Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Nahjah egy órája © 2613

A Vitateam őrület miatt regisztráltam és fejtem ki a véleményemet.

Még friss az élmény...

Ez a "a plüss zöldségek nyaralni mentek" (vagy mi) duma már felháborított. És persze számítottam is rá, hogy mától nagy

lerablás lesz már korán a Pennyben, ettől függetlenül nem mentem oda nyitásra, de még a délelőtt folyamán eljutottam, hogy egy betelt füzetet plüssre váltsak,

amit anyukám gyűjtött ki az unokájának. (Az én pennys vásárlásaim egy fél plüsst sem futottak volna.)

Teli parkoló és kb. 10 bevásárlókocsi várt. Bent a várakozásaimnak megfelelően még 2 féle plüss közül lehetett választani (brokkoli és répa).

Épp előttem vitték el az utolsó fokhagymát és padlizsánt. Pumpa felment bennem de nyugtattam magam, hogy majd egy hét múlva újra próbálkozom.

Közben érkeztek a vásárlók, akik szintén nagyot néztek a "választék" láttán. Az egyik egy eladót megkérdezett, hogy van-e még raktáron, és ő hozott

ki még egy doboz padlizsánt (12 db), közben én is rákérdeztem mi volt ennek a "plüssök nyaralni mentek" sztorinak a lényege. Hát az, hogy kifogytak

a figurákból és újra kellett gyártani. Arra a kérdésre, hogy lesznek-e majd még plüssök, nem tudott válaszolni. Ezt a szállítmányt is Bécsből kapták.

Így jobbnak láttam én is egy padlizsánt magamhoz venni, ugyanis nem lenne idegem még egy ilyen Penny-plüssvadászathoz.

 

Tehát a véleményem az, hogy ez egy nagy felkészületlen beetetés, parasztvakítás.

Arra meg kíváncsi lennék, hogy a vaterára ki teszi fel ezeket a plüssöket, ígérve, hogy mindegyikből tud szállítani rendelésre.

Honnan vannak azok lenyúlva?

Ja, és szerintem ezek az újragyártott plüssök nyomibbak, kisebbek, mint az előző generáció.

Mókamester 66 4 órája © 2612

szeríntem ís

Előzmény: Dydand (2611)
Dydand 12 órája © 2611

A Penny Zöldség- és gyümölcs minősége kifogástalan. Ez szimplán vezetői probléma az adott üzlet(ek)ben. Le kell cserélni az ilyen amatőr vezetőket.

Előzmény: eperella (2608)
matyukám 18 órája © 2610

Sziasztok!

 

Újra kezdődik a Vitateam őrület! Kinek mi a véleménye erről!!??

Mókamester 66 2 napja © 2609

...nem érdekel a szkennelésí ráta...!

eperella 2 napja © 2608

Bár szorosan nem kapcsolódik a fórum témájához, mégis leírom a mai tapasztalatomat. A dabasi Pennyben voltam vásárolni. Tök undorító a zöldség választékuk- és minőségük. Míg a raktárban sorakoznak a szebbnél szebb zöldségek, és gyümölcsök, addig a dabasi Pennyben csak fonnyadt, régi LOT számú árut lehet kapni.

A nagytudásúak arra is figyelhetnének, hogy a boltok friss árut, időben kapjanak, és ne kelljen régi, fonnyadt vackokat árulniuk. Nem az első eset, hogy így járok, és nem csak a dabasi Pennyben.

Mókamester 66 4 napja © 2607

Sziasztok!

Alig egy hónapja dolgozom a penny-nél, de már alig akarják kiadni a pihenő napjaimat. Az a gyanúm, hogy csak addig akarnak alkalmazni amíg a régi dolgozóknak kiadják az akár 50 napos szabadság elmaradásaikat. 4-en is szabadságon vannak egyszerre.. Vasárnap dél előtt hárman voltunk az üzletben.

szép mi? Kettő a kassába, egy meg töltött.

lepkevadasz1 5 napja © 2606

Minden tiszteletem a penny dolgozóké,én elvéreztem.

egy munkás 6 napja © 2605

Látom élvezed a kötözködést... 

eperella aug. 13. © 2604

A proli jelentése: munkás.

A nick neved: egy munkás.

Akkor most Te munkás vagy, vagy nem vagy munkás?

