Keresés

Részletes keresés

Szellem Ikarus Creative Commons License 2022.11.12 0 0 82

Én egy kitett nyusziról szeretnék írni, akivel a Népszigeten, a Vasúti-hídon Budapest IV. Kerületben találkoztam. Mikor megláttam épp  a növényeket legelte Először azt hittem a Kecske farmról szökött, telefonáltam, de ott nem tudtak róla, nincs nyuluk. Az állat bizalmatlan, ha elsétálsz mellette nem reagál, de más különben távolság tartó. Sajnos nem tudtam elkapni. Készítettem róla képeket, de túl nagyok ide nem tudtam feltölteni. A nyúl barna alapon narancs mintás, fülein 1-1 narancs pettyel. A nemét sajnos nem tudom. A bundája alapján régebben kitehették, talán arra számítottak valaki beviszi a kecskéshez.

norafr Creative Commons License 2018.04.11 0 0 81

Kedves cicabarátok. Tudom, hogy a bejegyzésem reklámnak számít, de szeretnék segíteni egy barátomnak, aki kidobott és kóbor cicákat ment Budapesten, saját pénzéből fizeti az orvosi költségeket és gondozza otthonában őket. Most a Darázsfészek nevű Facebook oldal indított egy versenyt, ahol a győztest egy alapítvány fogja támogatni. Egyetlen kis kattintás a nevére, Szabo Piroska. Nagyon nagy segítség lenne, mert lassan feladja a tevékenységét. Minden szavazatot köszönök. Az alábbi linken találjátok a szavazást:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=921424678021227&id=880321762131519Honorée

szilvancs88 Creative Commons License 2015.09.05 0 0 80

ipolyi tamás egy utolsó utáni nulla!!! Gyakorlatilag, ha az ember jobban tudja a gimis bioszt, mint 3as, akkor már dupla olyan szinten van, mint ez az undorító ipoly. az én Cicámnak úgy elrontotta a kötését, amit még egy kezdő is kiröhögne. és elhiszem, h vannak, akik elégedettek vele - jogosan - néha ezek szerint még ő is eltalálja, vagy olyankor más dolgozik helyette.... Mindenesetre flegma, modortalan és ezek mellé még tudástalan is! kíváncsi lennék, mennyiért adnak manapság egy állatorvosi diplomát... mert ez az ember kétlem, h bármikor, bármiből sikeresen vizsgázott volna az állatorvosi egyetemen!

Gensan Creative Commons License 2013.01.01 0 0 79
dr Ipolyi Tamas kezelte a kiskutyamat, ötször műtötte meg es mindig szívvel lélekkel végezte a munkáját. A kutyusommal nagyon kedves es gyengéd volt, korrekten tájékoztatott minket es bármikor kérdeztük, soha nem éreztem,hogy nyeglen vagy lekezelően állt volna hozzánk. Szamomra a kutya csaladag, a legjobbat szeretném neki és pont ezért választottam Ipolyi Tamást.
artúrlola Creative Commons License 2012.10.02 0 0 78

Én is csak csodálkozni tudok, a korábban hozzászóló által írtakhoz. Évekkel ezelőtt kutyámnál tacskóbénulást diagnosztizáltak, altatás, szólt az ítélet. Ekkor kutyám 12 éves volt. Ipolyi doktorhoz kerültem véletlenül és ezt követően gondos kezelés és a megfelelő gyógyszerek hatására kutyám boldog és kiegyensúlyozott, tünetmentes 4 évet élhetett még. 17 évesen ő altatta el végül és orvost nem láttam ilyen együttérzőnek és tapintatosnak.Tanácsolom, hogy ne hozzon a Kedves hozzászóló elhamarkodott véleményt és ítéletet egy a munkájára odafigyelő, lelkiismeretes orvos felett. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ha kedvencét biztonságban akarja tudni, őt keressse!

tothedzo Creative Commons License 2012.05.08 0 0 77

Az alább írott dolgok szerintem rosszindulatú dühös sorok. Pár napja az én kutyámat is Ipoly doktor műtötte és azt kell mondjam maximálisan elégedettek voltunk vele. A kutyus is jól van és a tájékoztatás, hozzáállás is felső szintű volt.

