Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

bonap arte 2 napja Creative Commons License 5391

Ez látszatra egy külső aranyér. Egyszerű műtét és kész.

Előzmény: Zitus30 (5390)
Zitus30 szept. 6. Creative Commons License 5390

Kedves sorstársak!

 

Segítséget szeretnék kérni ,hogy vajon mi lehet ez a kis csomó a végbelemnél?

Egy képet is mellékelek.

Üdv: Zita

 

Ciccmicca szept. 2. Creative Commons License 5389

Kedves April07! Én tegnap voltam Csatári doktornő kollégájánál Mikes Csaba doktor úrnál. "Dr. D" ...-vel nem említjük őket egy napon sem!!! De gondolom a legkevésbé sem vagyok egyedül evvel a véleményemmel. Minden lépést meg fogok tenni annak érdekében, hogy másokat ne tehessen tönkre ez a pénzhajhász Lyuk Száj-walker a lézerkardjával!!!!

Előzmény: April07 (5388)
April07 szept. 1. Creative Commons License 5388

Kedves Ciccmicca!

 

A tapasztalataimat az első hozzászólásomban leírtam. Nekem is sokáig vérzett, meg  fájdalmas volt a széklet, teljesen összeszűkült a végbélnyílásom, s még három "pukli" is visszamaradt. Ezeket műtötte le később Csatár doktornő. Még most 3 évvel a műtét után sem érzem magam egészségesnek ott... Persze a kezdeti 2 hónap volt a legrosszabb, utána már mindig jobb lesz. Szerintem mindenképpen nézesd meg magad egy igazi proktológussal, s ha nem bízol benne, akkor egy másikkal is. Én többet egy orvosban sem bízom meg, ezt is okozta "Dr" Dömötör. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Előzmény: Ciccmicca (5377)
Ciccmicca aug. 31. Creative Commons License 5387

Kedves Zoli84! Ez elég rosszul hangzik, főleg talán ez a fájdalom és a váladékozás is egyértelműen rossz jel. Szerintem mindenképpen fordulj mielőbb egy JÓ orvoshoz. Magánklinika választásában sajnos én is mellényúltam, lézerrel műtöttek, ennek már több, mint 2 HÓNAPJA!!! Még mindig vannak fájdalmaim és egyéb komolyabb problémáim is, amit mind amellett, hogy végig sem hallgatott, legyintett is mindre!!!. Holnap este megyek másik orvoshoz, aki nem "csak" sebész, hanem proktológus, belgyógyász és gasztroenterológus is. Minden reményem Benne van. Ő Bp.-en rendel. Ha jársz itt Budapesten és érdekel a Doki, akkor örömmel megosztom Veled a tapasztalataimat. 

Előzmény: zooli84 (5385)
thomas_the_tank aug. 29. Creative Commons License 5386

Sziasztok!

 

Mivel ígértem írok egy rövid helyzetjelentést picivel több, mint egy évvel a Longo műtétem után. Csak nagyon röviden a műtétről, mivel látom most is sokan gondolkodnak valamiféle műtéten: 3. fokú aranyerem volt körkörös előeséssel, amire a Longo műtét tűnt a legjobb megoldásnak. A műtétet gerincérzéstelenítéssel végezték. Kb. egy napot volt viszonylag erős fájdalmam amikor fájdalomcsillapító kellett, utána még 1.5 napot volt egyre csökkenő fájdalmam és kb. a 3. naptól semmi fájdalom nem volt. Ekkor már - mivel sajnos szükség volt rá - egy 250km-es autóutat is be tudtam vállalni a hátsó ülésen és délután már a kertben sétálgattam. Először a műtét 5. napján voltam wc-n, nagyon féltem de nem volt semmi probléma. Egy héttel a műtét után mentem dolgozni (irodai munkát végzek), 10-12 nappal a műtét után már minden beállt a normális állapotba. 4 hét után kezdtem el újra sportolni. A javulás teljes és remélem tartós is, teljesen elégedett vagyok. Olyan, mintha soha nem lett volna semmi problémám ott hátul. Összességében 99.5%-osnak tartom az eredményt - a kieső 0.5% az egy alkalmankénti egészen minimális inkontinencia wc után, ami régebben nem volt, de mostanában ez is egyre ritkább.

