Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

merkato egy órája Creative Commons License 2390

Volt HCH-s pribékek alapították! Gondolhatod mennyire megbízható egy banda.

Előzmény: webmacska (2376)
fittt 7 órája Creative Commons License 2389

T. Kekec54!

 

visszaolvasva rájöttem, hol lehet az értelmezésbeli probléma a levelezésünkben.

„Akivel ott találkoztam, azokra nem lehet panasz, mindenben segítőkészek!:)

Ők is alkalmazottak!”

 

Az átveréseket jellemzően az üdülési joggal megbízott ügynökök végzik, akik többnyire nem tulajdonosai az értékesített jogok alapját szolgáló apartmanoknak.

Az app.-ok üzemeltetői //tulajdonosai// (jó esetben) a turizmusból élnek, így érdekük, h olyanokat dolgoztassanak, akik a vendégekért mindent megtesznek. Így valóban igazad lehet abban, h a helyi személyzet (nem biztos, h alkalmazott…) elvárható módon végzi a feladatát.

 

A félreértés a megfogalmazásból adódott, én a HCH és a hasonszőrű cégek irodai átverő brigádját értettem a hozzászólásodban segítőkésznek. Azokra változatlanul fenntartom a leírtakat (pl. makkos-cipős gyökerek)

 

Bár pl. Brac-ra jellemzően kitelepítik a szezonban az ügynökeiket, és az üdülés alatt is megy a folyamatos bombázás... (pl. ugye milyen jól érzik magukat, miért nem hozták el az unokájukat... ja, h már iskolaszezon van, nem probléma 2 millióért 2 héttel korábbi időszakra el tudják cserélni... - áááááááá), így ott se tiszta teljesen, ki kivel van, mert saját irodát tartanak fent ott is.

 

Remélem, így tisztáztuk ;)

Előzmény: fittt (2388)
fittt 18 órája Creative Commons License 2388

sajnos nem írtad le az esetet, csak annyit írtál, h a karbantartó segítőkész

én meg leírtam, h egy ilyen cégnél dolgozók csak az átverés sikerességéért játsszák meg a segítőkészséget

Előzmény: kekec54 (2384)
kekec54 20 órája Creative Commons License 2387

Tisztelt Mérges!

Amit Fittnek írtam  az előző hsz-ben azt Neked szántam.

kekec54 20 órája Creative Commons License 2386

Kedves Fittt!

 

Köszönöm, tudtál új információval szolgálni.

mérges vagyok 24 órája Creative Commons License 2385

Kedves kekec54!

 

A Club Hévízi dolgozóira értettem. Két recepciós,egy karbantartó?

Az ügyvezető és az irodai mindenes szerintem más tészta. A tárgyalásokon résztvevő csaló,beetető ügynökök nem alkalmazottak.

A tulajdonosokról nézd meg a cégjegyzéket.

Adószám alapján keresheted őket. 13220473.

Előzmény: kekec54 (2380)
kekec54 25 órája Creative Commons License 2384

Tisztelt Fitt!

Én a saját esetemet írtam le, ahol a "jogomat" eltöltöm.Elolvastad amit eddig írtam?Ha padig kötözködni szeretnél, akkor megkérlek szakadj le rólam!:)

fittt 27 órája Creative Commons License 2383

valóban nem gondoltam se a takarítóra, se a karbantartóra, mert jellemzően ezekkel az emberekkel nem találkozik normál esetben az ember, ha ügyet intéz egy cégnél - mitől volt számodra segítőkész a karbantartó???

a recepcióst nem venném egy kalap alá, mert ő, ha nem is teljesen beavatott az átverésekbe, de tapasztalja a napi szintű elégedetlenkedő, reklamáló telefonálókat, személyesen panaszt tevőket, így tudnia kell, h mi zajlik a recepcióján túl is - leginkább a prezentációjuk végén bedőlő balekokon való közös mulatásban biztos részt vesz.

h ezt a munkát tudja végezni, ahhoz gyomor kell

de valószínűleg tükör nem volt a recepción... - ennyi

Előzmény: kekec54 (2382)
kekec54 29 órája Creative Commons License 2382

Tisztelt Fitt!

 

Igen csak félre értettél, én az ott dolgozókra értettem, miért haragudjak a recepciósra, karbantartóra és a takarító személyzetre?

fittt 1 napja Creative Commons License 2381

nem szeretek ismeretlenül véleményt nyilvánítani emberekről, DE

valakikről, akik számukra is tudottan egy átverés aktív közreműködői azt állítani, hogy segítőkészek...

na emellett nem tudtam elmenni...

alkalmazottként is tudniuk kell hogy miben vesznek részt... - már az alkalmazotti státuszuk is megkérdőjelezhető a korábbi hszk-ből kiolvasva, m be sincsenek jelentve...

