Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

HLJ 8 órája Creative Commons License 26562

Hö?! Maffiafőnök nem képes parancsolni az embereinek?! Könyörgöm milyen maffiafőnök akkor ő?! Azt csinálnak a háta mögött amit csak akarnak az emberei. Vagy ennyire nincsen tekintélye?! Ezt jó lenne ha az írók átdolgoznák, mert így nagyon gáz! Igazi maffiafőnöknek senki nem mer ellentmondani még gondolatban sem, mert fél, hogy baja esik.

Előzmény: lcjr (26559)
Riccardo Gardoni 10 órája Creative Commons License 26561

Köszi! Tudtam hogy létezik ez! :) Ha arra járok beugrok egy sörre! :D

Előzmény: Krekri (26547)
Böszőke 25 órája Creative Commons License 26560

Nyálas szájú,kis gerinctelen féreg Roland,egy rendes pofonnal le lehetne teríteni...,gőzöm nincs hogy találhatták pont őt megfelelőnek a maffiafőnök szerepére,röhejes kezdettől fogva ahogy megpróbál "komoly  főnök " lenni....,igazi undormány pasi.

Előzmény: lcjr (26559)
lcjr 25 órája Creative Commons License 26559

Ja, poén, hogy a maffiafőnök gyakorlatilag fél az embereitől. Mondjuk egy Rolandtól... na, mindegy. :D Szerintem inkább tenyérbemászó feje van, mint maffiafeje. :D

 

Túl egyszerű lenne, nem lehetne hónapokig húzni megint a szálat....

 

Előzmény: P.stephenson (26556)
lcjr 25 órája Creative Commons License 26558

Engem az idegesít nagyon benne, hogy nem értem hova ez a nagy kapkodás. Miért nem tudnak várni egy kicsit addig, amíg jobban lenyugszik mindenki. Tudják, hogy Kristóf mennyire szenved, de azért csak erőltetik... Az esküvő még hagyján, de ez a begyepesedett Szilvia egyáltalán nincs tekintettel rá. Még ő próbál meg bűntudatot gerjeszteni Kristófban, hogy nem akar tanú lenni. Ő mondja, hogy a fia önző és makacs. 

Előzmény: Mackóbogár (26555)
derek 27 órája Creative Commons License 26557

Szerintem is jó lett az új főcím és a feltunningolt zene. Bár szerintem a karakterek nevét is felesleges volt kiírni. Aki nézi tudja kik ők. Aki meg nem az ennyiből sem tudja meg. Akkor már inkább a színészek nevét kellett volna kiírni.

Jól láttam , hogy Kinga nővér is bekerült a főcímbe? Minek?

Pikali Gerdának örülök. Szerintem Szlávikkal majd egymásra cuppanak. :)

Milyen nagy baromság volt Mari terve. Ehh! Azon a folyosón senki nem grasszál? És a dörömbölésre sem figyelt fel senki? Amúgy Mari hány évet kapott , mert már jó párat rápakolhattak az eredeti büntetésre , mert elég sok stiklit elkövetett azóta. A börtönőr is csak annyit mondott , mikor lerángatta Bettyről , hogy "Megőrültél!Életfogytigot akarsz kapni?" Az igazgatónak meg fel sem tűnt , hogy mi zajlott egy perccel az orra előtt. Csak mosolyogva közölte , hogy a lányok szabadok.

Fanni pasiját milyen könnyen leépítették.

P.stephenson 30 órája Creative Commons License 26556

De ez most komoly, hogy a maffiafőnök azért nem utasítja rendre a beosztottjait, mert fél tőlük, hogy kinyírják? Ha ő megbocsájtott a két lánynak, hogy kémkedett utána, akkor az emberei miért nem tudnak? Hol a főnök tekintélye?

