Keresés

Részletes keresés

annitakot807 Creative Commons License 11 órája 0 0 8203

Sajnálom, hogy ezzel a problémával kell szembenéznie. Nekem csak a Vasos DUO segít. Ez egy növényi alapú gél, amely segít visszér és aranyér esetén.

Adad-nirari Creative Commons License 6 napja 0 0 8202

Ezt a krémet írasd fel záróizomlazításra:

507.Recept: BNO kód:K6020 - Fissura ani k.m.n.

Papaverinium chloratum 2.0 g
CORDAFLEX 10 mg filmtabletta No.Octodecim(XVIII)
Lidocainum 0.9 g
Unguentum simplex ad gta 60.0

-------------------------
M.f.Unguentum
D.S.:Végbélkrém naponta 2x

Ezen felül székletlazításra használj macrogolt (pl.: Moxalole).

Előzmény: Dani654321 (8201)
Dani654321 Creative Commons License 2025.09.08 0 0 8201

Sziasztok

Már sok éve olvasgatom, főleg a nehezebb napokon a fórumot, de még azt hiszem nem szóltam hozzá.

Majd 8 év "szenvedés" után, amiből már 5 év komolyabb volt elhatároztam, hogy megműttetem magam.

Mire idáig elértem sajnos kifutottam az időből és már 4db 4-ed fokú külső aranyerem lett.

Dehát mint oly sokaknak, nekem is mentálisan el kellett jutnom a végső pontig. 

Az évek alatt megtanultam velük együtt élni, mindenféle kellemetlenségükkel, de mint úgy is tudjátok szépen lassan ezek a kis rohadékok tönkre teszik az ember életét és felélik az ember mentális erejét.

Egy jó ideje már sportolni sem tudtam miattuk, mivel sport nélkül sokkal jobb volt az állapotom.

Mindenképpen valami fájdalommentesebb modern módszerrel szerettem volna, még ha ez rengeteg pénzbe is kerül.

Már nyár elején megterveztem, hogy szeptemberben mindenképpen belevágok.

Sajnos a vizsgálatkor kiderült, hogy a HAL-RAR műtét ezeknél már nem jöhet szóba a nagyságuk miatt, így mindenképpen kimetszésük vált szükségessé.

Erre egy újnak mondjható módszert ajánlottak, a Ligasure műtétet. Elvileg ez is minimál invazív, és gyors felépülést ígér. Ez nekem különösen fontos volt, mivel 1 hétnél tovább nem tudok távol maradni a munkától. 

Végül ezzel műtöttek meg gerincbe kapott érzéstelenítésben.

Műtétet késő délután végezték el, az éjszakát a kórházban töltöttem.

Az első éjszaka falkaparóan katasztrófa volt miután kiment belőlem az érzéstelenítés még fájdalom csillapítás ellenére is.

Blokkolódott a vízelet ürítési képességem is, begörcsöltam, melyet csak reggelre sikerült megoldani különböző módokon.

Végül reggel elengedtek, akkor már kevésbé fájt a seb, könnyeben tudtam mozogni.

Azóta 6 nap telt el, de egy hatalmas szenvedéses hullámvasút az egész.

Az étkezéssel és kezeléssel kapcsolatban minden általános tanácsot betartok, de mégis.

A napi átlagos fájdalom csökken és komfort azért szépen javul, székben simán tudok űlni, de az állandó fájdalomcsillapítás ellenére is katasztrófálisak a székelések még mindig, sőt sajnos az időszakos gázoktól megszabadulás is. Utána meg persze egy ideig csíp, fáj.

Az 5. napon komolyabb erőlködésre még sajnos vér is kijött.

A fő problémám, hogy a nagyfokú beavatkozás miatt, záróizom görcsöm alakult ki, melyet csak üggyel-bajjal tudok kordában tartani.

Be kell valljam ezt leginkább NOSPA fortéval tudom elérni, meg a kamillás ülőfürdőzés is sokat segít.