zooli84 aug. 29. Creative Commons License 5385

Tisztelt Doktor Úr, fórumozó társak! Én is egy aranyérrel kapcsolatos problémámat szeretném megosztani jó tanácsért reménykedve. Két és fél éve mentem el egy magánklinikára aranyeres panaszokkal itt Romániában. Előtte már pár évig éreztem, hogy van ilyen problémám, szóval már elég előrehaladott állapotban voltak.

Az orvos aki fogadott 3-as fokozatúra becsülte őket és elmondta, hogy ennek ellenére ha nehezen is, de műtét nélkül gyógyítható a betegség, fajdalommentesen. Az egyedüli kellemetlenség csak az lehet, hogy több alkalommal kell elmenni a rendelőbe, körülbelül 4-5-ször. Gyorsan bemutatta nekem a technológiákat is amiket használtak: gyűrűzés meg lézer. Előtte már olvastam egyet-mást ezekről, jót meg rosszat is, de az volt a benyomásom, hogy jobb opció egy ilyen beavatkozás mint egy szikés műtét.

Miközben feküdtem a konzultáción enyhén kiszolgáltatott állapotban, rám kérdezett a doktor úr, hogy kezdhessük-e is azonnal kezelést, én pedig igent mondtam jobb opció hiányában és a gyors gyógyulás reményében. Kifele menet ki is fizettem a kezelésre az előleget. A kezelés hivatalosan egy évre szólt és nem volt semmi kötelezettség, garancia benne. Miután elhagytam a rendelőt, hideg fejjel, kicsit megbántam a gyors döntésem, de a remény, hogy jobb lesz élt bennem.

A kezelés végül eltartott egy félévet is. Voltam legalább 12 alkalommal. A doktor mindig feltett egy-két gyűrűt és a sebeket lézerrel forrasztotta be. Mindig azzal búcsúztunk, hogy minden a legjobban megy és hogy már csak 1-2 alakalom és vége. A beavatkozások gyakran erős fájdalommal jártak és a vérzéseim sem szűntek, viszont az aranyeres csomók eltünedeztek lassan, így egy ideig türelmesen jártam, de aztán mikor kezdett túlságosan elnyúlni, egyre türelmetlenebb lettem. Egy félév után rákérdeztem, hogy mikor lesz már vége, mire a válasz az volt hogy ott akkor az volt az utolsó beavatkozás és vége is van, meg vagyok gyógyulva.

Örvendtem, hogy vége ennek a hosszas szenvedésnek, viszont ott lenn nem éreztem és azóta sem érzem egészségesnek magam, hiába telt el már szinte 3 év azóta. A csomókat nem érzem és vérzéseim sem nagyon vannak székelés után, maradt viszont egy állandó szúró fájdalom, ami székelés után felerősödik és gyakorlatilag állandóan érzem, hol jobban hol gyengébben. Mintha állandóan széklet lenne ott benn nekem.

Úgy hiszem hogy összeszűkült nekem a kezeléstől az egész járat ott lent és amiatt vannak ezek a problémáim. Az már csak a bónusz, hogy székelés előtt mindig kifolyik valami váladék is onnan.

Kérem segítsenek, hogy lehetne ezeket a panaszokat megoldani esetleg enyhíteni. Most már sok rosszat olvastam a lézeres kezelésről, hogy kerülni kell, de rajtam ezek a tanácsok már nem segítenek. Kezelés, kenőcs, gyógyszer, ilyesmik  érdekelnek. Nem szeretném ezekkel a problémákkal leélni a hátralévő életem, ha lehetséges. 

