Ezt a topikot azért nyitom, hogy emléket állítsak egy olyan bulinak, ami egy ember életében max.egyszer adódik, de csak akkor, ha az illető nagyon szerencsés. Készüljetek fel, be fogtok szarni a röhögéstől.:-DDDDDDDDD
Én is tervezem a kiutat Bécsbe haverokkal. De mi vonattal megyünk, saját jármű hiányában :D! Majd megint elszopogatunk egy üveg fütyülőst, az megjavítja a kedvünket. Mondanám hogy felmelegít, de valami baj lehet a naptárral, mert decemberben megjött a tavasz... :(((
Természetesen visszük a jegyeket és a pénzt is. Ezúton is szeretnénk megköszönni neked, nélküled nem lett volna újabb brutális buli. :-))))))))))))))))))))))))))))
marha jópofa! Azért mert elmegyek egy ilyen koncertre (amit soroljunk a hardcore stilusba) már elite hardcore arc vagyok? Jó tudni. Nem sorolom magamat semilyen zenei stilusba. Mindig is utáltam. EZt a fajta zenét viszont szeretem...
A buli azért nem volt kafa mert kedden derült ki hogy 5en megyünk (nem én lettem volna a soför...) mert visszamondták. Nekem kellett újraszervezni az egészet.. kocsit szerezni, vezetni, mindenki fuvarozni stb.. alapból este 10-re értünk oda mert a 2 utitársnak elöadása volt.. de legalább kintvoltunk pár órát..egyáltalán nem volt brutál buli, de én jól éreztem magamat, ennyi.. Most örülsz?
Amúgy volt már arra is példa, hogy valami Pandoras nevü helyen úgy berugtam (+ a szállást adó lánnyal náluk úgy beszívtam, hogy pár rosszérzetű nyelésen múlt, hogy ki ne hányjak az ablakon a másodikró a reggel munkába siető népre... na az brutál volt rendesen...
tévedsz. egy igazi elite hardcore arc sosem érezheti igazán jól magát.
a társadalmi felelősségvállalás tudat, és a folyamatos töprengés, hogy, hogyan javítsa meg a világ dolgait nem teszi lehetővé hogy saját magára is figyelmet fordítson.
Most volt ColdPlay, ment is rá pár retard lelkületü.. Azaz nemmost kb 1,5 hónapja.. na mindegy..
Én most csütörtök voltam As I Lay Dying és Heaven Shall Burn koncerten, de nem láttam sehol DDDDDDDD betüket.. vároma november 20-at hogy megint foshassam a fikát ide:))