Csak ajánlani tudom!!!!

pafa Creative Commons License 2010.08.18 0 0 76

Sajnos nem csak úgy lehet állatokat kínozni büntetlenül Magyarországon , hogy fizikailag bántalmazzák őket

Szomorú, de igaz! Hivatalok hatóságok figyelmetlensége, körültekintés nélküli gondatlan munkája  ..stb;-))))..miatt egyre több problámának lehetünk tanúi avagy sajnos szenvedői.

ahogy pl egy kertvárosis lakóövezetbe nagykaliberekkel lövöldöző lőtér esetébe..Szolnokon (nyílt udvari részen a lakóingatlanktól 80-re..200-re lövöldöznek) Bizonyos lövéseknél pl 9-s parabellum, 38-s és 22 sportpisztolyoknál Kutyák vonyítanak..madarak rebbenek a fákon.

És az ember?!!!miként tudja ezt tolerálni??

 

Írod, kedves roly52, hogy az önkormányzat nem érdekelt. Véleményem,

neki feladata (lenne) az ott lakók érdekeinek védése, megóvása, akár multikkal szemben is. Minden áron!!

 

Vajon milyen alapon jelentheti ki az olasz cég hogy bár könnyedén lelehetne halkítani a gépeket , de ők csak akkor invesztálnak be ha a hatóság előírja.

 

Szerintem ez a kijelntés, felér egy becsület sértéssel, de minden esetre elgondolkodtató ...

Egyetértek! Odahaza nem teheti meg...Itt igen!!Meddig??

 

 

 

 

Előzmény: roly52 (75)
roly52 Creative Commons License 2010.08.17 0 0 75
Üdv mindenkinek!
Sajnos nem csak úgy lehet állatokat kínozni büntetlenül Magyarországon , hogy fizikailag bántalmazzák őket. Szadán egy 13 éve épült lovasfarm mellé közvetlenül a lovakhoz építettek egy tizenakárhányezer nm-es hűtőházat (nem tudom van-e fogalma bárkinek , hogy ehhez a csarnokhoz mekkora és milyen zajos hűtőventillátorok kellenek ) és mellé egy olasz cég bizonyos- INTELA HOLDING ami FLAME SPRAY néven fut- épített egy felület kezeléssel foglalkozó üzemet. Hatalmas gépeket telepítettek a lovak közvetlen közelébe amik a nap 24 órájában mennek. 60 dB körüli mély búgó hangzavarban élnek az állatok . Az olaszok kijelentették , hogy bár könnyedén lelehetne halkítani a gépeket , de ők csak akkor invesztálnak be ha a hatóság előírja. Magyarországon ez nem kevés idő.A helyi önkormányzat sem érdekelt az ügyben ,bár ők adták ki tizenéve az engedélyeket a lovasfarmra.
Az olasz cég ezt odahaza biztos nem tehette volna meg.Itt nálunk bármit. Ja és a vicc volt pofájuk a karácsonyi céges bulijukat a LÁZÁR LOVASPARK-ban tartani.
Dzsanos05 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 74

Tisztelt Fazekas János és Fazekasné Király Mária!

Dr. Ipolyi Tamás ellen szeretnék hadba szállni, amihez ezúton kérném a segítségüket. (jelenlegi munkahelye: SzIE Állatorvostudományi Egyetem, Sebészeti Klinika, Bp. Vll. ker. István u. 2)

A mi kiskutyánkat is ő műtötte, amit azóta számtalanszor megbántunk. Tudom, hogy az ön tragédiájuk nem friss, viszont biztos vagyok benne, hogy sohasem fogják elfelejteni.

Szeretném megkérni önöket, hogy a leírt elérhetőségeim közül valamelyiken keressenek fel.

Email: nemeth05@hotmail.co.uk

Mobil: 06-30-499-29-86

Ott részletesebben elmesélek mindent a tervemről, amelyről biztosra veszem, hogy sikerre tudjuk vinni.

Szeretném, hogy az ilyen emberek ne tudjanak önkényesen "uralkodni" felettünk a tehetségtelenségükkel.

Amire mindenképpen szükségem lenne, az a többi információ, amit önök tudnak a "művészúrról".

Kívánom, hogy mi állatbarátok összefogva érjük el, azt amit megérdemel.

Előre is köszönöm!