Az orvos kitartást kívánt, mondván ennek időt kell hagyni. 

Csak hát könnyű mondani, amikor az ember egy jót nem tud fingani sem (leginkább sehogy), legfeljebb komoly szenvedés árán kinegedni a gőzt. A legtöbbször minden mással együtt...

Leginkább ezzel kapcsolatban érdeklődnék, biztosan van erre valami házi praktika illetve vény nélküli kenőcs és gyógyszer, ami legalább időlegesen el tudja lazítani ezt az izmot. A NOSPA-t sem szeretném túladagolni, így is többet veszek be a maximumnál.

Most rendeltem egy Hemmorelax nevű krémet, remélem segíteni fog. Az AUROBIN kenőcsöm lassan elfogy amit kaptam.

Aki ebben tapasztalt, remélem sokan nem szenvedtek ebben műtét után, az legyen kedves segíteni tanáccsal ha tud. Remélem nem lesz ebből olyan horror probléma, amiket lehet olvasni, végbélrepedés, stb

A fájdalom nem zavar, csak lássam a fényt az alagút végén és valahogy szabaduljon fel a hátsóm a görcsből.

Sajnos holnap már dolgoznom kell. Dehát kihúzom majd, munkában nem eszek és akkor nem lesz semmi, vagy kevesebb velejáró probléma a munkahelyen. Remélem gyógyulás közben magától is javulni fog.

Ha nincs használva a szelep, akkor nincs már vele sok gond, fájdalom..

De azt kell mondjam előzőleg nagyon alábecsültem ezt a műtétet és az azutáni lábadozási időszakot.

Talán ha jóval korábban mentem volna, akkor most könnyebb lenne a gyógyulás.

Mindenkinek jobbulást és előre is köszi a tanácsokat!

TSW5 Creative Commons License 2025.08.12 0 0 8200

Köszönöm szépen.

Előzmény: bonap arte (8199)
bonap arte Creative Commons License 2025.08.11 0 0 8199

Győrben a Kardirex-nél Dr. Haulik László. Itt fizetős a műtét...viszont méltán nevezhetem csodadoktornak.

Valamikor régebben talán 8 éve volt Mosonmagyaróváron egy TB álltal finanszírozott 4. stádiumban lévő műtétem.

Az orvos szép munkát csinált, 2 eret vágott ki hagyományos szikés műtéttel.

A harmadik aranyerem még nem volt olyan stádiumban, hogy műteni kelljen.

Mint írtam a műtét tökéletesen sikerült de eléggé fájdalmas volt utána jópár napig.

4 hét kellett a teljes gyógyulásig de már 3 hét után mentem dolgozni.

A harmadik aranyér mostanra "érett" meg és június15.-én műtött meg a fent említett orvos.

Délelőtt 10 órakor volt a műtét és délután 6 órakor már mehettem haza. A harmadik aranyeret vágta ki szintén szikés műtéttel. Elmondása szerint ezt a súlyossági fokot már nem lehet lézerrel műteni.

Nem tudom, higy csinálta de teljesen fájdalom mentes voltam...pedig ez a harmadik aranyér is durva volt.

Másnap akár áshattam is volna a kertben.

Fájdalom csillapítót azért szedtem mert azt mondta a doki, ha fáj ha nem fáj szedjem mert jobb megelőzni a fájdalmat mint utólag elmúlasztani.

Ha Győrhöz közel laksz akkor mindenképp őt ajánlom a Kardirex klinikán.

Előzmény: TSW5 (8198)
TSW5 Creative Commons License 2025.08.10 0 0 8198

Sziasztok! Valaki esetleg korábban felvette a kapcsolatot mincike1 felhasználóval? 4 évvel ezelőtt írta, hogy egy jó orvosnál volt és szeretném elkérni az orvosa elérhetőségét, ha erre van még esély.

dodil Creative Commons License 2025.05.03 0 0 8197

Nekem leginkább utazás vagy hosszabb munkanap alatt szokott kellemetlenné válni. Ilyenkor nem mindig adott a megfelelő higiénia. A neten keresgetve találtam rá a Hemoral gyógynövényes törlőkendőre – és bevált.

