Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.10.24 0 0 1389

                               Bby bibis, a szent BbLila lába közzé nyomok, hogy érted?
                      1.: Amit eddig álmodtam, még minden ugy történik, történik? -ha nem, nem én álmodtam, nem az enyém? Mindenkinek vagy egy álma, azaz saját maga magam világa, és az NAP? -aki ami független mindentől, kivéve a szüleitől, és itt mi magyarok vagyunk, és mi nekünk van mindegyikőnknek aki a Magyar Szüleink gyere kid? - gyere, vegyél (pénz?) egyél fényt?
                     2.: Nagyon röviden, de most a Mi is ufo-k vagyunk! -aki nyitotta, az egy előfutárunk vala, mert semmi de semmi nincs, nem történhet véletlen? Mot rögtön, hogy ITT? -csak robotok, és robotolók vannak, amiknek van vagy gazdája. Mig én gén én, egy ÖRÖK ÉLET FÉNY FÉNYE VAGYOK, és ez a test, annak az itt megjenése, de ezt mindenkinek magának kell megtudnia, és most ÉN EGY UFO, ami történik, azt az UFOK? - ÉS AZ VAGY FÉNYUFÓK,vagy ha megszakadt a kapcsolát a FÉNYÉVEL, akkor bukott angyal UK? Ezt most a folytatása a Mi is ufok-vagyunk! -azaz UFO-k?- made in Hu? -Who ho ho hooo...
                     3.: Megprózálom olyan tömören, amit mégis meg lehetne enni, rágni? -kókuszdió? - dejó? Röha,az összes eddigi álom, ma is fen áll, és most itt...ITT NEM ITT, DÖNTENEK EL SEMMIT? -hanem van a fény -oldal, és van a BUKOTT ANGYALOK kavar fsss...kavalkádója, aminek a tanuja vagyunk? Zna a volt Szovjet SÁRKANKIGYÓT SZÉT SZEDTÉK AZ ANGYALAIK,és most onnan...Zitt az USA? -(na ugyhanolyan gyülületnek örvendenek?) NINCS, MERT EZ EGY UK? -ANGOL ANGYALOK GYARMATA,(EMPIRA? UK?) SŐT USA? - A GOLÁNUK?
                     4.: Sóval, az álmAIm szerint, ha most, az orszok és USA? Nincsak MAGYARORSZÁG AZ ÖRÖK, ÉS MOST USA IS ORSZÁG LENNE, HA LENNE? Zna ha nem lett atomháboru russia (oroszok) meg usa? -zna usa az UK?- ANGOL ANGYALUK TARTOMÁNUK, és talán, hogy U.S.A. -ha ország, akkor csak ISTEN -ORSZÁGOK VANNAK, és azok vannak csak! -maradnak!!!
                    5.: Ogy van a kis szarvUK? A BbLila lábaközzé nyomok,(nincsak a 10 kis nagy atom hatalma) nem akarném hogy bárkivel mivel is, ütü ütü...mert NEKEM NINCS (NEM KELL, ISTEN MENT, DE A MAGYAROKNAK, HA SZENT STEFANUK ÓTA? ÖNELLENSÉGE? Na most akinek van, (atomhasitás?) az NINCS! Onnan hogy ami mikor legutóbb hogy kis szarv, szarba lett,mert BEL HÁBIRU LETT, és ott...tovább nincs! Ezt meg mindent itt is, meg ott is, azaz valhallogy a Mi is ufo-k vagyunk! -fiteljuk, mert aki azt a toppiszkozatot nyitotta, nem Mi is ufo-k vagyunk? -HANEM AZ!!!
                   6.: Zez ugy, hogy én az én álmAImbank, mindent ami sorsdöntő meg tudhato,sőt mindenkinek nem meg kell tudni,hanem az ÖRÖK EGÉSZÉT ÉSZ? -egy az egyben kapcsolátban vagyok a MI ÉGI FÉNYUFÓSAINKKAL, és nem ufo-t láttam, hanem MI IS AZOK VAGYUNK! Ezt neked kell megtudni, senki más helyetted ládd AZ Ő ÓSRÉBER MESÉ MESE MESKETE, HOGY AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, JUHUSSÁ LETT, ÉS AGYON KOFFOLTATTA MEG MEG MEGABÁRDÖLETTE... ÉS MEGHALT A BITÓFÁN ÉRTED,ÉRTED?-MERT SENKI SEMMI SZICCSAK SZUTYAK SZECSKAKA? -KUBACCKA, KUBUXKA,BÜN TETŐK, BÜNZSEBÜK ZSEBÜNK? -HA LENNE? -KÉPTELEN? CSAK A SZÁJUK MARAD TÁTVA? ITT A GYIKOM, GYIK A MO MOCSINGÓ BINGÓ!
                   7.: Ami történt, most egy nagy... durung, megjelent, és eltünt a Mi is ufok vagyunk! -ami most... NA VISSZA GYÜTTEM, EGY GIGANTIKA ÓRIÁS BUGA?-az a hirekben is, hogy látnak az ürbe, egy nagy FÉNY VALAMIT, (AMI A FIZIKAKI NAPUNKNÁL FÉNYESEBB, FÖLDÜNK DÖNG, AHHH...NA AZ!!! Naccóval, hogy a kis szarvUKva, ládd ha nem történik, ládd ezek ellenseggük nélkül, még gondolni so tudnuk NUK? -őket? és csak addig, dig?-dög, digeled?
                   8.: Mott megjelent, zerintem ez az amit a IGAZHITHÜEK vártak, egy NAGY TELJES... FITA, HA NEKIK ÁBRAHÁM AZ ATYJUK, AKKOR AZ, ÉS PRÓBÁLTAM A UFO-k? made in Hu? Whooo... ami az a DISZÖLTÖZET, ami a FŐ FŐ KAJUNUK, azaz keszkenőbe, és most ÓRIÁS OLYAN MINT EGY SZOBOR, ÉS ITT MOST AZ A VALAMI, AKIT VÁRTAK MEG JÖTT VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZ TESZT?
                    9.: Zna amit ők megjósoltak, na az csak magUKnak, mert aki másnak, ás ássat vermet, de az az óröltsegg világ od GOD vége,ennél nagyobb dur czookereszt a mankur, manó mennő menők, menykő, még sose esett le az Égről? -akkor honnan, esett lé? Leesett a pap az ágyról twist...Naccóval, most ismét, egyáltalán nem vagyok rosszul, ha most mellé vágtam, az az lenne amit EZEK, GIGEEZEK MIGEZEK, HOGY UJ EGET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, AMI HA VAK VEZETI A VILÁGTALANT NA LANTOZTOK, TOSZTOK?
                   10.: Mott...na csak azt amit láttam, azt ami a pro pro pro...Fácia Negra, azt én nem látom, de nem is lehet!!! Hogy atomháboru lenne, azt még csak ugy láttam, ha lenne, és leritam! Na mára azt is, ha most elkezddik a palesztinok végleges ... most 4milló körül (raq is kb?) lett, a földbe dózerozva -stalinexxolva, ami most ... na ezzel, most esetleg, az ami az ő ők,prófécia egy cica két 100 megfogta az icci pici egeret ret, na rettegjetek? -az az ha az orszok és usa? -nincs, nem is lehet rólla, ládd egyzer volt hol nem magyarorzág -mennyország,osztán lettünk kirolyságUK, de,monduk, ládd a magyarokat kiirtották (de az emlékünkt is,ma is!!!) és szét széledtükn, mert azért mindenütt van nap, s egy kis magyarorcád?
                   11.: Sóval,most az álmom, amit láttam, és egyáltalán nem az,hogy csak az, mert akkor olyan lennék, akik büntelenek, minden szavak szavuk savUK? Naz hogy most, ládd a kisszarvUK, megszüntetik magukat,és van ellenség,amiket ugyanaz hajt (ugyanaz az ap juk?) mint az ellensegged, na ellenseggem lenne ellen seggem nélkül, na meg a pénz az ur? Fita, most hallom a hangokat köröttem, tehát most ugy nézzne, ki...
                   12: Hogy az ő prófászájuknak miauuu... na hol a kisegér? -szóval AZ A NAGY SZOBOR, esetleg fel szippantja (be?)őket, és most LETT EGY NAGY OLYAN, mint egy HÓ EMBER, (az lett belőle?) és annak a középső része az a KATLAN, ami az hogy pokol gyomort, na rom no mór na mor no nyomor? Fita, ez ma is, ha mégis akkor a kizs szarVUK, vulva,magával DOMSDAYOZZA YOSY NOYA, AZ EGÉSZ...HA AHOVA LE SZÁLLA A NAGY ARANY SZARVUK?- az egész arab batárt, MÉG NEM LÁTTAM, csak az hogy ELŐBB...AZ AKIT VÁRTAK, AZAZ ÁBRA? ÉS MOST HOGY... NA TEMÉRDEK NŐ MEG GYEREK,BELE LETT DÖNGÖLVE, DÓZERÖLVA STALINEXXOLVA NAGY NAGY GÖD DÖRRR...RÖKBE?
                   13.: Most amit MOLOK? -na az az a nagy ÓRIÁS KATLANUK. Fita, itt lehet hogy több... dimenziók vannak, csak itt teljes egész bujkott angyalok, AZOK ládd én is az vagyok, ebbe meg hellenés szellentés, és én NEM EZ VAGYOK! -HANEM UFO?-EZT IDEIGLENESEN MAGUNKRA ÖLTÖTTÜK? Na én igy, meg ezért jöttem be, jogy világosságod GOD POMI POMILOY hoztam, és NICS HALÁL, NEKIK SE!!! NINCS TUDAT UT, UK NUK? NA KIK GIGAZOK? Zna itt midnen, ládd most nemcsak ami KRÁROS RÁKOS SUGARU ANYAGOK, AZ ÖSSZES ATOMOK, ABBA A KEMÉCÉBE NAGY KATLANUK, MEG MINDENT AMI EBBE A GOLLÓBISBA KÁRT ZAWART OKOZHATNA?
                    14.. NA MOST AKIK KÁROKOZNAK, AZOK HULLA HULLÓ ANGYALOK, ÉS AZOK, LÁDD AKIK CSAK GONDOLÁTBAN IS MÁSOKNAK NEM JÓT KI KIVÁNNAK, (MINT MAGUK?)AZOK MOST HOSSZU... innen ami tul az Ópinaráncolt tengereken tul, azok is ládd azok kimustrált GÉPEK? -JAJA A TESTÜNK AZ!!! -FITA NEM ÁLLATOK, HANEM ANGYALOK, AZOK GÉPEK, ÉS LÁTOD, AZOK HA KÁROS GÉPEKET KÉPEZNEK? AKKOR MOST AZOK SORBA ÁLLNAK, ezt megprószálja a BbLila lába közzé nyomok, hogy érted,te közel tudnál menni? -na előre elmentél?
Ida fida, az UFO-k? -made in Hu? Whooo... ott állanDÓan, dó re mi fá szó lá ti dó?
Ufff...

