Fiat kulcsot/immo-t tud javítani valaki? Egyre gyakrabban marad égve a kis sárga lakatos autó ikon és nem indul az autó. Ilyenkor pár próbálkozás, kulcskivétel, anyázás után beindul de nem túl biztató a tendencia
2 napja vettem egy Doblot, 2012 1,6 multijet. Hazafelé az úton elkezdett villogni az elakadás jelző. Nem történt semmi extra, simán mentem 80al.
Kikapcsolni nem tudtam,megálltam,akku saru le-vissza,megszűnt . 1 napig minden rendben,garázsba állt a kocsi. Ma délután vettem észre,hogy megint villognak az indexek.
Itthon sem voltam. Megint saru le-vissza,aztán látszólag minden rendben.
2008-as Dobló Panoráma (nem Cargo) felhajtott hátsó ülésekkel mekkora rakterülettel rendelkezik? Szélte hossza mekkora? Sajnos egyik leírásban sincs benne
használ valaki itt 95LE EUR6-os Doblot, aki műszakilag is képben van és tudna támpontot adni a keresésben?
nekem a harmadik van ebből a szériából, de ez az utolsó kifog rajtam. menet közben nyomom a gázt, de olyat hullámzik, mintha elvenném egy pillanatra. Teljseítmény megmarad, csak kicsit mintha megtorpanna. EGR jó, koromtalanitva, DPF stb jó.
befecskendezők is határon belül, német oldalakon valaki a turbonyomás jeladóra esküszik.
Bocsi hogy ide is írok teljesen normális a lemerülés. Kérdés hogy mennyit használod leállás után van-e ideje visszatölteni...itt azért már kell vele menni hogy lassú töltésel visszatöltse a generátor. Mérd ki....Aksi állo motornál 12 V felett kell lenni,, elindítod és igy mérheted akkor ha jó a generátor akkor 14 v körül..vagy felett...Ebben az esetben lassú töltés azaz mész jó sokat vele.. vagy töltöd.
Az ajtóban van pár kapcsoló, ami lehet koszos, vagy elöregedett. Annak a javításában egy jelentős szívás faktor, ha az alkatrészek beesnek az ajtóba. Volt hozzá szerencsém :-)
Valaki találkozott e már olyan problémával Hogy hidegen napi első indításra izzitas után beindul, füstöl mint a kotera , valamint lefulad ha nincs gazadás, de azt is úgy veszi mint aki kevés anyagot kapna. Chexk engine volt EGR re az cserélve lett de probléma fent áll. Illetve porlasztok bevizsgalva és jók elvileg. Hasonló probléma valakinél volt e?
Abban kérnék segítséget, hogy van egy 2014-es 1.6 multijet Fiat Doblom, amiben két hét állás után az akkumulátor teljesen lemerül.
Az akkumulátor új 72 Ah és teljesen fel volt töltve. Az autó be volt zárva (állítólag ha nem zárom be valami készenléti állapotban van és nagyobb az áram felvétele).
Az előző akkumulátorral is ez volt a helyzet. Hamar tönkrement, kicsit többet mint egy évet bírt csak ki.
Tudom nem jó ha sokat áll, de hobbi autó és van hogy 1-2 hétig nem használom. De úgy gondolom nem kéne lemerülnie ilyen hamar. Belső lámpákat, rádiót ellenőriztem semmi nem maradt bekapcsolva.
Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem.
Azzal kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni, mi okozhatja a Fiat Doblo 1.3 Mjet 2006-os autón menet közben elkezdett világítani a CHECK ENGINE lámpa....Minden működik, az autó indul, igazából semmit nem érzékelek... Mi a teendő ilyenkor?Köszi szépen
2018as fiat Dobloval olyan gondom van hogy menetközben bezárt ajtónál folyamatosan azt érzékeli hogy nyitva van valamelyik hátsó ajtó villog minden a műszerfalon össze-vissza egyfolytába nagyon zavaró, esetleg van ehhez valamilyen megoldás amivel orvosolható?