Keresés

Részletes keresés

alaszka51 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 5835

Az üdülési jog eladása lehetetlen. Lehetetlen elsősorban azért, mert Magyarországon már mindenki számára világossá vált, hogy mekkora szélhámosságról van szó. Egyre kevesebb embert fognak tudni bepalizni. És nagyon remélem, hogy közeleg az idő, amikor minden üdülési joggal kufárkodó szélhámos elnyeri a méltó büntetését!

 

Nem igaz az, hogy az üdülési jog egy nagyon jó dolog. Rengeteg pénzbe kerül.

 

Magyarországon az idő sem garancia hogy jó lesz. 

 

Hurghadai üdülés (8 nap) - Three Corners Triton Empire Hotel - 54.900 Ft és van különbség Egyiptom-Magyaroszág között.  

  • Út típusaRepülős út
  • OrszágEgyiptom
  • RégióHurghada
  • VárosHurghada
  • Szállásegyéb

1. nap: Budapest / Hurghada: Elutazás Hurghadára charter járattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora és szállás Hurghadán. 2-7. nap: Hurghada: Reggeli után szabadprogram. Fakultatív programlehetőség: Sahara Park, Gifton sziget, tengeralattjáró, luxori kirándulás, kairói kirándulás, stb. Vacsora és szállás Hurghadán. 8. nap: Hurghada / Budapest: Reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás. Az árak tartalmazzák: szállás: 7 éjszaka a szállodában, ellátás: a választott szálloda szerint, repülőjegyek: Budapest-Hurghada, Hurghada-Budapest útvonalon, repülőtéri transzferek. Az árak nem tartalmazzák: repülőtéri illeték és üzemanyag pótdíj: 43.000 Ft/fő, útlemondási biztosítás: 1,4%, szerviz díj: 5.000 Ft/fő, vízum díja: 5.000 Ft/fő, utasbiztosítás: 830 Ft/fő/nap. Általános információk Fekvése: A szálloda Hurghada óvárosában fekszik, a közelében számos üzlet és szórakozási lehetőség várja a vendégeket. A szálloda nem közvetlenül a tengerparton fekszik, de saját tengerparti szakasszal rendelkezik. Szobák: A szálloda összesen 409 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike ízlésesen berendezett, légkondicionálóval, tévével, telefonnal kis hűtővel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Szolgáltatások: Éttermek, bár, medencék, wellness szolgáltatások (jakuzzi, gőzfürdő, szauna, masszázs) asztalitenisz, vízi aerobik, röplabdapálya, búvárközpont, gyermekeknek játszótér, medence, különböző programok, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe. Ellátás: Félpanzió vagy all inclusive.

 

 

Mivel a résztvevők zöme nem ismeri sem a TS rendszert, sem magát a céget, akitől meghívását kapta, nem nagyon tud előre tájékozódni és felkészülni arra, hogyan viselkedjen és reagáljon az őt ért csábításra és unszolásra. A valószínűleg jól képzett „menedzserek” ügyesen húzzák csőbe a bizonytalankodókat, szóbeli ajánlatuk sok esetben köszönőviszonyban sincsen azzal, amit aztán a naiv ügyfél aláír. Ezért is történhet meg, hogy sokan csak otthon, jóval az eset után döbbennek rá, mekkora anyagi kötelezettséget vállaltak, több évtizedre előre. 

Ebben az esetben is az a tanulság, hogy ne írjunk alá soha semmit anélkül, hogy alaposan átolvastuk volna! Ha sürgetnek, ha azt mondják, hogy „csak most, csak ma ennyi, nincs gondolkodási idő” - ne dőljünk be a szövegnek! Gondoljunk arra, hogy amikor pár ezer forintos dolgot veszünk, legtöbbünk megnézi, hol olcsóbb és igyekszik ott megvenni, ahol a legkedvezőbben juthat hozzá. Miért ne tennénk hát sokkal inkább így, amikor milliós tételről van szó, ráadásul hosszú évekre szóló további kötelezettséggel együtt?

Aki keres rajta...