Köszönöm előre is!

Ciccmicca aug. 23. Creative Commons License 5384

Tisztelt Dr. Bánfalvi Péter! Sokfelé olvastam Önről -valószínűleg sajnos túl későn- és engem meggyőzött szakmai hozzáértéséről, ezért is szeretném a segítségét kérni. Már ötödik hete, hogy lézeres aranyér (3-as fokú) műtéten estem át, ám ürítéskor még mindig fájdalmaim vannak és vérzek is. Elvileg egy hét múlva nekem teljesen gyógyultnak kellene lennem, de nem érzem, hogy efelé jól haladnék, pedig minden orvosi utasítást betartottam, kivéve a műtét utáni második hetet követő kontroll vizsgálatot, mivel a klinika, ahol végezték a műtétet elment nyaralni. A műtétet végző orvossal telefonon többször is beszéltem, ő minden alkalommal elmondta, hogy teljesen normális, hogy a második héten széklettartási gondjaim voltak, illetve a fájdalom és a vérzés is teljesen normális a negyedik héten is. Jövő héten hétfőn (25-én) lesz a kontroll vizsgálat, de szinte kizárt dolognak tartom, hogy számomra valóban megnyugtató választ fogok kapni, ha egyáltalán kapok választ a kérdéseimre. Szeretném kérni a véleményét, hogy Ön szerint (bár így látatlanban nem lehet könnyű megállapítani) a gyógyulásom normális, elvárható ütemben történik-e? Válaszát előre is nagyon köszönöm! 

Picibogyócska aug. 19. Creative Commons License 5383

Sziasztok!

 

Nekem holnap lesz két hete,hogy kivágták az aranyeremet, kb-25 perces kis műtét volt. Trombotizált aranyér volt, kb 4 hónapja bajlódtam vele. Az egy hetes kontrollon azt mondta az orvos, hogy minden oké, nem újult ki újabb, így nem kell megműteni. Kúppal és kenőccsel kezelem, de még mindig van ott csomó, bár az orvos azt mondta,hogy még bő egy hónap kell neki, mire teljesen rendbe jön. Néha rettenetesen viszket, és húzódik. Szerintetek ez természetes folyamata a gyógyulásnak??? Bízom benne. :)

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást!

bonap arte aug. 13. Creative Commons License 5382

Engem tavaly december 13.-án műtöttek meg durva belső aranyérrel. 3. fokozatú minden székeléskor erősen vérző. Sajnos húztam-halasztottam hosszú évekig, durva vashiányom is lett emiatt, de nem is ez a lényeg.

 

A műtétet hagyományos módon végezte egy profi orvos. A 3 aranyérből kettőt orerált ki egyszerre. A harmadik műtétjét most októberre tervezem.

A műtét utáni napok keservesek voltak. Január 6.-án úgy mentem dolgozni mint a maszületett bárány. Rendes 8 órás nehéz munkám van.

Semmi utóhatás nincs a műtéttel kapcsolatban. Szépen gyógyult és szűnt a fájdalom napról napra. A fájdalomcsillapítót is szépen lehetett csökkenteni. A Fortedol tabletta nagyon hatásos erre a célra. Erős fájdalom és gyulladáscsökkentő.

 

Az orvosom azt mondta, hogy semmiképpen nem csinálna lézeres műtétet aranyérnél. Sok lehet a szövődmény és a gyógyulási idő is jelentősen meghosszabodik.

A szikés változatnál 20-25 nap után már munkába lehet állni. Nálam legalábbis így történt. Ha fájt volna akkor biztosan vártam volna még egy hetet. 

 

Jobbulást!

Előzmény: Ciccmicca (5376)
Ciccmicca aug. 13. Creative Commons License 5381

Kedves Szepi111! Ha nem vagyok nagyon indiszkrét... Neked milyen panaszaid voltak és mi lett rájuk a megoldás? Tényleg nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velem így :( 

Előzmény: szepi111 (5380)
szepi111 aug. 13. Creative Commons License 5380

Doktor Úrnak azért ne nevezd! :(:(:(

 

Az orvostudomány szégyene, aki kihasználja az embereket, és még a stílusa is bicskanyitogató.

