Keresés

Részletes keresés

Ficzek Úr Creative Commons License 2017.01.30 0 0 2765

A vélemény alakul,felmondás hegyek. Ez lett a vége a hülyítésnek hogy lesz pénz ( ez lett) meg jobb körülmények. És milliós jutalmak a versenyben jól szereplő területi vezetőknek. A vezetőknek, helyetteseknek napi 12-14 óra meló az üzletekben. Azon csodálkozom hogy van aki még nem mondott fel ezek után,és azon hogy a sajtóban soha egy betű sem jelenik meg a Pennyről,a Tescoról ezeknél jóval kisebb ügyekből is cikk hegyek jelentek meg országosan.

Előzmény: jason44 (2762)
Dydand Creative Commons License 2017.01.03 0 0 2764

Minden üzletben kell lennie (a kasszazónában, a rágók fölött) bevásárlókocsi érmének, amit 99 Ft-os áron árulnak. Ha nem volt, az -sajnos- a bolt hibája, mert nem rendelt. Váltani pedig csak fém érmét válthatnak a boltok.

Előzmény: Sentinel800 (2763)
Sentinel800 Creative Commons License 2017.01.03 0 0 2763

Egyike vagyok azoknak, aki rendszeresen látogat különböző boltokat, hogy felmérje mennyire felszerelt, mit honnan érdemes megvenni.

 

Már régóta terveztem miskolci lakosként, hogy meglátogatom a tapolcai elágazásnál fekvő boltot, mert kíváncsi voltam annak felszereltségére és mert ugye vásárolni szerettem volna.

Azonban rájöttem, hogy nincs nálam aprószázas és emiatt nem tudok kocsit vinni. Gondoltam bemegyek és megkérdezem van-e kocsiba való érme vagy fel tudnak-e váltani (a normális helyeken lehetőséget adnak a váltásra, ha a kocsi adott érmével működik csak).

 

Érme nincs, váltani nem tudnak. A biztonsági őr meg úgy nézett mintha valami rabló lennék. Bűnös is vagyok, mert vásárolni akartam...

 

Mondom édesanyámnak, ha más nem, kézben elviszem a kasszához ami kell, de édesanyám azt mondta menjünk, ha ennyire vagyunk fontosak és igazat adtam neki.

 

Én úgy gondolom a középkor már régen véget ért, már a 80 as években a csemege boltok is használtak kosarakat. Az is meglepő, hogy évek óta minden valamirevaló boltban lehetőség van érmeváltásra, mivel egyre többen használnak bankkártyát és szeretnének minden vevőnek lehetőséget adni a kocsi használatra.

 

Szóval ha már nincs kosár egy ,,modern" üzletben, nincs érmeváltás - legalább lenne kocsi érme, amit meg lehet vásárolni:D  

 

Bár gondolnám, hogy csak engem zavarnak ezek a dolgok, de ahogy olvasom esetem nem egyedi,  hiába panaszkodik a vevő ha sz*rnak rá.

 

Nem tudom ez miért jó így, a kőkorszakban lenni, miért nincs változás, de azonban szerencsére nekünk van választásunk más üzletbe menni, sokaknak nincs ilyen lehetősége, ezért azokat sajnálom.

 

Üdv
G

jason44 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 2762

Sziasztok penny-s kollégák!

Mi a véleményetek a 2017-re kiírt napi ledolgozható órákról? Aki esetleg nincs képben. Napi 32, 35, esetleg akcióváltásra 40 óra! Ez most mi??? Ez naponta 2-2 ember délelőtt és délután meg talán 1 köztes dolgozó! Ekkora áruházban hogyan lehet műszakonként 2 dolgozóval dolgoztatni úgy hogy az egyik a műszakvezető???? Mindenki tudja hogy van jó pár problémás üzlet a hálózatban! Muszáj a többit is romba dönteni és azok szintjére süllyeszteni???