 

 

Előzmény: egy munkás (2603)
egy munkás aug. 13. © 2603

1. Nem vagyunk prolik!!

2. A kiszállitás elkezdett csúszni mert annyira nem jönnek a raktárba dolgozni emberek hogy már a 13 órás múszakok alatt sem tudjuk összekészíteni a megrendeléseket..

 

  Most lesz érdekes a helyzet mert már csak aludni járunk haza ( ami úgy 3-4 óra, mert van más dolga is az embernek )

 és véggép kimerülőben vagyunk, és csak növekedni fog a csúszás!! 

eperella aug. 3. © 2602

Sziasztok!

Nem értem mit kell háborogni. Tudjátok nem kötelező a Pennynél dolgozni, bármikor odébb lehet állni, de más hálózatokban sem jobb a helyzet.

A multik nem azért telepedtek le többek között Magyarországon, hogy a magyar prolik zsírosra keressék magukat. Csak egy cél lebeg előttük, hogy minél magasabb profitot vigyenek haza.

Az ügyvezetést abszolút nem érdekli a dolgozók közérzete a cégnél, ameddig a boltok időben megkapják a megrendelt árut és ez által megfelelő forgalmat produkálnak.

Bizonyos középvezetőkről is megemlítenék pár dolgot: vannak közöttük olyanok, akik a hosszú nyelvüknek köszönhetik a szakmai előmenetelüket, és vannak köztük teljesen analfabéták is.

Nem elég a gondolatokat írásban megosztani egymással, hanem a tettek mezejére kellene lépni…
De a valóság az, hogy az emberek döntő többsége ki van szolgáltatva a munkaadójának, a munkáltató ezzel tisztában van és maximálisan ki is használja. (Megalázóan alacsony bérek, tisztességtelen bánásmód, stb.)

Szerintetek meddig fog tartani ez az állapot?
Lesz valaha olyan, hogy az alkalmazottak jó kedvel mennek a munkahelyükre dolgozni, és még a vevőkre is fognak tudni mosolyogni?

 

Előzmény: egy munkás (2599)
egy munkás aug. 1. © 2601

Pár napja kezünkbe adtak egy "Elégedetség" felmérő papirt.. Hát megnézhetik maguknak, nem tudom mit fog változtatni a helyzeten.. Nálunk mindenki  +  1 A4-es papírral adta le CSAK panasszal! Mindenki tegye igy és nyugottan irjátok bele a fönökök nevét akikkel bajotok van! Hátha lesz változás..

matyukám júl. 31. © 2600

Sziasztok!

 

Egy munkás!

 

Igazad van! Az üzletekben is ez megy!

PENNY elv: SZENVEDÉLYÜNK A PENNY!!!!

egy munkás júl. 24. © 2599

Sziasztok.

Én az Alsónémedi Penny  raktárban dolgozom már 3 éve. Amikor odakerültem egészen jó volt a munkamorál, rendesen ki voltunk fizetve és még egy kis túlóra pénzünk is volt hébe hóba! Aztán valamiért teljes magyar főnök váltás történt és azóta azt hiszik ök alapították a penny-t. Lassan 4 hónapja hogy 12 órázunk HA nem 13-14 ( mert ez is előfordul sokszor.. ). Az emberek teljesen hullák, nincs szabad hétvégénk de ha véletlen lenne akkor is jönnek és hivogatnak hogy bekéne jönni e hétvégén is... " nappal ezelött arra lettem figyelmes közzségemben hogy penny plakátot látok, hogy a penny kiküld egy embert a falvaka " munkásokat toborozni " !! :D Az emberek nagy ívből elkerülik ezt a munkahelyet, a felvételin hazudnak az ujaknak..pl néha van egy kis túlóra... Lám az első napján 13 óráznia kell.. Úgy egy éve még azzal jöttem ha nem gyorsítunk a munkatempón ellehet menni mert több 100 ember vár a munkahelyünkre... manapság ha beérek a raktárba szinte ők köszönik meg hogy befáradtam... 2 hónap alatt majdnem 100 óra túlórám gyűlt össze... Ha jól tudom az éves túlóra keret max 270 óra , de ez nem biztos... A lényeg, olyanok vagyunk már bent munt a zombik és csodálkoznak ha nem precízen pakoljuk össze a rendelést.( kilóg a raklapról, boritunk. stb..) 