Rég be kellett volna tiltani a lézeres aranyérműtétet, ő meg csak erőlteti. (persze, jó pénz)

 

Nekem is volt 2008-ban náluk, szerencsére "nem túl sok" szövődménnyel, de azért akad... :(

Magyarul sajnos Te is beleestél többünk hibájába.

 

Az mondjuk igaz hogy a gyógyulás sok-sok hét volt, de inkább hónapokban számoltam.

Előzmény: Ciccmicca (5379)
Ciccmicca aug. 13. Creative Commons License 5379

Nem szeretnék farkast kiáltani...nagyon bízom benne, hogy ez tényleg a normális gyógyulási folyamat (ahogy most telefonon tájékoztatott). Nagyon reménykedem, hogy tényleg nem lesz semmi gond, hiszen azért mentem oda, hogy segítsenek nekem egy olyan problémámon, ami megkeserítette az életemet. Most munkanélküliként vagyok itthon, tehát nem kell "szerencsére" munkába járnom, de nem is tudnám megoldani...tehát már amúgy is munkanélkülivé váltam volna e-miatt. De hamarosan lejár a biztosításom, utána mi a frászt fogok csinálni??? Annyira reménykedek, hogy nekem nem lesz semmi problémám. 28-án lett volna a kontroll, de 25-én nyit a klinika így már 25-én fogad a Doktor Úr. persze a szerződésben benne van, hogy gyakorlatilag semmiért nem vonhatóak felelősségre. (nem tudom, hogy ez más magánkórházaknál is így van-e) 

Előzmény: PETYUS (5378)
PETYUS aug. 13. Creative Commons License 5378

Hogy lehet az, hogy ezek még mindig szabadlábon vannak?

Előzmény: Ciccmicca (5376)
Ciccmicca aug. 13. Creative Commons License 5377

Kedves "Sorstárs?"! Ha megengedi tegeződve írnék az egyszerűség kedvéért... érdeklődni szeretnék, hogy nálad az utó probléma miben mutatkozott meg? Hogyan lehetett megoldani? Nagyon köszönöm előre a választ!

Előzmény: April07 (5366)
Ciccmicca aug. 13. Creative Commons License 5376

Tisztelt Doktor Úr! Kedves "Sorstársak"! Szeretnék a segítséget kérni, igencsak kétségbe vagyok esve. Három hete volt lézeres műtétem az Ars Medicába. Most olvastam itt, hogy járt ott, szintén aranyér műtéttel. A tájékoztatóban hangsúlyozták a kontroll vizsgálat fontosságát, ehhez képest az én második heti kontrollom kimaradt mert nyaralni ment az egész klinika. Így a műtéthez képest a kontroll időpontot majdnem 6 hétre adták. Azóta még mindig erős fájdalmaim vannak, illetve széklettartási gondok is felléptek, illetve van valami pukli is, aminek (szerintem) nem kellene, hogy ott legyen. Nem értek hozzá persze, nem tudom, hogy mit kellene érezzek, de azt biztos nem, hogy 3 héttel a műtét után még mindig nem merek utcára menni, mert nem tudom, hogy mikor....nem írom le. Azóta pedig most már vizelettartási gondjaim is lettek, ami korábban soha nem volt. Mit javasolnának, mit tegyek? Előre is köszönök minden segítséget.

Marsee aug. 5. Creative Commons License 5375

Ugyan ilyen problemam volt, egyebkent egy 20perces kellemetlen mutettel orvosolhato.

Masik dokit is kerdezz meg talan o mashogy latja. Nekem 4 napja kaptak le, jobban faj de bizom a gyogyulasban.