 

a segítőkészséget - én csak is jó értelemben tudom használni

ezt semmiképp nem használnám a mézes-mázos, túl-modoros, makkos-cipős ügynökös stílusra, ami egyben az átverés egyik eszköze - így próbálnak a bizalmadba férkőzni, hogy aztán majd jól lehúzzanak az újabb trükkükkel :(

szóval a tulajdonosokkal együtt egytől-egyig megvetendők

Előzmény: kekec54 (2380)
kekec54 1 napja Creative Commons License 2380

Tisztelt Mérges!

Azt kell mondanom, hogy van.Akivel ott találkoztam, azokra nem lehet panasz, mindenben segítőkészek!:)

Ők is alkalmazottak! Én a tulajdonosokra,vezetőkre   lennék már kíváncsi, akik  csalárd módon, különféle hazugságokkal  a mézesmadzagot elhúzták a bagólesőnk előtt!:)Miért bujkálnak, ha olyan nagy változást szeretnének?PL:Ökrös Péter, aki engem húzott be a csőbe, másodszor.

mérges vagyok 2 napja Creative Commons License 2379

A Holiday Club Héviz Kft-nek összesen nincs 3 embere!

Előzmény: kekec54 (2378)
kekec54 4 napja Creative Commons License 2378

Ma éppen a HCH keresett,  hogy mikor beszéltünk utoljára, mikor voltunk megbeszélésen, egyeztetésen? Használjuk e a heti jogunkat?Megkérdeztem a hölgytől, miért ennyire felkészületlen, ha tudja hova szól a jogunk, akkor miért nem nézett utána a használatról a  kérdése előtt?

Ismét találkozóra invitált az új székhelyükre a Jókai utcába, egy 6 szemközti beszélgetésre, nagy változásokat szeretnének a tulajdonosok.Egy forintot sem fizetek, mondtam és megkérdeztem a cég tulajdonosaival lesz a megbeszélés? Nem felelte, Hévízről jön három megbízott!Elmeséltem neki, hogy egy fórumon informáljuk már egymást az átveréseikről, gyorsan elköszönt, hogy majd informálja a főnökeit  a véleményemről és újból keresnek!:)

mukka49 4 napja Creative Commons License 2377

Pont ma 1 hónapja alakult. Minden cégről található adat a http://ecegjegyzek.hu/ oldalon ingyen.

Előzmény: webmacska (2376)
webmacska 4 napja Creative Commons License 2376

Szeretnék érdeklődni,hogy valaki hallott - e a Holiday Consulting International Kft- ről., vagy esetleg már találkozott velük.

mangólia aug. 23. Creative Commons License 2375

Múlt héten vettünk részt az előadáson.Ugyanaz mint a többi.Lelkünkre kötötték ,hogy csak ketten  mehetünk.Amikor megkérdeztem,hogy miért hiszen csak az én nevem van a jog,azt válaszolták,hogy a döntéseket úgyis a házastárssal kell megbeszélni.Jó eladást kívántak,egész biztos megegyezünk,semmit nem kell fizetni!Nekünk is Hajdúszoboszlót ajánlották fel,hogy azt 3 M Ft-ért 1 éven belül eladják a Gyulaival együtt.  Ebből én az eladás után 1 M-t kapok.Persze nekem is kéne valami kis költséget fizetnem havonta,de én ezt nem vártam meg,mert eljöttünk.Nem tudom,hogy valaki elfogadta-e,mert elég gyorsan felálltak az emberek.Bár én olvastam itt olyan hozzászólást,hogy valakinek sikerült így megszabadulni a jogától.   

Előzmény: kekec54 (2364)
berzenka aug. 23. Creative Commons License 2374

 

 

Keseregve olvasgatom honfitársaim, azaz naiv és tisztességet feltételező sorstársaim évekre visszamenő panaszait, akik a megvételkor jó befektetésnek, és jó döntésnek tartották az üdülési jog megvásárlását.

Nem kell ecsetelnem, hisz mindannyian átestünk azon a rózsaszin felhőket idéző előadáson, (előadásokon!), amellyel elkábitották még a józanabb résztvevőket is. És az is megfordult a fejükben, hogy igen, ha már nekik nem is olyan sokáig, mert általában zömmel késő középkorúakat, 50-60 éves házaspárokat környékeztek meg és csábitottak az eladást célzó előadásokra, de a  gyerekeiknek majd milyen jó lesz!!!! (A mieinknek egyáltalában nem kellett, és ez most feszültség okozója lett a gyerekeink és közöttünk sajnos, mert hisz pl. Dobogómajor emberöltőket ivel át.....hogy mi milyen rosszul gondoltuk akkor....)

