Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

aa194545 2009.06.23 Creative Commons License 16
Hali! 
A Corel DVD MovieFactory 7. (gyanítom, hogy ez korábban Ulead lehetett) simán beolvassa és kimenti videoformátumba, image-be vagy rögtön DVD-re is írja. Ez egy nagyon jó progi, sok mindenre használható, mindenkinek tudom ajánlani.

héliosboci 2009.01.07 Creative Commons License 15
Ha valaki még olvasgatja ezt a helyet, légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom ezt a progit aktiválni? Minden ok, de a készített videó közepén ott a program saját felirata. Nem jó így. Help!
Köszi.
Előzmény: barataim (10)
Davidpip 2007.05.30 Creative Commons License 14

Jol van na...

Csak azt elfelejtettem leírni, h ha pl. Realplayerrel akarom lejátszani a vro-t akkor nem indul el. Ezért az egyszerűség kedvéért csak egyszerűen átneveztem mpg-be és úgy a képet duplán játszotta le (a képernyőt függőlegesen kettéosztotta és mindkét felén ment a film feleakkora szélességben). A filmet az ulead videostudio 7.0-ban akartam megvágni, de ott is ugyanez volt a hiba.

Nem tudom mi a hiba, lehet hogy a digitalizálás volt rossz.

wpepi 2007.05.29 Creative Commons License 13
Közvetlenül a te hozzászólásodat megelőzően írtam le, hogy a VR formátumban megírt anyagot miként kell áttenni DVD-VIDEO formátumra.

"A .vro fájlt Pocket DivX encoderrel akartam mpg-be konvertálni, de nem ismerte fel."

Azt is leírtam, hogy a .VRO az MPEG2 file ezért nem kell semmit se konvertálni!!!!
(a VRO állományban is ugyanaz az MPEG2 van mint a VOB-ban csak a VOB a Video Object rövidítése míg a VRO a Video Recording Object rövidítése. A VOB kiterjesztés a DVD-VIDEO formátumnál van míg a VRO a DVD-VR formátumnál van.
Előzmény: Davidpip (12)
Davidpip 2007.05.28 Creative Commons License 12

Hello mindenki!

A film, amit digitalizáltunk, nekem is ugyanabban a 3 fájlban van meg gépen, amit írtatok (Vr_movie.vro, Vr_mangr.bup, Vr_mangr.ifo). Nálam az a baj, hogy egyik lejátszó sem tudja lejátszani a vro-t, amikkel próbáltam. A .vro fájlt Pocket DivX encoderrel akartam mpg-be konvertálni, de nem ismerte fel. Ha tudtok valamilyen jó programot ajánlani akkor írjatok!

wpepi 2007.04.26 Creative Commons License 11
Szerintem már január óta biztos megoldotta :))

Viszont ez egy sima VR (Video Recording) formátum ami ugyanaz az MPEG2 mint a VIDEO (DVD-VIDEO) formátumnál ergo nem kell semmit se sehova konvertálni. Az MPEG2 a Vr_movie.vro állományban van és a hozzá tartozó leíró az IFO file-ban (mint a sima DVD-VIDEO struktúrában). Tehát nem kell más csak egy olyan DVD authoring program mely képes VR formátumban megírt lemezről dolgozni. Ilyen program pld. a TMPEG DVD Author.
Előzmény: barataim (10)
barataim 2007.04.26 Creative Commons License 10
Ajánlom töldsd le az AVS Video Convertert. (http://www.avsmedia.com; http://www.avs4you.com) Alapból beolvassa a Panasonic által írt DVD RAM lemezt, a *.vro formátumával együtt, s átalakítja asztali lejátszóban használhatóvá. Elkészíti az audio_ts, video_ts könyvtárakat, s oda helyezi az átkonvertált fájlokat, sőt felajánlja egyből az új DVD megírását is. (A Shareware változat percenként kb. ötször beírja, hogy nem regisztrált a program amivel készitették a videoanyagot!)
asi2105 2007.01.13 Creative Commons License 9
Sziasztok!

