Keresés

Részletes keresés

Péter Hullár Creative Commons License 14 órája 0 0 5984

Sziasztok!

 

Áprilisban volt külső aranyeres kezelésem lézeres ésaz a gondom,hogy azóta is székeléskor vérzik.

Májusban voltammég egy belső gumigyúrúzésen akkor jeleztem a doktorúrnak,hogy mi a helyzetakkor adott kúpot ,hogy ettől elkel múlnia,

amig használtam addig enyhült világosabb volt a szine és mennyiségben is jóval kevesebb volt, de amióta elfogyott azóta szine is vérvörös ill mennyiségben is több, igaz ahogy megmosakszom székelés utén nincs tovább vérzés enyhe kellemetlen érzés ugyan úgy van mindt a kezelések elött de krém enyhiti ezt és reggelre rendbevagyok,csakhát minden este ez a procedúra már unalmas :( 

Azt hittem elmegyek megcsinálják és rendbeleszek de nem sőt most még tükrözésree is elküldött a házi orvos nem-emásmiadt lehet a vérzés.

 

Más is tapasztal tapasztalt ilyesmit??? 2 hónap eltelte utánis???

 

 

Másik egy ismerősöm szintén ennél az orsvosnál volt magánkezelésen és vele megvetettek valamit amivel kezelték?! halottatok már ilyenről???

olyan 150eft körül volt az a valami!

 

Üdv Peti

dr. Bánfalvi Péter Creative Commons License 2017.06.09 0 0 5983

Kedves Kovács-Kovács!

 

Az anopapillákat helyi érzéstelenítésben egy ujjnyi vastag végbéltükrön keresztül egy radiofrekvenciás (elektromos) kaccsal szoktam eltávolítani. Lézert nem használok, egyrészt az Ön által jogosan említett okból, másrészt ha elfüstölög, nincs szövettan, ami ebből kötelező.

 

Üdv.

 

Dr. Bánfalvi Péter

Előzmény: Kovacs Kovacs (5974)
dr. Bánfalvi Péter Creative Commons License 2017.06.09 0 0 5982

Érdekes, Bordás István nevű proktológust nem ismerek, de még a gugli sem.

 

A moderátorok figyelmébe ajánlom!

 

Milyen készítményt reklámoznak úgy, hogy még az ajánló orvos neve is hamis?

 

Csak saját felelősségre!

 

Dr. Bánfalvi Péter

Előzmény: glodi577 (5975)
Riaka Creative Commons License 2017.06.08 0 0 5981

Kedves bkata27,

 

Írod, hogy ismersz egy krémet ami oldja a záróizom görcsét, 1200 Ft és neked nagyon bevált.

Felajánlottad, hogy megosztod ezt a tudásodat másokkal is.

Én szeretném megismerni, nagyon örülnék neki, ha megosztanád velem a krém nevét.

Előre is köszönöm.

 

Riaka

Előzmény: bkata27 (2719)
BattleGURU Creative Commons License 2017.05.31 0 0 5980

Tényleg csak ilyen radikális megoldások vannak az aranyérre mint ahogy itt is a fórumon meg ezen az oldalon olvasom:

https://munkahet.hu/hirek/eletmod-egeszseg/hogy-szabaduljunk-meg-az-aranyer-problemaktol

Mert ha igen akkor jobb lesz odafigyelnem a megelőzésre.

Jana 12 Creative Commons License 2017.05.22 0 0 5979

Kedves megműtött sorstársak!

Az a helyzet, hogy a sok éve meg lévő, körkörösen előeső belső aranyereimtől szeretnék megszabadulni. A vizsgálatok alkalmával felmerült a Longo-műtét lehetősége, ezért próbálok  informálódni felőle. Az interneten fellelhető források alapján - a szakemberek konklúziója szerint - a belső végbélnyálkahártya-előesés kezelésében a Longo-műtéttel kapcsolatos tapasztalatok vegyesek. Ezért sokat segítene, ha volna valaki, aki már túlesett az ilyen típusú beavatkozáson és megírná a saját, átélt tapasztalatait róla.

