Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

matyukám 2014.04.17 14:06:55 © 2588

Szia Ramóna!

Gondold meg hogy a Pennyt választod e!!

Szerintem csak ha végképp nincs más lehetőség, de akkor is meggondolandó!

A hatórás munka csak papíron az, a valóságban többet kell dolgozni!(ingyen)

Az állásinterjún elhúzzák előtted a mézesmadzagot, ígérnek fűt-fát!

Rengeteg az elvándorlás a Pennytől! Vezetők, műszakvezetők mennek el, családok-kapcsolatok mennek tönkre! A területvezetők megalázóak a dolgozókkal szemben!

Röviden- tömören ennyi! Persze ez csak az Én véleményem! Kíváncsi lennék mások véleményére is!

Kedves Ramóna csak Rajtad múlik! Persze jó ha gyűjtesz egy kis infót!!

 

Üdv!

 

Ramóna0202 2014.04.15 17:18:01 © 2587

Sziasztok!

Pennyről ki, mit tud? 

Holnapra behívtak állásinterjúra (6 órás munkavégzésre)!!

Fizetés? Bármit amit tudtok írjátok le légyszíves!

Előre is köszönöm.

derby 01 2014.04.08 07:46:34 © 2586

ha jót akarsz magadnak,nem jössz ide dolgozni!csak abban az esetben,ha e l tudod viselni a ter.vez hisztijeit,a nyomást amit a vezetőkre gyakorolnak,mégpedig.te csak hülye lehetsz,nem tudsz semmit,és kevés időt töltessz bent.a jelenlétire rá kell ugyan irni,hogy meddig  dolgozol,de nem fizetik ki a túlórádat,olyan a szerződésed,hogy ez nem jár.ha irásbelit kapsz,mert kapsz!akkor prémium sincs,mégha lenne is.a boltod csak szar lehet.jó bolt nincs.jó boltvezető nincs,csak aki nyal a ter.veznek, talán....kidolgozhatod a beledet,a családodat felejtsed el,mert állandóan úton leszel,leltározol ,átépítesz,mész másik boltba takarítani,pakolni,és egyáltalán nem fogják megköszönni neked,hacsak azzal nem,hogy pár év munka után közös megegyezéssel hagyhatod el a pennyt!lehet,hogy ezt igy túl durvának gondolod,de ez a valóság!!!a munkával nekem sosem volt bajom,strapabiró vagyok.csak ezt a mellékestesen alkalmazott lelki terrort nem lehet elviselni!Dönts okosan!!!!!!!!és lehet hogy számodra az lesz az OKOS DÖNTÉS,ha nem idejössz dolgozni!!!nem tudom melyik régióban van jó ter.vez,de az biztosan nem fog sokáig itt dolgozni,mert azt is elküldik!

Előzmény: BBJÓ (2569)
Lujzina 2014.04.04 17:49:15 © 2585

A debreceni pennybe mi a gond? Állandóan idegesek az eladók és feszültek és folyamatosan panaszkodnak.. Ennyire rossz lenne ott dolgozni? Már rossz bemenni vásárolni oda..

ezért is 2014.03.27 13:51:49 © 2584

Nemcsak a Penny-ben, hanem a Lidl-ben és a Tesco-ban, sőt a Praktiker-ben, OBI-ban a pénztárosok még az izzós dobozt is kinyitják, nehogy a vevő ellopjon abban kicsike kis dobozban egy fél áruházat. Ennyire azért nem kéne tolvajnak nézni a vevőket! Hogyha valaki nagyon ügyes, az akkor is lop, hogyha a biztonsági őr követi őt.

Pennysta 2014.03.26 16:49:06 © 2583

A "szegények boltja" kifejezés a területvezetőnk, illetve a vezetőség szava. Talán az átlagosan alacsony kosárátlag miatt.

Előzmény: eloper (2582)
eloper 2014.03.25 21:30:34 © 2582

Bocsi, én már évek óta a Penny-be vásárolok. Nagyon sok gázos vevő van, nem egyszerű lehet a boltosoknak elviselni ennyi hülyét és lopnak , mint az állat már mint a vevők. Én szerintem nagyon rugalmasak , nagyon jó termékeik vannak sokkal olcsóbban, mint a nagy multiknál. A tescoban mivel külömb az, hogy a vevő kasszázik, míg az eladók ott trécselnek mellette, és ha segítséget kérek akkor nincs eladó. Az auchanban meg mindent átpakolnak  soha nem találom meg ugyanazt egy helyen. A Penny olcsó , jó minőségű MAGYAR áruval, akinek több kell az menjen máshova. Én még a spórolásért a sort is szívesen kivárom, mert konkrétan máshol sokkal többet fizetek ugyanazért a termékért. Szerintem nem a "szegények boltja", hanem a céltudatos, nem órákig kóborló, felesleges hülyeségeket nem vásárlók boltja. 

ahadda kedahra 2014.03.20 21:24:57 © 2581

Nem vagy egy egyszerű eset. :D

Engem a Lidlben rendszeresen felpakoltatnak, a Tescoban a kartonokat is kinyitják. De ettől még azért nyugodtan alszom.