 Sajnos a pénz nagy úr ezért nem léptem még le a picsába... azok maradnak itt akiknek tényleg kell a pénz... Halálig dolgoztatnak minket, szabadságot alig akarnak adni, ugy kell kikönyörögni bár még akkor sem adják ki,na ilynkor szokott jönni az hogy megbotlok beverem a kezem és munkahelyi balesettel elmegyek pihenni..( jobban fizet mint amikor bent gályázok 12 órákat..)   Itt a magyar főnökség a hibás!!! Ha Kasler Péter úr tudná mi megy 10 méterrel az irodálya alatt ( ha az igazat tudná ) lehet megint főnök cserélés lenne!

 Csak meg szerettem volna osztani veletek mi megy lassan évek, hónapok óta a raktárban. 

 Mindenkinek kitartást és feszültségmentes munkát kívánok.

matyukám júl. 15. © 2598

Sziasztok!

 

Gondolom Ti is látjátok-halljátok, hogy a Vitateam pontgyűjtőt,- matricákat, adják- veszik a különböző hirdető lapokon, sőt még a Facebook-on is!

De még a Vitateam pólót is árulják, pedig a pólókhoz csak a dolgozó jut hozzá!!!

És megint a DOLGOZÓ!!!

jazzking jún. 22. © 2597

Sziasztok!

 

Megosztanám mai tapasztalatom veletek, illetve hátha illetékes is olvassa és volt értelme szóvá tenni!

Mai levelem a Penny kukacára, gondolom süket fülekre talál...

 

"

Tisztelt Penny Vezetőség!

Kérem levelem továbbítását az arra jogosult ember felé.
A mai nap folyamán nem tudtam bejutni a makói üzletbe, amit felettébb meglepőnek tartok. Szerettem volna önöknél hagyni némi készpénzt, gondoltam az árrésnek hála ez nem hátrány az üzletlánc szempontjából sem.
Azonban:
Épp nem volt nálam százas érme a bevásárlókocsihoz, kosarat nem tartanak, a pénztáros hölgy (bár a hölgy ez esetben túlzásnak is mondható) közölte, miután természetesen megvárakoztatott, hogy nem válthat a hatalmas 500.- Ft-os címletemből, nekik csak a 200-ig van engedélyezve...
Fegyelmit kap ha ezt megteszi...
Érthetetlen!!
Nem tudom milyen jogszabály, vagy helyi rendelet tiltja a vevő bejutását, segítsenek megérteni, bármit elfogadok ami logikus!
Ezek után szomorúan bár de egy nagy tapasztalattal távoztam, eddig sem és ezek után meg pláne nem járok önökhöz, hagyom továbbra is a Lidl-ben azt a heti 5-8 ezer forintomat, és javaslom mindenkinek az ismerőseim körében!
A történethez hozzá tartozhatna, hogy valamikor próbavásásrolni is voltam ugyanitt, amikor is kicsit szépítve ugyan, de jó értékeléseket kaptak, habár elég nagy a káosz az üzletben, és ez az átrendezéssel sem lett sokkal jobb. Ha a vevő rendszeresen nem fér el a raklapoktól minden 3. sorban az nem szimpatikus. Ha minden 5. termék árát nem találjuk, az nem mindig a vevő tudatlanságának számlájára írható! Stb-stb.

De a fenti eset úgy érzem az önök saját érdekében korrekcióra szorul.

Köszönöm, egyszer lehet visszatérek...
További sikeres fejlődést kívánok, legalább lopjanak ötletet a konkurenciától, ha máshogy nem megy.

S. Zoltán

Penny munkatárs jún. 6. © 2596

A félreértések elerülése érdekében mindenféleképpen jelzem,hogy nekem nem a penny-vel van problémám.Ami nálunk porblémát okoz az a vezető A NEGATÍV VEZETŐ,akinek soha semmi nem jó!!!Találkoztatok már olyan üzletvezetővel aki állandóan, már lassan 5 éve csak kritizálja,megalázza a dolgozóit?Bővebben nem sokára leírom miről is van szó.

kowalsky6o máj. 25. © 2595

Hálásan köszönöm a miskolci Vologda városrészben levő üzlet átrendezését!Az eddigi tíz perces bevásárlásom egy órás bolyongássá változott.Logika?Ja az nincs.Hacsak az nem,hogy keringetik a vevőket,hátha többet vásárolnak,pedig nem.

