Üdvözletem! Kedves könyvtárosok, a segítségeteket szeretném kérni. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok -e olyan letölthető dokumentumot, weboldalt ajánlani, ahonnan megtanulhatom a Corvina rendszer használatát. Előre is köszönök minden segítséget: Emese
Szerintem beszélj velük, mert azt írják,hogy otthonra ingyenes.Ha a program megvan akkor majd folytatjuk.Azért nem írók többet, mert az előbb sok mindent leírtam és az index motor elnyelte--:((
Eljutsz még az ünnepek előtt? Mert én gondolkozom rajtam, hogy benézek még Karácsony előtt, ha esetleg kell valami a könyvtárból szívesen kihozom neked.
pont ez a lenyeg, ez nem olvaso hiaba becezik annak. ez nem csucsmodellseg kerdese. egy "igazi" ebook reader eink alapu kijelzot hasznaln ami olyan mint egy valodi papir, es ez fuggetlen a funkcioinak valasztekatol. javaslom nezzetek meg egy einkest es meglatod mennyire mas mint egy lcd (pont olyan mintha egy konyvlapot neznel mig a masik egy miniatur monitor).
es nem mellesleg az eink alapu olvasok hetekig birjak egy toltessel.
Tisztában vagyunk azzal, hogy ez az olvasó nem számít csúcsmodellnek, de most elsősorban az olvasók gyakorlati tapasztalataira vagyunk kíváncsiak. Segítsd munkánkat! Köszönjük.
Mai program 16 órakor mutatjuk be e-könyv olvasókat:
December 7-től tíz e-könyv olvasót próbálhatnak ki az Országos Széchényi Könyvtár látogatói. Az olvasókat egyelőre csak a könyvtáron belül lehet használni, de a hosszú távú cél az, hogy később kaució ellenében haza is lehessen vinni.
Magyar-magyar magyarázó . Megjelent Sebeô Talántól az Országos Széchenyi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtár részében ( www.mek.oszk.hu ) . Elképesztô szavakat , kifejezéseket gyûjtött össze , és nagyon érdemes elolvasni , mert benne a szolgai gyûjtéstôl , ahogy nagy emberek szavait ( és népi szavakat , kifejezéseket is ) menti ki az enyészettôl , illetve megtalálhatók benne a legdöbbenetesebb egyedi szógyártmányok és lényegretörô kifejezések . . .
Kedves könyvtárosok, tanárok! A Baptista Szeretetszolgálat igényes képregényt és DVD-t adott ki a bevándorlók helyzetéről, mai nyelvezettel, élvezetesen, történetek formájában elmesélve. Főleg középiskolásoknak készült. Ingyen átadnánk belőle néhány példányt azoknak a középiskolai könyvtáraknak, iskoláknak, akiket ez érdekel. Várom a jelentkezésüket. (2010. 0527.) Kalla Tímea (timea kukac baptistasegely pont hu)