Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2014.08.22 0 0 28

Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy turmixgép legyen, szerintem sokkal sokoldalúbban használható egy késes aprító. Éppúgy tudsz benne turmixot csinálni, mint krémlevest, vagy akár omlóstésztát is.

A Sparban akciós.

http://ajanlatok.spar.hu/akcios_ujsag/interspar-akcios-ujsag-20140821-20140827/496/1

Bosch MUM 801 - 7990 ft.

Előzmény: Törölt nick (27)
andromeva Creative Commons License 2008.03.07 0 0 24
Valóban olyan jó, mint írják?
Előzmény: CsFeco (22)
andromeva Creative Commons License 2008.03.07 0 0 23
én szívesen megvenném.
CsFeco Creative Commons License 2007.11.28 0 0 22
Mégsem érdekel? Az 5000-es modell van meg egyébként.
Előzmény: teautja (20)
CsFeco Creative Commons License 2007.11.20 0 0 21

Nézd én itt vettem, odaadom kicsit olcsóbban, mint az egykelyhes ára:

http://egeszelet.webmedia.hu/?page=item&cat=2.22&item=1099

Pontosan olyan, mint a képen, fehér.  (Nem tudom melyik modell, de este megnézem és beírom)

Előzmény: teautja (20)
teautja Creative Commons License 2007.11.19 0 0 20
Én meg megvenném, de némileg kevesebbért. 4500, vafgy 5000 modell? Milyen színű? A 4500 egy kehely számlás ára 137.000+ ÁFA
CsFeco Creative Commons License 2007.10.30 0 0 19

Sziasztok!

Eladnám a Vita-Mix Super TNC két kelyhes teljesen új, alig használt turmixgépemet, mert rá kellett jönnöm, hogy nem használom ki az árához képest. (Úgy terveztem, de másképp alakult) Talán van olyan köztetek, aki sokkal inkább használná, ezt a valóban profi, szuper minőségi turmixgépet.

Odaadnám 160 ezer Ft körüli árért.

protag0ras Creative Commons License 2007.10.17 0 0 18
Sziasztok,

Van egy turmixgépem, de - szerintem - túl nagy darabokban hagyja a gyülölcsöt.
A gépem rossz, vagy tovább kell turmixolnom, vagy ne is várjam el hogy "teljesen" folyékony legyen az állaga?

Üdv: prota
mozi96 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 17

Nem tudok rola, hogy Magyarorszagon hol lehetne beszerezni a Blendtec-et de ami majdnem olyan jo - Vita-Mix - allitolag hamarosan kaphato lesz:

http://www.egeszseges-elet.hu/index.php?todo=infoview&tid=60

Itt osszehasonlithatod:

http://www.totalblender.com/vitamix-blendtec-blender-comparison-reviews.html

Előzmény: kalmár37 (15)
t3v3d3s Creative Commons License 2007.03.09 0 0 16
amit kinéztél, az nem turmix, hanem univerzális robotgép, azért kerül ennyibe - és ez még nem is drága, tehát vsz jobbak is vannak (kenwood, kitchen aid...). Ugyanarra a motoros alapra különféle feltéteket lehet tenni, ezért nem csak turmixolni tud.

Turmixnál szerintem a feltét űrtartalma igen fontos.
Előzmény: kalmár37 (15)
kalmár37 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 15
Vennék egy jobb minőségű turmixgépet, tud-e valaki olyasmit Magyarországon, mint ez az amerikai cucc? http://www.blendtec.com/products.aspx Ez nagyon meggyőző, igaz, hogy 400 USD elég nagy összeg, bár csak egyet kel venni sok különböző gép helyett. Ez aztán nem kirakós játék, ugyanazzal darál mint pürésít. De ledarálja még a mágnest is http://www.willitblend.com/videos.aspx?type=unsafe&video=magnets.
Érdemes ilyesmivel foglalkozni?
glad Creative Commons License 2006.03.07 0 0 14

Csináltam egy új receptet, hasonló ez elözőhöz és mennyei az ize:

Csokis-banános turmix (2adag)

1-1,5 dl fagyasztott tej

1,5-2dl hideg tej (2,8%)

1 közepes banán

csoki szirup + méz izlés szerint.