Kis helyen elfér, bárhová magammal tudom vinni, és ami fontos: nem irritál, sőt, a gyógynövények miatt még meg is nyugtatja az érintett területet. Szerintem, aki hasonló cipőben jár, annak nagyon jól jöhet, főleg napközben vagy útközben, amikor nincs lehetőség alapos tisztálkodásra. Én mindig tartok egy csomaggal a táskámban.

Nitaa123 Creative Commons License 2025.05.01 0 0 8196

Sziasztok.

Nekem külső aranyeres csomóim vannak..lehet belsők is vannak..nem tudom,.vizsgálat még nem volt. A Hal-Rar műtét segíthet? Volt ilyen valakinek? 

Nálam kötőszöveti gyengeség, régen sok erőlködés, székrekedés hozta elő. Még nem szültem gyereket. 

Joccer Creative Commons License 2025.04.30 0 0 8195

Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra a véleményeteket kérném. 

Három darab belső aranyerem van, amire az orvos gumigyűrűzést javasolt. Az elsőt megcsinálta, nem is volt elviselhetetlen, picit fájdogált utána, olyan volt, mintha lenne a popsimba egy legó 🤣, de végül leesett, nem is vérzett, úgy érzem rendben van. 

Ellenben most csütörtökön volt a második és már a felhelyezés is iszonyatosan fájt. Harmadszorra tudta rátenni a gyűrűt és minden egyes próbálkozás iszonyatos fájdalommal járt. Amikor sikerült eljöttem, de másnapra egy hatalmas nagy csomó lent a végbélnyílásomnál, azaz egy külső aranyerem lett. Volt már máskor is, de ilyen hatalmas méretű és ilyen fájdalmas még soha. Most szedem a Detralexet, kenegetem azzal a krémmel, amit a doki írt fel, még a belsők kezelésére. Mindezek mellett nagyon picit vérezget (fogalmam sincs, hogy a frissen keletkezett külső vagy a gyűrűzés miatt). Ma szerintem leeshetett a gyűrű is és vele az aranyér is, mert eléggé vérzett vécézés után. Ilyen mennyiségű vér még soha nem volt. Szóval nagyon ijesztő, akinek csináltak már ilyet az járt már így? 

Normális, hogy ennyire fájt a felhelyezés? Hogy külső aranyerem lett tőle, hogy vérezget és hogy most ennyire vérzett amikor leesett? 

Az orvos szerint ez természetesen előfordulhat...ennyi volt a mondása 40 ezer forint legombolása után...

kissp123 Creative Commons License 2025.04.05 0 0 8194

Sziasztok! Látom, hogy eddig még nem írtak az LHP (laser hemorrhoidoplasty) nevű lézeres aranyér műtétről. Többféle lézeres eljárás létezik az aranyér kezelésére, de jelenleg az LHP a legkorszerűbb technika. Én és több ismerősöm is ezzel az eljárással kezeltettük a belső (2. és 3. fokú) aranyerünket, és eddig, lekopogom, minden rendben van.

A műtét (altatásban) után nem volt fájdalom, sőt, még az első székelés sem okozott problémát – inkább csak kellemetlenséget éreztem. Az eljárás kizárólag magánklinikákon érhető el, de már több helyszínen is használják az országban. Engem Dr. Tanyi Miklós műtött, aki szakmailag és emberileg is kiváló orvos, és teljes mértékben ajánlom őt. A műtétet a Prestige Magánkórházban végezte el Nyíregyházán. Nem vagyok biztos benne, hogy súlyosabb esetekben is alkalmazható-e, de mindenképp érdemes kipróbálni. Remélem tudtam segíteni.

