A Bz-s topikban valaki azt mondta, hogy már csak az Usgyik topikja hiányzik. Ezért most ezt a hiányt pótolom. De mivel ez egy viszonylag új járműtípus, ezért összevontam a 2-esen közlekedő, kedvelt Siemens Deisirokkal. Tehát: 6341-s és 6342-es barátok ide!
Linz egy villamosMOZDONYOKra specializálódott telephely, ahol lényegében semmilyen dízelmotorvonat-javító kapacitás nincs, így szabad sem. Van egy volt kocsiműhelyből átalakított szerelőcsarnok a motorkocsiknak, ahol a kisebb javításokat meg tudják csinálni. Komolyabb javításra a Talentek meg az ML-ek meg felmennek Floridsdorfba, a Desirok meg Pöltenbe vagy Grazba.
Ahogy megvitattam magammal lentebb pár hozzászólással, a MÁV vezér azt mondta, csak forgóváz javításra mennek az ÖBB-hez, a teljes belső az itthon fog készülni.
Belső infók alapján kaptam fülest, hogy Linzbe indul meg a Székesfehérvári Dögsor egy része hamarosan és állítólag azért Linz mert ott van szabad kapacitás, hogy tudnak velük foglakozni. A bérelt Tauinkat is Linzben javítják.