 

Amúgy megvan a megoldás, Kiskovát és Fidót kell eltenni, és akkor nem kell dél-amerikába menniük Barbiéknak. :-)

Előzmény: Mackóbogár (26555)
Mackóbogár 1 napja Creative Commons License 26555

igen, most megint ugyan ott tartunk, Kiskova és Fidó újfent ki akarja nyírni a két csajt :-( 

Viszont Zsani lehet, hogy kicsit bekavar a nagy Isti-Szilvi idill-be ? Azért röhejes valahol, hogy nemrég váltak el, most újra összeházasodnak, mert olyan fene nagy a szerelem (közben nem mellékesen István gyereket csinált a fia barátnőjének)

Előzmény: lcjr (26554)
lcjr 1 napja Creative Commons License 26554

Reménykedtem benne, hogyha végre a Pongrácz lányok kikerülnek a börtönből, kicsit háttérbe kerülnek. Csak egy egészen picikét. Erre minden kezdődik elölről. Szilvia meg hab a tortán ezzel az esküvő és tanú kérdéssel. 

Asterian 2 napja Creative Commons License 26553

Az eddig sem volt titok, hogy egy Pest közeli kis településről van szó, de ezek szerint nagyjából ott helyezik el képzeletben, ahol elvileg a külső jeleneteket is forgatják, Nagykovácsiban.

 

Végül is az sincs olyan messze már a Pest - Fejér megyehatártól. :-)

HLJ 2 napja Creative Commons License 26552

A Fejér megyeiek nevében kikérem a lenéző hangnemet :-) Kissé beégettek minket a sorozatban :-) Viszont végre már mondtak valami támpontot, hogy hol van Csillagkút.....

Asterian 3 napja Creative Commons License 26551

Mivel egész nyáron ment a sorozat, miközben a forgatás állt, kicsit elfogyott az előrehaladásuk ezalatt. Lecsökkent háromról egy hónapra a 2 hónapos szünet alatt, stimmel is. Most aztán pöröghetnek, ha vissza akarják tornászni magukat! :D

 

Pikali Gerda úgyszintén nemrég lett beharangozva, és ma már ő is itt van. :-)

 

Ami a főcímet illeti, ha már ekkora váltás van, akkor nem követhettek volna el egy ekkora hibát, hogy Claudiát kihagyják... Kereshettek volna akár egy megfelelő jelenetet is és azt bemontírozták volna valahogy, ha már végképp nem volt ideje rá.

Előzmény: katarea (26546)
HLJ 3 napja Creative Commons License 26550

Kíváncsi leszek a mai részre, hogyan ússzák meg a királylányok a kicsinálást....mert Barbinak tegnap rendesen nekiestek.

lcjr 3 napja Creative Commons License 26549

Nyilván nem tehet meg mindent, nem is ezért írtam. Mivel a Jóban Rosszban a TV2-hez tartozik, így gondolom minden le van egyeztetve, hogy éppen mikor mit forgat Claudia. Így eleve két forgatás nem ütközik egybe, ezért tud ennyi mindent csinálni. Persze ez baromi nehéz logisztika lehet mindenkitől, hogy mindenki egyszerre érhessen rá adott jeleneten belül (merthát a többiek is csinálnak mindenfélét). Más magyarázatot én sem nagyon tudok kitalálni, ez tűnt a legegyszerűbbnek. Mert szerintem, ahogy írtam is az már kiderült volna, hogy kiírják. Mindegy, fogalmam sincs...

Előzmény: babi7808 (26548)
babi7808 3 napja Creative Commons License 26548

Azért az nem egészen úgy  működik hogy nincs ideje Claunak forgatni. Végül is az is munka amit meg kell csinálni. Azt pedig nem hiszem hogy olyan sok idő lenne míg felveszik a főcímet. Az igaz hogy most Alexa nincs a cselekmények középpontjába, de azt a pár jelenetet amiben van azt is leforgatta (leforgatja) valamikor. Olyan nincs hogy más munka miatt nem ér rá forgatni. És ha a forg.könyv azt írná meg hogy mindennap mennie kell akkor nem menne? Akármekkora sztár azt még sem teheti meg. De ez meg így olyan fura hogy nincs a főcímben. Nem találok rá magyarázatot.

Előzmény: lcjr (26545)
Krekri 3 napja Creative Commons License 26547

A "Barlang" Solymáron van .....

 

Előzmény: Riccardo Gardoni (26544)
katarea 3 napja Creative Commons License 26546

Azt szokták mondani, hogy 3 hónappal a felvétel után kerülnek adásba a részek. Ez most megdőlt, mivel Szabó Zsófi szept. elején ment át az rtl-hez, még csak utána kezdték keresni az utódját, Nagy Adriról szept. 25-én írtak, tehát alig 1 hónap telt el a forgatás óta.