Tisztelettel,

Németh János
Előzmény: riol (65)
riol Creative Commons License 2005.04.29 0 0 73
Bocsánat, nem láttam, hogy tegnap sok próbálkozás után mégis sikerült feltennem a bejegyzésemet, mert nem akarta elfogadni az index még tegnap. Mégegyszer bocsánat, hogy kétszer tettem fel, de a blogon meg tudjátok nézni.
riol Creative Commons License 2005.04.29 0 0 72
A blogom címe: http://www.gombikutya.freeblog.hu/ ahol bővebben olvashatsz...
riol Creative Commons License 2005.04.29 0 0 71
Kérlek olvassátok el a blogomat, a 3 éves Cani corso kutyámat vesztettem el, egy műtét következtében, ami kizáróléag az orvos hibájából történt, gyakorlailag megölték.
Kérünk benneteket, ha szeretitek kutyáitokat, cicáitokat, és bármilyen más állatkáitokat, kerüljétek el a Lehel úti Állat Kórházat. Az nem Kórház csak egy rendelő és semmilyen
Utókezelésre nem lehet számítani.
HA SZERETETT ÁLLATKÁDRÓL IGAZÁN AKARSZ GONDOSKODNI, KERÜLD EZEKET AZ ÁLLATKINZÓKAT.


Szerető üdvözlettel
Fazekas János és Fazekasné Király Mária
Állatbarátok

A mellékel weboldalon bővebben olvashattok róla, és képeket is láthattok
szajkó Creative Commons License 2005.04.29 0 0 70

Némelyikre nem az állat, inkább a pénzszeretet jellemző. És gondolj bele, ha egy ilyen bekerül egy kisebb településre, ahol többé-kevésbé egyeduralkodó lesz.

Előzmény: _chela (68)
Jokeva Creative Commons License 2005.04.29 0 0 69

Szomorú :(((

 

Én is sokáig keresgéltem mire találtam jó dokit, nála is izgulnak az állatok de nem pánikolnak, mint máshol, és nekem úgy tűnik szeretettel nyúl hozzájuk.

Pl mikor cicám ivartalanítás után kibontotta a hasán a varratot és szó szerint kibelezte magát (hashártya egyben maradt szerencsére), telefonáltunk neki, 10 perc alatt ott volt a rendelőben és fogadott minket. Szal nagyon meg kell válogatni...

Előzmény: riol (65)
_chela Creative Commons License 2005.04.29 0 0 68

Ez szornyuu.. Oszinte reszvetem.. :(((

 

En azt nem ertem, hogy valaki nem azert megy allatorvosnak (meg egyaltalan orvosnak), hogy segitsen az allatokon? Mert SZERETI AZ ALLATOKAT?????

Előzmény: kokósmalac (67)
kokósmalac Creative Commons License 2005.04.28 0 0 67

Akkor írjatok fel még párat, mert nekem is az a véleményem, hogy oda halni viszik az állatokat. Futószalag elven működik, a mennyiségi kezelés a minőség rovására megy. Nagyon sok helyen óvtam már az állattartókat a Lehel úti "Állatkórháztól", de miután néhányan szkeptikusan reagáltak, kicsit visszább fogtam magam. :(

Nagyon sajnálom, hogy veletek is megtörtént a baj.

 

Előzmény: riol (65)
izabó Creative Commons License 2005.04.28 0 0 66

Szia!

 

Öszinte részvétem! Ez Borzasztó,az ilyen sintért(direkt nem irtam orvost) fel kellene jelenteni,de szivem szerint ugyan azt tenném vele mit ő tett szegény kutyával.......

Előzmény: riol (65)
riol Creative Commons License 2005.04.28 0 0 65
Kedves kutya , cica és bármilyen állatszerető Barátaink.