Köszönöm!

bonap arte Creative Commons License 2017.05.20 0 0 5978

Mindenfajta aranyér műtét, gumizás vagy egyéb korrekció fájdalmas utána jópár napig, és előjöhetnek külső duzzanatok. Jómagam a szikés megoldásra tettem a voksot, és jól döntöttem. Nem volt kellemes de egy hónap alatt újjá lettem. De ha nálatok gond lett utána akkor vissza kell menni az orvoshoz. 

Előzmény: Nikolett Ellis (5977)
Nikolett Ellis Creative Commons License 2017.05.12 0 0 5977

Sziasztok!

 

Anyukamnak harom napjavolt belso aranyer gumizasa. Ambulansan mutottek a del lesti klinikan- azota is faj neki, de a nagyobb problema hogy a kulso aranyere ma estere kiujjult s most mar faj is neki. 

Valakinek volt mar erre peldaja? Mit javasoltok? 

Kerlek segitsetek!!!

sakamakjf Creative Commons License 2017.05.10 0 0 5976

Sziasztok!

 

Belső aranyerem van, eléggé előrehaladott, mert minden székeléskor előjön és nekem kell visszanyomni. Viszont fájdalommentesen kordában tudom tartani, nem is akarom műttetni magamat egyelőre. A kérdésem az lenne, hogy milyen kenőcsöt javasoltok az aranyér napi szintű visszahelyezésére? Eddig Hemoridot használtam, de nem hiszem hogy hosszú távon gazdaságos, vagy akár csak célszerű is hatóanyaggal rendelkező gyógyszert használni, csak arra a célra, hogy könnyebben visszanyomjam az aranyerem. Ismertek erre a célra valami nagyobb kiszerelésű krémet esetleg?

 

Előre is köszönöm.

glodi577 Creative Commons License 2017.05.05 -2 0 5975

Aranyér kezelése - http://hu.gemoderm-pro.com

Kovacs Kovacs Creative Commons License 2017.04.25 0 0 5974

Tisztelt Bánfalvi doktor úr!

 

Hallottam hogy Ön a lézeres eljárást preferálja.A kérdésem nem aranyérrel kapcsolatos lenne hanem csak anopapillával.Anopapilla esetében vállal hagyományos szikés eljárást?Májusban megyek Önhöz,foglaltam időpontot.Gondolom egy papilla sokkal kissebb méretű mint egy aranyér,így nem is annyira fontos hogy lézerrel szedjék ki a gyorsabb gyógyulás miatt.Másrészt elég sok negatívat lehet olvasni a lézerrel kapcsolatban,hosszú távon sokaknál nem válik be,újra elkezd fájni stb..

 

Várom válaszát,köszönöm.

 

 

Flowbird Creative Commons License 2017.04.18 0 0 5973

Én úgy tudom, hogy a gyűrűzést a belső aranyér esetében végzik, a kizárt, külső aranyér esetében a kimetszés a megoldás. A gyűrűzés nagyon gyorsan regenerálódik, szinte észre sem lehet venni, legfeljebb pár napig van kisebb, kellemetlen érzés.

Előzmény: Vesper85 (5969)
yuto Creative Commons License 2017.04.05 0 0 5972

Köszi a segítséget,de Németh doktor már műtött,ami nem igazán jól sikerült. 

Előzmény: PentaxMan (5965)
marktoth Creative Commons License 2017.04.05 0 0 5971

Sziasztok!

 

Én azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy volt e közötetek olyan akinek az aranyér kialakulását vizelési probléma előzte volna meg?

 

Mármint én enyhén csipő érzést érzek, és szerintem kijött az aranyerem is. De teljesen tanácstalan vagyok.

 

Előre is köszönöm!