Előzmény: gé.jé. (2580)
gé.jé. 2014.03.19 20:20:37 © 2580

Még egyszer leírom a lényeget.Sehol nem teszik ezt.Másoknak is van ilyen tapasztalatuk és csak a penny-be.Az üzletnek joga van bármilyen módszert,üzletpolitikát folytatni és én ezt vagy elfogadom vagy nem.Én nem szeretném ezt újra átélni és a magam részéről befejezettnek tekintem ezt a témát.Rengeteg alternatíva van.

Pennysta 2014.03.19 12:58:54 © 2579

Szeretnék pár szót szólni a pénztáros védelmében:

1, A vásárlónak tulajdonképpen minden árut fel kell(ene) helyeznie a szalagra. Gondolom az a pénztáros nem kérte, "rendes volt", hogy nem pakoltatott ki, hanem ő nézte meg. És nem ordibált 3-4 vevővel Ön előtt, hogy mindent fel kell rakni a szalagra, mert ilyen is van.

2, A pénztárosokat akármikor ellenőrizheti tesztvásárló, aki összekever olcsóbb és drágább dolgokat, a tejes kartondobozba, vagy alá borotvapenge készletet rak például, tojástartóban viszi ki a Kinder tojást és még ki tudja mit, a fantáziájukra van bízva. Ha nem veszi észre a dolgot a pénztáros, akkor fegyelmit kap érte, amiből 3 összegyűlik és akkor nem lesz munkája sem.

3, A biztonsági őr a Pennyben nem azért van a botban, hogy a tolvajokat elkapja. Vagyis de, de 80-90%- ban a dolgozókat figyeli és jelentéseket írogat. Ha a kasszás nem rakatja fel az árut, akkor az rossz pont. Tehát az illető kasszás jófejségből nem rakatja fel a nénivel a 12db-os kutyakajakonzervet,hanem kiszáll a kasszából és megemeli ő, akkor is hibázik. Figyelik azt is, hogy kinyitja e a tojásos dobozt, ha nem, akkor jelentés, mikor kimegy a kasszából, akkor eldugja e az edénypontokat, ha nem akkor jelentés...

4, És ugye ott vannak a kamerák, amiket igen sűrűn és igen sokan nézegetnek. Például ha a területvezető 3 hét múlva visszanézi valamiért a kamerát (mondjuk félreütött kód miatt olyan dolog került eladásra,a mi már 5 éve nincs az üzletben) és lát egy ilyet, az is gáz lehet. Ez csak egy hülye példa, de megtörténhet akármikor.

5, És azt se felejtsük el, hogy amíg az áru nem került kifizetésre, addig az bizony a bolté. Tehát nem az Ön tejét emelgették, nyitogatták szét, hanem a bolt alkalmazottja a bolt termékét.

Ezeket csak azért írtam le, hogy más megvilágításból is lássa a dolgot. A boltot nem szeretném védeni, csak a pénztárost.

Előzmény: gé.jé. (2578)
gé.jé. 2014.03.18 20:38:14 © 2578

Azért nyilvánvaló mert fel is emelte a kartont.Vajon ott mit keresett?Mindig így veszem a tejet és még sehol nem tapasztaltam ezt.Még egyszer biztos nem fordul elő mert nem megyek penny-be.

Előzmény: ohne.name (2577)
ohne.name 2014.03.16 21:10:00 © 2577

Nem hiszem, hogy rosszat akart a pénztáros. Ha olcsóbb tejett vett volna, de van benne egy drágább, és azzal blokkolja be az egész kartont, akkor jogos lehetne a felháborodás, mert megkárosítja önt, mint vevőt. Egyszerűen meggyőződött róla, hogy minden termék azonos, és ezután blokkolta be... Nem értem, miért lenne nyilvánvaló, hogy tolvajnak nézte. Ezt ön gondolja a pénztáros fejével, saját magáró. A pénztáros csak a dolgát tette.

Előzmény: gé.jé. (2576)
gé.jé. 2014.03.16 18:56:12 © 2576

Én mint vásárló(volt vásárló)Szólnék a penny-ről.A múlt héten többek között kartonos tejet vettem(Nagybátonyi üzlet)és a pénztáros kijött a helyéről,fölemelte a kartonomat és még egyesével is megmozgatta a dobozokat,nyilvánvalóan azért mert tolvajnak nézett.Én a tejet mindig így veszem de ezt a megalázó módszert még nem tapasztaltam sehol.

