Sziasztok. Olyan problémám lenne,hogy BMW E90 1,8 benzin. Bezártam távirányítóval a riasztó be riasztott és nem lehet már ki nyitni csak ha ki veszem a rendes kulcsot de semmi áram az autóba be dugom a kulcsot és semmi minden ajtó zárva! Kulcsra nem reagál semmit! Nem nyit nem zár aksi jó az autóban! 😞 2 kulcsa van egyikkel sem megy!
E90 320d 163le turbó felújítás után nemsokkal tönkre ment a turbó nyomás vezérlő elektronika is, cseréltem MAP szenzort is, de a jelenség nem javult meg. A kérdésem az lenne, ha fel teszek jól működő vezérlőt azt össze kell hangolni a turbóval ?Valamint van értelme meg javítattni a rosszat?
Biztos sok BMW E90 tulaj találkozott már a szétmálló ajtóbehúzók problémájával, én a www.carplanet.hu webshopból rendeltem új, utángyártott szettet. Nagyon jól illeszkedtek és simán otthon kitudtam cserélni őket. Csak ajánlani tudom őket, gyors szállítás és jó minőségű cuccok!
Most használom először a Forumozás-t így az autós körökben. Vettem a minap egy E91 320D-t és első szembeötlő hibája az volt, hogy a baloldali helyzetjelző csak pislákol-t illetve a jobboldai teljesen kiégett. Kicsit utána jártam, rájöttem hogy ez az "angel eyes" amit előző modellekből ilyen utólagos megoldásokból már ismertem :D
Megtaláltam a módját hogy lehet ezt az izzót foglalat nélkül cserélni némi kis okoskodással kézi csiszológéppel, illetve pici műanyag hegesztéssel cserélhető erre : BA9s OSRAM 10W | 12V a kiégett izzó bennük.
Viszont találtam sok alternatívát is ami a LED izzó bele. És néztem hogy ilyen 9-10 ezer forintos árakon már van bele ilyen, de elég bizonytalan vagyok a kis pista által csinált "webshopokkal" kapcsolatban.
Kérdésem az lenne, hogy ilyen LED replacement izzót tapasztalatból tud-e valaki ajánlani? Nem szeretnék mindenféle agyon hype-olt 25 meg 40 wattos megoldásokat, engem a gyári értékeknek megfelelő egyszerű de ésszerű megoldás érdekelne hogy honnan érné meg megbízható forrásból ilyen LED izzó-párt beszerezni?
Illetve a CAN-Bus rendszer mennyire fogadja el ezeket? Fenn áll-e a probléma, hogy túl kicsi ellenállást érzékelve hibásnak fogja bedobni?
Ha valaki tudna konkrét linket adni, vagy Bárdi/Unix cikkszámot esetleg webshoppot belinkelni megköszönném. De ha esetleg van személyes tapasztalat, javaslat erre azt megköszönném.
Eléggé groteszk ha veszek egy autót 2012-es 230ekmrel 2,5 millióért és idézőjeles nagy szervíz 800eft ha ezt 500-600ekmnél kel rá költeni akkor azt mondom oké de így...
Felhívtam az említett BMW gurut hát elég lelombozo volt amit mondott az N-es motorokról, lényeg hogy kB 600-800eft egy nagy szervíz ő ilyenkor még motort is csapágyazza, azt mondta ezt rákell szánni és akkor jó lessz hát nem tudom 200xxx ezer km él csapágyazni nagyon kiábrándító.
Sztem azok közt (N-es szérián belül) nincs lényegi eltérés - csak a különböző régiók adó vagy valamilyen más szempont szerinti besorolás miatt létezik több teljesítmény verzió.
Azt tudom, csak facelift utániakat nézem és próbálom kiszűrni hogy melyik motor a jobb, mert ahogy írtam hogy 320 d-nél 3-om le lépcső van 163 v 177 v 184 gondolom itt valami csak eltérhet...
Értem köszönöm a segítséget, 320d vagy 318d amit nézegetek 2010 től 2012ig de nehezen igazodok kő mert van a hahun 2012es ami 163le-s,akkor az már csak N-es motor kódú lehet?
Rövidre fogva csak annyira lennék kíváncsi hogy mekkora a hely elöl/hátul egy E90-ben? 2 méter vagyok és jelenleg egy A4 B5-öm van amiben elöl teljesen jól elférek de mögöttem szinte semmi hely nem marad. Az előbb említett autóhoz képes nagyobb/kisebb vagy kb ugyan akkor belül egy E90?
Szintén eladó M-es pedálszett (8 ezer Ft), Foliatec piros féknyereg festék (8 ezer Ft) és Cree led angle eye szett (10 ezer Ft). Plusz postaköltség, utánvét, vagy előre utalás.