Hosszutavon jobbnak kell lennie.

Zonguldak11 aug. 4. Creative Commons License 5374

Sziasztok.

Egy pár hónapja egy csomót éreztem a végbélnyílásomnál. Voltam proktológusnál, Külső aranyerem van, de nem adott rá semmit, se krémet se gyógyszert, mert hogy panaszt nem okoz csak ott van. De én meg nagyon szeretném eltüntetni, mert zavar, tudom, hogy senki nem látja, de akkor is nem tudom nem akarom hogy ott legyen. Van bármiféle ötlet mi használhat? Hemorid nem segített, most Reparont használok, meg detralexet kezdem szedni holnap. De akármilyen ötletre vevő vagyok, házi praktika bármi csak tűnjön el onnan...

Törölt nick júl. 27. Creative Commons License 5373

Tisztelt Doktor Úr! 

 

Válaszát tisztelettel köszönöm. Kaphatnék egy privát elérhetőséget? Ősszel mennék Önhöz, de az idő számomra nagyon fontos tényező. (Utókezelés, varratszedés, kontroll..) Kérem adjon egy privét elérhetőséget, hogy egyeztetni tudjak Önnel.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Előzmény: dr. Bánfalvi Péter (5372)
dr. Bánfalvi Péter júl. 27. Creative Commons License 5372

Kedves Kérdező!

 

Véleményem szerint ez nem trombózis lesz, de ha egyéb problémára nem derül fény, valószínűleg egy rendelőben végzett műtéttel gond nélkül eltávolítható.

 

Üdvözlettel:

 

Dr. Bánfalvi Péter

proktológus

Az Év Magánrendelője

Előzmény: Törölt nick (5371)
Törölt nick júl. 27. Creative Commons License 5371

Köszönöm, sokat segítettél. Ha esetleg Bánfalvi Doktor Úrhoz ha esetleg olvassa: Ön foglalkozik esetleg végbéltrombózis sebészeti megoldásával a székesfehérvári rendelőjében? 

Előzmény: gabriella33 (5370)
gabriella33 júl. 27. Creative Commons License 5370

Nekem ugyanez a paroblémám volt,még kb.10évvel ezelött.Nem fájt, csak "kilógott".Egyszer aztán egy hasmenés után begyulladt.Futottam a sebészhez a kíntól,annyira fájt.És a neve:végbéltrombózis.Megmütött helyben az asztalon,nem fájt söt azt sem tudtam levette az a "kilógó bört".2naponta visszakellet járnom bekenték valamivel,(ami csak a korhazban használható) és 1hét utan helyre jöttem,minden wc-zés után megkellett mosni kamillás langyosvizzel..Ugyhogy én mindenképp ajánlanám a sebész idöbeni felkeresését,hogy megtudd mi is a valódi probléma,és idöben elkerüld az esetleges szörnyü kínos fájdalmat.

Előzmény: Törölt nick (5369)
Törölt nick júl. 27. Creative Commons License 5369

Üdv mindenkinek. Sokat olvasgattam a fórumot, mert nem tudom mi a problémám. Segítene valaki? A végbelem két helyen is kilóg a végbélnyíláson kívülre, amit laikusként aranyérnek hittem de mióta nyomozok a neten, realizálódott bennem, hogy ha nincs benne csomó, akkor nem az. Ez lenne akkor az úgynevezett végbél-előesés? Kb 1 cm-re lóg ki, állandóan kinnt van, nem húzódik vissza és ha vissza is teszem, kijön kültérre. Nem fáj, nem vérzik, csak optikai és higéniai probléma.

Ezzel mit csinálnak? Gondolom mindenképpen műtét. Hasi műtétet nem akarok, a Longo- műtét kockázatairól is sokat olvastam, azt sem vállalnám ha nem elkerülhetetlen.Szívesen veszek minden tanácsot és segítséget. Köszönöm.  

Nagy Károly77 júl. 27. Creative Commons License 5368

Üdvözlök mindenkit! 