Mély fájdalmunkban fordulunk hozzátok, mely a 3 éves élete teljében elpusztított kutyánk
halála okozott.
Nem zavarnánk Benneteket a fájdalmunkkal, ha nem egy ereje teljében levő 53 Kg-os kan kutyáról lenne szó. Őt Gombócnak hívták és nagyon türte a fálydalmat, mert Cani Corso
keverék volt.
Őt a Bp. Lehel úti ÁLLATKORHÁZ KFT. Alkamazottja Dr. Ipoly Tamás operált, kereszt szalag szakadással. Az operálandó területet szabályosan megnyúzták egy életlen borotvával,a
aminek az lett az eredménye, hogy a még mindig a túlaltatott kábult fájdalom tűrő kutyánkkal
együt sírtunk az erős fájdalmai miatt .A korháztól nem lehetett segítséget kérni.
Amikor a Gombócunkért mentünk Dr Ipoly Tamás csak elszaladt mellettünk és semmilyen
felvilágosítást nem adott.
A kutyának már előtte is Mvovalis tablettát adott, a műtét után is aminek a mellékhatása ödéma. A kutya túl volt altatva ami szintén a szívét támadta és a kettőnek együtthatása is
tönkretette az életerős kutya szívét.
A sebet hatalmas nagyra vágta amin a saját állatorvosunk is igen csak megilletődött. Hatalmas
Csúnya pelenka öltéssel varrta össze. Gomócot 03.10-én operálták és 03.14-én segítséget akartunk kérni a korháztól, ahol aznap senki nem volt elérhető. A kutyának Ödémás lett a lába. Hiába mondtam mindenkinek, hogy ez szíves utóhatás. Igazából senki nem mert belenyúlni Ipoly Dr. utasításába.
Saját Orvosunk megdöbbent, hogy ekkora vágás nincs becsövezve. 03.18-án mivel többszöri
próbálkozással sem tudtunk kapcsolatot teremteni Ipoly Doktorral orvosunk javaslatára az Állatorvosi Egyetemre mentünk és ott sem mertek beleszólni az Ipoly Doktor utasításába.
Őt továbra sem tudtuk elérni. Műtét után 12 nappal elveszítettük kutyánkat. Halált hozott
A mütét előkészítés, altatás. Mindez 36.300.-Ft-ért. Az utókezelés nem fért bele.
Kérünk benneteket, ha szeretitek kutyáitokat, cicáitokat, és bármilyen más állatkáitokat, kerüljétek el a Lehel úti Állat Kórházat. Az nem Kórház csak egy rendelő és semmilyen
Utókezelésre nem lehet számítani.
HA SZERETETT ÁLLATKÁDRÓL IGAZÁN AKARSZ GONDOSKODNI, KERÜLD EZEKET AZ ÁLLATKINZÓKAT.


Szerető üdvözlettel
Fazekas János és Fazekasné Király Mária
Állatbarátok




Ui: Kérünk Benneteket , ha veletek is történt ilyen, írjatok.
3 esetről már tudunk.


_chela Creative Commons License 2005.04.28 0 0 64

Vegul at hiszem azt a kovetkeztetest vonhatjuk le, hogy ilyen esetekben is 95%ban az ember, 5%ban a macska a hibas... vagy ilyesmi...

 

Szoval mindig es mindig visszavezetheto a dolog az emberi ostobasagra...

 

De hogy visszaterjek kicsit a provat szomoru esetemhez:

 

az a gazember, aki felakasztotta a macskamat, amugy alkesz, agyilag zokni, teljesen orult, gonosz gazember, az egesz utca utalja, a csaladja is szenved tole, es nem azert csinalta, mert megelegelte, hogy a precizen karbantartott udvarara szart a macska. Gonosz volt. Ezek voltak a korulmenyek.

 

Es az alkoholizmus meg nem mentseg semmire, erre foleg nem, ha valakinek eszebe jutna ilyesmi...

kokósmalac Creative Commons License 2005.04.28 0 0 63
Mármint ez a  kizárás esetleg félreérthető. Nem a házból zártam ki, csupán a konyhából, de mg így is olyan torka volt a kis aranyosomnak, hogy meghallották hét határra. :))
Előzmény: kokósmalac (61)
Jokeva Creative Commons License 2005.04.28 0 0 62

Látjátok, máris megy az egymásra mutogatás, pedig csak arról van szó, hogy vannak rossz gazdák IS.

Aki hagyja hogy a macskája éhezzen, szanaszét hugyozzon a lépcsőházban, az ROSSZ gazda. Miattuk alakul ki az ellenszenv ezekkel az állatokkal kapcsolatban. Hisz, ahogy írtátok is, vannak környékek ahol ez egyáltalán nem gond, aki nem szereti a makkát az nem tart, de nem is zavarják őt a szomszéd macskák. Ez normális helynek tűnik, normális emberekkel.

