Keresés

Részletes keresés

Tündérlola Creative Commons License 1 órája 0 0 2865

Kedves Hairymilf.

 

Esetleg tudnád a hozzászólásaidat a képek nélkül posztolni? Nem csak férfiak vannak itt. 

 

Hálás kösz

Töck Jenő Creative Commons License 11 órája 0 0 2864

Ha a hotwife férje is csinálja és a barátnő jobban beválik mint a hotwife, akkor jön az, hogy: Na most mond, hogy éljen a komszomol. Ha hotwife-ot ez nem zavarja, akkor a fene tudja, hogy miért élnek együtt. A "hotwife"-nak lehet, hogy van magyar megfelelője.

Előzmény: nicedys (2862)
Hairymilf Creative Commons License 11 órája -1 1 2863

Sok eltérő meghatározást olvastam erről a témáról és kialakítottam magamnak egy meghatározást:

 

- A HOTWIFE élet nem jár a férj megalázásával, a férj nem mazochista, Szerelmi kapcsolat, melyben a nő félre lép, a férfinak ez eszébe sem jut. Mindketten élvezik, hogy a nő ebben, illetve a közös életükben találja meg a boldogságát, a férj szintén. Én (mi) ezt preferáljuk, a következőek nem érdekelnek minket.

 

- A CUCKOLD életmódban a férj mazochista, a feleség félrelépései és az azokba történő bevonása megaláztatásként történik. Előfordul a kényszerített bi viselkedésmód, azaz a "bika" is használhatja megalázhatja a férjet, aki nem léphet félre!

 

- A SWINGER életmódban pedig mindketten szabadon, együtt vagy külön-külön élhetik ki szexuális vágyaikat. A szexuális hűség abszolút nem játszik semmilyen szerepet a kapcsolatban.

 

Lehet, hogy ezek nem fedik le korrekten a témákat és az ebben járatosak mást gondolnak ezekről, de mi mindenképpen ezeket a meghatározásokat gondoljuk.

 

Mit szólnál, ha a férjed egyszer a tudomásodra hozná, hogy boldogabb lenne, ha lenne szeretőd, akivel megoszthat?

 

 

 

 

Előzmény: nicedys (2862)


nicedys Creative Commons License 11 órája 0 0 2862

Bár nem vagyok hotwife (nem is vágyom az lenni), és a férjemnek sincs (tudtommal) ilyen vágya, mégis izgalmas ez a téma, érdekes mint minden, ami eltér a "hétköznapitól". 

Ha nem baj kérdeznék a témában. Azt írod  kedves Hairymilf a hotwife életmódról "ahol a feleség habzsolja az életet, amit csak akar, a férj pedig monogám és imádja", "A házaséletük nem változik, csak a nőnek lesz egy másik élete is". De mi van, ha mindemellett a férj is habzsolja/habzsolná az életet? Ha nem csak az izgatja, hogy az ő nejének más férfiakkal is van dolga, hanem szívesen időzik a másik oldalon is, Ő is szívesen okoz más feleségének (s ezzel talán férjének is) örömöt? Ehhez mit szól a "hotwife"? Ez is belefér? Vagy az már más? Hiszen, ha jól olvastam, bhanibal130 is félrelép, amellett hogy izgatják a neje külön útjai.

Előzmény: Hairymilf (2861)
Hairymilf Creative Commons License 15 órája -1 0 2861

Köszönöm. Olvastasd el vele a hozzászólásaimat.

Az a gond, ha a nőt ez a dolog nem izgatja, mert akkor olyannal lesz képes félre lépni, aki valóban érdekli és ebben benne van a válás lehetősége is. Ha mint fétis izgalomba hozza, akkor működik a dolog. A heteroszexuális férfiaknak a legnagyobb próbatétel, (és ez előbb utóbb elkövetkezik), amikor a feleségüket orálisan kényeztetniük kell a másik férfi után. Ez előbb utóbb minden nőben felmerül, aki így éli az életét. Ha ez a férfit blokkolná, akkor kellemes élménnyel kell elérni, hogy annyira felpörögjön, hogy már csússzon is le. Egyénenként változó, hogy hányszor kell segíteni, de egy idő után már a segítség nélkül is összekapcsolódik az agyban a kellemes élmény a feladattal. Nálunk ez már nem probléma, még akkor sem, ha a barátom látja is és egyébként gyakran összefutnak máshol.A bi dolgok számomra, számunkra nem működnek, erre eddig példa sem volt.