repcsepista Creative Commons License 2023.03.15 0 0 1388

                               Éljen Március Iduska, a magyar ifjuság örök sóhaja haj haj haj... sose halunk met hallunk, azidők szavát át, annak ellenére hogy az idő ál, állna na na neee...
                1.: Mára, hogy mi betegség, ami láthatalan is, meg megoszt -megesz bennünket, ami megoszható meg meg ehető? És örökké örvendenek, a győztes seregek, királyi popság és szent nemzzetek, smi mig lett győztes, ddig viszteseknek is kell lenni? Nana a 7 sovány bika, megeszi a 7 kövéret, és ez máskép nem lehet, lehet? -A kérdésem, mi magyarok, mi az? -mi a győztesek oldalán bordélyuk vagyunk, vagy zerinted, én örök vesztes vagyok,mert látni akarok?
               2.: Amit ide megprószáltam be passzirózni, az mind, ugy van? Ládd most ott vagyunk, ha nem lett russia és usa között atomháboru, akkor usá-val, ugyanaz történik, mnt a volt SU-val? Na mott mi magyarok, egy az egyben (Égben) találkozni fogunk a mi fény ufósainkkal, Turul Madarainkkal, ami ha nem lett russia meg usa közt, atom háboruUK...ami a teljes usa meg russia meg semmisitése lett!!!
               3.: Most szembe nézni, na a beteség, beteg a föld lakosa, amitól meg szabadulni, csak ha ki mernük -NUK, nyitni a szemeinket, és mi ki MO, zitt mostha a föld lakósai, most abcza ultra nem gonmdoltam a a aaa...csak a zsidókra, mert vannak nem zsidók is? Na mi magyarOk, csak fény ufosok vagyunk! -és oda ha csak tudhatnunk NUK? -ugy hogy minden magyar gyerek, a saját akarata meg lába ha van, szeme? -csak kinyitja ahhh...
               4.: Fiteljatok, mert az ami most történik, na mindenkit ellenem lehet forditani, és most az ami... ládd előttem magyarországom -mennyországom, azok akik befogadtak engem, magyar csilánt családom, és most hogy...na iratokban is, hogy minden ami velem nevemmel kapcsolátban is, törÖlték, Dna most van igazibul, azaz anyag ha tiszta, akkor azzal nincs bajunk, deha van betegségünk, azt nekünk-nekem csak?- félelmetesebb nincs, mert addig ming lesznek győztesek és vesztesek, mi nem vagyunk, csak esetleg ha mi is ufok vagyunk? -mi is ufok vagyunk!
Na lássuk, mert most az hogybetgség, mennyre vagyunk malacuk? -puszi cuppp...
Örök éljen Márcicus Iduskánk puszi cupp cupp cupp...

   99 oááá...

