítő"-ről jelentetett meg cikket.

Ez a cikk és a GVH határozat segített , hogy pert nyertem a Holiday Club Hungary üdülésszervezésre szakosodott megtévesztős cég ellen.

 

Ezek tények, ha valaki ezért pert indítana állítólagos jó hírének megsértése miatt ellenem, állok elébe, különösen azért is, mert az ott dolgozó átverős team néhány tagja Proholiday nevében folytatja tovább "áldásos tevékenységét" a már jól bevált ügyvédi iroda háttér tevékenységével.

 

Na és ezt a társaságot ajánlja az ABBÁZIA üdülőjog tulajdonosainak, szokásos 2013 óta évente küldözgetett hírlevelében. Miután a tagok visszajelzéseire is hivatkozik, kizártnak tatom, hogy ne lenne tisztában azzal kiféle, miféle brókercégeket ajánlgat ügyfeleinek. Az én értelmezésemben ez csalás, megtévesztés előmozdítása. 

Előzmény: fittt (11941)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!