Sajnos vannak akik nem így tartják őket, ott pedig igenis zavaró ha átjárnak/átpisilnek a szomszédba. Még egyszer mondom, egymást hiába szidjátok, itt valszeg arról van szó, hogy az egyik tábor jól tartja őket és nem érti a gondot, a másik tábor pedig olyan mellett lakik, aki nem tartja jól őket és bizony gond van belőle. Nem az itt jelen lévőkön (vagy a véleményükön) kellene változtatni, hanem a barom gazdákon. Itt ugyanis valamilyen szinten mindenkinek igaza van.

 

Mellesleg a slagos ötlet nagyon jó, abszolút nem halálos, de hatásos! :)))

kokósmalac Creative Commons License 2005.04.28 0 0 61

Szia Chela és mindenki!

Először is szeretném őszinte részvétemet kifejezni azért, ami a cicáddal történt. Ez kegyetlen és barbár cselekedet volt az öreg részéről, hiszen gondoljunk csak bele: az akasztás már önnmagában is egy szörnyű, embertelen módszer, bármely élőlényre vetítsük ki ezen a Világon. Ilyet egész egyszerűen SENKI nem érdemel.

 

A macskák károkozásáról: ismerősöm autófényező, és bizony-bizony nem egyszer volt, hogy a kis selyemmancsúak végigcsörtettek a frissen fényezett autón. Na, ez kár a javából, méghozzá nem is kicsi. Ismerősőm azonban mégsem tette el egyiket sem láb alól, maximum paprikavörös arccal dohogott egy darabig, !MERT! ezek emberi értékrendek, a mi törvényeinket egyetlen állat sem olvassa, ezért kell nekünk, gazdáknak felelni értük, és ezzel párhuzamban tenni érte, hogy megóvjuk őket az esetleges következményektől.

Azt már sokkal nagyobb bajnak tartom, hogy bizony a macsekok, ha nem is éhesek, akkor is a fránya vadászösztöntől hajtva igencsak nagy károkat okoznak a madárvilágban pl. Ezek viszont kézzel fogható károk, és nem csak emberi értékrendben!

 

Ezért is értek egyet azzal, azért mégiscsak korlátozni kéne a macskák szabadlábát :)

Vagyis: Nem kéne, hogy a gazdik szabadon engedjék őket, rázúdítva az esetleges nem macskásokra, vagy ami még rosszabb és Chela történetéből megismert szélsőséges macskagyűlölőkre. Ha macskánk van, ha kutyánk, ha papagályunk, ha görényünk, stb.stb. tartsuk őt a magunk területén. Igaz, hogy sajnos még úgy is előfordulhat, hogy egyes pszichopaták kerítésünkön áthajítanak valami "aranyos" kis mérgezett husit (hogy szakadna le a kezük, amelyikkel dobták) de mégis azért ezzel jelentős lépést tennénk állataink érdekében.

Kérlek, most ne támadjatok rám, hogy próbáljak meg egy szabadlelkű macskát ÉN lakásban, bezárva tartani, mert én nem egy, hanem mindjárt négy szabadlelkű, selyemtalpúval osztottam meg a házamat, és egyetlen egyszer sem mentek ki a házból. Egészségesek és kiegyensúlyozottak, kedvesek voltak, és csak ritkán tett az egyik kislányom (Titi) olyan galádságot, hogy lecibálta a függönyt, dehát nézzük el neki, ő azért mégiscsak nő volt :))))  (Bár Mirci és Vica is nők voltak, mégse tettek ilyet velem. Akkor hogy is van ez???) Dönci, az ivartalanított kandúr volt a negyedik, ha már így felsoroltam őket. 

 

És tény, hogy sok helyre felugranak a kis kíváncsiak, így hihetőnek tartom, hogy a kekszbe is belemászott az említett macs. Ez bizony tényleg nagyon kellemetlen lehetett, pláne annak, aki nem macskás.

Az enyémek soha nem voltak éheztetve, mégis megtették, hogy puszta szeretetből lenyúlták  a kajámat, a belepiszkálás meg napirenden volt. Említett szemtelen hölgyem (Titi) ha leültem enni, minden gátlás nélkül benyúlt a tányéromba, ha valami megtetszett neki, hiába volt tele a tányérja- ugyan azzal akár :) Ha kizártam, na..! Akkor a keserves rikácsolására összeszaladt az utca. :))

 

 

 

Előzmény: _chela (60)
_chela Creative Commons License 2005.04.28 0 0 60

Akkor olyan macskakrol lehettet szo, amelyek nem voltak megfeleloen tartva, vagyis valszeg ehesek voltak.