Előzmény: blablabla25 (2860)
blablabla25 Creative Commons License 16 órája 0 0 2860

Szia! Nagy èdeklődèssel olvasom az írásaidat. Remèlem mèg sokáig itt maradsz velünk. Ennek az èletformának vagyok a híve èn is , minden vágyam lenne de sajnos a kedves nem akarja ,hiába kèrem.Tudom nincs recept rá mert ha egy nő valamit nem akar akkor azt el kell fogadni. Nagyon szivesen megismertetnèlek vele hátha megváltozna a vèlemènye........:-)  További minden jót neked!

Előzmény: Hairymilf (2837)
Hairymilf Creative Commons License 16 órája -1 0 2859

Szerintem Te nem is akarsz félre lépni. Örömmel veszed, ha a feleséged ezt megteszi és ehhez kerestél itt igazolást.

Hidd el teljesen normális érzés imádni azt a nőt, aki HOTWIFE és hűnek lenni hozzá, sőt nem is szégyen élvezni ezt a szituációt! Vezesd rá, mintha Te kérnéd és akarnád és ő némi szabódás után meg fogja tenni ezt a Te kedvedért. :D És onnantól kezdve mindketten nagyon boldogok lesztek, a házasságotok és a szexuális életetek javulni fog. Csak sajnálni fogod azokat akiket emészt a féltékenység!

Előzmény: bhanibal130 (2851)
R777 Creative Commons License 16 órája -1 0 2858

Szia! Nagyon izgató a Puncid,szívesen kényeztetném ;)

Előzmény: Hairymilf (2857)
Hairymilf Creative Commons License 16 órája -2 1 2857

Köszönöm a bókot!

Örülök, hogy tetszik a puncim. Van aki borotváltan, van aki szőrösen szereti. Néha ilyen,néha olyan, de volt már, hogy megtaláltam a középutat. Annak volt igazán sikere! :D

Előzmény: farkas974 (2854)
Hairymilf Creative Commons License 17 órája 0 0 2856

Persze, van aki ezt nem érti meg és inkább taszítja, mint izgatja. Ez is természetes. De nagyon szeretnék annyi 100Ft-ost ahány férfi a világon megfürdeti a feleségét és segít neki kiválasztani a ruhát, amikor randira megy mással. :D

Előzmény: Töck Jenő (2852)
pontkis Creative Commons License 23 órája 0 0 2855

Kedves Lola!

Erről beszéltem.

Velem előfordult ilyen is olyan is az évek során kapcsolataimban.

Vagyis volt, hogy így, volt hogy úgy éltem meg.

De ez nagyban múlt azon, hogy az adott párom mit akart mutatni.

Hogy megmaradt-e köztem és közte az érzelmi kapocs.

Nekem ez fontosabb, mint hogy éppen rajtam kívül mással lefekszik-e.

De ez egyénenként változó.

Előzmény: Tündérlola (2828)
farkas974 Creative Commons License 28 órája 0 0 2854

Igazán szexi Nő vagy ,és izgalommal olvasom én is a beszámolóidat ! :) Remélem sokáig maradsz itt velünk ! ( És külön öröm számomra a szőrős puncid látványa ! ;)  )

Előzmény: Hairymilf (2837)
Töck Jenő Creative Commons License 1 napja 0 0 2853

"És szerintem Te is élveznéd a dolgot, nagyon." Az előbbi a 2850-es hozzászólásról jutott eszembe.

