Keresés

Részletes keresés

Tadaaam Creative Commons License 2017.12.14 0 0 78

Néhány napja hallottam először a superfoodról. Elképedtem, mert még hasonlóról sem hallottam. Ti már találkoztatok vele? Mit gondoltok róla?

Thomas Gerhard Creative Commons License 2017.08.08 0 0 77

nekem a Chocolate Slim tok jol mukodott mindenfele megszakadas nelkul (es meg finom is x) ), csak be kellett allitani melle egy allando nem tul megterhelo edzesprogramot (persze ez attol is fugg, hogy alapbol mennyi fizikai mozgast vegzel a napi tevekenysegeid soran), de minden hatekonyabb volt vele, rendbe tesz

N-emi Creative Commons License 2017.06.22 0 0 76

Diétás csirkemell recept, kattintsatok, megéri, én holnap is ezt készítem. Csak 340 kalóriát tartalmaz és nekem az egyik kedvencem lett.:)

voltih Creative Commons License 2017.06.13 0 0 75

üdv mindenkinek,  szerintem fogyókúrás étel nincs ,eleve nem létezhet , mert amit meg eszünk attól hízunk,ha valaki tudja annak az új gyógyszernek a nevét ami most jött be a piacra ,tv be volt de a nevét nem mondták nem tudom hogy vényre kapható-e, de gondolom igen, de nem találom itt,az leírhatná és hol lehet kapni ,ki kel-e íratni ,köszi ellőre is

Pandus Creative Commons License 2017.05.07 0 0 74
Lassú Lili Creative Commons License 2014.05.30 0 0 72

nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele,de én ezektől a fogyókúrás ételektől mindig éhen akarok halni, nekem soha nem elég. vagy az is lehet, hogy egyszerűen nem jó készítem el ezeket a kajákat és nem annyira ízlik. valószínűleg, hogy  szedni fogok valamilyen étrend-kiegészítő kapszulát  http://hoodiarendeles.com/   amitől nem leszek éhes, mert csak sanyargatom magam és egyre frusztráltabb vagyok, már a környezetemben is mondják, hogy kezdjek valamit magammal mert kezdek kibírhatatlan lenni. :(   Vélemény? Ti, hogy bírjátok ezeket a kajákat vagy honnan veszitek a recepteket?

Eva31751 Creative Commons License 2013.08.26 0 0 70

Tabletki na odchudzanie - acaiberry900.pl Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działajš œwietnie.

szegediannus Creative Commons License 2012.12.03 0 0 67

Az egészséges élethez szükségesek a zsírok is, de csak a telíetlen zsírsavak. Most kóstoltam a makadámdiót például és tényleg nagyon finom,és sokkal magasabb a telítetlen zsírsav tartalma, mint az olíva olajnak

ingatlanboy Creative Commons License 2006.10.26 0 0 64
Ha csak gyümölcsön él az ember, akkor az eléggé fogyókúrás kaja, nem?:)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 63

en azt is rakok bele, de nem ez volt a kerdes.

 

:D

Előzmény: H_G (62)
H_G Creative Commons License 2006.07.25 0 0 62
Pedig a lecsó egyértelműen füstölt szalonnát kíván...

Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 61
Senki nem főz semmit?
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.09 0 0 60
en szvsz olivat hasznalnek

H.
Előzmény: H_G (59)
H_G Creative Commons License 2005.06.09 0 0 59
Fujj, margarint lecsóba?! Ha nem szánnád diétásnak, akkor mivel csinálnád?
Előzmény: viktorya (57)
doyen62 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 58
kb 4oo kalória
Előzmény: viktorya (57)
viktorya Creative Commons License 2005.05.05 0 0 57

Halihó!

Szerintetek a lecsó mennyire fogyókúrás kaja? Mármint ha főzőmargarinnal készítem, nem teszek bele lecsókolbit, hanem csak egy kis baromfivirslit az íz kedvéért. És természetesen graham kenyérrel esszük.

MOORTHY Creative Commons License 2005.05.04 0 0 56

fehér kenyeret mi sem eszünk már.

a párom csak és kizárólag hagyományos kaját hajlandó enni, semmi szója, kefír, joghurt, csirke sem és hal sem (nem bírja a gyomra, nem marad meg benne), úgyszintén az olaj is, ég tőle a gyomra, szóval megvagyok, csak ez meg ellentétes az én ízlésvilágommal, imádom a csirkét, halat, olajat használnék.

de ez pont nem illik a fogyokúrás témához....

esténként, amikor sütögeti magának a szalonnát hagymával, krumplival akkor én előveszek egy jó kis kefírt + almát vagy salit vagy karalábét és bezabizom :-) nem vagyok nagy húsevő, egyszerűen nem kívánom gyakran..  a gulyáslevesből is a zöldség a kedvencem, a húst átadom gyermeknek vagy páromnak.

az alábbi kajcit köszi, kipróbálom a fasírtos dolgot meg a maradék tojást korpával, legfeljebb a páromnak más lesz... de ez elég utálatos, ennyi felé főzicskézni... persze, gondolhatod, inkább engedek csak a munka mellett ne kelljen kétfelé főzni...

meg a sülő szalonna+ hagyma illatának ki tudna ellenállni? még ha este 9-kor készül is, néha azért eszem belőle :-)

Előzmény: viktorya (55)
viktorya Creative Commons License 2005.05.03 0 0 55

Tegnap szója szelet volt rántva és a maradék tojásba pedig nem zsemlemorzsát kavartam, hanem búzakorpát, és tettem bele egy kis majorannát, szerecsendiót, csipet borsot, sót. Aztán galuskákat szaggattam belőle az olajba. Imádják a kölkek rágcsálni, uzsonnának is beillik.