Tuggyukki Creative Commons License 2025.03.26 0 0 8193

Persze. Írj bátran. 

Előzmény: Meggyógyulunk (8191)
Meggyógyulunk Creative Commons License 2025.03.25 0 0 8192

Sziasztok!

Én csak le szeretném írni a kálváriám, olvasgatva a fórumot, sajnos úgy látom sokunk járunk hasonló cipőben.

Két éve felkerestem egy kifejezetten jó hírű proktológust, bár akkor én még nem tudtam róla, hogy az. Előtte hosszú évekig kezelt végbélrepedéssel egy másik orvos. Úgy gondolta meg kellene műteni, mert nem gyógyult, viszont nem vállalta a műtét, mert sok a kockázata. Ekkor kerestem fel a másik orvost. Ő rövid ideig megpróbált más kúpokkal, krémekkel kezelni, de sajnos a műtét valóban elkerülhetetlen volt. Nos utána tényleg beigazolódott, hogy ez mennyire kockázatos. Két sipolyom, egy tályogom és most ismét egy sipolyom lett a beavatkozás következményeként. A legújabb sipolyomat két hete fonalazta volna, mert a záróizmok között fut. A műtét viszont elmaradt, mert úgy ítélte meg az orvosom, hogy mégsem kell, begyógyult a belső és a külső nyílás is. Majd hazaérve vettem észre, hogy a külső nyílás vérzik, tehát egyáltalán nem gyógyult be. Azóta csak tehetetlen dühöt érzek, mert mást sem csinálok mint  több száz kilométert futkozok, műtétről műtétre járok és nincs előrelépés, inkább csak egyre rosszabb minden.

Meggyógyulunk Creative Commons License 2025.03.24 0 0 8191

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy felvehetném veled privátban a kapcsolatot?

Előzmény: Tuggyukki (8189)
lady mora Creative Commons License 2025.03.22 0 0 8190

Sziasztok!

Végbélpolip műtétem lesz, régebben már volt, de az aranyér műtéttel egybekötve.

Akinek volt már, mire számítson, mennyi a lábadozási idő?

”Nyeles” szóval szedációban végzik.

Sportolni mikor lehet újra?

A hátam közepére kívánom és nem értem miért jön ki mindig új.. hogyan tudnám elkerülni, mi az ok.. de erre nem sok magyarázatot találtam, csak el kell fogadnom, hogy pár évente műtenek.

Köszi előre is a válaszokat!

Tuggyukki Creative Commons License 2025.02.27 0 0 8189

Szia, szerintem bátran mehetsz ott bárkihez, mindenki jó. Nyilván Bánfalvi doki a húzónév, de az egész csapat okés. 

Előzmény: ovecskin (8188)
ovecskin Creative Commons License 2025.02.26 0 0 8188

Sziasztok!

Bánfalvi központban kit ajánlotok aki nagyon jó?

Mamóka78 Creative Commons License 2025.02.05 0 0 8187

Kedves Manguszta! Én is kíváncsi lennék rá. Esetleg Te azóta megcsináltattad? Vagy sikerült valamit megtudni róla? Köszönöm, ha válaszolsz. 

Előzmény: manguszta23 (8024)
Mamóka78 Creative Commons License 2025.02.03 0 0 8186

Ez engem is érdekelne. Végigolvasva a fórumot, olyan, mintha csak azok írnának, akiknek rossz tapasztalatai vannak. Nem lenne rossz, ha valaki a pozitív élményt is megosztaná. Vagy tényleg ennyire borzalmas, bármilyen beavatkozás, ami az aranyér eltávolítása érdekében történik? 2025-ben,amikor "millió féle" technikai eljárás van a sebészet területén, erre nem tudnak megoldást? Borzasztó. 

