Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Poltorato 1 napja © 26374

A börtönigazgató egy rakás szerencsétlenség!

Nem bíznék rá egy fej káposztát sem..

 

 

Jahh úgy könnyű okoskodni ha elolvassuk az előzetest!

 

 

Mackóbogár 2 napja © 26373

még biztos elrinyálgat jó pár részen keresztül, hogy "meg akarok halni"...a börtönlázadás (vagy mi a szösz) meg kész kabaré (mondjuk az egész sorozat az)

Előzmény: Böszőke (26372)
Böszőke 2 napja © 26372

Hiába fohászkodtam, Verácska nem bírta kilehelni a lelkét,pedig nagyon jó lett volna már,ha végre megmurdel.....

lcjr 2 napja © 26371

És ki az a Bori? 

Előzmény: fenyvesic (26369)
derek 2 napja © 26370

Kristóf kezd megenyhülni Zsanett felé, úgy látszik lesz apja Istvánkának még ha csak

 

nevelő is..

 

Erre ne vegyél mérget. Ugyanis Szaksz Gabit (Zsanett) kiírták a sorozatból.

Előzmény: Poltorato (26367)
fenyvesic 2 napja © 26369

" Barbara terve jól működik, egyszerre bünteti meg Marit és áll bosszút Borin..."

 

Hát ez mi a fene?? Mari hogy marad képben? Ugyanis, ha életben marad, valszeg életfogytot kap és nem maradhat a volt fegyenctársaival, ráadásul Barbival és testvérével pláne nem!! Már az is furcsa, hogy a lázadáskor együtt voltak...tiszta marhaság!

 

Ebben a sorozatban egyáltalán nem kérdeznek meg szakértőket, semmilyen vonalon.

Előzmény: Falusijányka (26365)
HLJ 2 napja © 26368

Azt hittem Marit majd kilövik.....

Előzmény: Falusijányka (26365)
Poltorato 2 napja © 26367

Ahogy Konrád foglyul ejtette magát elég amatőr volt, de hát mégis csak odament a

 

tétovázó Bettyhez..

 

Kristóf kezd megenyhülni Zsanett felé, úgy látszik lesz apja Istvánkának még ha csak

 

nevelő is..

HLJ 2 napja © 26366

Tudod Csillagkúton minden lehetséges még ha teljesen ellentétes mindennel akkor is :-) Itt para nem normális dolgok történnek. Simán szakadt volna le Vera az álmennyezettel együtt....... Merem remélni, hogy megmentik........

Előzmény: P.stephenson (26364)
Falusijányka 2 napja © 26365

Gyerekek ez egyre nevetségesebb...:D

SPOILER 

 

2014.09.01., Hétfő 19,30 - 2428. rész

Kristóf továbbra is italba fojtja bánatát, miközben Szilvia és István próbálja rendezni kapcsolatát. Gyöngyi és Emil között újra feszültséget szül a baba-kérdés, de megoldódni látszik a feszült helyzet. Barbara mindent megtesz, hogy Mari után ő legyen a börtön egyik vezéralakja. Betty azonban nem nézi jó szemmel a változást, aggódik testvéréért.

2014.09.02., Kedd 19,30 - 2429. rész

Gyöngyi egyre nehezebben viseli a várakozást, egy beteg kisfia még jobban felerősíti benne az anyai ösztönöket és örökbefogadásról hallani sem akar. Közben Barbara egyezséget köt Gizi bával, Mari is megkapja méltó büntetését. A börtönbe érkező új rab sem tud tovább bujkálni Barbara elől…

2014.09.03., Szerda 19,30 - 2430. rész

Gyöngyi végre megkapja a vizsgálat eredményeit. Közben Szilviáék Füredi segítségével próbálják helyreállítani a családi békét. Istvánnal pont jókor érkeznek Kristófhoz. Betty és Barbara között egyre nagyobb az ellentét a kialakult új helyzet miatt, amit tovább mérgesít az, amikor Betty számára világossá válik, mi segítette hatalomhoz testvérét.

2014.09.04., Csütörtök 19,30 - 2431. rész

Szilvia úgy tűnik, hiába reménykedik abban, hogy Kristóf szóba álljon Istvánnal. A Halász fiú ráadásul az ivással sem áll le és Dórával is vitába keveredik. Gyöngyi egy véletlen folytán megtudja, hogy Emilnek új vizsgálatra volt szüksége. Mindent megtesz, hogy megtudja, mi történt…

2014.09.05., Péntek 19,30 - 2432. rész

Barbara terve jól működik, egyszerre bünteti meg Marit és áll bosszút Borin. Ám arra ő sem gondol, hogy probléma merülhet fel. Közben Gábornak sikerül kiadnia Balázs megüresedett szobáját, ahova Kristóf költözik be. Gyöngyi számon kéri Emil, hatalmas vita kerekedik a szerelmespár között…

 

 

P.stephenson 2 napja Creative Commons License 26364

Az is érdekes, hogy egy álmennyezetes kórteremben hol talált olyan pontot, ahová fel tudja kötni magát. Merthogy az álmennyezet magát simán megtartja, de már Luca súlyától is leszakadna. És honnan szerzett kötelet? És mire állt fel, hogy felakassza magát?