Érdemes azon is elgondolkodni, ki jár jól valójában az üzlettel? Az egyik nyertes csapat bizonyosan az ingatlantulajdonosoké. Övék az ingatlan, amiért egyrészt kaszálnak egy nagyobb összeget, ideális esetben minden apartman esetén 52-szer (ha minden hetet más tulajdonosnak ad el). Ezután 52-szer beszedhetik az éves díjat is, ami igazából heti díj, hiszen az ügyfél csak egy hetet tölthet ott évente. Így már érthető, miért tolonganak a magyar hotelek is az RCI-tagságért!

 

 


 

Előzmény: kerantal1 (5754)
Gio1977 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 5833

Oooo.. nem lehet, hogy eltevedt egy kicsit?

Előzmény: Törölt nick (5832)
Cenerentola Creative Commons License 2012.05.16 0 0 5821

Kedves Eszter!

 

Ha már megtisztelted ezt a fórumot a látogatásoddal, sietek megragadni az alkalmat, hogy bebizonyítsam: minden megnyilvánulásotok csalárd, hamis és elhallgatásokon alapul. Mert azzal hencegsz itt, hogy ti senkitől sem kérnétek és fogadnátok el előre egy fillért sem. Arról azonban már nagy bölcsen nem szólsz egy árva kukkot sem, hogy a klubtagságért általában 200.000 forint körüli összeget szoktatok legombolni a jobb sorsra érdemes balekokról. A nagy semmiért. Én ugyanis még soha életemben nem találkoztam olyan élő emberfiával, aki ismert volna olyan élő emberfiát, akinek az üdülési jogát eladta egy olyan cég, amely arra szakosodott, hogy még további összegeket vasaljon ki az üdülési joggal bepalizott halandókból.

 

Mert mostanában egyre többen remélnek hasznot húzni ebből az „iparágból”. Alig telik el  nap, hogy ne zaklatnának telefonon olyan cégek, melyek a számunkra terhessé vált üdülési jogok eladásával kecsegtetnek. Ezek nyilván vagy ugyanazok az imposztorok, akik annak idején simlis módon ránk sózták az üdülési jogot, vagy pedig szoros együttműködésben vannak velük. De a céljuk mindenképp ugyanaz: jól élni az emberi hiszékenység vámszedőiként.

 

Mármost ami benneteket illet, megmondom, mi veletek a fő bajom. Semmiféle garanciát nem vállaltok arra vonatkozólag, hogy adott időtartamon belül el fogjátok adni az üdülési jogomat. Normális, a jogot minden szinten tiszteletben tartó országokban létezik egy úgynevezett Money Back Guarantee. A kedvedért, Eszter, lefordítom magyarra: pénzvissza­fizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy ha az adott árucikk, illetve a szerződés tárgyát képező bármely dolog hibásnak vagy nem megfelelőnek bizonyul, visszaadják az érte kifizetett pénzösszeget.

 

No de ti naná, hogy nem vállaltok ilyen garanciát! Bolondok is volnátok, hiszen nagyon is tisztában vagytok azzal, hogy az üdülési jog eladása lehetetlen. Lehetetlen elsősorban azért, mert Magyarországon már mindenki számára világossá vált, hogy mekkora szélhámosságról van szó. Ha meghallják az „üdülési jog” kifejezést, sokakat már a harci ideg környékez, kiütést kapnak, és kinyílik a bicska a zsebükben. No, ekkor szoktátok ti bevetni Jolly Jokerként a végső érvet: a külföldiek körében nagyon kapósak az üdülési jogok. De fájdalom, ez is hazugság! Ugyanis a külföldiek között is aligha lehet találni akkora marhát, aki hajlandó kifizetni 3 millió 700 ezer forintot, aztán meg évi 100.000 forint üdülőhasználati díjat 6 nap magyarországi üdülésért, amely még egy vacak reggelit sem foglal magába. Ezért hát kár a strapáért, Esztikém! Hidd el, egyre kevesebb embert fogtok tudni bepalizni. És nagyon remélem, hogy közeleg az idő, amikor minden üdülési joggal kufárkodó szélhámos elnyeri a méltó büntetését!