Előzmény: Greetiee (8185)
Greetiee Creative Commons License 2024.12.20 0 0 8185

Sziasztok.

Biztos volt mar téma, de ma jöttem regóta a fórumra, így megkérdezem.

Van itt valaki, akinek Bánfalvi doktor csinalt lézeres aranyér műtétet?

Esetleg bódításban? Mit erzett, meddig tartott, mennyi volt a felépülesi idő, műtét után voltak-e fájdalmai.

Ésn januárban tervezek hozza menni, de jó lenne némi infó.

vegyigyumi Creative Commons License 2024.12.02 0 0 8184

Megosztom Én is a külső rögösödött és végül kiműtött aranyeremmel kapcsolatos tapasztalataimat, hogy legyen olyanra is példa, amikor nem volt probléma, hátha segít annak, aki előtte áll.

Korábban ritkán (évente 1-2x) volt külső rögösödött aranyerem, de ezek krémezés (Lioton, Plerudin Forte) hatására néhány hét alatt visszahúzódtak. Aztán megtalált egy olyan, amelyik Velem maradt 2 hónapig, így többen is azt mondták, hogy ezt bizony vágni kell. Nem volt nagy, olyan borsónyi, néha fájt, néha nem, de ha igen, akkor nem nagyon akartam együtt élni vele. Szóval elmentem gombamód szaporodó eü magánintézeteink egyikébe, ahol a doki elmondta, hogy mivel az enyém kicsi, ezért ennek a kiműtése sima ügy, ne aggódjak. A szuri mondjuk elég kellemetlen, de aztán nem érzel semmit. Legnagyobb meglepetésemre kb 2 perc volt az egész, kérdeztem is, hogy csak kivette a rögöt, de azt mondta, hogy az érből is kivágott egy kb 2 cm-s darabot. Tampon be, 4 óra múlva kivehető, aztán tisztasági betét. Azt mondta, hogy a Lidokain hatása kb 1.5 óra múlva kimegy, úgyhogy otthon ott ültem kezemben egy pohár Flectorral, várva, hogy mikor kell bevetni, de végül nem kellett. A laza székletért mindent megtettem, ennek módját sokan sokszor leírták, de az ürítés azért nem ment egyszerűen. Nem is az állagával volt a gond, hanem, hogy több részletben tudtam csak termelni, ami nyilván nem tett jót sem a sebnek, sem a záróizmoknak. Tulajdonképpen a székletürítés és azzal járó kisebb fájdalom, ami rossz volt az egészben, meg persze ennek lelki feldolgozása, hogy megint megyek WC-re. Amikor azért a 3-4 napon lett vércsík a székleten, meg erősen csípett, akkor azért el tudtam képzelni, hogy akinek nagyobb a seb, az azért elég vacak lehet. A zuhanyozás meg a Neogranormon kenőcs persze jót tett. Gyakorlatilag ülni tudtam a 2-3 naptól, mondjuk tettem egy plusz párnát azért magam alá. Sétálni is lehetett, szóval alapmozgásokban nem hátráltatott, persze nem vadultam. Az egy hetes kontrollon azt mondták, hogy a seb kb 80%-ban be van gyógyulva, azóta meg gondolom teljesen, nem érzem így 2 és fél hét után.

Néhány tanács. Nekem egy többnapos hasmenéstől jött ki, úgyhogy ha iylen van, érdemes ellene tenni, mert ez legalább annyira kihozza az aranyeret, mint a székrekedés. Érdemes felkészülni a műtét előtt, hogy mit esztek (mert ugye az fog kijönni a műtét másnapján, amit 1-2 napja ment be, „a gyorsan eszek még egy kis müzlit a műtét után” már nem segít), meg hogy legyen otthon betét, krém, paraffin, müzlik, stb. Én elég szorongós vagyok, igyekeztem sok autogén tréning meditációt hallgatni (a net tele van velük), nagyon jól ellazítanak, az szerintem segít a gyógyulásban. És persze nem érdemes a fórumot túl sokat olvasni, mert mindenki esete más és más, nem tesz feltétlenül jót, ha az ember pluszban stresszeli magát más kálváriáján (Mondjuk ezt szerintem mindenki tudja, de senki sem tartja be.). Összességében jobban tartottam a műtéttől, mint amilyen volt, persze tudom, hogy ez csak egy kisebb fajta, külső rögösödött aranyér volt. Örülök, hogy túl vagyok rajta, a doki mondta, hogy persze máshol kijöhet, de itt már talán nem.