 

Most már 15 éve, hogy bedőltünk a beetetésnek, (sajnos mi is a balekok között vagyunk), és vettünk egy téli dobogómajori hetet, Pár évvel később rá kellett döbbennünk, hogy öregedvén már nem tudunk eljutni az üdülési hetünket igénybe venni jelentkező betegségek és mozgásbeli problémák miatt, megpróbáltuk az eladást. A Holiday  Clubhoz fordultunk az eladás céljából, aki szerződésben kötelezte magát, hogy 3 hónapon belül eladja, ha vásárolunk helyette egy braci hetet. 3 órát ültünk és küszködtünk, mire annyira elegünk volt az egész győzködésből, hogy belementünk egy március végi hétbe Bracon.

 

A Dobogómajort persze nem adták el, igy már volt két üdülési hetünk. Bracot háromszor kellett ráfizetéssel módositanunk,mert ott döbbentünk rá, hogy mennyivel többet nyújt egy nyári hét, mint egy kora tavaszi. Itt azért mindig jól éreztük magunkat, nagyon szép hely, és igen kultúrált!!

 

De Dobogómajort továbbra is el akartuk adni, ezért többszöri megkeresés után ráálltunk, hogy az Eurobenefit Kft. értékesitse. Behivtak, hosszú, igen hivatalosnak tűnő szerződésaláirás, majd azzal a mesével, hogy helyette kapunk egy hajdúszoboszlói jól eladható (oroszoknak, románoknak) hetet májusban, aminek a megvételéhez hitelt ajánlottak a Cofidix-nél, 3 éves futamidőre. és 100% biztosra igérték, mint sikeres gyakorlatot, hogy igy megszabadulhatunk  Dobogómajortól!!! Most ez volt a leegfontosabb cél, mert a 99 évből még sok van hátra, és nem akartuk a gyerekeinkre hagyni halálunk utánra a tuladonjoggal járó fizetési kényszert, stb, amúgy sem akarták, és akarják használni.

 

A  Kft ügyvédje fél évig nem "tudott" megjelenni, és aláirni a szerződést, ami nagyon gyanús volt. A Fogyasztóvédelemhez fordultunk, akik válaszukban közölték, hogy nem foglalkoznak az üggyel, hatáskörükön kivül van. Végre aláirta, mi kaptunk egy papirt, amin közölték, hogy a részvényeket valóban megvették, és V. Zoltán közölte, hogy innét kezdve semmi közünk az Abbáziához és Dobogómajorhoz, mert már lekerült a nevünkről az üdülési hét! Megnyugodtunk, de csak addig, amig az Abbáziától nem kaptunk egy felszólitó levelet, amelyben közlik, hogy az elmaradt fenntartási dijat büntetés terhe mellett fizessük be!!!!

V. Zoltán az Eurobenefitnél azt mondta, hogy ne fizessünk. Mint kiderlt később, a részvényeket ugyan eladták, de a tulajdonjog, illetve a használati jog megmaradt, igy fizetnünk kell továbbra is. Később újra visszamentünk az Eurobenefithez, de az irodát már nem találtuk ott, ahol volt, V. Zoltán és mások sem elérhetőek, és olvastuk az újságban, hogy eljárás folyik ellenük, a cég megszünt....

 

Nagy elkeseredésünkben kerestünk és találtunk egy társaságot, (TSA), akik állitásuk szerint nagy gyakorlattal, rengeteg ügyféllel rendelkezvén meg tudnak szabaditani az üdülési heteinktől. Roppant korrekteknek, tüntek, megértőnek látszottak, akik biztosan megoldják a problémánkat, de ez több százezer Ft-ba kerül. Rendben, ha ennyire profik, és ennyire meggyőzőek, vágjunk bele, hisz sikeresnek látszik az ajánlatuk. és Dobogómajortól egyre jobban meg akartunk szabadulni.