Előzmény: Töck Jenő (2852)
Töck Jenő Creative Commons License 1 napja 0 0 2852

Jean, szerezzen örömet a mcskának. Igen uram. Félperc múlva az úr kimegy, látja, hogy Jean a feje fölött a farkánál fogva pörgeti a macskát. De Jean, azt mondtam, hogy szerezzen örömet a macskának! Uram, tudja, hogy fog ez örülni ha abbahagyom?

Előzmény: Hairymilf (2850)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 0 2851

:) Valami hasonlón gpndolkodtam én is, addig utánanézek ezeknek a dolgoknak.

Előzmény: Hairymilf (2850)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2850

Szerintem azt mondd, hogy olvastál valahol a neten a hotwife életmódról, ahol a feleség habzsolja az életet, amit csak akar, a férj pedig monogám és imádja. A nő mindent elmesél neki, együtt választják ki a randira a ruhát, elfuvarozza, ha kell hazahozza vagy ott megvárja. A házaséletük nem változik, csak a nőnek lesz egy másik élete is. A naplókat ne említsd. Lehet, hogy őt teljesen lázba hozza majd, és a "kérésedre" belekezd a dologba. És innentől maga mondaná el, hogy kivel mit és hogyan csinált. És szerintem Te is élveznéd a dolgot, nagyon.

Előzmény: bhanibal130 (2849)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 0 2849

A fájdalom az idővel enyhül, azért is mert én is hasonlóan viselkedek. Egyre nagyobb elhatározottságra jutok, hogy ha szerdán hazaérek megbeszélem vele a dolgot. De azért halgatok rád és a naplókat nem említem.

Előzmény: Hairymilf (2848)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2848

Szerintem nem is fáj neked ez az egész. Inkább élvezed, mióta beleolvastál a naplókba. Innen már csak egy lépés ennek az életmód elfogadása.

Előzmény: bhanibal130 (2846)
Papamaci1957 Creative Commons License 1 napja 0 0 2847

És merre laktok?

 

Előzmény: papa45 (2809)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 0 2846

Mindkettőnket azért izgatott fel a dolog, mert a férje nem tudta, hogy az asszonykája kapja ám rendesen hátulról miközben ők az ügyes bajos dolgaikat beszélik meg "már amikor nem fúrta a párnába az arcát, hogy a nyögéseit leplezze."

Mondta, hogyha távol vannak egymástól van hogy telefonszexelnek. Lehet este ráveszem, a dologra amíg a férje dumál én közben kielégítem. Hú, máris feláll.

Lehet most segítségül hívom a képeid. 

Előzmény: Hairymilf (2845)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2845

Bocsi!

 

Köszönöm a bókot!

Előzmény: bhanibal130 (2841)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2844

OK. Ha megnéztem reagálok.

Előzmény: tobeee (2842)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja -1 0 2843

Igen, ez így szokott lenni. A másik kakas az udvarban inspirálja a konkurenciát.

A kockázatok miatt kell egy állandó barát, aki szinte a harmadik kerék a házasságban.

Amikor a 20 évvel fiatalabb szeretőm jelenlétében felhívom a férjem és kihangosítom (amit ő is tud), az isteni jó móka. Ő kívánja nekünk, hogy érezzük jól magunkat és kéri, hogy szóljunk, mikor jöhet haza. A fiatal kakaskám pedig megígéri neki, hogy mindent meg fog tenni a boldogságomért és hogy bőségesen talál majd kedvére való dolgot a rejtekhelyen a combjaim között. Aztán még elköszönök, gyakran teli szájjal, amin mindhárman jót nevetünk.

A képen, ami csak részlet az inkognitó miatt, a férjem tesz rendet a fiúkám után. Korábban borotváltam magam, de a spermás játékhoz jobb a szőr, mert magában tartja a dolgokat, a csupaszról meg lefolyik, lecsöppen azonnal.

Nincs szégyenkezés, sokat nevetünk ezen a szituáción, főleg, ha a fiúk ugratják egymást, persze semmi megalázó bunkóság. Csak olyasmi, hogy pl.: -Bocsáss meg, elég nagy rendetlenséget hagytam ma magam után. - Semmi gond, ma különösen házias vagyok, ez a dolgom!