repcsepista Creative Commons License 2022.08.29 0 0 1387

                    Onnan hogy innenn...
              7.: Dörög az ég? -hogy tisztába tegyük magunkat, hol a gatya, mert azt se tudja senki megtenni enni helletted, ládd Jésus Kiszthus meghalt helleted meg lefizette az árad? Ez maga az, hogy te meg sose volál, nyuj már a családfádhoz fff...dörrr... dörög az ég? Tróha én azt akarom, az én akaratom, hogy csak boldog örömteli testvéreimet akarom látni, az öröm, a boldogság vég nélküli, mást nem tudok gondolni!!! Na mott csak örök élet van, ami hiszed vagy tudod? Én tudom, és én ugy tudtam meg hogy tudni akarom, nem pedig hiszi a paci?
             8.: Üres lett a polc, s mott egy kis ugrabugra. Onnan hogy a NAGY DISZNÓÓDISZ HUGYHÓLYAG UK OLYAT PUKKANHAT MINT SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...Ezt ugy hogy...Golda mama mi lett ha az amerikaijak nem akarnk háborzni? -gazdasági váltság, ha akkor se, világ gazdasági váltság, ha akkor se? -bejáccuk a világ vége (fss az agyuk) azaz az akkor...vicca egynap előtte?- és lejöttek a CORONA VIRISUKKAL COWID 19 FIADZOTT A KOCA? Nona...ez a 10 csapással egybül 11? Mott odavicca hogy ha az orszokkal nem lett atom háboruUK, ami mott potn ott vagyunk? Fita itt mott olyan, hogy ezt ITT NEM FÉRGEK A PÖCSÖK A KÖCSÖGÖK A GYÖKEVÉNYEK -CSÖKEVÉNYEK DONTIK EL, HANEM AKIK ITT VAN SZIKRA? -VETI? AZOKKAL, ÉS EGY AZ EGYBEN FELVETTÜK A KAPCSOLÁTOT A MI MAGYAR OK FÉNY UFO?
            9.: Gis Ferenc, üres a grednc... mott az a hugyhólyag ami pukkant, mott azt olyan nagyra nagyitották, hogy abba minden kóvályog többet,mnt gólyatorcs a levegőbe, ürbe? Na azzal hogy ládd pontosan mint 1930 nyemecek, azzal hogy elkezdik nyomni a sátán ganaja a szarBank higitják, az az Dr Drabika Jancsink, hogy ládd itt mott 80 000 uj adóbehajtót 80 -90 billcsival az az hogy az a töblett értékjegy papir, (fiteojal mnden még egenyes kis családokat végleg szér vertek) ami még seggtörlőnek se, bizon azt behajták a szerencsétlen áldozataikon, ami olyan rabblás láss nyuzás, ami sose volt less!
Onnann hogy innennn...
              10.: Tekenőba viz, jó lenne? Na hogy lázongások lettek, azon tul vagyunk? -nem! Na mott az oroszok?- háboruba kezdtek, hogy miért? Ma hallottam a hirekbe, hogy az orszok a vesztesek, ami mott hogy azon tul, az ópina ráncos tengereken tul, ahol a kismalac se tur, retur? Sóval hogy ha orosz amcsi háboru lett, (van?) ez megint hosszas lenne, de monduk ismét hogy NEM RAJTUK MUL, HANEM HA MONDUK, RAJTUKN?
11.: Sóval ezt eddig, hogy eltüntek a NAGY SÁRKÁNOK, s mott mi van? Na a magasságokban van KIEV? Mott ott van, van egy kis mérges kigyó, és kiev a feje! Na pauzzuzuzzreler az egy pusztitó romboló gépezetek. Mott hogy ezt jobban, mert itt... AZ ÜR EGY EGY NAGY EMÉSZTŐ PQ PU1 PU 2 SZENY -GÖDÖRRR... mott hogy a földnek ennek, mi a szerepe, azt ugy hogy találgatunk, ezzel a a aaa...nizitek a FÉNY UFO (SZIKRA EMBER?) NÉLKÜL, CSAK PÖCSÖK PÖCSÜK KÖCSÖGÜK SE VAGYUNK! Zitt csak az, hogy az a MÉRGES KIGYÓ AMI KÉTSEGGTELEN AZ AMIT MA IZRÁLER? -na apuék nem! -hanem? Na mott az a nyulvánával le kina felé, ládd kina kin a pna azt a farkával paksolja? Kis kigyó, nagyot kiván?
12.: Fita ma a hirekbe, hogy a talibánokat egymás ellen hergelni, na meg itt elszőr Eszter Juhturospuna Cszara? Zitt ha atomozni fognak, akkor ugy usa mnt amit mag fita, amit ma magyarország az utóbb mnt van utóbb Tóbi meg Kóbi? Hogy a férgek egymásnak gerjedjenek, ahoz olyan ládd ami a nyemecek... a batom atom bomba a batom, na hogy nics batom atomUK, ha mott mégis A BATOM AZ HOGY ATOMOZNI FOGNAK, akkor az kimondottan ténleg kon trollölt? (zitt most ugy beszélek, hogy ezt a saját szakálamra... ugganés izráler sosevolt lesss... csak azhellett hogy mott...na a batomatom luka, az itt jelképesen is izréler, ami esetleg az ami a PAUZZUZUZZRPER az az ösz emészet, azaz mindenki szara? -budija kolótya gané DOM BOOK pcze göd god dog dög dörrr...) Na ha egy kis csoport, ládd ahoz azoknak mnt én, azaz itt mindenki eleve sáskák szara, nincsak megemsznek emésztneek mndent? Én vagyok Springon Zalles itt a husángom bangg...
Innen... nemugy sikerált hogy JAH KISÜTÖTT A NAP, ÉHEN PANÓNIA? -JONNEK A MAGYAR OK JÖNNEK...HÁTUL RULL ELŐRE FSSS... ELŐRE HÁTRA TÁTRA MÁTRA PRÁGA VAGY FARTA...

Előzmény: repcsepista (1386)
repcsepista Creative Commons License 2022.08.29 0 0 1386

                    Onnan hogy innenn...
              4.: Mott volt Ed Dam (Dames, betettem a Rejtélyes Rejtő Jenő topikba, az egyik legjobb Remote Viewinc -es gyerek, ami jó hogy jó gyerek, ami egy gyerek mdnen lát, csak nemtudja mit? ) hogy romania meg pollákok meg még... ládd az elcsatolt le csatolt utód országok, s mellik nem az, ha csak ÖRÖK MAGYAR ORSZÁGOK MENNYORSZÁGOK, VAGY MI? -NEM LEHET GONDOLNI MEG KI MONDANI? Szerelem mit, itt zerintem előbb mindenki mi? -csőszerelő, csöves?
5.: Mott az hogy... ide gyertek át a repcse pista Rejtéjes topina, mert eseetleg ha érdekel, akkor ott ugy, mnt itt. ami mott van a szikra ember akik valóban, én is az vagyok, Égi ufo! Na azt látni kell, s ha nem látod még a Napom pom pom pom...meg láthatod, ládd az ufo-k mindig itt vannak és ők midenek előtt vannak, csak vannak! Ezt neked kell kinyitni a szemed, és meg kell látnod, ami ha látni akarod őket, ők mdnenkit megelőznek, és az lenne a NAGY CÉL hall láss láss? Na mott...itt teljesen amit a BbLila..hogy VALAKIK KINYITOTTÁK A POKOL AJTÓT KAPSUTUL, na azok ide be is engedték, hogy miért, az az, hogy ők esetleg nagyobbak vbak akartak lenni a magyar OK CON TUL? NA CSAK ÓK PARANCSOLNAK, és olyan nincs,mert van világosság BENNED BENNEM, ÉRTELEM vagy jeee...hova lett?
               6.: Zitt a lényeg, hogy ha valaki van, itt talán a legközelebbi a Kirlén foto, hogy fényed napod van, és azzal... ugy lássék, hogy a környezeted láthat ná? Sóval mott az hogy... olyan hogy másik SARKAN KIGYÓ AZ usa LENNE HA LENNE, de olyan hogy orosz Nizzitek KIEV ami addig az egész országokországa népek, asaját országukba éltek, mert csak magyar (hon hun országok valának!!!) vagy amcsi népek, egyáltalán olyan hogy magyar Ok országok, ezt mott minden olyan hogy itt többet csak fosss...be fosss... ki az agyad csak fosss...s minden az többet? Mott hogy bele kezdtem, sitt van Dula bátánk, legalább ugy, hogy az 1 éves kis unkád is tálhatja érti? Fita csak fény ha van fényed napos szellemed van csak, ha nincs nincs!
Innenn...

Előzmény: repcsepista (1385)
repcsepista Creative Commons License 2022.08.29 0 0 1385

                 ...szikra szikra veti ... ... ... Ha meg ázik is a szikra mégis izzik a szikra, ha fujod fuj fel a képed... ihaj szikra csuhaj szikra mégis szikra a szikra ... ... ...
               1.: Az összes álmom ha zagyva is, érvényes! ami a Nagy egyik Sárkénykigyót széteszdik az angyalok, lejöttek az égbu... és azokat akik létre hozták, fél gép fél kigyó (fita zsiDomosok bookosok okosok, ami ténleg a zsidókkal kezdődnek meg végződnek? Batom Atom botom) azokat előbb megetetik vele, (lád a SU sárkankigyóval megetitk a Sárkan kigyó létre hozóit) aztán teljesen szét szedték.vagy megdöglött tüllük!) Na mott ugy nézne ki hogy másikat, ami kétseggtelen jewusUK, az is mott... meddig látható még, ami ugyanaz a sorsra... na apuék most becsengőztek, hogy ne igyak előre medve bőrire? Fita ha ugy hogy részletesebben szebben... akkor jobb ha bele kint csüng se kezdtem volna...
              2.: Mott hogy az a SU sárkánykigyó juk uk, de emlitettem hogy ha orosz usa háboruUK, fita a pöcze gödrök azok a UK királyságok, ami mott mégis van egy tucat uj juh bili tele? -vecem ecem a fáradságot, hogy nagyjábul lu hátrul rull? LU-RUL RULL? Lugal a nagy Lufa meg sok luga van? Fitlem, ezt a dumát a 24 évig tanult öcsém, kénytelen...ládd ez teljesen degenerált? Achtung achtung lugeneráj ne degeneráj? Na mott előzör hogy valakik ki nyitották az ürdögök dögük akiket a pitbe zártak, és mi a NAGYSÁG UK TITKA, IDE BE ENGEDTÉK? Zna ez a BbLia iratokban is benne... bele, mndent mndent bele bele...
             3.: Mott esetleg ugy hogy egy egy egye csinta finta palacsinta, na meg közbe lapcsánka, s aki nem lép egyszerre, nincs lapcsénka estére ...értem ha elesik, itt egy lapcsánka, (1Frt még mindig a krumlis lángos?) de csak szagolhatod, vagy ibola? Mott ha mégis valakit érdekel hogy mi a pna, akkor van egy olyan hogy...itt az index-en rejt éjes éhes... tropicc...(Óh te mesebelü affrica?) ahol csak mint magán kutatók, magának, mindenki magának ássa a sirát, át? (nem.e csak az van) A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon hon? Jna ezt hiszed vagy tudod, turod ha van turós rudi kátár szalámi, s na meg kolbászbul fonják a sövényt...
Na zerintem nem modntam semmit eddig,de nalod a a aaa...köönség üelpét?
Innennn...