A szerződést olyan módon szerkeztették meg, hogy őket kudarc esetén semmilyen kár ne érje. Anélkül, hogy az adásvétel  parafálódna, ők a megbizásra fókuszáltak, azért kellett fizetni. Mi tiltakoztunk, hogy mi van, ha nem tudják eladni, és a pénzünk is oda, azt mondták, hogy ez tuti,dolog sokat intéztek már ilyet, nyugodjunk meg, micsoda feltételezés ez róluk, hogy nem intézik el, amivel megbiztuk Őket!!!  Semmilyen módon nem voltak hajlandók a fizetési kötelezettségünket a megvalósult adásvétel utánra módositani. (Ők már tudhatták, hogy Dobogómajor nem eladható, hiszen nem újkori probléma!!!!????) csak mi voltunk annyira hülyék, mert annyira meg akartunk szabadulni  Dobogómajortól, hogy mindent meg akartunk próbálni!!! (A leirtakon kivül még több próbálkozásunk volt külföldi vevővel, ügynökkel,ügyvédekkel, megbizással.békéltető tárgyalással ...stb) MIndenütt teljes kudarc!

Nos visszatérve az előbb leirt tuti eladásra, a TSA is nagy csalódást okozott, jól átvágtak minket ott is. A próbálkozásért ismét végrehajtás terhe mellet mindenképpen fizetnünk kellett, nem is kis összeget, és az Abbáziánál nem tudták elérni, hogy átirható legyen másra a tulajdonjog, illetve,a, a használati jog.

Hosszú és már-már unalmas beszámolómat csak azért teszem közzé, hogy nem hiszek már senki becsületében. Sok jóhiszemű becsapása a cél, és százezreket bezsebelve nyugodtan alszanak, mig a becsapottak, kijátszottak főképpen idősebb emberek álmatlanul forgolódnak, mert nincs kiút, nincs segitség!!! A körmönfontan megszerkesztett szerződések minden esetben az értékesitőt védi!! Az állampolgár nem számit. 

Mindent el lehet adni, jogilag minden átadható pénzért vagy ingyen, csak az üdülési hét nem!!!!! Hogy van ez???? Sem törvény sem segitség nem jön a törvényhozóktól. Ez majdnem olyan maffia, mint a devizahitelezési eljárás. Mi is károsultak vagyunk, hiszen nem hogy nem tudjuk eladni amit már nem tudunk vagy nem akarunk használni, hanem még úgy sem tudunk megszabadulni tőle, ha fizetünk az eladásért, és akkor rámehet az otthonunk, és mindenünk (ezzel fenyegettek meg bennünket az Abbáziások, ha nem fizetünk, amikor már azt hittük, hogy nem kell fizetnünk. 

Valóban nagyon fontos lenne egy nagy létszámú pertársaságot létrehozni! Ha nincs aki megvédjen, és az ügyvédek is azt mondják, hogy reménytelen az eladás, akkor valamit  tenni kellene, az igazságszolgáltatásnak valahogy az igy becsapottaknak is segiteni kellene!!! Miért védik a törvények Őket, és mondják, hogy nem etikus, de törvényesek a szerződések!!! Az uzsora szerződések, mert ez már az, amit az eladóknak fizetünk!!!

A történetünket leirtam, mert jó összefoglalója annak a disznóságot, és becstelenséget, ami az üdülési joggal kapcsolatos!

És a csalók vidáman élnek, és fütyülnek arra, hogy sok ezer embernek mily nagy aggodalmat, keserűséget, csalódottságot okozna, hogy az egészségük is rámehet, ismerek ilyet is!!!

 

Mandala74 aug. 23. Creative Commons License 2373
Üdvözletem!

Az Inseln kft-ről van tapasztalata valakinek?
freicafe aug. 22. Creative Commons License 2372

Foghíjasak a hozzászólások! Cenzúrázva lesz ez is? 

A minap felhívott egy üdülési jog újraértékesítésével foglalkozó cégtől valaki. Megkérdeztem tőle, hogy honnan tudja a telefonszámomat? Azonnal megszakította a vonalat. Ne fizessen előre senki egynek sem!

 

kekec54 aug. 22. Creative Commons License 2371

28.heti 2 személyes  hévízi HCH üdülési "jogom" van. Tegnap kerestek a HCH IMMO-tól telefonon. hogy mi a szándékom az üdülési jogommal, el szeretném e adni?Felhívta a hölgy  figyelmemet, hogy senkivel sem szabad tárgyalnom, előleget fizetnem, mert átvernek, csak velük!:) Ő szintén a tulajdonosok megbízásából,de egy cég alkalmazottjaival való megbeszélésre invitált.Én nem tetszémet fejeztem ki emiatt, mert miért nem vállalják a tulajok az arcukat és elmeséltem neki, hogy legutóbb  a Délibáb utcai közponjukban, szintén egy ingatlan befektető cég próbált még ( előszőr 2,8 milliót, beintettem, hogy erre annyi nincs, utána bankkölcsönnel, aztán már csak a felét próbálta így lehúzni még rólam, egy új konstrukcióért, mert ez így szerinte elavult amit el szeretnék adni).Most  a HCH már  Budapest Jókai utca 2 vagy 3.-ba található a HCH. Kérdésemre szemtelenül megkérdezte nem kaptam erről értesítést? SAJNOS NEM, ENNYIT SZÁMÍTUNK NEKINK:( Az üdülőjog az én nevemen van, én vettem, mégis ragaszkodnak a párom megjelenéséhez.Ezútán közöltem vele, hogy egy a véleményünk, nem fizetünk többet, csak amit kellett eddig, el szeretnénk adni ha lehet(vágyálom), vagy használjuk amíg telik rá.

