Keresés

Részletes keresés

Mooni Creative Commons License 2018.11.07 0 0 31

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Népligethez viszonylag közel hol lehetne egy ebéddel összekötött céges rendezvényt lebonyolítani 20-30 fő részére, nem fine dining minőségben. Parkolási lehetőség feltétlenül szükséges.

Szálloda is jó, svédasztal is megfelelne /talán az lenne a legjobb/, de mivel vállalatvezetőkről lenne szó, egy picit magasabb színvonal elengedhetetlen.

Előre is köszönöm az ötleteket!

bollinger Creative Commons License 2018.03.08 0 0 28

Egynek elmegy, legutóbb én is a családdal voltam (nem ismertem a hirdetést). De ha már a várban vagyunk és a Zsidai groupnál akarunk enni, akkor inkább a Baltazár. Ott nagyon jók a sültek és a kiszolgálás is.

Előzmény: lujo2110 (27)
szkati Creative Commons License 2017.11.01 0 0 25

Bocsi, talán nem ide kellett volna:))

Előzmény: szkati (24)
szkati Creative Commons License 2017.11.01 0 0 24

Mammut- Pad Thai- vagy valami hasonló nevű thai.

Sajnos az a gondom, hogy szeretem a thai kajákat, na meg az is, hogy elég sokszor volt módon helyszínen enni. Na kérem ez egy ténylegesen nagyon rossz másolat. Mindennek egyforma íze van függetlenül attól, hogy az ember mit kér. Rákkal, vagy hússal, risztésztát, vagy üvegtésztát, levesként zöldségeset, vagy rákosat, szóval ez olyan, mint a korábbi német genrelálszósz. Minden tök egyforma, és nem is jó.

KissBéla01 Creative Commons License 2017.05.22 0 0 23

Sziasztok! 

Ha menüzni szeretnétek, akkor a Gólvonal Bisztró a legjobb választás szerintem, persze, ha közel van hozzátok a Groupama Aréna! Egy fogás 990-be kerül, két fogás 1300 forintba, ennél olcsóbban nem kaptam Pesten még menüt, ráadásul az adagok mindig nagyok, az ételek pedig isteni finomak! További információt itt találhatsz a bisztróról: Ebédhelyszín Budapest.

umea.. Creative Commons License 2017.05.01 0 0 21

ebédről van szó természetesen

Előzmény: umea.. (20)
umea.. Creative Commons License 2017.05.01 0 0 20

Évenként ősszel  érettségi találkozót tartunk mi egykori esztergomi diákok sajnos már a sokadikat. A jövőben szeretnénk ezeket a találkozókat Budapesten tartani, lehetőleg a Baross tér (Keleti pu.) közelében egy kisvendéglőben. 15-en vagyunk és egy különteremben lennénk 12-15 óra között. Az ár nem fontos, kb3.200 Ft/fő (ital nélkül) nekünk megfelelne. Az ajánlatokat köszönettel fogadom.

homerx Creative Commons License 2016.12.23 0 0 18

klauzal csarnokban a mangalicasnal ebedeltunk. 2 fogasos menu 990, 3 fogasos 1290. ehhez meg egy somloi jart ma. elsonek nem levest, hanem kolbaszkremet kertunk. masodiknak sult kolbas volt megfelelo koretekkel. igy sok volt, meg en sem tudtam megenni. elpakoltattuk kozosen egy adagnak a maradekot. a krumpli nagyon finom. nekem a kolbasz kisse talan kemenyre toltott. mifelenk bekesben a sutnivalot nem toltik ennyire kemenyre. meg talan arrafele kisse izletesebb, de nincs ra panasz.

 

H_G Creative Commons License 2007.10.26 0 0 14
Radnóti u. sarka!
Előzmény: Phaedra11 (11)
szkati Creative Commons License 2007.10.25 0 0 13

Ki tud valamit a Kama Sutráról?( Október 6. utca)

Oda szándékozunk menni vasárnap, szülinapi ünneplésre.

szomorce Creative Commons License 2006.10.31 0 0 12
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 11
Köszi, a Széna téri megvan, de a Váci útit nem találtam meg sajnos, pedig elsétáltam a Nyugatitól a Ferdinánd hídig. ,( Elbambultam volna? Vagy reggel kilenckor még nem túl feltűnő?
Viszont kaptam egy fülest, hogy a Hollán Ernő utcában van valami főzelékes hely, az a holnapi projekt.

P.

Előzmény: H_G (10)
H_G Creative Commons License 2005.02.14 0 0 10
"A Westenddel szemközt találom meg valahol?"

Igen.

"És a Széna téri merre van?"

A piac földszintjén; ha a Mammut garázsa mellett mész be, először jön egy kürtőskalácsos, utána a 3 testvér, végül a Faloda.

Előzmény: Phaedra11 (9)
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.13 0 0 9
Köszi!
Konkrétan a Nyugatitól induljak el? A Westenddel szemközt találom meg valahol? És a Széna téri merre van? Itt lakom nem messze, valószínűleg ezért nem vettem észre soha. ,)

P.
Előzmény: H_G (8)
H_G Creative Commons License 2005.02.10 0 0 8
Ha kifelé mész a Váci út bal oldalán (nem kell messze), találsz egy "Izé faloda" fiókot. Abban még nem jártam, de a Széna téri jó. (Kivéve a frankfurti leves, amit vmi rejtélyes okból teletömnek kakukkfűvel.)



Előzmény: Phaedra11 (7)
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 7
Hejhaj, sok újabb tipp nem futott be, felteszem direktbe a kérdést:

Tudtok a VI. kerületben, különös tekintettel a Nyugati környékére, elviselhető ebédelőhelyet, ahol akár főzelékekből is lehet választani, nem dohányoznak, nem várnak már hatan az asztalra, miközben eszel, és nem hagyod ott inged-gatyád?