 

üdv erik

bonap arte Creative Commons License 2017.04.04 0 0 5970

A gyűrűzéstől elméletileg nem maradhatna bőrlebeny. Ezt az orvosoddal kell majd megbeszélni. Sokan panasztodtak itt is, hogy műtét után visszamaradt kis lebennyel mit csináljanak. Valószínű, hogy meg lehet beszélni az orvossal ennek az eltávolítását, persze ez újabb vágás a nyílás körül, amitől megint pár hét kényelmetlenség következik.

 

Az én orvosom azt mondta, hogy volt már több páciense aki egy súlyosabb aranyérműtétet úgy kért, hogy csodaszép segglyuka legyen utána. Az orvos azt mondta nekik, hogy megtesz mindent annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredmény legyen, de vannak helyzetek amikor el kell dönteni, hogy az segglyuk tökéletesen funkcionáljon vagy gyönyörű legyen de hibás működésű. 

 

A gyűrűzés után sem ajánlott a nehéz fizikai munka, a szikés műtét után meg nem is tudsz, örülsz ha ülni tudsz.:-) Persze könnyebb háztartásbeli munkákat meggyűrűzve is tudsz végezni. Nekem szikés műtétem volt elég súlyos, 3 évvel ezelőtt december 13.-án műtöttek és január 9.-én mentem dolgozni. A munkám nehéz fizikai, azért túléltem, bár  fájdalomcsillapítót vittem azért magammal de szerencsére nem kellett bevenni. Általában hamar gyógyulok ezért egy hónap után már majdnem 100 százalékos voltam. De köszönhető ez az orvosomnak is aki rendesen végezte a műtétet.

A gyűrűzés valószínű, hogy hamarabb gyógyul, de talán lesz itt valaki akinek csináltak ilyen és elmondja a tapasztalatát.

Előzmény: Vesper85 (5969)
Vesper85 Creative Commons License 2017.04.04 0 0 5969

Köszönöm a választ!

A gyűrűzés az esztétikai problémát is orvosolja, azaz eltűnik a bőrnyúlvány is, ami kilòg? 

Lehet utána emelni? Hány hét a teljes gyògyulás? 

Egyébként budapesti vagyok. De az orvost már kinéztem. Köszönöm! :)

V.

Előzmény: bonap arte (5968)
bonap arte Creative Commons License 2017.04.03 0 0 5968

A gyűrűzés abból áll, hogy a kizáródott csomó tövére egy gumigyűrűt húznak ami elszorítja a csomót alul és az pár nap után elméletileg leválik, ha minden okés. Ezt általában ambullánsan végzik és utána hazamehetsz. Persze ezt is érezni fogod jópár napig. A szikésnél kivágják a csomót/eret, összevarják feloldódó cérnával. Itt hosszabb és fájdalmasabb a gyógyulás, de ezt inkább komolyabb aranyeres panaszoknál alkalmazzák. 

Nem tudom menyire súlyos az eseted, ha Győr-Sopron megyei vagy akkor tudok ajánlani profi sebészt aki megcsinálja rendesen.

Előzmény: Vesper85 (5967)
Vesper85 Creative Commons License 2017.04.03 0 0 5967

Sziasztok!

Ha jòl sejtem kizáròdott aranyerem van, ami most éppen nem fáj, de érzem a csomòt. Gyűrűzést javasoltak. Ez jobb mint a szikés mòdszer? 31 éves nő vagyok, egy pici babával itthon. A gyűrűzés utàn emelhetném a 8 kg-s gyereket, pöröghetnék ugyanúgy ahogy szoktam? Ambulánsan végzik? Hazaengednek? Vigyáznom kellene magamra utána? Ha igen meddig? A gyűrűzés után a csomòcska megszűnne létezni? 

Segítsetek!