Előzmény: Online Resorts (5820)
Online Resorts Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5820

Kedves Érdeklődő !

 

Gyüre Eszter vagyok az Online Resorts kft. Ügyfélkapcsolati munkatársa. A minap böngésztem az interneten és futottam bele az Ön kérdésébe. Engedje meg, hogy néhány mondatban reagáljak. Gondolom valamely klubtagunk tapasztalataira számít, hiszen amiket én írok nem túl objektívek, viszont tények.

 

Cégünk szolgáltatásai között elsősorban az üdülési hetek cseréje, bérbeadása szerepel, melyek kiegészülnek extra szolgáltatásokkal, például extra üdülések külföldön. Ezen felül üzemeltetünk egy, a szakma által is elismert (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének társult tagjai lettünk), hazai szállásfoglalási portált is. Amennyiben objektívabb képet szeretne rólunk kapni, olvasgassa a szakmai lapokat (pl.: Turizmus panorama), rendszeresen írnak rólunk.

 

Kimondottan üdülési jogok értékesítésével nem foglalkozunk, viszont klubrendszerünkön belül segíteni tudjuk klubtagjainkat, hogy minél könyebben el tudják adni üdülési jogaikat. Ez a szolgáltatásunk jutalékos rendszerben üzemel, senkitől nem kérünk és nem is fogadnánk el pénzt előre.

 

Honlapunkon a klubtagságunkhoz kapcsolódó összes dokumentumot és szerződést bárki elolvashatja, mielőtt csatlakozna rendszerünkhöz.

 

Remélem tudtam segíteni és amennyiben további kérdései lennének, hívja ügyfélszolgálati irodánkat vagy ügyfélfogadási napokon látogasson meg minket.

 

www.onlineresorts.hu

 

Előzmény: santosi (5815)
Cenerentola Creative Commons License 2012.05.15 0 0 5819

Azért írogatok ide, mert a magam szerény módján szeretnék segítségére lenni felebarátaimnak azzal, hogy megosztom velük a csöppet sem örömteli tapasztalataimat, melyeket az üdülési joggal seftelők kártékony tevékenységéről szereztem. Amellett arra is jó ez az elemzés, hogy – mint cseppben a tenger – megmutatkozzék, micsoda nagy bajok is vannak ebben az országban az úgynevezett igazságszolgáltatás körül. Mert amit a 105-ös számú hozzászólásomban leírtam, abban elsősorban nem is az bosszant, hogy szélhámos csalók pofátlanul lenyúlták százezer forintomat, hanem sokkal inkább az a tény, hogy a bűn büntetlen maradt. Én ugyanis régi, konzervatív módon gondolkodom, nem fertőztek meg a modern, liberális eszmék, melyek szerint – mint Kuncze elvtárs mondá – a megélhetési bűnözőket nem szabad háborgatni.

 

Tehát, mint konzervatív gondolkodású halandó, úgy látom, hogy a bíróságnak kutya kötelessége lenne hivatalból üldözni a bűnt (csalás, sikkasztás), ezzel szemben az illetékes bíróság, mintegy lerázva magáról a további vesződséget, átadta az ügyet az ugyancsak teljesen impotens végrehajtó irodának. A szélhámosok pedig a markukba röhögve, zavartalanul folytatják csalárd tevékenységüket. Mi meg itt tehetetlenül füstölgünk meg sistergünk, mint aki parázsra pisilt…

Előzmény: Gio1977 (5817)
vneanita Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5818

Sziasztok!

Én is belefutottam a minap a HCH-ba. Aláírtam a szerződést egy Hévízi apartmanra, a szokásos szöveg, majd el lehet cserélni, blabla... hál istennek egy forintot se fizettem nekik szerződéskötéskor. Utánanéztem neten, rájöttem, mekkora ökör voltam, így újabb találka, emberünk azt hitte megyek fizetni, majd nagy mosollyal közöltem, elállok a szerződéstől. Elment, majd visszajött, hogy nem kell elállni, elég, ha széttépjük a szerződést. Enyémet is, övét is széttéptük. A szerződés tartalmazza, hogy kötbért vagyok köteles fizetni, ha nem fizetem ki a vételárat időben. Ebben az esetben szerintetek fel tudja még használni ellenem a szerződést így, hogy már össze van tépve. El akartam hozni az ő példányát is, de nem adta persze. Jobban járok, ha elküldöm nekik az elállásról tértivevénnyel a levelet, ugye? Ha volt már valaki, aki elállt, légyszi írja már meg, hogy hogyan? Mármint személyesen, vagy levél? Nem akarnék egy forintot se fizetni ennek a bandának.