 

Egy olyan betegséget állapítottak meg nemrég nálam ami nagy fájdalmakat okoz, neve: levator spasmus.

Roppant kellemetlen a napjába többször jelentkező fájdalom, állítólag a a sok ülés is kiválthatja... 

Előzőleg aranyérre gyanakodtak, de mint kiderült a az izomzattal van gond. Sirdalud kapszulát írtak rá.

Van valakinek ilyen betegsége az itt lévők közül?

Köszönöm előre is!

 

 

Jobbulást minden betegnek!

 

Pennysta júl. 19. Creative Commons License 5367

Narancslány: Diinuska?

Ti meg könyörgöm ürítsetek már egy jóízűt!

April07 júl. 17. Creative Commons License 5366

Köszi a tanácsokat, illetve az együttérzést. Nagyon sok hozzászólásodat olvastam itt, sajnos, már csak az elfuserált műtétem után... Akkor dühömben és elkeseredettségemben végigolvastam az egész fórumot.

Most jutottam el odáig, hogy igyekszem én is mindenfelé terjeszteni a "tudást":) Ahogy a hozzászólásomat a webbetegen is megcímeztem: Ha csak egy embert vissza tartok attól hogy az ARS MEDICÁBA menjen, már érdemes volt regisztrálnom a fórumokba! Hozzáteszem, ezt a fajta lézeres műtétet sehol!

A műtét után egyébként komolyan gondolkoztam azon, hogy a "szétégetett"műtéti területet ábrázoló fotóval kiállok az Ars Medica elé és demonstrálok! :) Pertársaságot is keresgéltem, sikertelenül. Mégis hogy lehet, hogy ezt a TB támogatja??

Aztán persze lehiggadtam, most már megpróbálom az energiáimat máshol levezetni, illetve megtanulni ezzel együtt élni. Tudom, hogy már sosem lesz olyan, mint a műtét előtt, de ahogy írtad, javítani még lehet.

Eddig is nagyon sokat segítettek a "sorstársak"- köztük a Te gondolataid.

Ezúton is köszönöm :)

Előzmény: alongtimeago (5362)
bonap arte júl. 15. Creative Commons License 5365

Vegyél a patikában parafin olajat. Vigyél magaddal egy fél literes üveget 7-800 körül lesz az ára. Reggeli és vacsora előtt fél órával vegyél be egy evőkanállal. Teljesen íztelen, nem lesz bajod tőle. Lazítja és csúszóssá teszi a székletet így sokkal könnyebb lesz a wc-n.

Előzmény: Narancslány (5364)
Narancslány júl. 15. Creative Commons License 5364

Sziasztok!

 

Nekem pár kérdésem lenne hozzátok, az egyik az, hogy normális, hogy a végbélrepedés mindig máshol újul ki? Sajnos kb 5 éve szenvedek tőle, hol jobban, hol kevésbé, hol hosszabban, hol rövidebben) Számtalan proktológust megjártam, köztük a "híresebbeket is". A kúpok, ahogy mindenkinél ideig óráig segítenek, a nitromintes kenőcs és a torna nem jött be nekem valamiért, pedig nagyon kitartóan csináltam, de amint abbahagytam nemsokára újra jött a baj. Nálam a problémát az okozza, h a széklet eleje kemény, akármit csinálok. (napi 3 liter folyadék (víz és tea főként, vagy 100%-os gyümölcslé egy/két pohár, próbáltam a zabkorpát/útifűmaghéjat/aszalt szilvát/aszalt szilva levet, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, nem eszem kenyeret egyéb okokból és így is bekeményedik az eleje!) 