Esetleg próbáld meg a szójalecitint először. A patikában kapható. Azon tesztelheted, milyen hatásal van rád. A párom gyúrni jár, s mióta szedi azt mondja, jobban megy az is. De az is jó, ha eleinte vegyesen csinálod hússal. Én is így kezdtem szoktatni a családot hozzá. Még a skacok is megszerették. No azért eszünk ám mi húst is. Egy jó vadas marháról vagy töltöttkáposztáról semmipénzért nem mondanék le.

Viszont rendszeresen beiktatjuk az étrendünkbe a szóját, árpát, korpát, és egy sor hasonlóságot. Fehér kenyeret már évek óta nem eszünk.

Előzmény: MOORTHY (54)
MOORTHY Creative Commons License 2005.05.03 0 0 54

köszi a részletezést!

az utolsó előtti mondatodat fontosnak tartom, mert hétvégén búvárkodtam a net-en és nagyok sok rémisztő dolgot találtam a szójáról, úgyhogy egyelőre nem is vettem és tanácstalan vagyok. de gondolom, hogy nagymértékben függ ez is attól, hogy ki milyen egészségi állapotban leledzik, nincs mindenkire egyforma hatással a szója. de félek elkezdeni, ez a helyzet.

viszont olyan jóízűen írsz róla, hogy amikor olvasom, legszívesebben rohannék csinálni vmi finomságot szójából...

Előzmény: viktorya (52)
H_G Creative Commons License 2005.04.29 0 0 53
No azért vigyázz, férfiaknak kevésbé egészséges, mint nőknek! (Fitoösztrogént tartalmaz.)

Előzmény: MOORTHY (51)
viktorya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 52

Én mindkettőt csinálom rendszeresen csak kizárólag szójából. A pörit úgy, hogy bő vízben jól fűszerezve fél órát főzöm a szójakockát, leszűröm, majd innen hasolóan megy tovább, mint a rendes pöri, hagymás, paprikás alapba beleteszem, és összeforralom. Én spec. szoktam még aláönteni jó kis házi paradicsomlét, nyári időszakban lehet kis paprikát, parit belerakni és jó ízt ad neki egy kis mustár is.

A fasírthoz a granulátumot egy órára jó fűszeres vízbe áztatom, majd kinyomom belőle a vizet és bőven fűszerezve ugyanúgy csinálom, mint a rendes húsból készült fasírtot.

De a granulátumból szoltam csinálni a bolognai mártást is. A kockából meg a szeletből minden étel készíthető, ami egyébként húsból készül, csak a lényeg, hogy vagy sokáig áztatsd vagy jól főzd meg bő vízbe, mielőtt felhasználod. Amennyi húst megeszel, annyi szója sem fog megártani. Van aki kizárólag ezt eszi hús helyett.

 

Előzmény: MOORTHY (51)
MOORTHY Creative Commons License 2005.04.29 0 0 51

üdv Mindenkinek!

 

segítséget szeretnék kérni: nem vagyok tájékozott szója ügyben csak annyit tudok, hogy egészséges, jobban kell fűszerezni, mint a húst. de ez kevés. kérdésem, hogy lehet-e 100%-ban csak szójából pörit vagy fasírtot csinálni vagy mindig dúsítani kell igazi hússal ? ha igen, milyen arányban? valamint van-e korlátozás a mértékét tekintve avagy gyakorlatilag korlátlan mennyiségben fogyasztható? vagy ez függ az elkészítési módtól?

 

előre is köszönettel

további szép napot

Moorthy

Zsüzsüke Creative Commons License 2005.04.05 0 0 50

Üdv!

Sajna én is szenvedek hasonló problémával.

Én imádom a zöldségeket és a leveseket! Munkám miatt sokat is mozgok!(séta)

Én nem vagyok húsevő nagyon! Megeszem de ennyi! Még semmivel nem sikerült leadnom.

Van egy jó receptem azonban! Én vasárnap reggel óta alig ettem! (1*, parizelt)

Szombaton elmentünk diszóölésre! A sok hús látán megcsömöltem! Ma reggel húst készítettem páromnak és az étvágyam is elment! Nálam bejött! De meddig tart? Remélem sokáig! 2-3 kgtól jó lenne megszabadulni!

Anyám 20 kg-tól szabadult meg! Majd mesélek!