 

graf79 máj. 24. © 2594

Rengeteg edény ment el mert minőség s ha belegondolsz a piacon a román gagyi edény majd nem ennyi... akkor ..

Előzmény: matyukám (2571)
graf79 máj. 24. © 2593

A pénztárosnak meg kell győződnie arról hogy mindent be blokkol mert őt is ellenőrzi külső cég ennyi a lényeg nem értem , hisz még nincs kifizetve miért ne nézné meg..

Előzmény: gé.jé. (2576)
graf79 máj. 24. © 2592

Szia Ramóna 

 

Bolt s vezető függő halok itt olyan dolgokat ami erős s nagyon kevés a valóság alapja.

Általában azok szidják akinek inkább csendben kellene maradni. Igaz sok boltban a vezető nem oda való de mondhatom 2008 óta az új ügyvezetés az ilyet lecseréli...

Előzmény: Ramóna0202 (2587)
Hustiker máj. 12. © 2591

1. ezt minden kasszásnak a pennyben meg kell tennie ha nem emelteti fel a kedves vásárlóval a karton tejet a szalagra mert jófej, és inkább ő emelgeti meg!, ezzel is segítve a kedves vásárlónak!

 

2. sokszor véletlenül a várásló hibáján kivül esetleg a karton tej közé kerül egy másik fajta tej, tegyük fel a tetra olcsó tej közé egy sissy drágább tej, és akkor ha a pénztáros nem ellenörzi ez a vásárlónak vagy peddig a bolt és a kaszás kárára megy, egyik félnek se jó! Ha , 12 tetra helyet 12 sissyt ütt be az a vásárló kára ha, fordítva az peddig a dolgozóké!

 

3. azért emeltetik meg a csomagot, kartonokat stb., mert véletlenül is , akaratunkon kivül maradhat a kosárban termék, egy bors, vagy egy élesztő, 20-30 forint, de ha minden 10. vásárló akaratán, mondom AKARATÁN kivül véletlenül bent felejti mert a sarokban van és nem vesszi észre az a boltnak is elég nagy kár lesz a végén, ha az örök észre veszik és jelentik, azzal a pénztárosnak is meg szünhet a munkahelye, illetve leltárnál ez is ismeretlen hiány amiből az következik hogy plusz pénzt sem kapnak, és miért? mert a dolgozók mindent meg tesznek a vásárlókér, de ők csak höbölgést, és bunkó (én vagyok a király) hangnemben való választ kapnak, felháborodotságott stb..,

 

4. senkit nem néznek tolvajnak, ez előírás. minden bolt más , mindenhol mások a szabályok, senki nem kérte se kényszerítette szerintem arra hogy a pennyben vásároljon, ha enyit nem bír ki, !

 

5. nem 1x fordult már elő pl. hogy egy törzsvevő aki napi 40.50 ezrekett hagy ott véletlenül - direkt lényegtelen keverte össze az olcsó és drága termékeket hogy jól jöjjön ki belőle, és a kosárban a vizek alatt is hagyott terméket mert gondolta ugyis ismerik , minden nap be jár, és ugyse nézik meg, hát ezért kell megnézni, ha véletlenül ha direkt felejtette bent a terméket, a pénztárosnak ellenőrizni kell!, legyen a pénztáros helyében! mit tenne?!, szeretne tovább is dolgozni az egyszerü szabályokat betartva? vagy fityet hányva mindenre, több 100 ezres kárt okozni a trehánysággal, mert a vevő höbölög.,

 

6. Sajnos ez van, a dolgozók probálnak meg tenni mindent a vásárlókér, de ők is csak dolgozók, emberek mint őn, nem robotok, így ők is tévednek, van rosz napjuk. lehetnek fáradtak, önökér dolgoznak, hogy egy szép, feltöltött kellemes hangulatu és légterü boltal fogadják. Nem érdemlik meg azt hogy bunkón, flegmán, beszéljünk velük. Mindent pobálnak meg tenni a kedvükért, többet érdemelnek!, Mai világban meg kell sajnos a parasztnak dolgozni a kevés pénzért!, nem mindenki kapja a pénzt csak úgy a semmit tevésért, vagy a székben ülésért!,  

Előzmény: gé.jé. (2578)
matyukám máj. 9. © 2590

Sziasztok!!