 

lcjr 3 napja Creative Commons License 26545

Claudiát szerintem sem írják ki, az már kiderült volna előbb. Arra tudok gondolni, hogy amikor készítették a főcímhez a dolgokat, esetleg ő éppen nem tudott forgatni a Bumm műsor miatt. Kétségtelenül hülyén néz ki, hogy az egyik főszereplő nincs benne.

Józsi simán magával ránthatja Károly Bácsit és Lucát. Egyébként biztos, hogy Józsi nem lesz benne? Oké, Sorel felmondott, de ettől még nem biztos, hogy a karakter is távozik. Nyilván nem ő az egyetlen színesbőrű, aki eltudja ezt játszani. 

Gergő meg lehet, hogy elutazik, mint pl. Magdi, Márti. 

Riccardo Gardoni 3 napja Creative Commons License 26544

Amúgy a "Barlang" létezik, mert az olyan más mint a többi díszlet! :D ???

babi7808 3 napja Creative Commons License 26543

Igen, akiket felsoroltál ők hiányoznak, de azt nem tudom elhinni, hogy Claudiát kivennék a sorozatból, a többire van esély, de őt nem hiszem, a Tv2 arca és "nagy" sztárja, nem tennék meg szerintem. A többiekre van esély hogy idővel kiírják őket.

Előzmény: Asterian (26542)
Asterian 3 napja Creative Commons License 26542

Akik ebből a főcímből kimaradtak: Alexa, Gergő, Luca, Károly bácsi, Józsi, Gábor.

 

Utóbbi kettőről már volt cikk, hogy elmennek, és a többiek?

 

Egyébként tényleg sokkal átláthatóbb lett! A nevek nem úszkálnak össze vissza, meg nincs az hogy egyszer a szereplő neve volt kinn egyszer meg a karakteré, az is oldalára fordítva stb...

Poltorato 3 napja Creative Commons License 26541

Legalább szőke hajú csajt rendezhettek volna Betty szerepére!

 

Valahogy, ez a mai rész amúgy is olyan... furcsa volt...:-)

 

 

HLJ 3 napja Creative Commons License 26540

Nagyon tetszik az új főcím modern, stílusos erre a váltásra szükség volt. Roland lakása is szépen rendbe lett téve a vad pirostól végre megszabadultak, mondjuk a lila egy kicsit rikító lett, de a képekkel elnyomják. Betty még igen nagyon furcsa idő kel mire megszokjuk.

Jah amúgy most nézem mióta van Csillagkúton alezredes, vége Müller "hatalmának"? Remélem kicsivel több életszerűséget visznek majd a sorozatba, egy kis sci-fi is lehetne benne.

sztamas77 4 napja Creative Commons License 26539

Tetszik az új főcím, szerintem jól eltalálták. Viszont az érdekelne, hogy Claudia miért nincs benne?! Először azt gondoltam, hogy Alexa és Péter szakítanak, ezért nem rakták össze őket, viszont az orvosok között sem volt. Arról meg nem olvastam, hogy kilépne vagy kiírnák.  

Kitticica75 4 napja Creative Commons License 26538

Köszi

Előzmény: lcjr (26537)
lcjr 4 napja Creative Commons License 26537

Pikali Gerda. 

Nagy Gabriella főhadnagyot fogja alakítani. 

 

Előzmény: Kitticica75 (26536)
Kitticica75 4 napja Creative Commons License 26536

Sziasztok! Ki az a GABI? Ki fogja játszani?

Asterian okt. 23. Creative Commons License 26535

Hoppáhoppá, előzetesben már az új Betty van! Ezek szerint nem kerítenek nagy feneket a cserének. :-) Plusz új logó is van, szal sztem egy új főcím is esélyes, érdemes lesz figyelni.

Mackóbogár okt. 21. Creative Commons License 26534

a Bodolai család kissé "lúzer", olyan aranyosan bénák :-) Emilkét szerintem senki nem helyettesítheti.

Előzmény: HLJ (26533)
HLJ okt. 21. Creative Commons License 26533

Kíváncsi leszek, hogy Bandinak lesz-e Emil helyett barátja. Szerintetek?