Üdv.

Gio1977 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 5817

Nos igen, en is valami hasonlot probaltam,amennyire csak lehet finoman, megfogalmazni.

Probalom leszurni a lenyeget.

Valaki vegigolvasssa a forumot, vagy legalabb is az utolso par oldalt, amibol vilagosan kiderul, hogy ide csak olyanok irnak, akiket vagy megroviditettek ezzel a kvazi piramisjatekkal, vagy pedig az adott cegek alkalmazottjai/tulajdonosai (ergo: csalok). 

Mindezek utan kepes lesz azt leszurni mindebbol, hogy ez egy jo uzlet, nosza, vagjunk bele........

Rengeteg mondatot leirtam, es kitoroltem, mert nem igazan volt egy sem szalonkepes..

Emberunk minden esetre, vagy mazchoista, vagy annyi a penze, amennyit tenyleg nem tud mar elkolteni, esetleg valamelyik csaladtagjanak akar rosszat, es neki veszi, vagy szimplan funkcionalis analfabeta. Csak azt nem tdom, akkor miert ker egyaltalan tanacsot?

Előzmény: Cenerentola (5816)
Cenerentola Creative Commons License 2012.05.12 0 0 5816

Az említett két személyhez – hála Istennek! – nem volt még szerencsém, de jó tanácsként egyet mindenképp mondhatok: aki üdülési joggal kufárkodik, nem egyenes úton jár, úgyhogy kétszer is (de inkább tízszer!) gondold meg, mielőtt lépre mész nekik! Mert ha a két nagy svádájú vigéc hantája után szétoszlik a rózsaszín köd, biztosan keserű lesz majd az ébredésed!

Előzmény: santosi (5815)
santosi Creative Commons License 2012.05.11 0 0 5815

Sziasztok!

 

Valaki tud valami infót az Online Resort Kft-ről esetleg Langer Andreáról vagy Magyari Balázsról? A napokban készülünk velük szerződést kötni, de tudni szeretnénk, hogy megbízhatóak-e! Korábbi hozzászólásokban nem talátam róluk semmit, se jót, se rosszat! Jó lenne ha valaki akinek van személyes tapasztalata velük kapcsolatosan, megosztaná velünk. Várom mielőbbi válaszotokat!Előre is köszi: santosi

esosnap Creative Commons License 2012.05.02 0 0 5814

Kedves Edina,

 

bár nincs tapasztalatom üdülési joggal sem WV-vel, a költségeket nézve (és összeadva) én ennél olcsóbban nyaralok évente többször is ugyanilyen színvonalon. :-)

 

Üdv

Előzmény: Edina0501 (5607)
molandi Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5813

????

 

Előzmény: natur gabor (5811)
molandi Creative Commons License 2012.04.25 0 0 5812

Nekem van üdülési jogom, de még ingyenes cseréről nem hallottam. Megírnád, az hogy és hol lehetséges?

Előzmény: natur gabor (5811)
natur gabor Creative Commons License 2012.04.20 0 0 5811

Világ 3000 helyén üdülés,   -65% !  



- eladás oka: hagyatéki örökség; nem érünk rá kihasználni az üdülési lehetőséget.3 üdülési jog van ezenkívül, amivel nyaralunk.