repcsepista Creative Commons License 2022.03.23 0 0 1384

                     Mehhalt mán Vájc Kálmán többé nem mászkál mán, de Mikorka Kálmán mikor kakál mán?
               1.: Egy gizs időt szakitok deee... nagyon röviden, mert nem emlékeztem a lady nevere, aki csehszlovák jewish princesznek hivta magát... Na Madeleine Albright kis Zigerrel zörgettk a warógépet...azaz a matyarokat 1 pnalátra nem lehet magukra hagyni, rögtön megszállatni a natóccval, és az van?
               2.: Zna minek kellett iraqut legyilkolni vissza az őskorba, mert a kanotaságot foglalkoztatni kell, ha nem gyilkolhatnak egymást gyilkolik!? Zitt csak ami...ládd POTN MOT AZ OROSZOK KILEGYILKOLÁSA AMI NEM ENGEDHETNEM MEG EGY HANGOD SFŐLEG AZ ÖRÖK HUNGRIKAT HOGY ÖNNÁLÓSÁG LU FA! Fita...ŐK gizsZingerrel irány...fida rögtön az összes votl szovjet satalita országokt a naccó árnyékába agyékába... ládd a fiam, magyarO egy sonk, az is füstÖlt a pestbe -kemecébe?
              3.: Na fida mert a BbLila a pina dzsidom kiroy ég és a füld kuró -kórus usa russia szija, na aki jössza a Bbliala a szemes szemetek meg egy lila pina puszi lettél, az hogy INRI, AZ AZ HOGY POTN MINDEN AMI VAN, ANNAK AZ ORDITOTTA FORDÜL ÜDVÖZÖL? Fida...ezt most is mondták IRÁN KELET, azaz MOTT AZ OROSZOK AZ MONDUK 1 MINT A LUNAK FÉLIG MEDDIG ÖNNALLÓ ÉS A FÖLD LEGGAZDAGABB MIDNEN TÉREN FÖLD TERÜLETE!!! Szóval ACÉL STALIN EX HOD RUSSIA NATÓ ERNYŐ ALLÁH ÉS KINA 2030 EGY JUDÓ -CHRITIPINA KINA KIN A PINAKINBA LETT, ÉS KÉSZ A SÜTEMÉN!!!
88
---mék valamity... mindenki rettegett tüllük, kis zingerrel ingerel, még NiXon is!
Ave Maria seggit?

Előzmény: repcsepista (1383)
repcsepista Creative Commons License 2022.03.04 0 0 1383

                      Golda mama anyakoc reff reff röff... aranyanya kocája fiadzik, szülési fájdalmak mak mak mak... éhes disznó makkal álmodik jacaca jacaca ccc...
                1.: Egykis süket duma sose árt? Na én valóban ufo (repcse -csészealj fénygolobis pacni stbbb...) nemtudom letagadni, deee...Az hogy látó, én álom látó vagyok, na mott itt... egy buta tusó fatuskó, apum, és fát vágnak rajtunk, te is? Hogy amiket álmodok, azt gyerekkoromba összejött ezzel, miE...
                2.: A testünk és itt minden amiben...elektromos magnes töltés van, ami miért nem a Kirlán foto... igaz vagy nem, nemigaz? Na ha megengeditek, ez azért mert mikor fogom magam lehudozni ... mert olyat mellé vágtam, mint mott...a bal jóslók? Na ejjel behatoltam az orosz -ukrán testvérháboru közepibe közein áztam? Csak érdekesség KÉP? De gyatrán tudom csak leirni, holott most is előttem vannak a DOBOZOK? Nizzitek a testünk az? Az érdekeség hogy a testünk az egy X, félix? Na aki ember annak van törzse, aki nem volt? Zett a mi is ufo vagyunkba, mi is vagyunk?
               3.: Vannak a KIVÁLASZTOTTAK... na mott olyan hogy halál nincs, egyáltalán!!! -henem akik gondolátába is ölnek, vagy xexxuállatoskodnak azok rögtön odaadták magukat az ANGYALUK??? -vége nicns többet napja fénye anja apja, egy gyilkos gépezet lett!!! Zna nem könnyü ide áthozni azt, amit itt ezzel a állati szemmel (csak ösztön ércés akiciin -reakcion csak?) egy záp napon, láttalak a golgotán... ami most EMBERRE GONDOLNI IS, LÁDD A KRUCZIFX EGY MADÁR ILYESZTÓ...szószerint magyar gyerek ... vót anád apád aha...léhet magyar szülőd?
               4.: Reggel még féltem...ugyanis itt van egy ezzel a szemmel láthatlan világ? -ami ládd...Zitt félre érthetetlenül láttam 6 frigyládát egy sorba, azaz ukrajna...fithellem...zitt több réteges oktávos energia mezők vannak, na abba, ami szeerintem az ami a kiválasztottak FRIGYLÁDÁJA... az csak utánzat vala, azért nincs sehol... mondjuk ha volt értéke, csak annyi?
5.: Az egyik az közvetlen ami a TV tornyot kilótték allatt vala, na hogy ...zitt itt vannak az al -világok ami zerintem men le a fekeke feneke...azaz nincs fenek, amit...na mott csak hogy azok a LÁDÁK... Na akik V V V -örök Warrosok... AZOK A FRIGYLÁDÁBA A FRIGY LÁDÁIKBA VANNAK!!! Fitelem, ki vagy mi lakkozik benned? A boldogságtól orditani tudnál? Na az ember...az is egy...itt ami a Jézus történetek, azis itt van, de csak azokba akik megtarották a szüleiket mert ha nem, akkor csak pózdornyákok? Itt olyan hogy szülő, nem lehet, lehet, ugyanis csak MAGYAR MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖSEG... fityljalcsak poligámiska -bigámiska hamiska ábra -sodoma gomora rég supp...vallás allah pitók, meg csak temp lopok vannak, na mostt itt midnen allah kulla az, ládd mauzólemikák s mott MINDEN ITT A BBRITA BUNDA BUGYIJÁBA VAN!!! Aki nem az nem számit, és ittvan hogy hogy vállagatjak hegyezik a zabot (Saul meggölte zázát Daviduk mindenkit megdug ezrét...(fiteljal mott mi lett ami kiyy...of David tróna trott... ami ennyi elég?
              5.: Ha figyelitek a SZENT IRATOK irásturók meg fart flári fariZeusUK... RUSSA HAZ LETT VÁGVA... ami most...FITELEM MINDEN KUROMÁNUK EZEN A FÖLDKERKSEGGEN A FRIGYLÁDÁSOK IRÁNYITÁSA ÁLTAL, ami mott igen igen Putin is... meg bden a bdn, ami ládd...ZITT AZ ÁLMOM hogy az oroszokkal ...na itt vicca... a SZU-t teljesen a FRIGYLÁDSOK...ami van a KÉT SÁRKÁNY KIGYÓ, NA MOTT A MI UFÓSINK ÁLTAL AZ EGYIK SÁRKÁNYKIGYÓ JUK, SZÉT LETT SZEDVE, AMI A KIVÁLASZTOTTAK ÜZEMELTETTEK AMI AZOKAT FELFALTA MIKOR A KIGYÓ SZÉT LETT SZEDVE...ládd mott... azokat megett... deee...
              6.: Na ha nem lett az...zitt mott ugy látom, hogy az oroszok meg meg usa együtt...ha nem törölik le egymást a föld sineárja, na az orszokat nem láttam, de usa...akkor is teljesen le lett gyalulva züdamcsival együtt... és csak a Alaska laska de egyes részein maradtak mandrók? Deee...monduk KÖZBE USA-val ugyanaz történténik mint a másik Sárkan kigyóval akiknek az ÜRBE LÓBÁLT A FEJÜK... nincsak az ürprgraMUK usa -russia kina kin a pina szija...Naccóval mindenki láthatja hogy EZ AMI TÖRTÉNIK, itt is alláh van festve és ami ...ládd a zsidó prófécák egy betüig eddig gis meg monduk ez mott...
             7.: Barna kislány jehh hova mégy... NA ZERINTEM AZ ÉGIEINK IS...NA AZOK AKIK AZOK A TEREMTŐK AKIK EZEKET AZ EGYMÁST IS ZABÁLLÓ (TRANFORMÁCIA SZIJA)RONCSOLÓ GÉPEZETEIKET... na ez ugg nézne ki, hogy van NEKIK A FEJE? -MONDHATNI FEJEK FJE DE TÉNLEG FACCFEJ CSAK, MERT EZEK RIDEGEK ÉS AKI ÖL, AZ ÖLT? Na azok...azok vezér fülkéjét ki kapcsoltuk... S mott te vagy minden ami izráLer és létrehozóik TÉNLEG MENNEK REPCSURRR... akkor most az orosznépek meg usa népei...szétszedik a BÁLVÁNY KÉP GÉPEKET ÖRÖKRE RE RE RETTY...
Na ha megengeditek ...fitelem, ÓH ÉGI SZÓ...
Mária seggit!