Érdekelne, hogy más valakit kerestek emiatt?

ásítósmacska aug. 21. Creative Commons License 2370

Ha a gugliba beütöd, hogy Royal marketing üdülési jog, és a tárolt verzióra kattintasz, akkor még ott van az ominózus hsz.

 

:)

Előzmény: emil777 (2367)
ásítósmacska aug. 21. Creative Commons License 2369

Már volt róla szó korábban:

 

 

újmóni márc. 5. ©
1911

Ha jól nézem, idén alakult cég...

 

http://www.ceginfo.hu/ceg/royal-marketing-europa-kft-34943007.html#cegkivonat

 

 

A többit a fantáziádra bízom. :)

 

 

Egy fillért se fizess nekik előre!

De úgy nem fogják elvállalni. Ez bizonyítja, hogy csak a lehúzásra mennek.

 

Előzmény: Jóska24 (2368)
Jóska24 aug. 21. Creative Commons License 2368

Érdeklődnék valaki tud e információval szolgálni a Royal Marketing Európa kft.-vel kapcsolatban.Szeretném eladni üdülési jogomat. Az előbb említett cég azt ígérte hogy segít az értékesítésbe,közvetítésbe.

emil777 aug. 21. Creative Commons License 2367

No, úgy látom, Bástya elvtárs titkársága (értsd cenzúra) dolgozik :)

Egy csomó olyan bejegyzés eltűnt, amiben nevükön nevezik ezeket a férgeket

 

Emil

csecsike11 aug. 17. Creative Commons License 2365

állítólag az Eurobenefit új köntösben és névvel

Előzmény: kekec54 (2364)
kekec54 aug. 16. Creative Commons License 2364

Figyelemmel kísérve ezt a fórumot és a "józan eszemre hallgatva" nem dőlök be senkinek. Amim van,  2 személyes nyári hévízi, HCH IMMO. Részt vettem néhány "behúzós" itt említett és más előadáson és beszélgetésen.Elmondtam nekik, hogy semmit  sem vagyok hajlandó többet befektetni, megkerestek és  így én adok el, ha kell akkor vigyék a megadott összegért, ha nem, áll a fenti mondat és használom amíg tudom.Most a napokban többször kerestek az SWF HOLDER Kft.-től.A Szent Gellért-tér 3. a címük.Tud valaki valami érdemlegeset róluk?

Tudom ez egy olyan mókuskerék amiből nehéz kiszállni.DE, talán lehetséges.Köszönöm előre is a válaszokat.

klaritk aug. 11. Creative Commons License 2360

szia!volt konkrét találkozó,engem is hívtak.érdemes e elmenni

 

Előzmény: gianni76 (2352)
Replay aug. 11. Creative Commons License 2358

Olvass vissza, volt erről korábban szó. A lemondás nem ér semmit, nem szünteti meg a jogot. Van akinek igy lett végül két üdülési joga, mert rábeszélték, hogy vegyen egy másik jogot, amibe beszámítják az előzőt, amiről nem adásvételi készült csak lemondási papir és majd az új jogot jól el tudják adni.

Előzmény: FNZ (2356)
Cenerentola aug. 11. Creative Commons License 2357

Igen, lemondhatsz róla, jó pénzért. Mármint Te fizeted a jó pénzt azért, hogy leírják a nevedről. Ne nevess ki, tapasztalatból beszélek. Eladásban viszont ne reménykedj, a lottó ötösre több esélyed van.

Előzmény: FNZ (2356)
FNZ aug. 9. Creative Commons License 2356

hali!

 

megkeresett a pro holiday, hogy aug.31-ig menjek be hozzájuk és értékesítik (nemtud rá garanciát vállalni), kiadják az üdülési jogomat vagy lemondhatok róla (sokan ezért mennek be állítólag).

le lehet mondani ezeknél a jogról? volt már aki lemondta? valóban meg is fog történni és nem fogok később csekket kapcsi?

ez nem átverés lehet?