 

A sztori egyébként kicsit a Remény Rabjaira emlékeztet, ahol az egyik szereplő (Brooks Hatlen) nem tudta feldolgozni a börtönből szabadulás tényét, és az első szabad napján felakasztotta magát. Kb. hasonló képkivágásban találtak rá tegnap Verára.

Előzmény: derek (26362)
Huncutka 2 napja © 26363

Egyrészt nem tartom valószínűnek, hogy valaki magát fel tudja szakszerűen akasztani, másrészt viszont szerintem még akkor is teljesen emberi reakció, hogy azonnal felemeled, és megpróbálod leszedni, ha látszik, hogy már késő. Mondjuk mozdulatlan volt, ami meg arra utal, hogy tényleg sikerült...

Előzmény: Holgery (26361)
derek 2 napja © 26362

Ennek a jelenetnek a folytatását csak úgy tudom elfogadni , hogy azért állt ott döbbenten Szilárd és Józsi , mert Vera nyújtó gyakorlatokat vagy húzódzkodást végzett  , hogy erőre kapjon. :-D

 

A börtönszál megint "színvonalasan" folytatódott. Azt nem értem , hogy az igazgató , a két börtönőr , Barbi és pár statiszta miért egy cellába húzták meg magukat. Hol a többi börtönőr ( pl. akik a múltkor olyan készségesen leadták a fegyverüket ) Már rég itt kellene nyüzsögnie a kommandósoknak. Bucifej Betty meg ahhoz képest , hogy pénteken kijelentette , hogy nem fél Mázsa Maritól most ismét csak picsogott. Azt hiszem mindannyian jobban jártunk volna , ha Bucifej hagyja magát kinyalatni Marival és akkor megúszhattuk volna ezt a baromságot.

 

Közben átkapcsoltam a Dunára , ahol meg a Linda ment. De nem az eredeti sorozat , hanem az a pár részes , ami egy ügyet  vitt végig a néhány epizódon keresztül. Ezek a részek 2000 körül készültek és minden jót kiöltek belőle , ami a régi Lindát jellemezte ( a humort , a vicces és szerethető karaktereket ). Ellenben valami iszonyú kevés pénzből készülhetett , béna szereplőkkel és egy totál felesleges ezoterikus szállal. Ja , és Gesztesi Károly és Gazdag Tibor szerepeltek benne. 

Előzmény: Holgery (26361)
Holgery 2 napja © 26361

Hát úgy van ez, hogy ha professzionális akasztás történik, akkor úgy törik el a szerencsétlen nyaka, hogy teljesen mindegy, hogy levágják-e. Azonban az ilyen önakasztásos akciókban 99,5 %-ban "lassú" fulladás öli meg az áldozatot. Ahogy ők berohantak rögtön a zaj után, akkor abszolút megmenthető. Ami gondolom meg is fog történni, csak majd a mai epizódban! De tényleg béna volt, ahogy ott álldogáltak!  :-)

Előzmény: Huncutka (26360)
Huncutka 3 napja © 26360

Hát ez csúcs: Vera lóg a csilláron, a két orvos meg áll, és bambán nézi :)

P.stephenson 3 napja Creative Commons License 26359

Mónika a Jóbarátokból. :-) Kiss Erika.

Előzmény: Redzsi009 (26358)
Redzsi009 3 napja © 26358

Sziasztok, csak egy olyan kérdés, hogy ki játssza Piroska karakterét? :) Előre is köszönöm

fenyvesic 4 napja © 26357

Börtönlázadáskor a börtönorvos átveszi a parancsnokságot!

Mi ez kérem? Ki írta a forgató könyvet, csak tán nem Rejtő Jenő? :))

Poltorato 5 napja © 26356

Igen!

 

Vannak a sorozatban furcsa események , történések..

 

De én régebben (most már nem) rendszeresen néztem a Tények estét éjjel, és hát

 

abban is rengeteg olyan hír szerepelt, amire azt mondtam "- nem létezik hogy

 

ilyesmik megtörténnek!"

 

 

 

 

derek 5 napja © 26355

Hát a tegnapi börtönös jelenettel a szappanopera elérte a mélypontját.  Vagyis azt már régóta , de ez már tényleg elég röhej volt. Mari azzal fenyegetőzik , hogy eltöri Gizi bá' nyakát? Mindkettő egy debella állat , szóval eltartott volna pár percig/óráig amíg valami lett volna. Ráadásul gumibot volt nála. Még ha az a kés lett volna , amivel véletlenül leszúrta a másik őrt , de nem. És akkor berohan egy darab őr , aki úgy megijed , hogy eldobja a saját gumibotját. A falon levők meg készségesen leadják a raboknak a fegyverüket. És ezért az ötletért/rendezésért valaki pénzt kap??