repcsepista Creative Commons License 2022.03.03 0 0 1382

                    Jacaca jacaca hacaca... Golda mama anakoca nem 9ced fiadza hanem 7 és 1 megdöglött reff reff röff...
                1.: Rémsegges röviden, de a magyar -magyarOk nak nak nak...nincs halál, ládd én meghalok értetek értettek, hanem veletek örök élek? Nincsak ellenseggem mert nekem is van seggem, nektek, s én érzem a nyakom na meg con is a nyakamba akarna...vagy a hátamra ducc... Tróha ha valaki tudja hogy neki csak örök 1 mint a lunak élete van, mit keres itt itt itt...?
                 2.: Az amit álmodtam, most nem akarom megint ismételni deee...Na hogy... ÉN MA IS MINDEN BbLila a puna cszares a moresz...na meg ... fitelem, itt vak stoba állatok bestia dögöknél bestiábbak terelik a vakabb állataikat barmaikat... na mot A RÁ GOD GOD DUK UK MIDNENKIT MEGDUG? Na akik ezt EL ORROZTÁK azok a JUDA -JUDÁSUK? DÁCC? -ONNAN MNDENKI MINDEN A JUH MÖRDÖRÖK JUMURDIZSÁKOKBA KINT LÓG A LU LÁBA... S MOTT AZOK AZ ANGYALUKAT... na minek az ANGYAL LOK, TOK? Sóval ha az illető örök egész egészsegges és csak örömöt tud adni ami a fénye? (ami nincs más!!!) Zitt ...fitelem, itt minden ami még döglött lett az döglődik, és itt nincs fénye (pénz?) senkinek semminek, tehát SEMMIT NEM TUD MAGÁRÓL sem meg hogy mit csinál, hogy mit gondÖl? -csak az!!!
                3.: Ha ezt olvassátok...akkor ez már az...ami ládd a KRUCZIFX... itt ember alak se lehet, aki mégis az csak az, látod az uradat termtődet? Na mott... itt az hogy élő ember, fogalom se lehet, mert ha igen, akkor az itt lenne, mindenki szeme előtt és láthatná nem volt majd lesss...egy bitta, hallatlan TECHNIKÁVAL meg szuggeczióval agy kontrolla meg olyan erőkkel ...amitől az állataikat teljesen büvölik s ami elve 1programuk amit át lehet programozni csak az...vagy egyáltalán...mire van az állatUK?
                4.: Szóval...a fiam az nélkül rájött...hogy egyáltalán foglalkozna a legkisebb vallás tanokkal...hogy ezt... itt hogy USA-T na mott a kis törpejuk az KIYY OF DAVID, ami mott többet, PUTIN NAKÁBA IS ÜL 1 MINT A LUNAK? Fitelem, nem akarok bele menni se idézni a BbLila szagos lett a puna sárlani kezdene? Na hogy Putin? -egy bitta hogy HUKKOT VÁGTAK AZ ORÁBA...ami a kimenetel...ládd God DUK UK HUKKOT VÁG, NA MÁR BELE VÁGTA A RUSZKIK ...Ime a feleségem: ezek a BbLila akáczok? Na ha atomháboru lett az orszok meg usa közt? USA TELJESEN ELTÜNIK...NA KINA kin kinnba a pina veres vagy sárga... MEGMARADT, MERT EZEK EGY TELJES TOTALIZARD GÉPIES ...DE ROBOTOKKAL FOGNAK... AMI MOTT CSAK ROBOTUK AZAZ FÉL ÁLLAT, FÉL ROBOTOK ROBOTOLNAK!!!
                5. Hogy ez kikerülhetelen? No valami oknál fogva...hogy ez most fog történni...NINCSAK UGY AZ OROSZ NÉPEKNEK MNT AMCSI NÉPEINEK FEL KELL ÉBREDNI, AMI A KÖVETKECCŐ...TELJES EGÉSZ GONDOLÁT MEG SZÓL SZÓLLÁS KINYILATKOZTATÁS...na ez az lenni hogy a MI ISTEN ORSZÁG MENYORSZÁG ÉGIEINKKEL...FIELJAL NÉLKÜLÜNK A MIEINK SEMMIT DE AZT SE TUDNAK TENNI ÉRTÜNK, MERT MINDENKI MAGÁÉRT, AZAZ MINDENKI A SAJÁT BŐRÉT...TESZI ZÁLOGBA MIG ITT A KEZEM NEM DISZNÓLÁB?
6.: Na én valóban a FÉNYES ÉGI UFO -MMM... s mott olyan dolgok fognak történi, ládd mott a gizs Kiyy of David 2? -materizálta magát, ami ládd...DAVID DUK TRÓNA az ládd a kara görög Dietik, 666... város álmuk államuk? Fitelem, az állatok azok most is robotok, robotolnak, ha nem? -csendesen kéródzenek igen jambornyu fajták? Na KINA... azok is robotok és mott...megtudtuk végre...nem mert beszéljél a tenyerednek red és szőrös?
                7.: Na itt itt vannak A LÁTHATATLAN SINTETÜKA ARTIFAKA ROBOTIKA CZIBORGA GÉPEZETEIK...Mit gondoltok ezt eget földet robbasztó doomsday pokol gépezeteket az Égienk adták, ami ha ember vagy, akkor ládd FÉNY BURÁD VAN, amit itt... soha senki se láthat, akik... fitelem, nem e az egész föld barma buuu..a gizs TÖRPE 1, AZ A THUNDERDOM FILM...EZ MOTT TÖRPA 2? -PUTIN NAKÁBA S MOTT A SZEMÉT MÁR KIVERTE CSINGILING farka? DE MONDOK NINCSAK CSAK AZ IGAZAT KÉNE...KÉNE? MI AZ???
Atám a gatám...

