Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2005.01.18 0 0 8
Hülye.
Előzmény: Matt (7)
Matt Creative Commons License 2005.01.17 0 0 7
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9014272

csak a Wagner Ur lehet. csak ő lehet a tettes... :)))
Előzmény: Matt (6)
Matt Creative Commons License 2005.01.17 0 0 6
hókeférke válasz | megnéz | könyvjelző 2003.05.14 14:41:34 (7)

Egy döbbenetes és igencsak felzaklató hír a sajtóból. (2003. május 13.-án este és másnap reggel, többször is elhangzott):

2002. május 16.-i dátummal, Wágner Gyula nevű vagy álnevű ember aláírásával egy körlevél jelent meg a Centrum Kft nevű fizetőparkoló társaságnál. (Hozzáteszem: lehet, hogy a többinél is, csak azok nem kerültek nyilvánosságra!) A levél egy belső utasítás, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy nem kerülhet a hagyományos szemétbe (nem is csoda!!!), nehogy kitudódjon. A levélben arra szólítják fel a mikuláscsomag osztogatók figyelmét, hogy a fizetőparkolós területek 500 méteres körzetében, a nem fizetős területeken is osztogassanak csomagokat, de azokat úgy írják meg, mintha az adott autó a fizetős területen állt volna.

A parkolótársaság szóvivője tagadta, hogy ilyen levél létezne. Arra hívatkozott, hogy nem is dolgozik ilyen nevű (Wágner Gyula) a társaságnál.

Ezekkel kapcsolatban lenne egypár megjegyzésem:

1.) Az, hogy Wágner Gyula dolgozik-e ott vagy nem, teljesen közömbös. A síma mikuláscsomag osztogatók (képzetlen, egyszerű emberek) valószínűleg nem tudják, hogy a cégüknél ki írhat alá ilyen levelet és ki nem.
Vagyis: ha a fizetőparkoló társulatnál valaki ilyen levelet kiad, akkor nyilván nem a saját nevét fogja használni! Így utólag könnyebben letagadható, ha esetleg kipattanna a botrány. Márpedig erre nagy az esély.

Az tehát, hogy a társulat szóvivője tagad, egyetlen fikarcnyit sem jelent!

2.) Amire a levél felszólít, az bűncselekmény!!!!!!!!!!!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a rendőrség meg az ügyészség, meg esetleg valamilyen ombudsman vagy akárki megpróbál-e eljárni az ügyben. A hazai demokrácia állapotát nagyon híven fogja jellemezni az, ahogyan ezt a leírhatatlanul aljas és mocskos disznóságot a hatóságok kezelni fogják.

3.) Bármit mondjon (hazudjon!!) is a parkolási társulat illetékese, nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy mi történik a valóságban. Márpedig a valóságban és szemtanúja voltam egy ilyen esetnek, amikor pontosan egy ilyen nem fizetős területen osztogatták a mikulászacskókat, a fizetős terület határán!

Az eset 2003. március 26.-án 11:30 -kor történt, a XI. kerületi Egri J utca végében. Amikor a parkolós szarházi figyelmét felhívtam az áthúzott P betűs táblára (már 5 autón fennvolt a zacsi, gyorsan "dolgozott" a fickó), azt kérdezte, hogy mit idegeskedek, meg miért zavar engem hogy ő mit csinál. (50 méterrel odébb állt az autóm, én tömegközlekedéssel mentem tovább.)

Akkor siettem, meg ezer más gondom is volt, és nem értem rá vele veszekedni vagy rendőrt hivni. Akkor még nem is "esett le", hogy mi folyik valójában. A tegnapi hír azonban helyre tette a dolgokat.

Ekkora gyalázatos disznókat, nem tudom elhinni, hogy ezek mindent büntetlenül megtehetnek!

Az a kérésem, hogy akinek hasonló tapasztalata van, az írja le! Össze kellene gyűjteni az eseteket.

Ha valakinek hatósági ill. bírósági ügye van, én vállalom a tanúskodást, és arra kérek mindenkit, hogy szintén mondja el hívatalos helyen is, amit látott-hallott! Talán lesz egy kis esély arra, hogy ezeket a bűnözőket egyszer megszorítsák. Talán meg tudjuk szüntetni azt a vértlázítóan aljas, igazságtalan, alkotmányellenes gyakorlatot, hogy a fizetőparkolási társulatoknak nem is kell bizonyítaniuk hogy az autós ott állt, hanem annak -- a megvádoltnak -- kell bizonyítania az ártatlanságát.

Döbbenetes. Ezeket kéne bombázni legelőször, nem Milosevicset meg Szaddámot. Bizony! Így, aljassági sorrendben!
Caidhan Creative Commons License 2005.01.17 0 0 5
bár persze ez a mondat is megérdemelne egy szalacsi-díjat:

"levél a levelező rendszereken terjed."
Előzmény: Caidhan (4)
Caidhan Creative Commons License 2005.01.17 0 0 4
a honlapjukon is ilyen formátumban vannak a telefonszámok:
http://centrumparkolo.az.hu/belso/iroda.htm

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁK

Pest


Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 90.