Köszönöm, V.

brigi2005 Creative Commons License 2017.04.02 0 0 5966

Sziasztok!
Volt már valaki, akinek a végbélsipolyát úgy kezelték, hogy egy csövet vetettek bele? Nekem azon keresztül kellett mosni. 3 hét után vették ki. elméletileg a cső után maradó járat magától össze fog húzódni.
Valaki valami biztatót tud mondani?  Már 2 éve szenvedek vele, ez volt a harmadik műtét, és már nem is számolom hányszor vágták fel 

PentaxMan Creative Commons License 2017.04.01 0 0 5965
Előzmény: yuto (5964)
yuto Creative Commons License 2017.03.30 0 0 5964

Sziasztok! Debrecenben kihez érdemes menni aranyér ügyben? Köszi a segítséget.

lady mora Creative Commons License 2017.03.24 0 0 5963

Sziasztok kedves Sorstársak!

 

Évek óta olvasgatom a fórumot, de csak most szántam rá magam, hogy írjak. Tulajdonképpen csak leírnám a saját storymat, hátha valaki erőt merít belőle.

 

29 éves fővárosi nőci vagyok aki kb 15 éves kora óta küzdött ezekkel a 24 karátos szörnyekkel. Hol elöjött, hol visszabújt, tudjátok hogy van ez. Hol vérezget, hol nyilal, hol ég, hol ülni sem tudsz. Megkeserít munkába menet, egy nagyobb buli után, egy kirándulást nem tudsz tisztességesen végig mozogni mert ott van. Ott van és figyel, jelel. Nem csak fizikai de lelki tüneteket is produkál ez az állandó szorongás. Mind párkapcsolatban, mind a napi teendőim során akadályozta a jó kedvemet. Megannyi pénz, idő és energia. Ám sajnos én is abba a csoportba tartozom, aki csak halogatta a dolgot, remélve, hogy majd a konzervatív terápia segíteni fog. Talán a Detralex hozott egyedül időszakos javulást.. de tudtam, lassan műteni kell. Januárban annyira előbújtak a kicsikék, hogy nagyhirtelen bejelentkeztem a méltán jóhírű Ars Medicába, kínomban, félelmemben azt sem tudtam mit csinálok. De ahogy javult az állapotom, tisztult ki a kép, mégis mit csinálok? meghülyültem? :) elhesegetve a gondolatot, krémes-kúpos napjaim után belefeledkeztem a hétköznapi gondjaimba. Annyira hozzászoktam, hogy wc, nyom, túlesik, fáj, visszanyom ördögi körhöz, hogy nem foglalkoztatott különösebben a kérdés, egészen a mostani hétvégéig. Tudni kell, hogy a hajlamot örököltem, piszok gyengék a kötőszöveteim, az étkezésem is csak nemrégen állt helyre mert elkezdtem keményen edzeni. Gondolom a súlyzós edzés sem könnyítette meg a dolgomat. Bulik kilőve tavaly óta, de gondoltam itt a jóidő, elmegyek a barátnőmmel meginni pár pohárral. No, ennek eredményeképpen másnap egy jó 20 perces erölködés után tudtam csak megszabadulni az előző napi gonosz bennemlakótól. Igen, az alkohol nagy ellensége az aranyereknek, nem kell bemutatnom gondolom. Mire visszamásztam a nagy macskajaj közepette a zuhany alá aztán az ágyba, már éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Itt már semmit nem ért a nyomkodás, kilógta magát két nagy ér, mint a grófnő melle. :) Az éjszaka nem aludtam, munkába kellett mennem természetesen. Vért izzadva, összeszorított farpofákkal. Túléltem a napot, hazaértem. Detralex 3masával, kúp-krém-fürdő. Itt màr semmi nem hat, éreztem, eljött az én időm, hogy búcsút vegyek ezeknek a kis alieneknek. Mint említettem már jóideje a fórum olvasója vagyok, így nem volt kérdés. Vagy Bánfalvy Doktor Úr vagy Csatár Éva Doktornő kezei között szeretnék újjászületni. 

 

Rövid bevezetőm után rátérnék a lényegre, hogyan is zajlott a procedúra. Itt már nem volt kérdés, fejben eldönt, rendületlenül telefonál, sír, kapar közben. Sokadik próbálkozásomra sikerült egy lemondást találnia a recepciós Hölgynek, Csatár Doktornőhöz. Bánfalvy Doktor Úrhoz sajnos csak áprilisban tudtam volna menni. Itt pedig már vészhelyzet volt. 