Semmi bi, vagy homo dolgok, mindketten full heterók!

Előzmény: bhanibal130 (2841)
tobeee Creative Commons License 1 napja 0 0 2842

Szia!

Izgalmas téma. Küldtem mailt. :)

Előzmény: Hairymilf (2834)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 0 2841

Valószínűleg nem akar kockázatot vállalni és nem az az oka hogy nem szed tablettát. Most egy kolléganőmmel vagyok egy vidéki városban. Tegnap este indultunk, mert ma korán kezdett. Este a szállodában nem kicsit sikerült összegabajodnunk. Éppen csatáztunk amikor a férje telefonált. Na ettől úgy izgalomba jöttem, hogy ahogy szokták mondani "adtam neki rendesen". Még miután befejezék sem bírtam leállni. Mondta is utána a kolléganőm, hogy ma is kipróbálljuk, mert ő is teljesn begerjedt tőle.

Amúgy gratulálok a fotókhoz, izgatóak. :)

Előzmény: Hairymilf (2840)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2840

Igen. Az óvszer nélküli dolog az csak akkor megy, ha megbeszélitek a dolgot és egy megbízható hosszútávú partnere lenne, erre a célra. Ha Téged, vagy Titeket nem izgatnak a "használt" punci játékok, akkor ennek nincs jelentősége. Izgalmas helyzet és gumival semmi veszély.

Engem izgat, amikor a fiúk egymás spermájától sem undorodnak. Így, ha ennek áll a zászló, akkor a szeretőm is olyan, mintha a férjem lenne. Nem csalhat meg, de bármikor megkap, így a férjem nyugodtan csinálhatja ami a kedvére való. Az alkalmiak természetesen csak óvszerrel.

Előzmény: bhanibal130 (2839)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 0 2839

Egyszer amikor meglestem, hogy a főnökével kefél aznap este igencsak nagyot szeretkeztünk. Bár amikor sikerült meglesnem más pasikkal mindig használtak óvszert, még a farkukat is azon keresztül szopta. Bár ezen nem csodálkozok ahány partnere eddig volt, még jó hogy nem hozott haza valami "ajándékot".

Előzmény: Hairymilf (2837)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja 0 0 2838

Ha a szerelem töretlen iránta és a részesévé válhatnál a másik életének, akkor, úgy látom, hogy érdekelne Téged a dolog. Sokan vannak így, nincs ebben semmi rossz. Szerintem mindketten izgalomba jönnétek és hatalmasakat szeretkeznétek, ha minden részletet megbeszélnétek. Rengeteg férfi szereti akár az orál kényeztetést is a randi után, de még többen szeretnek behatolni más után a különleges és új érzés miatt! (Persze azt ne áruld el, hogy a naplóit olvasod.) Csináld óvatosan. Ha csak célozgatsz arra, hogy semmi gondod nem lenne, hogy félre lépjen, csak imádjátok közben egymást, de ő nem avat be, akkor a naplók még mindig megmaradnak információnak.

Előzmény: bhanibal130 (2836)
Hairymilf Creative Commons License 1 napja -1 2 2837

Én is szívesen olvasnék erről, pedig nem vagyok éppen tudatlan a témában. (Mivel nem vagyok éppen mai csirke. :D )

Nincs annál édesebb dolog, amikor az első alkalommal mesél a nő a férfinak, hogy kivel és mi történt. A párjának meg egyre pirosabb lesz az arca, hevesebben dobog a szíve  és a nadrágja egyre jobban dudorodik. És milyen zavarban vannak, amikor először csúsznak le és szégyenlik, de akarják csókolni a más által használt, nedves puncit. :D

Előzmény: pali1313 (2824)
bhanibal130 Creative Commons License 1 napja 0 1 2836

Párszor már sikerült meglesnem akció közben, és engem is izgalomba hozott a dolog. Egyenlőre még félek szóba hozni a dolgot. Lehet, hogy azért is mert így megnyugtat a a tudat, hogy én is "jogosan?" lépek félre.

Előzmény: Hairymilf (2833)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!