Igazéból attól félek, hogy ez a sok repedés mind heggel gyógyul és szűkül ott lent minden. :(

 

A másik, hogy mindezek mellé pár hete beszereztem egy jó kis anopapilla gyulladást, amit kiműtött egy szintén jó nevű proktológus, akivel maximálisan meg vagyok elégedve, viszont a helye még mindig fáj és lett ott egy heg belül, érzem ezt is. Ez örökre így marad? Ez is néha jobban, néha kevésbé fáj. Igazából ez a sok itt-ott repedés is azóta szinte mindennapos (3 napig nincs gond, utána 5 napig megin szúr/fáj/csíp/vérzik) ilyenkor a zároizmom is görcsösebb, ezt érzem is, de ha éppen nincs repedés, akkor érzem hogy lazább, normálisabb. Próbálok lazítani, relaxálni, tornázni, kád vízben ülni... A műtét előtt mindig elől vagy hátul repedt be, a "szokásos" vonalakban. 

 

Kicsit el vagyok keseredve, hogy hiába ez az étrend, mindig van vmi gond ott alul. Az hogy mindig máshol reped fel, meg a heg is fáj mind attól van, hogy felsérti a kemény széklet? De normális, hogy mindig felsérti, ha kicsit keményebb az eleje? :( És most már nem tudom mit egyek, hogy lazább legyen. Ha sikerül, akkor egész jó,de akkor is van,h a műtéti hegnél mintha csípne. A műtét olyan 7 hete volt kb. 

 

Valaki valami okosat tud mondani? :( Már elegem van az állandó orvoshoz mászkálásból és hátsómutogatásból... :(

bonap arte júl. 12. Creative Commons License 5363

És akkor hogyan wc-zel? Állva csinálod a nagydolgot?

 

Nekem gerekkorom óta volt aranyerem. Az utolsó 15 évet átkínlódtam vele, most 50 vagyok. Tavaly decemberben megműtöttek. 3 durva vérző érből kettőt hagyományos módon szikével operált ki a doki. A harmadikat operációt most őszre tervezzük.

Semmi komplikáció nem volt a műtét után. 20 nap alatt teljesen fájdalommentesre épültem fel. A wc-zés könnyű és gyors azóta, a még meglévő egy belső aranyér nem zavar, nem fáj, nem vérzik. Ugyanahhoz a dokihoz megyek vissza, megcsinálja ezt is rendesen aztán talán rendben leszek seggileg.

Előzmény: alongtimeago (5362)
alongtimeago júl. 12. Creative Commons License 5362

1. A lézer alkalmatlan az aranyérműtétre, ez a műtétfajta más országokban be van tiltva, nálunk még nem.

 

2. Általában 10 aranyér betegből 1-nél szükséges csak műtét (Dr. Prof. Ritter László)

 

3. Akinek aranyeres problémája van a legelső és legfontosabb megtanulni valója: tilos bevállalnia a lézerés aranyérműtétet. Ha ezt tudja már nagyot nyert, és ezután arra koncentráljon hogy 90% eséllyel műtétre sincs szüksége, tehát vigyázzon magára, mert egy-egy doki rögtön műtené !

 

Én 5 évvel vagyok a lézeres műtét után, azóta sokat javultam.

7 napból 5 napon intimtornázom, és szinte sosem wc-zek ülve.

Egyébként nekem sem lett volna szükségem nemhogy lézeres műtétre sem, de más típúsú műtétre sem.

Csak sajnos az emberek úgy gondolkoznak ha ott lent fáj akkor műtét... Teljesen távúton járnak és akkor ha ehhez rossz doki társul, kész a katasztrófa.

 

Neked jobbulást, kísérletezz kicsit magaddal, mi és hogy lenne jobb, és hidd el évről évre jobban lehet lenni. Arra gondolj hogy most már a legfontosabb info birtokába vagy, tehát mégegyszer biztos nem mennél lézeres műtétre, ez az info óriási kincs !!!

 

Egyébként bárki ismerős akinek hasonló aranyeres problémája volt és velem beszélt, majd általam ajánlott dokihoz küldtem, még soha senkit nem kellett megműteni.

Előzmény: April07 (5361)