Recepteket olvasgatok most meg mindjárt indulok!

H_G Creative Commons License 2005.03.29 0 0 49
Csak, ha gyomor- v. nyombélfekélyed van, ez esetben tényleg tilos lenne a fekete bors (fehér mehet).

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.29 0 0 48

Jol hangzik...azt hiszem megcsinalom de en tuti felturbozom majd egy kis aprora vagdalt csirkemellel, megneminemu fuszerrel.

 

kerdezek okosat az okosoktol. valahol olvastam h fuszerezni se nagyon szabad mer h juj juj. Szvsz ez hulyeseg de inkab megkerdezem, az elkeszult zoldkoretekre (parolt zoldseg, brokkoli, akarmi) es ha mar nagyon unom a "natur zoldizt",  szorok egy kis orolt borsot. Ugyanis a minimalizalt sobevitel miatt szinte se ize se buze nincs (legalabbis szamomra) a zoldeknek. lehet ez problema?:)

 

Egyebkent a cca 1.5 hetes ~1000 kcal-os etkezesnek latszik a hatasa (jo tudom ez meg csak a viz, de orulok neki:). Ram jonnek a regebbi ingeim, beljebb megy e derekszij, stb:)

 

Ps: husvetot ki h elte tul? En spec "felfuggesztettem a dietam" de proszaltam csirket enni, igaz kenyerbol rendesen fogyott:)

 

Horasz.

 

 

 

Előzmény: Belohin (46)
Belohin Creative Commons License 2005.03.25 0 0 46
A morzsás zöldbab nem egy különleges recept. Megpároljuk a feldarabolt zöldbabot kuktában, közben megpirítjuk a morzsát. Aztán összerázzuk. A bab optimális puhítási ideje az egyetlen érzékeny pont. Friss babnál kb. 3 perc vált be, de lehet, hogy a fajtától is függ. Fogyózáshoz a morzsa mennyiségét érdemes minél kisebbre szorítani, csak éppen hogy ne tapadjon össze a bab.
Előzmény: Törölt nick (43)
viktorya Creative Commons License 2005.03.25 0 0 45

Na azért hálistennek annyira nem vagyunk ám rászorulva a minimálkalóriás diétára! Mint első bejelentkezésemkor említettem nem igazán fogyókúrázom, legalábbis célzottan nem. Azért nekem két fejlődésben lévő szervezetet kell ám táplálni. Szinte olyan, mint a sertéshízlalás. És ezek a bélpoklos pupákok szeretik a kukoricát. Én meg szinte minden ragufélébe teszek zöldborsót. Egyszerűen imádom.

Ma viszont olyan lightos diétán voltunk, hogy ilyenen még soha! Reggel éhgyomorra elmentünk vásárolni egy multiba. Ott a gyerekek megettek fejenként 2 zsemlét. Mivel vettünk muskátlit, meg virágföldet, elkezdtünk kertészkedni. A lurkók is kinn ugráltak a kertben, így fel se tűnt, hogy már este hat óra tájban jár az idő. Aztán gyorsan betakarodtunk a  lakásba és jól belakmároztak a fiúk kakaóscsigából és finom frissen fejt tejecskéből, ami délelőtt jött ki a bociból. Én meg nemsokára, ha elszunnyadnak a kertészsegédeim, megeszem a tegnapi tejszínes " lightos kalóriabombát".

Holnap viszont jajj a lightnak! Olyan sonkalakoma lesz, mint a parancsolat! Meg kalács, és torta! Aztán jövőhéten lefutkározom a fiaimmal.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

A lányoknak meg sok locsolót!

Üdv: v

Előzmény: H_G (44)
H_G Creative Commons License 2005.03.25 0 0 44
A rántott karfiol (v. akármi) alkalmasint sokkal hízlalóbb lehet, mint a főtt rizs! A panír = egy vékony szivacs, teleszívva olajjal. Fogyókúrában a rántást, mint főzési eljárást, el kell felejteni.

A pulykafilé is csak látszat-diétás, ha tejszínes. Azzal az erővel már szalonnába is tekerhetnéd, úgy is finom... És a kukorica, mint köret -- gondoljátok, h. véletlenül használják sertéshízlalásra?
Előzmény: Belohin (42)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.25 0 0 43

hali,

 

ez a pirtott morzsas zoldbab erdekelne. Leirnad a receptjet, legyszives?

 

H.

Előzmény: Belohin (42)
Belohin Creative Commons License 2005.03.25 0 0 42
A pulykamell biztosan lightos. A rizsköret már nem annyira. Zöldségfélékből lehet energiaszegényebbeket kreálni.
Az általam kipróbáltak:
- rántott karfiol
- zöldbab pirított morzsával
Az utóbbit inkább szezonban szoktuk elkövetni, mert a házi mélyhűtésű elég petyhüdt lesz. Gyárival nem próbáltam, ott elvileg hirtelenebb a hűtési folyamat, lehet, hogy jobb az eredmény.
Előzmény: viktorya (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!