Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

lke Creative Commons License 2011.02.27 0 0 12

okés-köszi!

Előzmény: B.GY (11)
B.GY Creative Commons License 2011.02.27 0 0 11

Szia!

 

Nekem van egy haverom,aki csinált régen ilyeneket.Xenonokat épített be,amikor még nem lehetett kapni ilyen utólagos gagyikat.A Calibrások hordták rendszeresen neki a lámpájukat projektor cserére.Beszélek vele,hogy vállal-e még ilyesmi melókat.Régen dumáltam vele,mikor még én is "autólámpás" voltam.Budapesten lakik a 17.kerületben.

Előzmény: lke (10)
lke Creative Commons License 2011.02.27 0 0 10

sziasztok,

 

egy kérdésem lenne:

 

projector beszerelésére szántam el magam és azt kérdezném,h nem tudtok BP-en valami jó helyet ahol szétszednék az első lámpáimat-szakszerűen garival.

 

megvan,h hogy kell szétszedni-de nem merem bevállalni mert eléggé új autóról van szó, szóval inkább fizetnék a dolgokért.

 

köszi!

kalászi froncsi Creative Commons License 2008.08.02 0 0 9
Sziasztok!

SOS. Opel Frontérához keresek egy jobb hátsó index búrát és egy bal hátsó lámpabúrát ( olyat aminek a tolató fehér plexiüvege a közepetáján van).
Pontosítok Frontera A 1995 -ös évj.

Ha valakinek van jelezzen a 0630 3164541 tel. számon vagy mailezzen.

Köszi.
Riff-Raff Creative Commons License 2007.01.31 0 0 7
Na, hozzájutottam az égõkhöz. Az információk némileg zavarosak, mert a boltos néni korábban azt mondta, hogy ezeket nem Magyarországon gyártják. Aztán meg azt mondta, hogy már egyáltalán nem gyártják, de talált még belõle 10 db-ot, azt megrendelte a bolt számára. Én meg megvettem belõle négyet. De ezeket Magyarországon gyártották, mert rajta van, hogy made in Hungary. Mindegy. Tungsragold névre hallgat, és 760 Ft volt darabja.
Előzmény: Riff-Raff (6)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.01.25 0 0 6
Ára még nincs, majd megmondják, ha kiderül, hogy tudnak-e egyáltalán szerezni. Különben nem valószínű, hogy drága lenne. Én régebben a Wartburgom ködlámpájába vettem sárga H3-as izzókat, és a pontos árra ugyan már nem emlékszem, de nem voltak különösebben drágák.
Előzmény: szirt (4)
szirt Creative Commons License 2007.01.25 0 0 5
"befestested" helyesen befested

Félre ne érts! Természetesen nem a tested kell befesteni! :)))
Előzmény: szirt (4)
szirt Creative Commons License 2007.01.25 0 0 4
Ha más nem, akkor valamilyen hőálló sárga festékkel befestested a fehéret. :)

És árat mit mondtak rá?
Durván drágább mint a sima fehér?

Lehet engem is érdekelne, francia autóm van és azokhoz kell legalább egy pár sárga égő. :))
Előzmény: Riff-Raff (3)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3

Úgy tűnik nélkülem is megoldódott...

 

Még nem egészen. Elfutottam egy boltba, ami Tungsram márkaboltnak is mondja magát, és előadtam kívánságomat, de nem biztattak biztos sikerrel. Majd holnap megmondják, tudnak-e hozni. Mert ez General Electric izzó, nem Magyarországon gyártják, és mivel kicsi rá a kereslet, nem nagyon hoznak be. De mindegy, ha nem jön össze, tudok még egy másik hasonló boltot is itt Szegeden, ha meg az se nyerő, akkor majd próbálkozom messzebb. De valahogy most már csak kerítek, ha már egyszer gyártja valahol valaki. :-)

Előzmény: szirt (2)
szirt Creative Commons License 2007.01.25 0 0 2
Úgy tűnik nélkülem is megoldódott...

Csak érdekesség képpen, nekem egy Renaultban volt szerencsém egy sima H4-es izzóra rakható sárga kupakszerűséggel is találkoznom.
Olyan szempontból praktikus volt, hogy ha az ember akarta 5 perc alatt lett fehérből sárga világítása.
Előzmény: Riff-Raff (1)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.01.25 0 0 1

Úgy látszik, leginkább a saját feltett kérdésemből tudok ötletet meríteni. Ismét feltaláltam a spanyolviaszt, és turkáltam egy kicsit a Tungsram honlapján. Mégiscsak gyártanak sárga H1-est, csak a boltokban nekem letagadták. :-)

Előzmény: Riff-Raff (0)
Riff-Raff Creative Commons License 2007.01.25 0 0 0

Jé, egy nullás! :-)))

Na de nem véletlenül tévedtem ide. Igen komoly dologra van igényem, szeretnék egy sárga fényű ködlámpát. A kocsin van egy gyári fehér fényű, ezt szeretném elsárgítani. A sárga üvegű lámpára már rá se merek kérdezni azok után, hogy még indexburából sincs rá sárga. A sárga fényű izzókat állítólag már senki se gyártja, és az is lehet, hogy H1-ből nem is volt sose sárga. Arra gondoltam, hogy készíttetek rá sárga foncsort, eddig három helyen kérdeztem rá, de ilyet egyik se tud készíteni.

Van valakinek ötlete a dologra? Vagy túl nagy igény ez még a XXI. század elején?

dithke_ Creative Commons License 2005.06.01 0 0 topiknyitó
Keresnék Mercedes 93-évjáratú C250-hez baloldali lámpát, ha lehet kapni akkor csak üveget. Ha tudnátok mondani olyan oldalt, ahol van egy csomó lámpabolt, köszönettel venném.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!