Ezek után én soha többé be nem teszem a lában penny-be.

robot???? 2014.03.12 09:59:05 © 2575

Milyen nyugalom és csend van mióta elment  keletről a területvezető csaj.Teljesen más az élet.  Áttolta azt a nagy arcát egy másik multihoz.Jól tette. Boldogítsa őket. 

 

levág 2014.03.11 18:18:07 © 2574

Sziasztok.Érdeklődnék,ha valaki tudna válaszolni,hogy még mindig ad a penny pénzt ha  valakinek babája születik?Válaszotokat  köszönöm.

Lilaci 2014.03.07 21:04:50 © 2573

Szerintem meg örülni kéne hogy a vezetés felismerte hogy irásbelikkel  már nem sokra megy.(tegye fel a kezét akinek nincs! ) Pozitiv ösztönzéssel többre mehet. Szóval hajrá!:-)

A ter.vez. témáról meg annyit hogy igenis vannak normálisak.

Pennysta 2014.03.03 21:49:21 © 2572

Szia!

Gondolom részt vettél az okosításon is, amit a területvezető tartott. Nektek vagy nem mondták el rendesen, vagy nem figyeltél oda.

A mostani "játék" nem játék, hanem egy bizonyos szolgáltatás bővítés az üzletnek. Ez egy adott rétegnek szól, aki "gasztronómiailag igényes" és megengedheti magának a prémium szintű edényeket például. Állítólag ezek az edények tényleg baromi jók (attól, hogy én nem tudom értelmezni a 33 ezres kisfazekat, attól még valakinek biztos kapóra jön az akciónk). És ha emlékszel még, akkor hazai termék, magyar termék... termékek kiemelésével is a gazdagabbakat akarta a vezetőség megcélozni és a folyamatos átépítések is ezért vannak. Mert a Penny a "szegények boltja".

A Mistery Shopper pedig (a kasszánál) tulajdonképpen nem kíván lehetetlent, csak a normális emberi bánásmódot. Én is kiakadok ha bemegyek valahova, ráköszönök valakire és nem viszonozza. Ezeknek a dolgoknak, mint köszönés alapnak kellene lenniük. Tény, hogy szénné szopatnak az utalvány kérdezés, válogatás, kártyakérés dolgokkal. Mondjuk ezek a dolgok a flegma bunkó, köszönni nem tudó, pénz odabacarintó, lekezelő stílusú vásárlóknál nagyon nehéz. Ki a franc akar kedélyesen társalogni egy olyannal, aki köszönés viszonzás helyett lenéző flegma tekintetet ad.

A 100.000-nek örülnék, rajtam nem múlna és nem is múlt szerintem eddig sem. Az, hogy a vezetőim mennyit kapnak nem igazán érdekel. Bár gyanítom, hogy a magyarországi főnökség adja a pénzt, hogy motiváljon minket és főleg ne égessük be a Magyarországért felelős vezetőket a németek előtt.

Előzmény: matyukám (2571)
matyukám 2014.03.03 19:05:32 © 2571

Sziasztok Pennysták!

Mit szóltok a mostani játékhoz, az edényeshez?

30 év garancia- nevetséges! Vajon mennyi fog elkelni?

Megint plussz meló a kasszásnak! Nem elég a Shopperes!!

Na és a 10 legjobb üzlet dolgozói nettó 100.000.-Ft! A Tervez, vagy a Régióvezető mennyit kap majd!!??

A Tervezek között kellene egy játékot csinálni! Amelyik Tervez szépen beszél,- emberszámba veszi a dolgozókat, az kapjon egy edény bélyeget!!

Nem sok edény fogyna! Némelyik Tervez úgy beszél a dolgozókkal, hogy leírni is kellemetlen!!

 

 

Jumigyuri 2014.02.27 19:48:30 © 2570

"A rossz tapasztalatokat 20 másik emberrel osztjuk meg. A jó benyomásokat általában eggyel."

BBJÓ 2014.02.27 13:28:05 © 2569

Sziasztok!

Boltvezetők tapasztalatára lennék kíváncsi. Leginkább a betanulási szakasz érdekelne, hogy is zajlik.?

Egy fordulón túl vagyok és behívtak a másodikra is. Érdekelne,hogy itt mi vár rám. Amennyire tudom elvárás van bőven de igaz,hogy minden Penny üzletben ennyire rossz a légkör,ekkora a nyomás?

Őszintén szólva a fórumot olvasva nagyon elbizonytalanodtam és az első interjún sem voltak túl jó benyomással rám :(

Nem tudom megéri-e.

Előre is köszönöm a segítséget!

drive30 2014.02.26 10:18:48 © 2568

Szia! Ha van bizonyítékod, akkor minden ok!!! 

Nekem volt!

