Az érdekelne, hogy hibás moderátori döntés ellen hogyan lehet jogorvoslatot kérni? A fórum megújulásakor, mitha beépítettek volna egy ilyen mechanizmust, amit a moderált nick megkap a saját e-amailcímére, és fellebbezhet ellene, ha úgy látja. Nos ha elmarad az ilyen irányú közlés, akkor hogyan is lehet felebezni az esetlegesen hibás moderátori döntés ellen?
Engenm pl. nem enged be az index fórum, nem tudom miért, valószínűleg egy "moderátor" nevű marha letiltott, ezért fizetem a havi 12 000 forintot, hogy egy faszi engem korlátozzon. Kérdezem: milyen jogon???
Nem szar ez a rendszer, csak olyan mint a kádárrendszer: páttitkárok döntenek, hogy mi mi mehet ki a nyilvánosság elé. Ezeket hívják "moderátoroknak", pedig nem mások, csak volt párttitkárok.
A Sör nem megy át (még) emilen... Inkább aztat csináld, hogy mennyé' be a zindexbe és a portásnak mondd meg, hogy Söröt hoztál nekem, de ne igya meg, hanem adja oda a fórumot, ahogy ill..., én meg majd aztán valamikor bemegyek és a portástól elveszem a Sörömet, amit ő nem isz meg és megiszom az egészségedre... Ez így, szerintem, nem is lesz egy hibás bedöntés.... és nem köll ellene sehogyan se...
Megvásárolható szerinted az index fórum szoftja olyan célra, ami nem jelentene konkurenciát az itteni dolognak. Sőt esetleg reklám is lehetne a pénz mellet?
Akkor belefogalmazzuk, mindenütt az írásainkban, hogy amig az index nem lép a fejlődés utjára és nem tart bümbocsánatot, addig kerüljék a humánus emberek.
Hehe, az nem törvénytelen kivégzés, hanem tök törvényszerű 1 folyamat, kérem szépen, plédájul attól szok lenni, hogy má' marhára unja a tökbuta modula a sok okoskodásot meg a felesleges szájcsépléset és ásít egyet, meg nyújtózkod..., na és mivel ottan van az a delgomb, há' pont addig nyújtoz, amig betakar... - ez törvénycerűen müx, ki van próbálva, még olyan bojos kotta sem köll hozzá... Így aztán te csak nyugodtan valláskritikázzá', mer' arra majd rájön a hibásmoderátori döntés, amitet te föllebbintesz hogyanis.... és akkor bejön még a cenznek az ura és Lyól főbekivégez, de majd arra Söröt is iszunk, hogy ne csak úgy simán, hanem méltó gyászos szerek tartásával végezőggyenek ki azok a tömegnickek, amiket kitalálsz hozzá még méltóképp...
Többen felvetették, ateisták, szabadgondolkodók, humanisták, racionalisták, hogy indítsunk BOJKOTTOT az Index ellen, mert cenzuráz és nickeket végez ki teljesen törvénytelenül.
Szerinten ez elkerülhető lenne ha az index nyitna egy valláskritika rovatot, ahol a valláskritikai írások védelmet és elsőbbséget élveznének moderálási szempontból a butaságban hívőkkel szemben.
Nem ártana a moderátoroknak és főként néhány Opus Dei dijra pályázónak egy kis jogi továbbképzés, mondjuk ezen újságcikkrészletből fakadóan. Hátha így érhetőbb, mintha jogszabályokat másolnék be.
"Legyen az a szó a vallásgyalázás. A jobbikos srácok ide előre, a szamárpadba. Van pótolnivalójuk.
Kedves gyerekek! Nincsen olyan tétel a büntető törvénykönyvben, se más érvényes jogi kódexben, hogy vallásgyalázás. Vallásgyalázás és felségsértés miatt tehát sem feljelentést nem lehet tenni, sem betiltást követelni. Radnóti könyvét még elkobozták ilyen jogcímen, de az a jogcím szerencsésen elsüllyedt a világégésben, sajnos Radnótival együtt. Hőzöngeni lehet, kiprédikálni is lehet, vudubabát böködni is lehet. De törvénnyel fenyegetőzni nem lehet, illetve nem érdemes. Mert nincs ilyen törvény. Azért nincsen és nem is lesz, mert sehogy sem fér bele abba a világnézeti szabadságba, amelyet a – nem keresztény, hanem – demokratikus Magyarország egyik alapjaként tisztelünk. A vallásoknak ugyanis az a lényegük, hogy saját magukat jobbnak, igazabbnak, tisztább és szárazabb érzésnek hirdetik, mint az összes többit. Így nyilván egymással is ütköznek.
Ezenfelül mindenkinek joga van annak tartani Máriát, aminek akarja, beleértve a próbababát, az ufót vagy a létezésének tagadását; sőt joga van meggyőződését a rendelkezésére álló fórumokon hirdetni. Joga van továbbá nem tisztelni, akár rajzfilmben gúnyolni az Úristent, Jézust, Mózest, Zeuszt és Lenint még akkor is, ha ez rosszul esik az istenistáknak, az ortodox zsidóknak vagy az antik görögöknek. Vagy Medgyessy Pétert. Joga van kereszteket, ikszeket és fordított kereszteket állítani. Joga van vallási műsorokban terjeszteni az igét, a főnevet és még a kötőszavakat is; ahogy joga lenne bárkinek ateista műsorban szembeszállni mindezzel, és kiröhögni a teremtőt. Forrás : INKVIZÍTOROSDI / Tóta W. Árpád /
Ma nyitottam egy topikot, hozzászóláshiányos időkben és a vallási rovatban, reggel 2004.12.28. 09:46-kor és most estére már 555 hozzászólás van benne. Ez bizony sok-sok kattintás volt az origónak. Azaz sok-sok pénz, azaz sok-sok sör.
Csak fejlőggyön, rája fér, necsak a vizsla miatt kódorogjanak arrafelé, hanem kritikázzák csak azt a vallásot durrbele és hajrá is, akár tömegesen is...., Sör úgysem köll nekik, akkor meg nekem több jut...