meszeske Creative Commons License 2024.11.30 0 0 8183

Sziasztok! 
Látom nem nagy mozgás van itt a fórumon , de azért próbálkozom

Szóval esetleg tudtok- e tapasztalatot véleményt  mondani Dr. Móga Kristófról.. ? Korábban az L33-ban Kovács doktorhoz jártam kezelésre , de mivel ő már csak vidéken rendel így a L33- ban Móga doktort javasolták mint Kovács doki utódját tanítványát. Köszi

Tuggyukki Creative Commons License 2024.11.16 0 0 8182

Szia. Repedésnek lehet ilyen tünete. Reméljük hamar elmúlik. Kitartás!

Előzmény: meszeske (8181)
meszeske Creative Commons License 2024.11.16 0 0 8181

Sziasztok ! 

Mostanság nem voltam itt a fórumon ,de most ismét szeretnék némi tapasztalatot esetleg véleményt kérni. Igyekszem rövid lenni. Sokáig küzdöttem belső aranyerekkel, de Kovács doktor úr évekkel eze előtt 3- at lézeres eljárással eltávolított. 3-évig gyakorlatilag tünetmentes voltam és 1,5 éve kellett csak egy szinte pár nap alatt kialakult külső ércsomó miatt felkeresnek a lézerklinikát. A dolog ismét megoldódott és kimetszették a csomót . Tünetmentes voltam mostanáig. Pár hete erős viszketés és égő érzés formájában  megint jelentkeztek problémák. Próbáltam azonnal lereagálni dolgot és visszatértem a székletürítés utáni zuhanyzásra. Közben alkalmanként Reparon krémet is használtam és el kezdtem szedni a detralexet. A tünetek kicsit enyhültek és a végbél  környékén jelenleg nem igazán látható és érezhető semmi csomó. Azt sem érzem hogy belső aranyerem lenne / korábban anno látható is volt/ . Ami viszont új az a különös nedvesség érzés mitha megizzadna a végbél . Tiszta törlőkendővel megnéztem párszor és enyhén a belsőfalat körbenyomkodva nagyon halvány alig kivehető sárga váladék  fedezhető fel. / akár a kenőcs de némi pici bélsár folt is lehetne/. Akkor is érzem ezt a nedvességet mikor a bélgáz távozik. Korábban olvastam hogy a lézerműtét után évekkel később is lehet a heggesedés miatt váladékozás. Nem tudom ez összefüggésben lehet ez azzal..? Először a sipolyra gondoltam de az gondolom fáj és az látható is így azt elvetettem. Mi a véleményetek? Mi lehet ez..? Gyulladás  vagy repedés jele  a váladék? Mivel nem fáj azon is gondolkodtam ,hogy csak egy ártalmatlan pici hegg ami nem tud behámosodni.    Kovács doktor urat lehet hogy majd felhívom , de mivel állítólag már nem rendel Pesten így nem rohannék hozzá Kecskemétre vagy Szolnokra. Proktis m kenőcsön gondolkodom mert abban van némi gyulladáscsökkentő. 

bonap arte Creative Commons License 2024.11.13 0 0 8180

Úgy kezdődött nekem is. Először kívül lett kicsi csomó. Ez fog befelé nőni az évek alatt. Ne halogasd.