Nyitva tartás:
Hétfő 9-17
Kedd 9-17
Szerda 9-17
Csütörtök 9-17
Péntek 9-17

Bármilyen parkolási probléma esetén forduljon hozzánk.
Tel: 462-0554
462-0555


viszont ott így magyarázzák ki a dolgot:
http://centrumparkolo.az.hu/

Fenti levél a levelező rendszereken terjed. Ezzel kapcsolatosan a Centrum Parkoló Rendszer Kft. fontosnak tartja közölni, hogy ilyen tartalmú utasítást sem szóban, sem írásban nem adott ki, a benne foglatak a valóságnak nem felelnek meg. Az ellenőrök munkájára vonatkozó előírások, kívánatos magatartás formák a honlapon olvashatók, azok változatlanul érvényesek.
A képre kattintva nagyban is megnézhető a lap.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy újabb hamis belső utasítás terjed az Interneten, melyben Wágner Gyula, a Centrum Parkoló Kft.megbízásásból, a pótdíjazási módszerünkről valótlan dolgokat közöl. A hamis belső utasítás kelte : Budapest, 2002. május 16.

A Centrum Parkoló Rendszer Kft. tájékoztatásul közli, hogy a társaságnál senki sem dolgozik Wágner Gyula néven, ilyen tartalmú belső utasítást senki sem írt, illetve a vállalati belső utasítás formátuma is különbözik a hamisítványétól. Cégünk megtette a szükséges intézkedéseket az ügyben.
Előzmény: vise (1)
vise Creative Commons License 2005.01.17 0 0 3
Háááát, akkor egy indexes álszakállas nyomozó riporter akár ki is deríthetné az igasságot :-D
Előzmény: Lonni24 (2)
Lonni24 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2
Teljesen hihető, főleg, hogy engem már büntettek ilyen módon, de mivel akkorsem fizetek, ha jogosan büntetnek, ezért ezt sem fizettem ki.
vise Creative Commons License 2005.01.17 0 0 1
Ami miatt nekem gyanús, hogy ez mégsem valódi, az az, hogy nehéz elhinni, hogy ilyet hivatalosan csináltak volna felsőbb utasításra. Lehet, hogy az egészet valaki kitolásból írta. Meg vannak benne ilyen formai apródágok, mint pl. a dátum meg a telefonszámok helytelen írásmódja, meg ez a titkolózós duma.
Előzmény: vise (0)
vise Creative Commons License 2005.01.17 0 0 0

Héj, hová lett a belinkelt képem:

 

No mindegy, az eredeti kép itt: http://www.freeweb.hu/corvindalek/belsoutasitas.JPG

 

A linkelt kép álá text pedig itt:

 

A fent belinkelt képen egy dokumentum látható az alábbi szöveggel:

CPR - Centrum Parkolórendszer Kft. 1071 Budapest, Peterdy u. 6.

Tel: 462-0554 462-0555

Belső Utasítás

Parkoló ellenőrök részére a Centrum Kft. működési körzeteiben. Szóbeli ismertetésre.

2002 év március folyamán kézbesítettük az Euro-Inford segítségével mindazon gépkocsivezetők díjfizetési felszólításait, akiket az önök különleges nyilvántartásai alapján olyankor pótdíjaztak a kollégák, amikor nem parkoltak a helyszínen. A kiküldött felszólításoknak a legtöbb gépjárművezető nem tett eleget, sokan az adott időszakra vonatkozó parkolójegyekkel illetve más módon tudták igazolni és indokolni a nemfizetést. Tekintettel ezekre a körülményekre a pótdíjazás rendszerét megváltoztatjuk. Kérjük a kollégákat, hogy az eddig megszokott módon azon gépkocsik adatait gyűjtsék össze, akik a fizető övezeten kívül, de annak határától legfeljebb 500 méteren belül parkolnak. Ezzel biztosítható a körzethez tartozó munkahelyek dolgozóinak kiszűrése. Továbbra is szükség van a gépkocsik azonosító adataira valamint a parkolások jellemző napszakára és időpontjaira. Különösen utóbbi adatok fontosak, mert a pontatlanságok behajthatatlan pótdíjazásokat eredményeznek és ezek nem megengedhetők.

A fentieken túl kérjük a kollégákat, hogy a fizető övezeten kívül is pótdíjazzák az autókat, úgy, hogy felszólítást a fizető övezet egy jellemző pontjára állítsák ki és a kinyomtatott példányt megsemmisítésre műszak végén a központban a nyilvántartással együtt adják le.

Az utasítás szigorúan bizalmasan kezelendő, hagyományos hulladékkezelésbe nem kerülhet!

Budapest, 2002 május 16.

a Centrum Kft. megbízásából

Wágner Gyula

Előzmény: vise (-)
vise Creative Commons License 2005.01.17 0 0 topiknyitó

Itt található egy, a parkoló ellenőröknek 2002-ben kiadott belső utasításnak látszó valami. Én nem tudom, hogy ez a dokumentum valódi-e. Csak találtam, és kiteszem most ide. A tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalok. De ha valakinek van kedve nyomozni a témában, érdekes lenne tudni, hogy az anyag valódi-e. Merthogy ebben az esetben elég csúnya dologról van szó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!