 

Szerda fél 12, a kellemes hangulatú rendelőben, anyukám kezét szorongatva, kemény faszéken ülve, türelmetlenül várakozva megpillantottam a Doktornőt. Addig nem izgultam, csak túl akartam lenni az egészen. Illetve még abban sem voltam biztos(nem is értem mit gondoltam), hogy aznap megműtenek, csak mondjon már valaki valamit. De itt már gyöngyözött a homlokom és vert a szívem rendesen. Ön következik. Anyuka megpuszil, besétál, bemutatkozik, leül, problémát körbeír, levetkőzik, felfekszik. "Húúú kisasszony, ezt jól megnövesztette". Hát igen, motyogtam magamban. Két thrombotizált kizáródás, elödémásodva illetve elhalva. "Ezt azonnal kiszedjük". Azért a fejemet valaki videóra vehette volna.. Megmutatta a kis monitoron, nem mintha nem nézegettem volna otthon, de így premier plánba azért valóban elég riasztó volt. Köpninyelni, vékony elhaló hangon pár buta kérdés, mint a fájnifog-e... farpofa széthúz, másikkal ágybakapaszkodás és jött a szuri.. nyögdécselés, kiló víz, remegés. Fájt. Nagyon fájt, hiszen gyulladt volt. Következő dolgokra már nem emlékszem tisztán, nagyon be voltam fosikázva, de azt tudom, hogy a kimetszés is fájt, egyszer fel is sikoltottam. De ezek csak pàr mp-es érzések. A műtèt maga 5 perc volt (szerintem). Lemásztam, felöltöztem, Doktornő rám is szólt, hogy már nem fájhat, ne mondjam már (tényleg nem fájt) és ne úgy öltözzek, mint egy lassított felvétel. Nagynehezen magamra varázsoltam a gatyát, zoknit, bugyit, ajtó kinyit, anyu puszil, átvezetnek egy másik szobába én itt már bömbölök (gondolom utólag jött ki rajtam), felktor por megitat, lefektet, betakargat. Kijózanodok, huhh vazz, túl vagyok rajta, király! Egy óra megfigyelés. Fél óra után már múlt el az érzéstelenítő hatása, de nem volt gáz. Visszamentem, felfeküdtem, megnézte, attörölte, lekente, gézlapozta és készen is vagyok, minden rendben. Ja, meg is mutatta a monitoron. Ott könnyebültem meg igazán. Nagyon kis csinos lett :) Anyut behívta a Doktornő, míg felöltöztem elmondta neki is mi történt és mik a további teendők. Kezet fogtunk, én elnézést kértem amiért a fél rendelőt elüldöztem a sikkantásommal, ő pedig mondta, hogy egy hős voltam. Bizony úgy éreztem magam, mint egy kisiskolás, de hát az első műtétem volt na, ráadásul nem a legfrankóbb helyen. A Doktornőt mindenkinek ajánlani tudom, minden szavadra figyel, gyors, precíz, nagyon jó keze van és nagyon emberséges még akkor is, ha egy nap húsz ilyen és ehhez hasonló műtétet végez el.

 

Saját lábon haza, hatalmas megkönnyebbülés, aprócska fájdalom, napsütésben sétálás. Estére kicsit már jobban éreztem, de ez mind semmi volt a reggeli első székletig. Fel voltam mindenre készülve, nem ért váratlanul, hogy majd belehaltam annyira csípett. De én még mindig azt mondom ennyi fájdalom kell, hogy legyen, hiszen így jelez a tested, hogy héé, tegnap felvágták a hátsódat! Persze, hogy nem kellemes. Sőt ma reggel a második mégrosszabb volt, majdnem elájultam. De aztán 10 perc a zuhi alatt, egy cataflam és semmi bajod a nap hátralévő részében. Ezt a2-3 órás kellemetlen égető érzést kell csak kibírni.

