Minden a Kisalföld Volánról, valamint Győr tervezett kötöttpályás közlekedéséről: járművek, útvonalak, menetrend, utastájékoztatás, közlekedéspolitika stb.
"A szerződéskötés alapjául szolgáló közbeszerzési eljárás a Kbt. 53.§ (6) bekezdése alapján a feltételesként kerül megindításra az alábbi indokok alapján: Ajánlatkérő a jelen szerződés tárgyát képező Járműveket pályázati forrásból kívánja beszerezni, mely forrás rendelkezésre állásáig feltételes közbeszerzési eljárást folytatott le és jelen szerződés hatályba lépésének feltétele a támogatói okirat megkötése és a fedezet rendelkezésre állása. Ajánlatkérő eredményes eljárás esetén a nyertes ajánlattevővel megkötendő szerződés hatálybalépését a Kbt. 135. § (12) bekezdés szerint felfüggesztő feltételként köti ki, fentiek szerint. Amennyiben a fenti felfüggesztő feltétel nem következik be legkésőbb a jelen Szerződés megkötését követő 150. napig, a jelen Szerződés minden további jogcselekmény nélkül automatikusan megszűnik a megkötését követő 151. napon.
A Szerződő Felek a hatálybalépés elmaradásából eredő esetleges költségeiket, kárukat maguk viselik, egymással szemben semmilyen jogcímen költségtérítésre, kártérítésre vagy egyéb polgári jogi követelésre nem jogosultak. 7. A beszerzés ellenértékének finanszírozása pályázati forrásból történik, azonban figyelemmel arra, hogy jelenleg nem ismert, hogy milyen támogatási konstrukció keretében nyújtható be pályázat, ezért nem határozható meg a finanszírozás módja. Legkésőbb a szerződés hatálybalépésének időpontjában válhat ismertté, hogy szállítósi- vagy utófinanszírozás keretében történik az elszámolás."
Szia, én csak annyit tudok hogy lesz átalakítás. Ezt kb 1 hónapja jelentették be egy EU mobilitási héthez kapcsolódó rendezvényen amit a polgi kabinetfőnöke és egy tervező csapat készített el.
És erre mondta a polgi hogy hamarosan át lesz ültetve a gyakorlatban is. Ennyi. Illetve az hogy még idén, és minden téren. És emiatt kellenek a buszok. És nem lennék meglepve ha kapnánk Credo BN12 is. Mert amiket át adnak EIkarus-okat Tata-Komló és azok jönnének ide, máshová pedig amúgy sem kellenek majd, illetve nem is fogadják be, Győrön kívül. De majd meglátjuk. Minden esetre ez egy tipp volt részemről.
Nincs hozzá köze szerintem. Erről a bővítésről már tudni valami konkrétumot is?
Helyiből így is valamennyivel több csuklóst dobtak ki az elmúlt időszakban, mint amennyit tudtak volna ha normálisan pótolnak. Kell a busz, folyamatosan járnak le a műszakik, jön a tél is.
A gázadás nem oldja a kéziféket. Az ajtofeket lehet gazadassal oldani. És igen, én is azt tapasztalom hogy megállaskor erőteljesen meg kell nyomni a feket hogy ki tudd nyitni az ajtót.
És igen, hiaba áramtalanittod le a belső vilagittast nem kapcsolja le. És mielött kerdezi valaki igen, vezettem már, azert tudom biztosra.
Füttése nagyon jó, 10perc alatt meleg van benne. Klímát nemtudom, nem hasznaltam még.
Kicsit keverednek itt a dolgok szerintem. Amit itt leírtál, az a megállófék/ajtófék (ki hogy hívja), ez valóban működtethető a fékpedál álló helyzetben történő továbbnyomásával, másrészt a régi Econelleken van rá külön gomb is az ajtónyitók mellett (a Nexten nem tudom hogy van, olyat még nem láttam közelről), és ezt valóban oldja a gázadás. Ami új feature, hogy a rögzítőfék amit kézzel húzol be és oldasz ki, az most már elektromos. Na most hogy ezt is tényleg oldja-e a gázadás, azt nem tudom, személygépkocsiknál valóban így van, de emlékeim szerint az Intouroknál pl csak kézzel lehet oldani.