Elöször kis fokozaton összedolgozuk, majd közepes fokozaton nyomjuk 2 percig legalább.

Alkeszok rummal is tömhetik, de ésszel.

Nagyon kellemes és krémes lesz.

glad Creative Commons License 2006.03.07 0 0 13

Megnéztem személyesen azzal az elhatározással, hogy veszek kettőt.

Háát a látvány lebeszélt róla. Elég gáz a konstrukció.

Előzmény: Fruzsikaa (11)
kateka Creative Commons License 2006.03.02 0 0 12
Vital centeremet eladnám, nem vezetek háztartást, így nem tudom kihasználni.Összesen 3-szor használtam és most költözés elött állok, megtaláltam a szekrénybe.Ha valakit érdekel írjon: kateka@freemail.hu címre
Fruzsikaa Creative Commons License 2005.10.09 0 0 11
Sziasztok!
Erre tévedtem és felhozom ezt a topicot kicsit.

A WS teleshop által reklámozott Vital Center négyben egyről mi a véleményetek. Megéri e a pénzét?
Tapasztalat?
16990 Ft árt 2 készüléket ad. (tehát 8500 Ft egy)
Reaby Creative Commons License 2005.06.02 0 0 10

Sziasztok! Nemrég kaptam komplett robotgépet, turmix kiegészítővel. Ha nem kell sokat gyártanom, a palacsinta tésztáját is ezzel dolgoztatom ki. Nagyon fincsi "eredeti" limonádé is készíthető vele: 1 egész citromot jól megmosok, 3 evőkanál cukorral és 7 dl hideg vízzel jól megjárattatom a gépet, aztán már csak szűrni kell és fogyasztani. Nagyon jó ízt kap a citrom héjától, pikánsan kesernyés lesz. A receptjei között van még a gazpacho leves elkészítése is, bár én még nem próbáltam:

Hv.: 4 db paradicsom, 1 db zöldpaprika, 2-3 gerezd fokhagyma, fél meghámozott uborka, 1 kis méretű cukkini, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 csokor snidling, 1 dl étolaj, 2 teáskanál ecet, só, bors, 5 dl víz.

Forrázuk le és hámozzuk meg a paradicsomot. Mossuk és tisztítsuk meg a többi zöldséget, Vágjuk mindet kis darabokra, tegyük a turmixba. A paprika és az uborka felét hagyjuk meg a díszítéshez. Adjuk hozzá a többi hozzávalót és mixeljük össze.

A levest fél órára hűtsük be. A megmaradt uborkát és paprikát kockázzuk fel szórjuk a leves tetejére díszítésül, majd kenyérrel tálaljuk.

Nagy melegben biztos finom és üdítő leves. Készülök a napokban kipróbálni.

A gyümölcsös turmixokat én jobban szeretem újabban tej helyett joghurttal készíteni, ásványvizes kiegészítéssel, így nem olyan tömény.

-Lujza- Creative Commons License 2005.06.02 0 0 9
Én zeller turmixot szeretnék inni, de mivel?
AleisteR Creative Commons License 2005.05.17 0 0 8

Kicsit felhozom ezt a topicot, hátha kedvet kapnak mások is a turmixoláshoz. Nekem is most hétvégén keletkezett egy vadiúj turmixgépem, ami jeget is darál, így én is fokozottan kíváncsi lennék mások jól bevált receptjeire. 

A szokásos tejes turmixok nekem sem jönnek be annyira, ezekbe én inkább joghurtot + ásványvizet teszek, valahogy nekem sem tűnik túl jó párosításnak a gyümilé+tej. (Na jó, talán a banánt kivéve.)