 

Mindent összevetve, nagyon boldog vagyok és hálás Dr. Csatár Évának, a pénztárcámat sem viselte meg különösebben és egy 14 éve halogatott dolog oldódott meg. Menjetek el még ma, lehet húzni-halasztani, de ha pl egy nyaraláson jön ki ennyire, akkor ott aztán nézhetsz. Persze, utólag nagyon okos az ember, de éppen ezért írtam le ezt nektek, mérettől, probléma súlyosságától függetlenül, érdemes mielőbb megvizsgàltatni.

 

Üdv, Mora :)

 

 

Peter2013 Creative Commons License 2017.03.21 0 0 5962

Szia

Szerinted anopapilla kivételnél se válasszon senki lézeres eljárást?Látom hogy aranyér esetében intesz óva tőle mindenkit,de nekem csak anopapilla gond van.

 

Előzmény: 5LET-es (5938)
kegyelem71 Creative Commons License 2017.03.20 0 0 5961

Sziasztok! 

 

Másfél hete volt egy ultrahangos aranyér műtétem, ahol kimetszés is volt. 

Itthon gyógyulok, az után érdeklődnék, hogy volt-e valakinél olyan mellékhatás, ami most nálam is van, miszerint teljesen nyugalmi állapotban hirtelen összerándul úgy a végbél záróizom egy pillanatra, hogy szinte bele rezdülök, főleg alváskor fordul elő. A széklet még kicsit vérzik, de rendben van, paraffinnal olajosan, jön nagyobb is, kisebb is. Lázam nincs, rostosat eszek, csak ez a hirtelen összerándulás zavar. Meg még csíp a székletnél.

Van erre valamilyen jó görcsoldó vagy fájdalomcsillapító?

Köszönöm szépen a válaszokat!

nanu01 Creative Commons License 2017.03.15 0 0 5960

Én szivem szerint megmüttetném,de az orvos azt mondta nem kell.Nem hagytam annyiban a dolgot,természetesen elmentem privát orvoshoz.Legnagyobb meglepetésemre,amit a sztk orvosa látott nem negyedfokú külső,hanem harmad fokú belső aranyér,ebből is három.Rögtön elkeztük a gyűrűzést,mely szerint teljesen meggyógyulok.Igaz még csak egy csomót kezelt az orvos,de már jobban érzem magam.A gyűrűzést infravörös fotokoagulációval egészitette ki,hogy biztosra menjen.Ami a lényeg,nagyon empatikus orvost ismertem meg személyében,még a telefonszámát is rendelkezésemre bocsátotta,ha esetlegesen erősebben véreznék,vagy lázas lennék,azonnal hivjam fel. Az sztk orvos "szakmaiasságához" inkább nem fűznék semmit....

Előzmény: bonap arte (5958)
Kajlafül Creative Commons License 2017.03.03 0 0 5959

Sziasztok! A héten volt egy külső trombotizált aranyerem-rögöm ami kifakadt és ambulánsan kimetszette Csatár doktornő. Annyira hirtelen történt minden, hogy pár dolgot elfelejtettem megkérdezni annak ellenére, hogy amit azért hirtelen tudtam kérdezni arra kedvesen és részletesen felelt.

 

Amit elfelejtettem pl: hogyan tapasztotta varrta össze heggé a vágott részeket (egy zümmögó gép volt nála)? Szükséges-e kezelni a felületet? Hány napig legyek türelemmel a minimális vérzés, szivárgás miatt?

 

Őszintén szólva valószínűleg most jön ki rajtam a beszariság és a beijedés.. :)

 

Akinek volt már ilyen műtéte segítsen nekem annyiban, hogy mivel érdemes kezelni a tett helyszínét, valamint mennyi idő szükséges a gyógyulásig, teljesen regenerálódott bőrig. Maradt némi fáhdalmam, de nem összehasonlítható a miniműtét előttivel. Ez természetes? A nagyprogram utáni fájdalom is természetes még? (nem telt el még, csak két nap, ebből az elsőn ráadásul egy csepp vér se távozott belőlem.. így ma már kicsit sokkolt az icipici látványa is.)

