Kerényi Imre is hozzászólt a beszélgetéshez, szerinte ez egy származási görcs, ami ott kezdődik, hogy valaki ketchup-pal leönti az Alkotmány Asztalát, a gőggel és a gúnnyal folytatódik és a norvégok kinyírásával fejeződik be
Én minden héten kiolvasom ezt a lapot, már csak azért is, hogy tudjam magam mihez tartani. :-) Végre van valaki (Bencsik, aki most gondolom szabin van), aki megmondja, mit hogyan is gondoljak.
Mégis a kedvencem: a Huszárkonyha. Egyik héten azt írják, hogy égessek el egy echte erdélyi borókaágat, lógassam be tölgyfahordóba évekig, s az így beáztatott barrique-olt borban pácoljam a szürkemarha-szegyet, amit holdtöltekor metszett nyárson sütünk médiumra. Máskor meg vegyek egy zacskó mirelit spenótot (HUSZÁRKONYHA!)...
Az e heti azonban überelt mindent. Meggyes-habos akármilyen piskótahalom. Ami attól magyar, mert már évezredek(!) óta a halom a magyar erődítményrendszer elődje. Szóval ha bármilyen halmot esztek-raktok, jusson eszetekbe, hogy sokezer éve már Árpád apánk is egy ilyen kis rakásról kémelt. :-)
Ps. Amúgy sokszor van a Demokratában riport, zöld melléklet, ami értékes, csak épp a többi tartalom elveszi az élét, értékét. Ha az egyik oldalon egy közgazdászt kérdeznek, a másikon meg egy táltost, mindenképp paródiába fordul az egész. Demokrata: ezért szeretlek. Jobb vagy, mint a Hócipő.
Orbán Viktor miniszterelnökkel foglalkozik a Washington Post nevű lap hétfői szerkesztőségi cikkében, melynek címe: Magyarország legerősebb vezetője célba veszi a médiát. A cikk szerint amikor első alkalommal volt miniszterelnök, Orbán nemkívánatos személlyé tette magát Washingtonban annak ellenére, hogy Magyarország a NATO-hoz tartozik. A Washington Post szerkesztőségi véleménye szerint ugyanis a Bush-kormányzat támadva érezte magát attól, hogy Orbán kiszolgálja a magyarországi szélsőjobbot, amelyre még mindig jellemző az 1930-as évek nacionalizmusa és az antiszemitizmus. ... Orbán újra azokkal cimborált, akik soha nem tudták elfogadni az 1920-as trinanoni szerződést - vonja le a következtetést az amerikai lap cikke.
Biztos igy van Tompika, biztos?! Vagy csak epp a sajat elvedet az orok-dajcsot alkalmazod itt is?
Csak a masik antiszemitizmusa taplo, az enyem (Bencsik Andras Fidesz tag lapja/Gardaja stb) az nem olyan?
[image3] Deutsch a Playboy magazinnak adott interjújában (A politikussal Kéri László politológus készített interjút)
Deutsch beszél származásáról is, és azt mondja, baráti köre, a Fidesz szűkebb vezérkara és ő "az antiszemitizmust ostoba, tapló és politikailag is roppant káros jelenségnek tartják" - idézi a Népszabadság.
HH: Szokta olvasni a Demokratát, meg a MN-t, meg nézi a Hírtévét? DFT: Én azt szeretném, ha sehol nem lenne.... HH Én azt kérdezem, szokta nézni a... DFT: Szoktam olvasni... HH: És? ÉS? DFT: Szoktam olvasni, és sehol nem örülök HH: És? És ilyenkor nem kap hányingert? DFT: Dehogynem. Mindíg[/]b HH : Ennek örülök hogy így van. DFT: Mindíg. HH: Így van, így van. DFT: Mindíg.
Azért én azon is elgondolkodnék a helyetekben, hogy mit olvasnak a Maszopos képviselő haverjaitok a Tisztelt házban.....Vagy ne törődjünk a múlt homályával?Igaz, már majd' három hete nem volt ülés....
Ma már - szvsz - Orbán személye érdektelen. Annyi fontos (még?), hogy a Fidesz-MPSZ elnökének kedvenc lapja a Demokrata: hogy ki az az elnök, már lényegtelen.
Olyan nevetséges, hogy az Éjjeli menedékkel kapcsolatban azt a bizonyos esetet emlegeti szinte mindenki! Hiszen minden egyes darabja nyilas produkció volt...
Az elvetélt népszavazás éppen azzal a mottóval indult, hogy most már tartunk ott, hogy segíteni tudunk a határon túli magyarokon is. Vagy az éhséget akartuk nekik adni?
Nem, nem az 500ezer közt voltak, hanem a több millió között, akinek államosítás címén elrabolták az évszázadok munkájával összeszedett tulajdonát.És ebbe bele lehet rokkanni. És a zsidózásról meg csak annyit, hogy aki zsidó, annak nyílván jobban fáj a holokauszt mint bárki másnak, de az hogy lenáciznak azért, mert az én nemzetemnek is vannak tragédiái, amiről kevesebb szó esik, és én esetleg ezt még szóba is merészelem hozni, az tűrhetetlen. Menjünk vissza a tatárjárásig?Hát nem tudom.Szerintem nem Dzsingisz kán besúgója volt magyar miniszterelnök nem is oly rég.....és nem is akarom folytatni, pedig lehetne....
A ballib médiát meg kommunisták írják és tudvalevő, hogy a kommunizmusnak több áldozata van, mint a II.VH-nak együttvéve:((((((( A kommunizmus azonkívül lelkeket is ölt, öl és ölni fog!!!:((((((((( Lenin ölt, öl és ölni fog:DDDDDDDDDDDDDDD
És hozzám is és még sokakhoz közel áll a lap:)))))) És természetesen az USA-ban is olvassák és ezért támadják antiszemita lapként:DDDDDDDD Hát nem röhelyes????? USA kérdezte e már valaha, hogy jó magyar testvérek, hol van a beigért 400 ezer új munkahely, hová tűnik a rengeteg felvett kölcsön????? Nem! Az a lényeges, hogy nő e az antiszemitizmus és demokrácia van e??? Éhezni ezek mellett természetesen lehet!!!:((((((((((