Ebből mi lesz....? Azért sejtem! Kilométeres sorok a kasszáknál, háborgó vevők, kipakolatlan árú, elvégzetlen feladatok abból a napi ezerből! Stb!  Vagy az elmúlt időszakban stopperrel lemért munkafolyamatok időeredményei olyan jók lettek, hogy most már mindent egyedül el tud végezni a műszakvezető(ha épp nem kasszában van)???

Végig gondolta ezt valaki?

Várom a véleményeket!

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.29 0 0 2761

"Még mindig kihajtsák az emberböl a szart is? "

Persze.

 

 

Előzmény: Rover 214 Sedan2 (2760)
Rover 214 Sedan2 Creative Commons License 2016.11.27 0 0 2760
Üdözletem. Mi újság mostanában az alsónémedisi raktárban? állítólag a német tulajdonos belement valami béremelésbe. Milyen mostanában ott a munka és a pénz?
Még mindig kihajtsák az emberböl a szart is? Ajánlanátok mint a munkahelyet egy targoncásnak?

előre is köszi
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.11.20 0 0 2759

Még valami: soha sem derül ki hogy ez miatt a hozzáállás miatt mennyi értékes embert veszített a cég.  Ez felmérhetetlen,biztos hogy forintba is kimutatható lenne hisz helyettük újakat kellett képezni és ez komoly veszteség mert ameddig tanulnak,nem termelnek úgy mint egy hozzáértő. Persze ez nem csak a Pennynél van így,de aki ezt felismeri és tesz is érte az lépéselőnybe is kerülhet a többiekkel szemben. Ugyanis a cégeknek fel kellene ismerni hogy az olcsó rabszolgák ideje lejárt, ezt igazolja hogy az egész szakma jelentős létszámhiánnyal küzd. Az egyre kevesebb szakember megbecsülése anyagilag,emberileg lépéselőnyt hozhat. De ezt nem akarják a cégek, - bár lehet hogy már tudnak róla - ez ugyanis pénzbe kerül.

Előzmény: Dydand (2756)
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.11.19 0 0 2758

Egyetértek. De ehhez segítséget kap egy olyan bv-től,aki ezt szokta meg és "belenevelték" hogy a Penny az első,és a vezető ezt elvárja a helyetteseitől is akik inkább lecuccolnak mert  család is van a világon. Kerül amibe kerül a vezetőnek,de a górék felé ő egy jó arc.  A tv azt mondja hogy mindenki menjen haza nyugodtan,de a munkája legyen befejezve - 20 éve nekem ugyan ezt mondták -,de a tv tudja hogy egy élelmiszer áruházban a munka soha nincs befejezve főleg úgy,hogy a létszám hiányos. A vége pedig az lesz hogy vagy kényszerből fognak kiemelni embereket vezetői pozícióba úgy hogy a nagy részük alkalmatlan lesz,vagy pedig bezárhatnak boltokat létszámhiány miatt. Tudok multiról aki már ide jutott. A kereskedelembe az a cég fog "nyerni" aki hajlandó lemondani a nyeresége egy részéről a dolgozói javára - akár jobb fizetéssel akár premizálási rendszerrel - és ez mellett emberszámba fogja venni azokat,akik megkeresik nekik a profitot. ( Az elkövetkező 100 évbe ilyen nem látszik). Eddig az Aldi és a Lidl vezet,de a Lidl-ről is hallani rosszakat,nem véletlenül keresnek ők is sok embert,pedig a fizetés messze az átlag felett van. Azért kíváncsi lennék hogy az anyaország üzleteiben hogy alakul a dolgozók,vezetők munkaideje ténylegesen,aligha hiszem hogy ott ez a hozzáállás a dolgozók felé működik. Ahol én dolgozok ott sincs kolbászból a kerítés,jelentős a létszámhiány. De itt beérik egy középvezetőnél napi 10 óra munkával,már ez is sok főleg úgy,hogy a fizetés nincs ezzel arányban.De nem megyek olyan céghez ahol 12 órát kell naponta dolgozni még akkor sem ha egy százassal kevesebbet keresek.