 

Ha ehes lennel, te is megprobalnal valahogy elelmet szerezni, nem? Ez allati oszton. Ezert nem a macska a hibas, az csak egy allat.

 

A panellakasos pisiszagrol is az ember tehet, nem a macska. Eleve nem kene panelban macskat tartani, ha meg igen, akkor fiu eseten ivartalanitani, a macskaoisit meg letakaritani. Hat valahogy igy. De jobb, ha emeletben nincs macska. En betiltanam.

Előzmény: viita (59)
viita Creative Commons License 2005.04.28 0 0 59
Ha már kérdezed, igen, kertes házban lakom immár kilenc éve, és igen, próbálkoztam már grillvacsorával a kertben, kétszer, nem többször mert elvette a kedvem az egésztől néhány macska, tiszta pénzkidobás volt kiépíteni a grillezőt, sőt tavaly a középső lányomék biciklitúrájának egyik állomása volt a mi kertünk, és az ott feltálalt kekszbe (!!!) rondított bele az egyik kedves "látogató", pedig legalább huszan voltunk ott, de nem zavartatta magát, spuri fel az asztalra, s mire észbe kaptunk, már csak a feneke lógott ki a tálból, mondanom sem kell, az egészet ki kellett dobni. Képzelheted, milyen véleménnyel van rólam az a néhány szülő, akik szintén ott voltak, pedig én aztán igazán nem tehetek a dologról, és bizony olyan helyen lakom, ahol azok a bizonyos kanmacskák élnek. Ja , és a szüleim egy "olyan" panelban laknak (Budapesten), szerencsére a földszinten, de ő is mondja, hogy egy ideje olyan büdös macskapisiszag van a felsőbb emeleti lépcsőházrészen, hogy az már botrány.
Előzmény: Catman (54)
Catman Creative Commons License 2005.04.28 0 0 58
En is valami ilyesmit akartam kifejezni.
Előzmény: szajkó (57)
szajkó Creative Commons License 2005.04.28 0 0 57
És ehhez jönnek még a darazsak, akik igen szeretik a húst és főleg nyár végén nagyon harciasak is tudnak lenni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a kerti étkezések nyugalmának nem a macskák a fő ellenségei.
Előzmény: Catman (54)
_chela Creative Commons License 2005.04.28 0 0 56

Mi szamtalanszor  grilleztunk, illetve sutottunk szallonat, egyszer sem jott sem a nehai macskank, sem mas macskaja a kajahoz, hogy megdezsmalja. Ultek, es figyeltek a kutyussal, hogy mikor l=kapnak egy kicsit, de maguktol SOHA nem lebzseltek az etelbe...

 

Fogalmam sincs honnan veszitek ezt, komolyan...

 

Ha a kesz etelt kint hagyjatok az udvaron, es nincs az ember jelen, esetleg... (De meg akkor se nagyon hinnem...)

Előzmény: szajkó (53)
Catman Creative Commons License 2005.04.28 0 0 55
legyen=legyek
Előzmény: Catman (54)
Catman Creative Commons License 2005.04.28 0 0 54

Ehhez meg annyit, hogy kicsit furcsallom, hogy viita-t csak a macska zavarja, mikor talan azon kellene aggodni, hogy a legyen ne szalljanak ra a kajara. Ez talan "egy kicsit" nagyobb veszelyt jelent, nem gondoljatok?

Mellesleg viita. Laktal te mar kertes hazban? Vacsoraztal mar a kertben? Mert ugy erzem, csak a lakotelepi lakasodbol beszel a nagyvilagba...

Előzmény: szajkó (53)
szajkó Creative Commons License 2005.04.28 0 0 53
Én ezt a grillvacsora dolgot nem értem. Mi vidéken élünk, ahol minden második házban van macska. Ahol nincs ott nem szeretik, de szerencsére eddig nem is írtják ki őket. A szomszédomék jó időben minden hétvégén a kertben vacsoráznak, sokszor ott is ebédelnek, de még egyszer sem panaszkodott hogy bármelyik környékbeli macska leenné az asztalról az ennivalót. Persze, ha órákig otthagyná, biztosan lenne rá jelentkező. De nem tudom elképzelni, hogy egy normálisan tartott macsek lesben állna egy idegen asztalnál és fél perc alatt beleenne a kajába.

Előzmény: viita (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!