 

Előzmény: chxyw(e (26353)
HLJ 5 napja © 26354

Az életben egy rab nem jut el odáig, hogy fegyvert szerezzen az őröktől. Előbb iktatják ki minthogy fegyvert szerez. Konrád beszólása az igazgatónak tetszett :-)

Előzmény: chxyw(e (26353)
chxyw(e 5 napja © 26353

Ez a lázadás tényleg szörnyű volt. Az odáig ok, hogy legalább vittek a sorozatba valami kis akciót, de rendesen is előkészíthették volna. Amikor a Mázsa Mari a gumibottal elkapta Gizibá nyakát, akkor a mellettük álló fegyőr miért nem ugrott oda rögtön, szedte le Marit, majd ketten miért nem vitték földre? Ez a másik fegyőr meg ott áll a vérző ember mellett, de esze ágában nincs megnézni, hogy meghalt-e, vagy mi van vele. Amikor Mari fenyegetőzött, hogy a fenti fegyőrök dobják el a fegyvert, akkor azok miért tették meg? Gond nélkül lelőhették volna Marit, a golyó gyorsabban odaért volna, minthogy ő eltörje G.bá nyakát. Ember, fegyőrök odaadják a fegyvereiket a raboknak. Ilyen az életben nincs. Inkább legyen a veszteség egy fegyőr és egy rab, mint így (akár) az összes alkalmazott és fogvatartott.  

Előzmény: HLJ (26352)
HLJ 5 napja © 26352

Amúgy ez a lázadásos történet is katasztrófa. Szerintem egy magyar börtönben ez eleve nem történhetne meg. Gizi bá szerintem simán ki tudta volna cselezni Marit. Ha elverni eltudja akkor miért nem tudja kicselezni??!! Másik legalábbis remélem, hogy az ilyeneket mint Marit külön börtönbe rakják vagy legalábbis Bettiéket. Vagy rosszul tudom?

Konrádra kíváncsi leszek, de szerintem végez Marival.

HLJ 5 napja © 26351

Pár részig olt így míg be nem jött Varga Balázs akiből később Tamás atya arcú Balázs lett. Súlyos baleset érte a csávót és arcplasztika kellett nekije, Betti segítette Tamás kérésére. Úgy hálálta meg Betti támogatását, hogy Tamás arcot csináltatott. Persze belőle maffiózó lett Roland embere, akit most nyírt ki.......Szal nem tudom lesz-e még Száraz Dénessel folytatás.

Előzmény: csiva69 (26337)
HLJ 5 napja © 26350

Anno Budait is hányszor életre keltették :-) De tényleg remélem, hogy ez már csak emlékben játszik szerepet.

Előzmény: Poltorato (26339)
Falusijányka 6 napja © 26349

Nem azért, de Bettyke nem full százas. Arcoskodik, hogy ő nem fél Maritól, hergeli, mikor nagyon jól tudja mire képes, aztán persze bújik Barbara segge mögé.

Szánalmas volt. Az előzetes alapján meg továbbra sem tér észhez, és még Konrád is bajba kerül miatta.

Amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy a két hisztérika összes börtönben eltöltött napját nekünk is végig kell szenvednünk?

kaktuszka67 aug. 14. © 26348

Mi az, hogy Luca hisztizik, és akkor bemehet a kórházba. És egy orvos, aki nem ajánlotta a látogatást, most azt mondja, na jó. Nem lehet bírni egy gyerekkel? Ha nem, akkor nem. Nem kellene eleve következetesnek lenni? Legközelebb ugyanúgy nem veszi komolyan a NEM-et, és teljesen jogosan.

Falusijányka aug. 14. © 26347

"bár Csillagkúton minden lehetséges, még az is, hogy elítélnék a beszámíthatatlan állapotban lévő Verát."

 

Épp emiatt mondom.:)

Előzmény: fenyvesic (26346)
fenyvesic aug. 14. © 26346

:)))

 

 

A saját örökbe fogadott gyerekével sétálni ment az erdőbe!

Egy előző napon végzett ügyvéd hülyét csinálna az ügyészből, ha lenne olyan marha, hogy ilyen váddal áll elő!

Arról nem beszélve, hogy még az előkészületet is bizonyítani kellene...bár Csillagkúton minden lehetséges, még az is, hogy elítélnék a beszámíthatatlan állapotban lévő Verát.

Előzmény: Falusijányka (26345)
Falusijányka aug. 14. © 26345

Gondolom azért őrzik, mert elrabolta Lucát.

Tegnap Szilárd valamit mondott is, hogy az elmeállapotára való tekintettel talán nem ültetik le gyerekrablásért.

Előzmény: fenyvesic (26344)