Közben egy újabb kátyútól megjavult. Elvittem villamosságishoz, megtisztította a jobb hátsó gyűrűt, így már egyforma a négy kerék jele. De továbbra is hirtelen fékezésre blokkolnak a kerekek. Szerintem ebből kocka csere lesz.
Szia, Nem vagyok nagy guru, de lehet az ABS jeladó karika adta meg magát. "Filléres" cucc, kicserélni sem ördöngősség. Lehet csak megrepedt a gyűrű, de már az is elég neki.
Sziasztok, smart 450 800 diesel 2001 èvjàrat, ízzitàs làmpa vilàgít, izzitógyertyàk jók, de kapott újat, belepróbàltam egy màsik izzitórelèt, hiba ugyanaz, kiolvastam nem gyàri progival, n14/2;p1404-8;p1188-8;p1698-8; szèttúrtam a kàbeleket nem talàlok szakadàst. Esetleg ötlet?
A kisautó (benzines 2005-ös, 700 cm3, 75 lóerő) hirtelen gázelvételnél abahagyta a tyü-tyü-tyűt. Nem hallani ahogy lefúj a turbó. Ez a természetes állapota, vagy valahol szökik a töltőnyomás ?
Másik probléma, a kuplungot időnként -menet közben váltásnál - finoman csúsztatja, időnként meg rárugja. Mintha a kuplungmotor nem tudna időzíteni.
milyen nyomásokat gondolsz méretni és miben reménykedsz?ez nem hidrotőkés, szóval nincs kiegyenlítés a szelepeknél olajnyomásra. a benzinnyomáshoz meg nincs köze.
Nagyon szépen köszönöm! Mindig eszembe jut, mikor összegyógyult a generátorom, és nem vettem észre, mert az indító motor forgatott. Azt tanácsoltátok, hogy vágjam le a bordás szíjat. A problem megoldódott! Minden jót kívánok!