Előzmény: ex-müszi (2556)
Il portinaio 2014.02.21 13:02:35 © 2567

Kedves Robot :) Szerintem egyetlen egy normális területivezetőt  ismertem a cégnél de annak már 6 éve hírét sem hallottam  örült ,hogy megszabadult ettől a csapattól akikkel dolgoztam ! Voltak közöttük normálisak ,de volt közöttük aki felbújtotta a dogozókat utánna meg lapított és terelt .Ebből vezető lett !! Mindenkit kicsinál kombinál kapaszkodik  minden férfira a cégnél akin vezetői öltöny van ,de remélem alatta sincs bebetonozva  szék! A tv is az befolyásolta és befolyásolja az meg úgy táncol ahogy ő fütyül. A tv pedig olyan trágárul beszél mint ahogy a B:v beszél .

Előzmény: robot???? (2565)
robot???? 2014.02.13 15:37:22 © 2565

Nagyon ritka az olyan területvezető aki ember számba is veszi a dolgozót. Pont mostanság megy el a cégtől(sokak örömére) egy tervez keletről aki úgy beszélt az emberekkel mint a kutyával.Persze amikor a vezetőség fentről elővette a viselkedése miatt VISSZA vett magából.Ezért kell a fenti vezetőkkel tudatni ha a tervez úgy beszél az emberekkel mint a kutyával. 

Előzmény: Il portinaio (2563)
Fadrusz 2014.02.10 20:45:57 © 2564

Szeretnék össze fogni egy jó pár embert akinek volna kedve szembe szállni egy munkaügyis peren a Pennyvel szemben. Dél keleti megyékből várnám a jelentkezőket. Csongrád megye, Szolnok megye  déli része és környékéről.

Il portinaio 2014.02.06 08:44:36 © 2563

Persze ,hogy nem tudnak róla ,hogy a dolgozókkal ,hogy beszélek területivezetők a fenti főnököknek fogalma sincs róla !! Idéznék egy pár mondatot tv "ne pofázon "ez csak pofázás ,"fogja be a pofáját stb.Szerintem nem elég az ,hogy felvesszük az öltönyt és belőjük a hajunka és  feltesszük a legjobb nyakendőnket közben meg ömlik belőle a kultúra ! Nem ártana egy kis illemtanórát tartani nekik  QI nulla ! Intelegenciájuk lenne anny,mint egy dolgozónak,de sajnos még a 13 évvel idősebb embert sem tisztelik benne nemhogy a nőt ! Kapnak egy kocsit meg egy szép öltönyt és máris szabad mindekit a földbe döngölni.Megtapsolhatják magukat csak ne lássa senki !

gombócka24 2014.01.28 19:56:00 © 2562

Szép Jó Estét!

 

Olvastam a komenteket a Pennyről és valóban mindenkinél ott van az igazság!!!!Csak azt nem értem,h a vándorlásokat nem veszik észre oda fönt a központban csak a sok baromságot találják ki,h a dolgozókat ellenőrizzék,h ki lop....nevetséges ami annál a cégnél megy!Igazság szerint a nagy német főnökök nem tudnak szinte semmiről amiket némelyik TERÜLETI VEZETŐK csinálnak a dolgozókkal!Amennyire szerettem az elején csinálni annyira megutáltam,de nem azt,h dolgozni kell hanem azt a semmibe nézést amit megcsinálnak az emberrel!

Il portinaio 2014.01.28 12:01:30 © 2561

Gyerekek egyett tanuljatok meg a Pennynél az a jó ember akinek hosszú nyelve van és jó beér a csontig azok a favoritok !Oda mész dolgozni kb 7-kor betesznek a kasszába 12.30 kor lejár a munkaidőd ,de még este 19 .00-kor ott vigyorog úgyahogy beültél enni inni nuku ,ha női bajod van ne ülj le és nem ázik át ! Bocsánat csak idéztem egy területist :) Rabszolgamunka kizsákányolás stb stb a lejárt szavatosságot kifizettetik veled .No ennyít róluk tömören a többiről még nem is beszéltem . 

lxt 2014.01.21 21:20:49 © 2560

Minden penny számít!:-)

Előzmény: matyukám (2559)
matyukám 2014.01.21 12:17:46 © 2559

Sziasztok!

Még mindig sok vezetői - helyettesi- műszakvezetői állás hirdetés van fent a netten!

Mi történt? Csoportos leépítés van a Pennynél!!??

Pennysta 2014.01.09 22:46:17 © 2558

"Vásárlóközpontú szemlélet" gyanánt kaptunk ilyen utasítást: ne tököljetek a  vásárlókkal, ne mutogassatok meg menjetek oda velük. Önkiszolgáló bolt, meg kell keresni.

A pakolórész is jó példa. Meg a vészkijáratra kitett vásárlói tájékoztatók is viccesek.