Most olyat újítottam, hogy az összeturmixolt fagyasztott gyümi és joghurt keveréket pálcikásjégkrém-formába (ikeás) töltve lefagyasztottam. Nagyon jó kis hűsítő édesség lett belőle, ráadásul fogyókúrás...:)) Ma kipróbálom felvert tejszínhabbal is, hogy kicsit krémesebb legyen.

Aki már próbálta: a ribizli összeturmixolása után a magok milyen halmazállapotot öltenek?? Fogyasztható, vagy érdemes leszűrni?

glad Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7

Örülök ha izlet. :)

Sokat szenvedtem vele mire kikisérletetztem.

Elöször azt hittem majd tejszín kel vagy teljesen fagyasztott tej, de végül a sima tej+fagyasztott lett a nyerő.

Igazából Sthalhoz hasonlóan én is csak az adott alapot tudom variálni.

Vagyis adva van: folyékonytej+fagyott tej+cukor

aztán ezt ízesítheted: kávéval, instant kakaó porral, tej karammel, stb...

A jeges+gyümölcsös verziónál még azt nem írtam le, hogy íz fokozónak adható hozzá málna szörp (akár a ribizlihez is).

A leges legjobb a darált jég+cukor+eper+szörp+bacardi rum keverék

Magassan veri a mezőnyt!!!

A sima jéggel óvatossan kell bánni, mert alapban a jégkocka árthat a turmix késnek.

A fagyasztott tejjel nincs ilyen probléma. Elég csak nagyjából összetörni és mehet a gépbe, mert elég puha.

sierva Creative Commons License 2005.04.27 0 0 6
Hétvégén pl. kipróbáltam a turmixot, amit te írtál be, és nagyon finom.
Produkálhatsz még, egggészen nyugodtan!:)

N.
Előzmény: glad (5)
glad Creative Commons License 2005.04.27 0 0 5

Ahogy nézem ez Sthal receptek varjációk a tej(termék)+Gyümölcsre

Bár nem tiltja vallásom :) de azért én nem szeretem a gyümölcs levet tejjel keverni.

Külön külön is nagyon finom.

Bár elismerem ez csak egy szubjektív dolog részemről.

sierva Creative Commons License 2005.04.22 0 0 4

Zitka ötlete nem rossz, kb. két hónapja gyűjtöttem ezeket ki a Stahl topicból, remélem sikerül belinkelni.

http://www.freeweb.hu/sierva/turmix.rtf

glad Creative Commons License 2005.04.20 0 0 3

Nagy turmix bolond vagyok én is:)

Ráadásul a miénkhez van jégdaráló is így dupla az öröm.

Próbáld ki azt, hogy 2dl tejet lefagyasztasz majd leturmixolod szintén 2dl folyékony tejjel, kávéval és 3 vaniliás cukorral. Opcionálisan keverhető még bele krém likőr.

Nagyon ott van!!!!

Ha tudsz jeget darálni akkor pedig várd meg a gyümölcs szezont és gyümölcs + jég + cukor + fehér rum a nyerő.

Nagy meglepetésemre a ribizlinek nagyon karakteres íze van, pegi a gyümölcsöt utálom, de turmixnak nagyon jó.

cskbaba Creative Commons License 2005.04.15 0 0 2
Köszönöm a tanácsot, de azért még nem adtam fel a reményt, hogy itt, kifejezetten turmixos tanácsok és receptek jelennek majd meg..
Előzmény: Zitka (1)
Zitka Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1

Nézz át a Stahl topikba, szerintem ott találsz egy csomó finom turmixot.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9102901&la=43443114

Előzmény: cskbaba (-)
bindera Creative Commons License 2005.04.13 0 0 0
s0k 0 mixelve
cskbaba Creative Commons License 2005.04.13 0 0 topiknyitó

Nagy vágyam volt egy turmixgép, és most, hogy már van, szeretnék minnél több ételt-italt készíteni. Receptek és ötletek helye lehetne ez a topic. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!