Keresés

Részletes keresés

Akitlosz Creative Commons License 2023.10.24 0 2 7

Létezik persze.

Tudományosan bizonyított, hogy hatékony. Csakhogy a hatásos adag közel van a potenciálisan halálos adaghoz, ezért veszélyes, A kategóriás méregként van nyilvántartva, ezért nem nagyon lehet olyan készítményt kapni kereskedelmi forgalomban, ami tényleg annyi hatóanyagot tartalmazna, amennyi már hatásos.

De házilag is lehet készíteni. Hatóanyag a kantaridin. C10H12O4.

A hím kőrisbogár állítja elő és ezzel jutalmazza nőstényt a szexért, aki a petéket keni be vele, mert vírusölő hatású. Is. Úgyhogy vírus alapú nemi betegségek ellen is hat, szemölcsvírus ellen is és veszettség ellen is. De ami a lényeg ez a leghatásosabb szerelmi bájital alapanyaga. Megduzzadnak tőle a nemi szervek mindkét nemnél. Augustus császár felesége is ezt használta és IV. Lajos szeretője is a király elcsábítására. A vesékre káros lehet, illetve túladagolva halálos lehet, de nem törvényszerű, a potenciálisan halálos adagnak akár a többszörösét is túl lehet élni.

Kőrisbogarakat értelemszerűen kőrisfákon vagy a lucernásban lehet gyűjteni hajnalonta. A kesztyűben, védőszemüvegben összegyűjtött bogarakat kloroformos edényben kell tárolni, amelyben elpusztulnak és a kloroform meggátolja, hogy más bogarak megegyék. A bogarakat ezután meg kell szárítani, majd megőrölni, így kapjuk meg a port.

Ősi boszorkány recept. A porrá őrölt kőrisbogárból készül a por. Amely olajban és vízbe oldható. Ételbe, italba keverhető. Íze keserű, szaga kellemetlen.

A kantaridin 10 mg felett lehet halálos.

Úgyhogy a használata jelenleg nagyon korlátozott. Mert bár bizonyítottan hatásos több területen is a gyógyászatban, de egyben nagyon veszélyes és káros is. Ezért nem nagyon használják, de vényköteles gyógyszerekben legális a használata.

Annyi előnye van más afrodiziákumokhoz képest, hogy ehhez nem kell nemi izgalom, anélkül is hat, mert végül is gyulladásokat okoz a szervezetben, ettől dagadnak meg a nemi szervek tartósan.

 

 

Előzmény: II. Agum (-)
lúz R Creative Commons License 2005.03.08 0 0 6
Tényleg UL.
Előzmény: II. Agum (5)
II. Agum Creative Commons License 2005.03.08 0 0 5

http://www.okorszem.hu/legends/@985

 

A késleltetett hatású búgatópor

 

Egy kollegám mesélte, hogy főiskolás korában kerengett egy történet egy diákról az egyetemen, aki az istennek se tudta befűzni a lányt, akire nagyon fájt volna a foga. A fiú csábítási trükkjei sorra csődöt mondtak, amikor egy részeg estén néhány barátja azt javasolta neki: ha minden kötél szakad, próbálja ki a Spanish Fly nevű afrodiziákumot, azaz búgatóport. Az egyetemista elvitte a leendő áldozatot egy autósmoziba, ahol sikerült az italába csempészni a vágykeltő szert. Csakhogy telt-múlt az idő, közeledett a film vége, de a por nem akart hatni. Ekkor a fickó csalódottan távozott a WC-be. Visszatértekor földig esett az álla, mert az addig oly szende leányzó magáról megfeledkezve ráült a sebváltókarra és vadul vonaglott.



lúz R Creative Commons License 2005.03.08 0 0 4
Valaha létezett? Vagy csak egy korai UL?
Előzmény: II. Agum (-)
caballo Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3

Feromon parfümöt lehet kapni.

Ki tudja használ-e.

Előzmény: II. Agum (-)
HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2
Persze, hogy létezik!
Csak ma tabletta formájában használják és úgy hívják, hogy: Viagra!
Előzmény: II. Agum (-)
monsoon Creative Commons License 2005.03.07 0 0 1

 

Ja, nem is gondolta senki, hogy esetleg neked kellene...

Előzmény: II. Agum (-)
makkoscipő Creative Commons License 2005.03.07 0 0 0
0 mázsányit ettem eddig belőlle
Előzmény: II. Agum (-)
II. Agum Creative Commons License 2005.03.07 0 0 topiknyitó

A korábbi századokban, évtizedekben elég elterjedt volt az úgynevezett búgatópor használata úgy a nők, mint a férfiak részéről. Arra volnék kíváncsi, vajon ma is üzemel-e még a dolog, azaz lehet-e kapni valahol ilyen készítményeket. Nem mintha nekem vagy a kiszemeltjeimnek szükségünk lenne rá. Pusztán kíváncsiságból érdeklődöm. Ja, és szándékosan írtam rövid u-val, így népiesebb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!