repcsepista Creative Commons License 2022.02.15 0 0 1381

                    Jacaca jacaca Goldi mama malaca ccc...
               1.: Nagyon röviden mert mára valami olyan történt ládd ...ténleg ennek korszaknak -kórszagnak...betegség -halál a végéhez érkeztünk volna? -smirna! -fsss... vissza ne né! Ismét ismétlem ... mikor Golda mama itt volt, akkor kimodottan csak a zsidó közzöségnek... a zsidók kérdéseket tettek fff...Mi lesz ha az americajak nem akarnak többet háboruzni? - akkor gazdasági váltságokat csinálunk! - ha akkor se? - világ gazdasági váltságot, na most hogy ez az lenne??? -zerintem az lehet, lehet? - ha akkor se, akkor VILÁG HÁBORUT!!!
              2.: Na én magam is ugyu vagyok vele, vahhon mennyi benne a te szarod? Na mott az álmaim félre érthetetlenek meg... Jamiket álmodtam, azt ide is beirtam, és akkor accord...volt KÉT ÓRIÁS SÁRKÁNY KIGYÓ, AMINEK A FEJE AZ ÜRBE (EGEK, ITT ESETLEG A TÖKMAGOD RÁ GOD?) kalimpát az másikkal USA nyakuk össze tekeredve... Na mott ...zitt az orosz népek, nem akartak háboruzni...s mott az Égből Égieink szálltak alláh... s szét lett szedve a SZU a legnagyobb FA SZUK KUSZ? Na nem egészen, mert UK/ZUZRÁLER/USA... a másik szuka vagy kan Sárkánykigyójuk feje az ürbe kalimpala... Nos mott...valami olyan, hogy ha ha ha...
             3.: Ha mott HÁBORU ATOM HÁBORU LETT AZ OROSZOKKAL KEZDVE...akkor gigantika pusztitás lett... ami KINA KIN A PINA...AZ ÜRES SZARHARÁKAT kinaiak telepitik be! USA (mert magyarOszág mennyország vala??? -nincsak ország = világ) a hirneve is megszünt örökre! Fitelem, ma 9 züdamcsi ország van szövetségbe (na 11 akik atomfegyverkkel rendelkeznek--- ha emlékeztek) a veres Kina kin a pina? Na mégis ha nem... akkor USA UGYANAZ MINT A MÁSIK SARKANKIGYÓ A NYAKÁT CSAVRGATJA kalimpala...NA FIDA MERT EZEK MOSTMÁR LÉZEREZNI IS FOGNAK LÁDD JITLER JÖN A CSODA FEGYVER, HONNAN? Csak nem gondolod hogy az Égieink fegyverzik őket, ami aki csak gondolátba öl meg gondolátban barázda, abba nincs ember!!! De szellemek vagyunk, egyik fényes a másik kényes meg kénes?
            4.: Szóval ami kell történjen MAGYAR OK ORSZÁGUNK USA, az ugyanaz mint a SZU SZUK -KUSSZ... Értem, az amcsi a világot sorvasztó zuzzáLer...ládd a kis David a NAGY ÓRIÁS NYAKÁBA...egy az egyben ami ami a THUNDERBOLT filmbe, a kis törbe nagy farka kiverte a szemét meg monduk a szája tele? Na ha az történik, akkor szanaszét lett szedve A DZSIOM KIRÁLY KIRÁLYOK KIRÁLYA ÉS ÉS A FÖLD KURÓ?- KÓRUK? Nincsak olyan hogy betegsegg meg halál nincs!!! Na mott... amit mára...
            5.: EZ AMI AMIT A TEREMTŐIK TEREMTETTEK TEREMT MENÜIK? EZ SEMMIT DE SEMMIT NEM TUDHAT MAGÁRÓL SEM, MEG EGYÁLTALÁN? Vegyünk egy szamócát, na most a TEREMTŐ melliket fogja ki választani ládd a fa ... MOTT ALATTA HAGYOD A TERMÉST... ELSŐ ÉVBE 50 % KAL NŐTT A TERMÉS AZTÁN 100 -200 -300... Nizzitek ez az!!! Nosa ebbe emberek gyerekéi is brele kevedtek, vagy télneg leárntották őket (The Planet of Apes)az Égbu bu bu bbb... Nizzitek... én azt ami aki vagyok, az egy megnes gömb, ami ládd kivülrül álcázva van, de gigantik fény végtelen erő van bennem! Ez az a szeretet etet, amiről az emberek (asszony) gyerekéik óhajtoznak sóhajtoznak? Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén...
             6.: Tróha ennek a gömbösöknek saját mag magjuk meg most ládd... a mustármag amiben élet vala, mott ezek azt is... tehát mindent elpusztitanak vala... amit csak ha az EMBEREK GYEREKÉIK is látni akarnák a szüleiket???- akkor tudnak seggit enni az Égieink, mácsgülönbün hogy? -vagy??? Na mindenki aki gondolátban is abba a EZEK AKIK ITT MOST A SEDÓ KUROMÁNYAIK... EZEK MIND JUHÁSZ? -JU DÁS AZ BIRKA PÁSZTOR, TEBI(R)KA AKARNÉL ENNI VAGY PÁSZTOR KERESI A JUHÁT, SEHOL 1 SE MINT A LUNAK? Zna azok akik itt... pontosan az amit a BbLia szőrme... A DZSIDOMOSOK BOSSOK AMI LÁDD... Fiteljétek meg bloondi fetrengését GÉsa a AI pac pac pac...na nekem onnan is letörÖlték ...Na ezt most ugy...
            7.: Több dimenziók vannak, ezek a 4-dikbe vagy... SEHOL? - NA EZEK EGY HOLE AZAZ O o o o ... olyan mnt 1 sggluk kloákkák klákká klo ákká... akták? Mott... na mott AMIT LÁTTAM, hogy az lenne hogy jönne a MASHINAH? Ez az amit a VILÁG MEG VALLAGOD VALA GOD VÉGE, INVÁZIÓ LETT VOLNA, HOGY EZ MÁRA VAGY MONDUK OLYAN HOGY IDÓ? NINCS! CSAK ESE MENNY ASE SEMMISE SEMMI CSICSKA KUBACKA...Na van a KÖZPONTI VEZÉR ÓRIÁS HAJÓJUK aminek van az VEZÉR FÜLKÉJE ÉS AZT...Fitelem az Égieinknek nincs ellensége, és itt rögtön azonnal mi van? - a popsink...pu pu pupu...
      Áve Maria sggit!