 - INGYEN Szállás-Csere!   Üdülés helye: több, mint 3000 helyen a világon. Eredeti üdülési jog helye: Balaton, Keszthely, Erzsébet királyné út 20-23.,Apartman Club - Abbázia Club Üdülők - Hotelek

 

 

 

 

 

 

 

 
Szűcs Gábor
0036-70-539-3711,   06-20-367-1675

 

 

1 millió Ft helyett, CSAK 350 ezer Ft !!!  (175 ezer Ft / hét) 

 

- TS. Apartman Club Rt.: 10 éve nyereségesen működő cég
Cég hivatalos honlapja + eredménykimutatása:ts-apartman-club.hu 

 

- üdülés tartalmazza: 2 hét, 2 fő, 27-28. hetek = Július 4-17.;  Összevonható 1 hét, 4 főre +- 78 db vállalati részvény (tulajdon jog): nyereség fizetés évente,  ingyenes részvétel céges rendezvényen (bálok, vacsorák, stb.)

mancika83 Creative Commons License 2012.04.19 0 0 5810

Sziasztok!

 

Hallott már valaki az Online Resorts Kft.-ről. Kötöttünk velük szerződést, amiben vállalták hogy a HCH-s (két) meglécő jogunkat értékesítik. Van valakinek negatív (pozitív) tapasztalata a céggel kapcsolatban? Hálás lennék némi infóért.

Köszi!

W_B Creative Commons License 2012.04.11 0 0 5809

Erről már van egy topic:

Time Sharing

brotherliness Creative Commons License 2012.04.09 0 0 5808

 

A legújabb hetek amik megjelentek a Dialanexchange cseretársaságnál nyár elejére végére, ide szólnak: http://www.holidaysinevia.gr/

 

Nem semmi, tudják hogy hová menne el szívesen az ember. Ez egy tipikusan olyan hely, ahová szívesen elmennék, tavaly a gyerekek nagyon élvezték hogy olyan helyen voltunk, ahol volt homokos tengerpart+medencék+sportkölcsönző+hajókikötő, ki se kellett nagyon mozdulni az üdölő területéről :-)

 

Ha belegondolok, hogy mindez 4 személyre, 1 hétre kihozható 80eFt-ból (mármint a szállás), az azért nem rossz üzlet ( feltéve ha vaterán 100, max 150 eFt-ért megvett üdülési jog van mögötte, amit minden évben valami hasonló jó cserére használunk)

 

(Nomeg feltéve hogy sikerül olcsó repjegyet venni)

brotherliness Creative Commons License 2012.04.09 0 0 5807

Az üdülési jog segítség kifejezés egy csomó fórumba vezet, de ide nem :-(

 

Vajon segít ha leírom többször?

 

Ha üdülési jog témában segítségre és/vagy több információra vágysz, szeretettel várunk ide.

 

/ üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség, üdülési jog, segítség /

Előzmény: brotherliness (5806)
brotherliness Creative Commons License 2012.04.09 0 0 5806

Azon gondolkodtam el, hogy vajon amikor megvesz valaki egy üdülési jogot, mondjuk előadáson aláír egy szerződést, milyen kulcsszavakra keres a neten, amikor információra vadászik?

 

Én annó az üdülési jog, RCI szvakkal kerestem, és a két honlapon amit találtam, pozitív dolgokat olvasgattam.

 

Csak amikor később, a nyüglődéseim közepette kerestem még több segítséget, akkor jutottam abba a topikba, amit itt a többiek emlegettek:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041079

 

Mondjuk üdülési jog csere, üdülési jog segítség  szavakkal hová jutunk?

ezék2117 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5805

Közlemény az Online Resorts Kft.-vel szerződést kötött ügyfeleinek.

 

Az Online Resorts Kft egy pénzbeszedő cég, a szerződésben foglalt egyik tevékenységét sem teljesíti.

 

Amíg létezik a cég, és székhelyén az ügyfélszolgálati iroda működik, követeljék vissza a befizetett összeget/összegeket, ellenkező esetben tegyék meg a rendőrségi feljelentést a cégvezetője ellen!

 

Pisces72 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5804

Jó ötlet. És mire ott bent a "hivatásosok" rájönnek, h vki osztogat, bőven el lehet tűnni a színről. Az előtte várakozó "tömegben" meg szimpla meghívottnak tűnik az ember. :)

Előzmény: JGab (5803)
JGab Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5803

A befelé menő emberkének kell odaadni :) "Jó napot! Olvassa el, mielőtt bármit aláír odabent."