 

Valamint fontos kérdésként: Ti mikor úsztatok egy ilyen műtét után? Ez nagyon érdekelne.. hiányzik ez a fajta mozgás már most.

 

Bármilyen további jó tanácsot is elfogadok.

 

Köszönöm!

 

 

bonap arte Creative Commons License 2017.03.02 0 0 5958

Ha jót akarsz magadnak akkor megcsináltatod. Mindenképp szikés műtétet válassz. Utána nem lesz kellemes de rendben leszel.

Én is halogattam hosszú évekig, aztán a végén már annyira véreztem, hogy súlyos vashiányos lettem. A háziorvosomnak is nehezen vallottam be, hogy minden székeléskor 3-4 evőkanál mennyiségű vér is kispiccelt. 4. fokozatú stádiumban voltam én is.  Nagyon fáradékony voltam voltam tőle.

Az orvosom mikor meglátta a vérkép papíromat azonnal elküldött egy urológus sebészhez. Nyugodtan tudom ajánani ha Győr megyei vagy, nagyon jó munkát végzett, elismert orvos a szakmájában.

 

Azóta eltelt 3 év és bárhol tudok rendesen vécézni, nincs vérzés egy csepp sem. Ne halogasd úgy mint én, hülye voltam, hogy nem csináltattam meg előbb. Mennyi kellemetlenséget okoztam magamnak ezzel. Legalább 35 év telt el az első aranyeres dudor megjelenése óta, de az utolsó 10 év alatt alakult ki nagyon durva fokozattá. Válaszd inkább a pár nap kínlódást a műtét után annak érdekében, hogy a további életed minősége jelentősen javuljon. Megéri.

Előzmény: nanu01 (5957)
nanu01 Creative Commons License 2017.03.02 0 0 5957

Sziasztok! Már irtam korábban,tegnap voltam ismét az orvosnál,diagnózis:Nodi haem.gradIV.int.et.ext. Annyit mondott,hogy ez 4 fokú aranyeresség,mely nem gyulladt és nem thrombotizált. Dermavate kenőcsöt és detralexet kaptam. A 4 fokú aranyeret még ha békés is,nem szokták operálni? Nem tudok ülni,állni,és férfi létemre,még vérezgetek is. Nem vagyok késpárti,de a fájdalom,már-már elviselhetetlen.Kedden rendel az orvosom,egész biztosan felkeresem,mert ez igy nekem baromira nem jó.Tud valaki valami jó tanácsot adni?

892.2 Creative Commons License 2017.02.28 0 0 5956

Üdv. 

Olyan problemám van , hogy az utobbi napokban picit kemenyebb volt a szekletem és azota 3 wczés alkalmával is vérzett, vagyis a papir teljesen piros volt nem csak egy pötty. 

Fájdalmat nem érzek par havonta ki is szokott jonni, multkoraban viszketett is az elmult. 

Proktis m kupról mik a tapasztalatok?

FankaZozo Creative Commons License 2017.02.28 0 0 5955

Sziasztok,

 

Segítséget szeretnék kérni.. Pár hónapja voltam a Gastromednél vizsgálaton, ahol megállapították, hogy külső és belső aranyereim is vannak. Időszakosan a reggeli székelés után vérzés is van, ami nagyon zavar. Csak annyi információval látott el a doktor úr, hogy vagy hamarosan csinálunk egy gyűrűzést, vagy 5-10 év múlva műtét.. De nem kaptam arról semmiféle felvilágosítást, hogy mitévő legyek. Se kenőcsöt, se gyógyszert, semmit nem írt fel. Az lenne a kérdésem, hogy ha megcsináltatom a gyűrűzést és utána tünetmentes leszek? Van erre esély? Esetleg edzeni is tudok valamit? Vagy mitévő legyek most? Fájdalom szerencsére nincs, csak rengeteg kellemetlenség.

 

Köszönöm a válaszokat előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!