Mit szóltok a fotópályázathoz!!?? "Penny életérzés"!!-Lenne egy- két javaslatom, de nem hinném, hogy jó ötlet lenne megcsinálni!!

És az 5 K-ról mi a véleményetek!!?? Szerintem aki ezt kitalálta az egy "zseni", de még nagyobb "zseni" az aki ezt engedélyezte és megvalósította!!

El sem hittem , hogy a wc ajtó belső oldalára is tesznek! Legközelebb minden dolgozónak otthon is kötelező lesz kiragasztani!!

kelly Bandy ápr. 27. © 2589

csak a penny-be soha ne van tapasztalom jó pár év elkerülöm

Előzmény: Ramóna0202 (2587)
matyukám ápr. 17. © 2588

Szia Ramóna!

Gondold meg hogy a Pennyt választod e!!

Szerintem csak ha végképp nincs más lehetőség, de akkor is meggondolandó!

A hatórás munka csak papíron az, a valóságban többet kell dolgozni!(ingyen)

Az állásinterjún elhúzzák előtted a mézesmadzagot, ígérnek fűt-fát!

Rengeteg az elvándorlás a Pennytől! Vezetők, műszakvezetők mennek el, családok-kapcsolatok mennek tönkre! A területvezetők megalázóak a dolgozókkal szemben!

Röviden- tömören ennyi! Persze ez csak az Én véleményem! Kíváncsi lennék mások véleményére is!

Kedves Ramóna csak Rajtad múlik! Persze jó ha gyűjtesz egy kis infót!!

 

Üdv!

 

Ramóna0202 ápr. 15. © 2587

Sziasztok!

Pennyről ki, mit tud? 

Holnapra behívtak állásinterjúra (6 órás munkavégzésre)!!

Fizetés? Bármit amit tudtok írjátok le légyszíves!

Előre is köszönöm.

derby 01 ápr. 8. © 2586

ha jót akarsz magadnak,nem jössz ide dolgozni!csak abban az esetben,ha e l tudod viselni a ter.vez hisztijeit,a nyomást amit a vezetőkre gyakorolnak,mégpedig.te csak hülye lehetsz,nem tudsz semmit,és kevés időt töltessz bent.a jelenlétire rá kell ugyan irni,hogy meddig  dolgozol,de nem fizetik ki a túlórádat,olyan a szerződésed,hogy ez nem jár.ha irásbelit kapsz,mert kapsz!akkor prémium sincs,mégha lenne is.a boltod csak szar lehet.jó bolt nincs.jó boltvezető nincs,csak aki nyal a ter.veznek, talán....kidolgozhatod a beledet,a családodat felejtsed el,mert állandóan úton leszel,leltározol ,átépítesz,mész másik boltba takarítani,pakolni,és egyáltalán nem fogják megköszönni neked,hacsak azzal nem,hogy pár év munka után közös megegyezéssel hagyhatod el a pennyt!lehet,hogy ezt igy túl durvának gondolod,de ez a valóság!!!a munkával nekem sosem volt bajom,strapabiró vagyok.csak ezt a mellékestesen alkalmazott lelki terrort nem lehet elviselni!Dönts okosan!!!!!!!!és lehet hogy számodra az lesz az OKOS DÖNTÉS,ha nem idejössz dolgozni!!!nem tudom melyik régióban van jó ter.vez,de az biztosan nem fog sokáig itt dolgozni,mert azt is elküldik!

Előzmény: BBJÓ (2569)
Lujzina ápr. 4. © 2585

A debreceni pennybe mi a gond? Állandóan idegesek az eladók és feszültek és folyamatosan panaszkodnak.. Ennyire rossz lenne ott dolgozni? Már rossz bemenni vásárolni oda..

ezért is márc. 27. © 2584

Nemcsak a Penny-ben, hanem a Lidl-ben és a Tesco-ban, sőt a Praktiker-ben, OBI-ban a pénztárosok még az izzós dobozt is kinyitják, nehogy a vevő ellopjon abban kicsike kis dobozban egy fél áruházat. Ennyire azért nem kéne tolvajnak nézni a vevőket! Hogyha valaki nagyon ügyes, az akkor is lop, hogyha a biztonsági őr követi őt.