Előzmény: brotherliness (5796)
Pisces72 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5802

Leghamarabb jövőre lesz érdekes. Előre is köszi. (Csak tudjam, épp ki vagy... :):):) )

Előzmény: brotherliness (5800)
brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5801

huh... inkább kihagyom a lehetőséget

Előzmény: Pisces72 (5799)
brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5800

Lehet bérelni is.

http://www.expressz.hu/utazas/udulesi-jog/

 

 

Bonus heteket is lehet kiszedni ezek ára most attól függően hogy 2 vagy 4 személyesek 149-185 GBP.

 

Ahová idén már láttam magyar hetet a dialanexchange-el: ( tavasszal meglepően sok volt)

Zalakaros Men Dan

Sárvár, Park Inn ( másciusiak voltak)

Velence REsort and SPA

Dobogómajor

HOtel NApsugár / Zalakaros

Siesta Club Hotel / Harkány

 

Ha valamikor is érdekel,  írsz és segítek, ezzel a cseretársasággal annyi bonus-t hazsnálok amennyit akarok és nincs vendégkártya díj sem. Sőőt, lehet vouchert venni, és akkor TE is nézegetheted hogy mi van elérhető, és magadnak foglalhatod.

Előzmény: Pisces72 (5797)
Pisces72 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5799

Attól függ, h mit írsz bele, van-e anyagi hasznod belőle, h osztogatsz, ill. h a hely, ahol fizikailag állsz, milyen megítélés alá esik. (Pl. szálloda hány m-es körzetében csak a szállodavezetőség engedélyével...) Ilyenek számítanak.

Előzmény: brotherliness (5796)
brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5798

Szóval aki ebbe a topikba eg yüdülési jog bemutató után betéved, tuti alapos tájékoztatást fog kapni.

Arról is, hogy mit kell tennie, és arról is, hogy hogyan lehet használni.

Pisces72 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5797

Lassan-lassan olyan helyzetbe kerülünk, h pár évig a magam részéről szívesen néznék szét szép hazánk érdekesebb tájain, amihez kiválóan alkalmas lenne más(ok) ki nem használt néhány hete. Hol itt, hol ott. Idővel lehet, h partnerek leszünk ebben a kérdésben. De erre az 5-6 évre nagyon feleslegesnek tartanánk venni egy saját "teljes" jogot.

Előzmény: brotherliness (5794)
brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5796

Azon viszont elgondolkodtam, hogy össze kellene szedni egy jó kis tájékoztatót, ha felhívnak, akkor már tudom hogy értékesítés zajlik, azt is hogy hol. Elég odamenni és a kifelé jövő emberkéknek a kezébe adni a tájékoztatót. Vajon ez büntethető lenne?

brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5795

Semmi újat nem tudtak mondani, nem volt semmi, amire ne számítottam volna. De jó sok értékesítő cég van az országban, ezeknél pl. most először voltam. Azon a héten 2 telefonhívást kaptam a mobilomra, mindegyiket lepattintottam, a férjemet is hívták, Ő belement. Gondoltam ha Ő, akor én is, úgyis rég nem foglalkoztam a témával. ( bevallom, az ottani élményeim miatt kerestem meg ezt a topikot is)

 

 

Annyi az új infó esetleg, hogy most az üdülési joggal már rendelkezőket hívogatják, vki pénzért kiadta ( ha jók az infóim) az üdülési jog tulajdonosok elérhetőségét, vagy valami ehhez hasonló....

Előzmény: Pisces72 (5793)
brotherliness Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5794

Igen, sajnos ez is hozzátartozik ehhez a témához.

 

A legelkeserítőbb az, hogy aki nem hazsnélja, az évekig fizet a semmiért. Ráadásul nagyon sokat!

És "visszaadni" nem könnyű, de ugye lehetséges, volt akinek sikerült.

 

Ami a legfontosabb: ha valamelyik társaság azt ígéri hogy vegyél egy újat és majd eladják a régit: no ez hülyeség, az a baj, hogy 1x már átvágott emberek beveszik még ezt is, és egyiket sem használják, csak fizetik.

Előzmény: Pisces72 (5789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!