repcsepista Creative Commons License 2021.06.11 0 0 1380

                    Hej hej hej... kanász élet, hol a disznó, a kölesbe röff röff fff...
              1.: Sréges régen jártunk erre... je hova merre... Tróha állandóan emlegettem Golda Mayer ami mama! - ha amerika nemfog háboruzni, akkor mi lesz? -hját gazdasági váltság! -ha akkor se? -világ gazdasági váltság! -ha akkor se? -VILÁGHÁBORU UK? Fiteljal mert addig mondogattam, hogyy fel figyeltek, a TEREMTŐK, AKI ŐK TERMTETTEK BENNÜNKET (NA MIÉRT TESZIK HOZZÁ NEM MI MAGUNK, MAGUK?) ŐŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ŐŐK RÁNK GONDOT VISEL, DZSIDOM KIRÁLY ...fita, mert KINGEK KINGE ...ezt lehet fokozni a végtelenseggeik ...trehát a mi Negativ zsidomosaink leestek a gödrükbe? -tdod corona virusz or szagod?
              2.: Csak nagyon roviden, s mondtam hogy aki plesztinia ellen, annak vége!!! -de ha magyarOK ellen, sose volt lesss... Ami mos idevág, hogy mondtam hogy IGÉRET RETTE zuzzrálerükkel kapi csopi...belül beháboru féle lett...na most ott vagyunk? Fithellem, én nem vagyok senki semmi ellen, nem bccézve ellen sgge? -lehet picházni? -segGbe verősdit?- játszani kinek a picha csattan nagyobbat?
              3.: Fthelljed pontosan megálmodtam hogy olyan fororngás zÜRzavarok kezdenek lenni majd...Fitelem, ezek eget fÖldet Csillagokat robbasztó világ hóditók (az ál állataik se vagyunk!!!) s hulla rablók, csak ez a kég ládd... TEMT LOPOK S KRIPTÁSOK (MAUZÓEUM) VANNAK, s kérdem, hol vannak a NAGY ÁLLAMFŐK? -Igen igen ládd ... NA BLOONDI EZ MI, MIE? De mondtam, amcsival USA MAGYAR USA FIRST... azután a fetrengés után, amit a oi oi oi... ai pac pac pac...azér tus!!! -valószaru hogy megölik őket, ládd a Kennediéket, de hol vannak a gyilkosaik, addig... kellett volna leállitani a forgalmat...
             4.: Na mie, ládd amit láttam, meg gyertek át a mi is ufők! -fff...tópiszkozatba, mert amit álmodok, aaz csak álom, a miért nem mondhatom el, ha nemigaz?
             5.: Na előbb, az ott honi hellzet, ami nagyon da nagyon higgadtak legetek legyek, egyek, egyek? -egymást etessétek, azaz CSAK AZ ÖRÖKEERKÖLCSŐSZ BECSÜLETES MAGYAR CSALÁDOKAT KÉNE FEL FEGYVERZNI (ELŐBB A FÉNYTUDÁS TUDAT TUDUT VEGYVERÖNK A KEZÜNKBE DE SZEMÜMK?) DE POTN AZ ELLENKECCKE? Na igy csak tiszta minden kábitószar -ital egészség romboló szarok nélkül, csak azok a magyarOk tudunk tötöttt... tenni valamit a BÜNÖZŐK? -mindegy mik kik, nem ellen, hanem itt a leccke uno, meg kell tudnunk védeni magunkat, meg olyan hogy MI NEM VAGYUNK? -na meg hogy meghalunk, miért? -de vagyunk de magunknak kéne lenni enni először nem? Mindenem az Urnak adom adóm vuioiááá... van lukunk?
             6.: -szakad a pad! Amit láttam, hogy az ami oltás, az a magra, az ami van a petesejt meg himivar sejt, talán amit zigóta mi vót a, ezt magamtul is kérdezem, korom fekete lett, meg szétppattan a burka s füstölgött...ami én zerinte, az PO PU LÁCZI OLYAN ANYARU BEAVATKOZÁS...zitt abczurda ultukuká szabad gondol-átok meg szóllás---azaz az ERKÖLCSÖS -BECSÜLETE MAGYAR OK CSALÁDOGNAK KÉNE, PÉLDÁT MUTANI, nem amit ezek most...ezt nem látja a VILÁG (ténleg vak vezeti a világtalan de szemE?- szemetek?) VEZETŐ DE MONDUK A NÉPEK KÉP??? Nincsak nem mondok neveket, hanem ezek mind...ugy aki világ vezetől oi oi oi oiuiááá... vezérek meg a többi...nekik tudni kéna mie? Na ez nem rögtön hat, hanem ládd a GMO? -azaz generácionokon..HOGY AZ OLTÁS ABBAMARADT, CSAK EGY VILÁG ÉGÉS UTÁN, MI MARAD, S KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI, NEKED ADOM TALÁLD KI KKK...
      Terülj asztalunk vissza eiouoiááá...

Előzmény: repcsepista (1379)
repcsepista Creative Commons License 2021.01.08 0 1 1379

                    Apóka lip lip lipit lapát, apád kasza, na meg a kassza kő? Pro fá fá fá... Fácia Negra a lovát ugratja... beurott a Whithe Hauuu...
             1.: Ez ami történt, a világtörténelem kiemelkedő bravurja m az emen melltartója...Kratika kin a a a... Mjocst vegyük Kosstuh Lajcsiénkat... 15 -15 ezer halott, Buda vára vissza foglalása... ami ugganaz, csak itt 4 haza védő...nincsak az öröm lányokfilukák gyüncsez az élet...drága pénzen váren vásáRULtattok... sitting donald dacc kacsa háp háp happp... Nada 56? -most mi lett? -semmi de mégis... nincsak amcsit senki hogy mégis...
            2.: ...na hallottam, jaj de süket vagy... fitelem, ha valaki a szemét? - kinyitotta az nem lát halál? -mia, de monduk olvasni? -oll vas? Kosstuh Lajcsink, azt izeni, elfogyott a regimentyi, ha mégeggzer azt izeni, mindnyájunknak el kell menni, Éljen a magyar -szabadság Éljen a haza...na bloondinak az első, hogy elismerni egyenlő országnak a magyarOk U.S.A. -Isten orsdzág -OK, ami teljes minden az a terület, ami most kié a föld? -szabadon a palsztinia gyerekek családoké oke OTTHONA...ládd Ronald W.Reagan, az előtt este mikor földrengés... a plesztiniaijak nem terorriskák hanem ládd szabadság harcosok!!! Na Jck Kendit akarta vicc prézlinek...de akkor őt sem válasszák meg...ládd...
            3.: Én egy csatát sohe nem tudok elveszteni, mert ÉN ÖRÖK ÉLETHÜ ÉGI -FÖLDI TESTVÉRED VAGYOK! -NA MOST EGY ÉG S EGY SGGBE VAN A A A...KI A SGGBE VERŐ? VALA VALLA GOD? Az álmaim...azok vannak csak, mig mindenkinek kena lenni saját ágya, ágyasa? -s ki mint veti ágyát, ugy alussza álmát...na Kosstuh-ék, ládd leritam hogy a feje a a a... U.K. - s ládd ha az, mindnyájunk (juhuk) egy szál fa fak? -honvédók vagyunk...de nekem van ufóm, védelemre...a óhséber történetek...az zigazán ógörög kara -mara miteológiák...amit pörsze át loptak (mtn nem?) na most...Kossuthék haza vágták U.K.-?- csak még maradt egg gizs idejuk? -ami monduk...még mindig bathatjuk...na zépen zápon kitaláláták hogy zizrálerük...na ha láttátok a ThunderDomfilmet, usa, nyakőba rakták... na meg minden Isternországos Napnépeknek ami a szemünket nemcsak befogták, na meg kikaparják hanem monduk... mi megelőzzük őket... nem kell szem, tyukszem?
           4.: Ha fidelitek az álmaim szerint történik mnden, de minden a maga idejébe, ski lehet számolni...onc vaj drojjj...
... nadon meg sziv -visz lend ő? -I JAM 1 USA FIRST NATIONALISTA... AMI CSAK GAZDASÁGILAT (CSAK ANNAK VAN ÉRT ALAMA) LEHETETT VOLNA? SMIRNA! -FSSS... MAGYAROK MAGYAR-OK TORMÁRA...