Előzmény: vegyigyumi (8179)
vegyigyumi Creative Commons License 2024.11.13 0 0 8179

Alapvetően egyetértek Veled, hogy nem jó sokáig húzni-halasztani. Talán az valamennyire számít, hogy Neked ha jól láttam belső aranyered volt (hiszen annak vannak I-IV fokozatai), míg az enyém külső, az meg ahogy Bánfalvi doktor úr írásából tudjuk jön is megy is. Azaz elmúlik, aztán visszajön, szóval valszeg sokat nem érdemes tökölni, inkább már csak az időzítésen gondolkodom, ha 1-2 héten belül megcsinálom, talán most még a Karácsonyt nem árnyékolja be.   

Előzmény: bonap arte (8178)
bonap arte Creative Commons License 2024.11.10 0 1 8178

Szia. Sajnos a rossz hír az...ha egyszer kialakult az aranyér akkor onnét nincs visszaút. Nagyon kicsi csomók még ideig óráig elmúlaszthatók, de ez már csak időhúzás. 

A krémezés többet árt mint használ. Felpuhítja a bőrt és a vér nyomása még könnyebben tágítja az eret.

Ha már második, harmadik stádiumban van akkor megkeseríti az életed. Már ezekben a fokozatokban érdemes műtéten gondolkodni és nem megvárni a negyedik stádiumot mert ekkor már vérezni fog erősen és rendkívül diszkomfort érzés.

Minél tovább halogatod annál keservesebb lesz az életed.

Ne lépj abba a cipőbe mint Én....sokáig halogattam, két évtizedig.

A végén azt mondtam elég volt és Mosonmagyaróváron egy ügyes főorvos szikés módszerrel megműtött.

Negyedik stádiumban voltam. A műtét érzéstelen...a felgyógyulás nálam 4 hét volt, ezután már tudtam menni dolgozni.

Elolvashatod a történetemet mert itt is leírtam az elejétől fogva. Csak kattints a nick nevemre és menj vissza az elejére.

Előzmény: vegyigyumi (8177)
vegyigyumi Creative Commons License 2024.11.10 0 0 8177

Szia Kata881, Amikor a dokinál voltam, akkor már megvolt kb 2 hete, azt mondta, hogy kenegessem még, és ha még 2 hétig nem múlik, akkor ő azt javasolja, hogy vágjuk ki, merthogy a protokol ezt mondja, persze nyilván Én döntök. Szóval ő szerintem csak azt tudja képviselni, ami a nagykönyvben le van írva, amit a szakmai sztenderdek képviselnek. Szóval nem rögtön szike után nyúl (az SZTK-ban pld rögtön felajánlották, hogy kivágják).

Előzmény: Kata881 (8175)
dormos_Bp Creative Commons License 2024.11.08 0 0 8176

Kedves Vegyigyumi!

Köszönöm a választ, akkor még várok. 

Kicsit egyébként javultam a Biomed Vadgesztenyés krémtől. 

Előzmény: vegyigyumi (8174)
Kata881 Creative Commons License 2024.11.08 0 0 8175

Szia Vegyigyumi

Neked a Lehoczki doki javasolta a műtét, vagy ő mondta hogy várjál még pár hónapot. Hozza járok én is (illetve egyszer voltam) és kiváncsi vagyok hogy Ő olyan orvos aki rögtön szike után nyúl vagy alternatív gyógymódot próbál javasolni.

Köszönöm 

Előzmény: vegyigyumi (8174)
vegyigyumi Creative Commons License 2024.11.07 0 0 8174

Szia Dormos, Lehoczki dokinál voltam (a Bánfalvi aranyér központban). Figyelmes, összeszedett, odafigyel rád, mondjuk elég drága. Azt mondta, hogy elvileg 2-3 hónap alatt még a legmakacsabb trombus is visszavonul és tényleg, mintha szottyadna az enyém, szóval Én még várok. 

Előzmény: dormos_Bp (8166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!