Ahoj, skacok, ez lett itt a legvidámabb topik, vagy miafene? :)) Bár a címéből ez egyenesen következik. Ne nyugtalankodjatok, tomajer reptéri fuvarban verhetetlen, még csomagot cipelni is segít. Lassan érdemes lenne elgondolkozni egy élet értelme topiktalin, szigorúan dohányos helyen :))
kar, h "mindegy volt" mar neki, jo lett volna, ha vk megmondja a frankot....
ram egyebkent zuhanyozas kozben szokott ramtorni ez a bazi nagy (bele)faradtsag, jellemzoen akkor erek ra gondolkozni.... de me'g sosem mondtam igy ki, mint te... tobbek kozott azert sem, mert tudtam, h ramsutik a depresszios belyeget, pedig szerintem ennek koze nincs ahhoz... talan tullelkizzuk a dolgokat, nem?
de egy az egyben azt szoktam erezni, amit te az elso hozzaszolasban megfogalmaztal. Es me'g gyereke(i)m sincs(enek)!
Hixtit ne irigyeld, mar megint berugott... mija szakramentumat tehetek en arrol, h egy pohar bortol is berugok??? muszaj volt megunnepelni, h 7 ev ota eloszor vegre elmehetek 2 het szabadsagra!
na! te nem lattad a Playgirl elozo havi szamat, ami csak rola szolt???? 4 oldalas kihajthato mellekletet csinaltak, csak azert, h elferjen rajta :)))))
Tood, hogy minden szép nőt megpróbálok eltsábítani! Néha bejön:-)))
Helyes, helyes. Persze en nem teszem, de mint ferfitarsad tamogatlak, egyetertek veled. Es leverem a derekad.
A fuvar ok! Nehogy bedőjjetek, az éccakásnak, nappal nem is lát!:-)))
Miert baj az? En se latok mar szurkuletkor, aztan megis van jogsim. Jo utemben kell nyomni a dudat!
Nna, monggyuk a hixtin kívül, még a melód az amit irígylek tőled!
Pedig nem a melot kell irigyelni, hanem azt, hogy a hobbim lett a melom! Es az a bibi, hogy elobb-utobb meg fogom unni. Neha most is van mar ilyen, belefasulok, hogy monoton, ujra meg ujra ugyan az. Aztan persze jon egy eset, ami izgalmas, mas. De meddig tart ez? Es hogy fogok kinezni deresedo halantekkal? :) Az a bajom igazsag szerint, hogy innen mar nincs hova tovabblepni. Amit szeretnek, az egy nagyobb ceg, ahol en iranyitanam ezt a reszleget. Nincs ebben az orszagban akkora ceg, ahol ilyesmire szukseg lenne. Persze, menjek kulfoldre, ahoz megcsinalhatnam a Apple Certificated Engineer vizsgakat, de abbol darabja asszem 3,5-4 ezer euro, es van egy rakas ilyen vizsga... Igen, lehetne ez a cel, de mondjuk vizsgazni legkozelebb Munchen mellett lehet, es akkor a tanfolyam meg szoba se kerult...Szoval eselytelen.
Ezen én is elgondolkoztam, hogy bármivel is foglalkozik, méér ne tehetné pár év múlva is. Arra a következtetésre jutottam, hogy férfimodell.:-))) Sz'al micsinál?
Tood, hogy minden szép nőt megpróbálok eltsábítani! Néha bejön:-)))
A fuvar ok! Nehogy bedőjjetek, az éccakásnak, nappal nem is lát!:-)))
Azon gondolkoztam a minap, hogy mi a rakot fogok en csinalni par ev mulva. Merthogy most tok jo, elvagyok, azt csinalom amit szeretek. Nade mondjuk 3-4 ev mulva?
Nna, monggyuk a hixtin kívül, még a melód az amit irígylek tőled!
Meg a korod, meg a magasságod, sz'al azéé van még, de a lényeg az, hogy a taxin kívül, avagy a taxi mellett, az az egyetlen, amit szivesen csinálnék!
De miből gondolod, hogy ezt 3-4 év múlva, nem csinálhatod??? Kiörexel belőlle?:-)))
en is ugy gondoltam, hogy legalabb dumcsizunk... viszont most mondta a wait, h lehet, h neked tiszta rafizetes egy ilyen repteri transzfer :( ez igaz? mert vegul is dumcsizhatunk maskor is :) mondjuk, amikor felugrassz konyveket valogatni ;)
wait megtudta. reszkess! elobb a tyerka, most meg hixti? bemorcolok. :)
Kedden 10-re kell kinn lenni a Ferihegy ketton. E-mailt dobunk erre a cimedre, hogy honnan is lenne a fuvar!
Hogy ON is legyek. Azon gondolkoztam a minap, hogy mi a rakot fogok en csinalni par ev mulva. Merthogy most tok jo, elvagyok, azt csinalom amit szeretek. Nade mondjuk 3-4 ev mulva? Elkepzelesem sincs. Csak abban remenykedek, hogy addig eszembe jut valami. El vagyok kenyeztetve. Eleg kicsi az eselyem hogy a kovetkezo szakmam is olyan legyen, amit ennyire szeretek. Majd kiderul.