Előzmény: Dydand (2756)
Carolka52 Creative Commons License 2016.11.15 0 0 2757

Ma kiderült, hogy a Penny egy nagy képmutató, jellemtelen társasággal van tele. Vajon az igazgató ezzel tisztában van?

Nem is tudtam, hogy ez a német mentalitás.

Vannak német ismerőseim, hál istennek ők nem ebbe a körbe tartoznak.

Igaz nem más hátán kapaszkodtak fel és élősködtek más munkáján.

Tisztelet a kivételnek (fizikai dolgozók)!

Dydand Creative Commons License 2016.11.15 0 0 2756

Az a TV, aki napi 12-13 órákat dolgoztatja a BVH-kat (vagy BÁRMELYIK Munkatársát), az nem TV, és nem való oda - szerintem.... Rövidtávon nem szabad gondolkodni, mert az lesz az eredménye, amit Te is írtál - megintcsak szerintem ;) Nem értem ezeket az embereket (az ilyen TV-ket) mire is apellálnak, mire is számítanak, hogyan is gondolkodnak a jövőről. Ez számomra is elkeserítő.

Előzmény: Ficzek Úr (2755)
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.11.11 0 0 2755

Elég serényen lépkednek ki a helyettesek egyes boltokból,van amelyikből több is rövid idő alatt. Nem tetszik nekik hogy naponta továbbra is 12-13 órát kell dolgozniuk annak ellenére hogy nem ezt ígérték. Valamint annak a kiszivárgott információnak sem örülnek hogy a ter.vezetők között verseny van aminek a fődíja 1 millió forint,ugyanis azt hiszik hogy a verseny miatt hajtják ki a belüket a főnökeik. Persze biztos ez sem igaz,de akkor valakit a cégnél se..be kellene rúgni hogy ne terjesszen rémhíreket,és ne dolgoztassák a helyetteseket ennyit mert ők is emberek,és lenne igényük a magánéletre,pihenésre. Dehát a Penny az Penny,ebből szempontból évtizedek alatt semmi sem változott ezek szerint,amit el kell ismerni hogy a pénz az jobb lett.

Előzmény: Dydand (2753)
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.10.22 0 0 2754

Ha jól látom szeptember 5 a dátum amikor írtam. Azóta nem beszéltem senkivel,feltehetően túl sok új infójuk nincs mert nem kerestek,igaz én sem őket mert a jelenlegi helyemen van meló bőven.  A létszám csökken,a munka meg több lesz. Ahogy az utóbbi időben a kereskedelembe a legtöbb helyen.

Előzmény: Dydand (2753)
Dydand Creative Commons License 2016.10.21 0 0 2753

:)

Októbertől megy a béremelés. Nem tudom mit hallottál akkor, de a konkrét számok ezen a héten alakultak ki ;)

Előzmény: Ficzek Úr (2750)
szilagyireka Creative Commons License 2016.10.17 0 0 2752

Sziasztok!

 

Fórumok keresése közben bukkantam erre a Penny Market-esre, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha van egy kis időtök töltéstek ki a kérdőívem, mely a szakdolgozatomhoz kell és a Penny Markettel is kapcsolatos. Nem kell semmit írni, csak kattintgatni, max 5 perc az egész, és anonim. Köszönöm! :) Itt a link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQX9cVemle1Il26eOa_yzq6J735_SbvSFHpFAEegNnl4YY_Q/viewform?c=0&w=1

Ficzek Úr Creative Commons License 2016.09.06 0 0 2751

Hogy tisztázzuk: közel 30 éve vagyok a szakmában,több helyen megfordultam. Sok ismerősöm van mindenfelé,köztük a Pennynél is. Van köztük olyan is aki nem régi,de van aki nem tegnap kezdett. Próbáltak áthívni a céghez,de mivel ott voltam egy ideig vezető,vannak tapasztalataim. A hozzászólásaimból látszik hogy nem túl jók. Abba maradtunk hogy néha elmondják az aktuális híreket,aztán meglátjuk. Ebből adódik hogy érdekelnek a változások amik elsőre remekül hangzottak,de mára kissé leültek és másképp szólnak. Úgyhogy nem kapkodok,egyenlőre maradok ahol vagyok.