Vettem egy dvd-video combot(DVD VR-336), és vettem fel rá filmet. Csak -rw-s, és -r-s dvd-re tudok felvenni filmet. -rw-s dvd-re vettem fel, hogy később le tudjam törölni, ha nem lesz jó. A számítógépen csak a Power DVD játssza le, de én ebből szeretnék csinálni egy rendesen lejátszható filmet. Megpróbálkoztam minden programmal, DVD Shrinkkel (errort ír ki), DVD Decrypterrel (be se olvassa), Neroval (hibát észlel az írás végén).
Nekem is csak ezt a három fájlt veszi fel, mint a "Tegom" felhasználónak:
Vr_mangr.bup
Vr_mangr.ifo
Vr_movie.vro

Ebből hogy lehet csinálni sima dvd-t?

Ajánlották az Ulead Movie Factory 5-öt, de még nem sikerült letöltenem.

Előre is köszi a segítségeteket.
JozsBiker 2005.03.21 Creative Commons License 8

A Panasonic a DVD Movie Album nevű programot ajánlja (és kínálja) erre a célra. De valószínűleg a TMPGEnc jobb megoldás.

 

laci48 2005.03.02 Creative Commons License 7

Sziasztok !

Én most készülök egy Pana E55-öst venni.

Az Ulead VideoStudio nem kezeli a DVD-RAM fájlokat ????

Esetleg a Nero ??

Tegom_ 2005.02.20 Creative Commons License 6
köszi, tényleg jó program, mindenkinek csaj ajánlom.
Előzmény: olzol (5)
olzol 2004.12.29 Creative Commons License 5
Probáld ki a TMPGEnc DVD Author 1.6 ot. Nekem bejött. Simán kezeli a DVD-RAM-ot, és akár arrol is közvetlenül szerkeszti és megírja a DVD-t 
Előzmény: Tegom_ (4)
Tegom_ 2004.12.27 Creative Commons License 4

igen Panasonicom van! Vettem pár ram lemezt vele, még a gép sincs 1 hónapos és gondolta most az ünnepek alatt kiírom őket, de sehogy sem sikerül. Mert amit kiírok azt a gép ugyan olvassa, de az asztali lejátszó nem!

 

 

akkor Neked is ott állnak a dolgok Ram lemezen amit ki kéne írni? Azon gondolkodtam, hogy képtelenség hogy nem lehet megcsinálni, akkor mi értelme lenne az egésznak. Nem hiszem, hogy valaki dvd-r-re ír egyből. Az nagy pazarlás lenne...

Előzmény: neurock (3)
neurock 2004.12.26 Creative Commons License 3
A DVD Movie Factory 3 be tudja olvasni a RAM-ot, de az AC3 hanggal nem tud mit kezdeni (legalábbis nekem némafilm lett belőle) Ha találsz valami inteligens megoldást, oszd meg légyszi velem is! A RAM-ból úgy gondolom neked is Panasonic cuccod van.
Előzmény: Tegom_ (2)
Tegom_ 2004.12.25 Creative Commons License 2
ez nem ismerte fel! Valami más ötlet, progi esetleg? Biztos csinált már ilyet valaki;)
Előzmény: Mbazsika (1)
Mbazsika 2004.12.24 Creative Commons License 1

elvileg a vro-vob-ra atnevezes muxik...

Korrektebb: Tmpgenc Xpress, forraskent olvassa a .vro-t (az ifo-jat), es fel lehet vele mpg-be masolni a cuccot a vinyoba...

Ha jot akarsz magadnak elotte a felvevon nem naghyon vagdosod a filmet, csak majd a PC-n....

Előzmény: Tegom_ (-)
Tombolda 2004.12.24 Creative Commons License 0
VR0 file?
Előzmény: Tegom_ (-)
Tegom_ 2004.12.24 Creative Commons License topiknyitó

Egy DVD-RAM lemezen van nekem egy VRO file és ebből szeretnék asztali DVD játszón lejátszható filmet csinálni.

 

A felvevő a ram lemezre csak három fájlt készít:

Vr_mangr.bup (100 kb)
Vr_mangr.ifo (100 kb)
Vr_movie.vro (ez vagy 4,2 giga)

ebből hogy lehet csinálni sima dvd-t?