P.
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 6
Tyű, boldogul TFK-s koromban látogattuk olykor a műintézményt, márpedig egy főiskolás igazán nincs nagyon eleresztve. Emlékszem, a tatárbifsztekjüket nagyon olcsón mérték, és a juhtúróval töltött rántott gomba is nagy kedvenc volt. Akkor még dohányoztam, de úgy emlékszem, ebédidőben sehol sem lehetett cigizni, és egyébként is szeparált volt, ma már fontos szempont kikupálódott orromnak. Most is ilyen?

Sajnos most már kissé messze dolgozom, így nem tudom ebéd címén kipróbálni, de valamikor csak arra járok.

P.
Előzmény: gcscott (3)
H_G Creative Commons License 2005.02.08 0 0 5
Frici bácsi a Király utcában (a Zeneakadémia magasságában).

törött sarkú lila golyó Creative Commons License 2005.02.08 0 0 4
Melegen ajánlom a körtéri Mérgezőt.
gcscott Creative Commons License 2005.02.08 0 0 3
Sziasztok! Jó szívvel tudnám ajánlani a Wesselényi utcában a Kék Rózsát, a Zsinagóga mellett. Friss kaja, hatalmas adagok, megfizethető ár. Kultur a környezet és a személyzet is. Próbáljátok ki! Nekünk bejött:))
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 2
2. Opus

Régi élmény, talán igazságtalan dolog két hónap távlatából kritizálni, de kapnak dícsértetet is.
Az Opus kipróbálása a legutóbbi ebéd(l)előhely-kutatási láz idejére esett, illetve céges bulihoz kerestünk helyszínt, ki akartuk előtte próbálni a helyet. Közel is volt, a környék is tetszett, a belső tér sem okozott feszengést - ez örök parám, mármint hogy olyan helyre tévedünk be ebédelni, amelyik valójában felső kategóriás, és a vacsoravendégeiből él.
A menüvel már a bejáratnál megismerkedtünk, ha jól emlékszem, két levesből és két főételből választhattunk, az egyik leves brokkolikrém leves volt, a másik talán paradicsom. Mivel ez utóbbit sajnos képtelen vagyok megenni, nem volt sok választásom, de később kiderült, ennyi sem volt. Vegetáriánus barátom meglepődve tapasztalta, hogy a weboldalon ígért főzelékek ideje lejárt, így csak sült zöldségek közül választhatott, végül sült zöldségeket evett, és magában leírta a helyet. Nekem is jutott Kinder Surprise, ugyanis a leves elég halványan emlékeztetett a brokkolikrémre, "se íze, se bűze", ráadásul tömve volt zellerrel, amely szorosan a paradicsomleves mögé zárkózik fel nálam fogyaszthatatlanság terén. Kérdem a pincért, ugye ez brokkolikrém leves. Persze. Így gyakorlatilag érintetlenül vihette el, én pedig szégyenkeztem, hogy már semmi sem elég jó nekem. A főétel viszont roppant finom volt, rántott pulyka májas, rizses, fűszeres töltelékkel, natúr rizzsel. Mindez, ha jól emlékszem, 650,-Ft-ba kerül, tehát akár jó is lehetett volna, ha kifelé menet nem vesszük észre, hogy időközben szorgos kezek letörölték a menütáblát, és gondosan átírták az egyik levest zellerkrémre. Jól esett volna, ha elnézést kérnek, ha bevallják a tévedésüket, de talán még ezt is elnéztük volna nekik, ha lett volna nagyobb választék vega ételekből. Így céges bulira megfelelt, de tovább kerestük az ideális "ebédelőhelyet".

P.
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 1
Nna, erre vártam, akkor belevágok az elsőbe. ,)

Mivel a VI. kerületben mozgolódom, így itt ismerek néhány helyet.

1. Zamat étkezde

Az Izabella utcában a Király utca és a Dob utca között található klasszikus kispiszkos, ahol az ember felkészülhet az úgynevezett magyaros ételek abszolválására (nem feltétlenül friss minden, nem feltétlenül finom, de igen laktató, sőt), és ezek szép emlékét távozás után a ruhájába ivódott szag segíti felidézni. Alapjában véve nincs vele semmi baj, olcsón ehetünk levest (a babgulyás pulykából, vagy a csülkös bableves igen finom), főételt (mondanom sem kell, brassóit mindig lehet kapni), van desszert is, cornelius (így írják?) üdítő, kisfröccs, sör, a szomszédos asztaloknál környékbeli autószerelők és bohém informatikusok kisebb csapata fogyaszt rendszerint. Egyszóval nem rossz hely, szinte sablonos, hogy néhanap az ember enyhe gyomorrontással küzd az ebéd után. Bájos volt az az eset, amikor vegetáriánis barátom hosszan faggatta a tulajt, mit ehet meg, majd az öreg égre-földre esküdözött, miszerint a lecsót megpróbálhatja. Barátom ezek után döbbenten konstatálta a paprika alatt a szalonnapörcöket, hiába, az öreg agya másképp működött, az nem igazi hús, az csak valami fűszer, mint a só vagy a bors.

P.
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.02.08 0 0 0
O ötlet:))
Phaedra11 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ahogy már a leírásban felvetettem, arra gondoltam, gyűjtsük össze az ebédelésre alkalmas/alkalmatlan helyeket. Mindezt a szükség is diktálja, ugyanis már nagyon hiányzik egy igazi törzshely, ahol minden, vagy szinte minden megfelel.

P.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!