Ficzek Úr Creative Commons License 2016.09.05 0 0 2750

Köszi a bizalmat,de én cégen kívül vagyok ( de a szakmában). Viszont amit hallottam az nem túl vidám. A részleteket most mellőzném.

Előzmény: Dydand (2749)
Dydand Creative Commons License 2016.09.02 0 0 2749

És augusztus  30-án hallhattad ;)

Előzmény: Ficzek Úr (2748)
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.09.01 0 0 2748

Ma szeptember 1 van.

Előzmény: Dydand (2745)
ZOD123 Creative Commons License 2016.08.24 0 0 2747

Sziasztok!

 

Az Alsónémedi Penny raktárról kinek mi a véleménye?Van akinek van infója róla vagy ott dolgozik?kiadják rendesen a szabadnapokat,mennyi a túlóra,fizetik-e rendesen?

Milyen a munkamorál?

 

Köszi!

Ficzek Úr Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2746

Ebből is értek,nem feszegetem a kérdést tovább.

Előzmény: Dydand (2745)
Dydand Creative Commons License 2016.08.21 0 0 2745

Erre viszont nem válaszolhatok :) Majd augusztus 30-án.

Előzmény: Ficzek Úr (2744)
Ficzek Úr Creative Commons License 2016.08.19 0 0 2744

Arra gondoltam hogy esetleg meg tudod erősíteni vagy nem azt a kiszivárgott infót,hogy a cég komoly bérkorrekciót tervez,mert a Lidl meg az Aldi elszívja a dolgozókat a kereskedelembe jelentősnek számító béreivel. Komolyan mondom hogy ez - ha igaz - nagyon jó dolog,amivel érdemes lenne foglalkozni. Ne csak mindig a rossz legyen a téma.

Előzmény: Dydand (2742)
matyukám Creative Commons License 2016.08.19 0 0 2743

Mert "nagy Penny tudós". Csak vissza kell nézni a régebbi hozzászólásokat! Ennyi! Bocsi...!

Dydand Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2742

Miért is kellene ilyenkor megmondanom a "tutit"?

Előzmény: matyukám (2739)
ZOD123 Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2741

Még annyi, hogy  Alsónémediből hívtak. Van valakinek tapasztalata az ottani helyzetről?

ZOD123 Creative Commons License 2016.08.18 0 0 2740

Sziasztok :)

 

Penny Market logisztikai központban mennyit keres kb egy targoncás? Hívtak, hogy mehetek interjúra, de összeget nem mondtak. Feleslegesen nem akarok 200 km-t utazni

 

Köszi a válaszokat!

matyukám Creative Commons License 2016.08.16 0 0 2739

Majd "Dydand" megmondja a tutit!

Ficzek Úr Creative Commons License 2016.08.16 0 0 2738

Érdekes,de nagyon jó hírek szivárognak ki a cégtől elsősorban munkabér ügyben. Nem értem hogy ilyenkor hol vannak a céget mindenáron mentegető hozzászólók. Pedig most valóban meg kellene szólalniuk.

Dydand Creative Commons License 2016.08.14 0 0 2737

Mire vagy pontosabban kíváncsi?

Előzmény: golya82 (2736)
golya82 Creative Commons License 2016.08.08 0 0 2736

Sziasztok!

 

Láttam több állás lehetőséget a cégnél üzletvezető és üzletvezető helyettes pozícióba. Mielőtt pályáznék tudnátok a cégről és az állásról pár mondatot mondani. Előre is köszönöm! :) Főleg azok válaszát, akik már dolgoztak hasonló pozícióban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!