repcsepista Creative Commons License 2020.10.01 0 0 1378

                   Ha nem tudz mást, üsd vágd gyilkold mert nem anyád de apád, jobb ha menekülnél...jehhh...hova, a Satanok földére satn föld öld nem anád nem a pu? -pupu...
             1.: Telefonügyeletes vagyok, vagyok? Na előbb lenned -enned kell, ami van, mi van? Most az érdekes mindenkinek, hogy ki lett a a a..ujjabbb..tyitye bohócUK, mert most is...szépen ketté szelték a barmaikat, vadbarmok meg szeliditettek jó pénzen vásároltattatok... azok esznek, a többi... Naccóval, láttam a kimeneteleket álmomba ...ami van a közepessk, akik a a a... nincsak a vallásosak deee...itt ketté van szelve a tömeg, a vallásosok, meg most a szocialista? - kommunisták, akik ... ládd egy kommunista vagy akik azoknak drukkolnAK, AMI apu, miért nem kommunista mindenki? -jah, mert valakiknek dolgoznia is kell, na most csak nagyon kevesen, egyre kevesebben huzzuk a nyulbórt meg az igát...akiknek... debiza be van fogva--- ládd azok feltették a ágyékvédőket a szájukra szájkosár mert harapnak a pipa, sőt ha nekik, mindem ki? -mi?
            2.: Minden az szerint történik, ahogy már megpróbáltam felvázölni? Jna most itt van az, hogy egy nagy rumijuk keletkezik, az van? De készen a földallati katonaság ha mégis...Ami legutóbb választásnál történt...na semmi de semmi nem változott, itt hogy rövid legyek, Ron Paul, csak példa az i mutyatyás van csak, nins több!!! Tróha amcsira ugyanaz vár, ládd a Gazár -Bolysow dzsidi kézben teljesen ma is, az egész baágizsi dzsidi dzsihadak...ládd a GÓLEN LEN -HAJUK LÁNYUKAT NEM TUDJA SENKI UTÁNOZNI? Naccóval, ha nem mint a volt ataista komcsi de dzsidi gazár...nincsak csak azok a dzsidihadak vannak, mert itt Isten nincs, feküdNŐtök vagytok,vagy volt? -pu, nincsak nem akkor döglettél meg,mikor nem tudtál bedülni, meg bedüteni, hanem mikor bedöltél, bedütöttek tökÖltek?-test s lelket?
              3.: Szóval valami történni fog, amiért amcsinak vissza kell hozznia, mindenhonnan a az eget földet ijjeszgető sissterra -horromia armyjajjikat.. talán már is késő, mert itt bent,bizon rendet LÁDD JITLER: TÖRVÉNY - S PARANCS-FEGYELEM (LAW -ORDER) HA NEM, MONDUK LEHET HOGY MEGÖLNEK EGY FÉL BILLIÓ KINAIT, MEG AZOKAT--- OROSZOK? DE AMCSIBÓL SEMMI SEM MARADT,AMI AZ Ő SZÁMITSUK SZERINT 150 -250 MILLCSI, AMI MOST AZ TÖBBI TÖKIG ENGEDLEMES LETT, SITT AZ UJ JERUSÁLOM, UJ JERUSÁLOM MUTYUÖL OF OBAMA? - na szegén bloondinak, azért fehéredik a haja hajja hajja hajja... Na nem láttam pontosan ki lett a IZRÁLER TYITYE BOHÓCCZA... DE MONDUK... a kb abczulga bulga vulga ultikukukkualh vagy 10 + biLlocsi AZ ERDŐK KÖZEPIN ÁZNAK!!!- fogja mos is eldönteni, ki lett a a a...Na bloondi már horZSOLlja hogy HOGY TALÁN TÁN...DE MÁRELŐTTE,MERTŐNEM DZSIDI???NEME?- meskete MESSIAH AHHH...
4.: CSAK KI KELLENE UGRANI AKÁR EGYKIS ATOMHATALOM IS, LÁDD EZÉRT FINGNAK IRÁNTÓL, TALÁN AZ EGYETLEN ... na csak a szájuk van többet, meg a nyáluk nekik is sisss...
...Jönn a dicsősegg (DAVID DUK TRONA TROTTT...) Cirálya ciróka baróka hányat tojtá az ólba de csak görbét fff...

repcsepista Creative Commons License 2020.09.07 0 0 1377

                            Ne fogjon senki, könnyelMÓen muja, a hegedü hurok cincogtatása vonyitok... nyálazd meg a vonódat...
             1.: Nyomott is, meg lökött vagyok, mármint hogy vagy? -Zna előbb rámenek a tópiszkozatra...mert pontosan megmondtam hogy mitn a pöcse, bloondi slitty...de mondom... Bloondi ha nyiltan ki meri mondani, hogy ő amcsi first (Im an amariKan Nationalist) az egy ember! -Zna megnézem, mikor irtam, ami szerintem ez előtt, hogy bloondi a nagy klotyo lyuk felett van, s egyedül még, tehát ott van ahol Achillah meg Lobo volt, aztán ő lett? Hogy ki lett a tyitye bohóczuk...még nem tudom, de ha mégis valamit látok...rögtön jelenkezem!
             2.: Telefon ügyeletes vagyok, s mielőtt a feleségemék elmentek, te olyan hülya buta vagy mnt egy 5 éves falusi kölyök, csak te 75 éves vagy? Na hogy olvastam vissza... én azt mondom magamnak? Na bloondi...nincsak kik által vannak a királyok? - s bloondi most a fekete cotton otto gumi ...közepin van, s amerra fütyije van, áll, na lesszippantották ... csak lehet hogy nem mertem leirni, mert egy darabig visszaolvastam... nem találtam. Na azután volt...hogy bedobbták az unalmast? - ami bloondinak nem szabad lett volna leállitani..a köz-gazdaságot, hanem csak a KUROMÁNYT FEL FÜGGESZTENI, ADDIG MIG NEM TALÁLNAK HASZNOS ELFOGLALTSÁGOT, DE MONDOK...KAJA MEG VIZ BIZTOSITVA, HISZ...NA ITT EDDIG ŐK OSZTOTTAK ZOROZ PÖSZER AZ IZTRÁLERISTÁK ENGEDÉLYÉVEL, LÁDD BLOONDI TELJES EDDIG...TE MINT MONDOL A LOVe-UK? -VAGY SZAMAR UK?
            3.: Az álmaim abczugga ultibunga érvényesek, látod...vagy ...zitt megint én láttam, az egyik csak zsidóknak adón Golda Mayert, aki kérdeztek: ha az amcsik nem akarnak háboruzni mi lett? Hját gazdasági véltságot csinálink, ami vida, a pénznyomás joga meg kontrolla kimondottan a felső 1%CON -topp elitek...na azok egy az egyben kapcsolátban vanak a LÁTHATALANAIKKAL, amit mára...meg gyertek át a mi is vagyunk, de ufo-k? Mára...na amit Bob Lázárunk bögyög, na ténleg ládd az ufOjuk (kipróbáltam!!!) csak az én energiámmal, müködik, de minden, mert mindennek te vagy az oka, vagy toka szallonna?
            4.: Most mint egy 6 éves pulya, pu? - akarom kifejezni mqagam, szóval hogy most lessz világégés, annak kevesebb esélye van...zidó bele... 100%-kot kot kot kodácc...de amit tudok, hogy vagy tudatos öntudatos szellemek vagyunk, vagy ha drága pénzen véren vettek vertek, luCszar! -nem vagy, na most figyéljtek meg, azok abczuga ultfingula maguk ellen vannak, mert halotak? Ha te tagadod hogy szellem van? -nin?- az rosszabb a halálnál, amit rajtam kivül eddig...na rögtön azok...ládd az utólsó magyar ráolvasásos imakönyvet, eltüntettek, pedig azzal ...ládd a SÖTÉT SZELLEMEK OKOZNAK MINDEN KÓR KÁR HALÁL HALL ÁLL? -BETEGSEGGED?
           5.: Már be villogtam hogy ténleg lett...egy kis koccanás...ugyAnis ezek ollan ATISTA GAZÁR ORGAZMUSUKKAL akanek kirukkolni, hogy rögtön, nem kell a III.-templopotök... hanem a halál? Nincsak itt mindig a legajjasabbak kerültek eddig fel ülre, ládd mnden amcsi ...ládd az elnők semmivel nem nagyobb mint egy amcsi állatpógár, ami most nizzed, bloondinak utca tér s megszobrok máris...na a másik oldal...ládd mellik hübb izráLerhez, ldd ők nem neyersen sushu a juhus, legalább megsütik? Oltárrozák? Zna hogy mellik fog most...ami láttam, minden piramisuk ládd egy piramis platóját akarnék a két..ajjas, az az ataista, Istentelen, meg a még ataistább Istentelenebb mellik? -dete meg én,azt hiszed hogy te nemszámitsz? -lefricskáztuk őket, NAMI MARADTUNK A PORONDON, UFOsss- OK? Te tudod mi s ki vagy? -jah az...
...Anc vaj droj...

repcsepista Creative Commons License 2020.04.26 0 0 1376

                         Ennek nyek  nyiszálva? -felese trófa?
            1.: A hangod vagy, mindenki meg minden, ezt neked kell megtudnod, ha lenni akarasz, akarsz? Nincsak most ott vagyunk, hogy az élők kezdik irigylenni vagy nem... a holtakat, béke poraikra? Na most végre elégetik őket, ugyanis a holtakról másznak át a bogarak a fél holtaikta, hagyjátok had temessék el a holtak voltak? -nincs volt de amPer? Perelj ura a dögökkel dögevőkkel...
2.: Ha ez a vallagotok az eném is vége, na mondjuk kezd a végbelünk csillandozni? Csak rövideket puuzokk ha megenegeditek...Amit javasoltam Baracknak hogy államositsa a Bankokat először (nincs tübbet hogy a népek vérét pumpáljuk belétek menkő!!!) - ami vicca 1776 magyaramcsi de barack lotty lett..Most csak hogy 50 dollcsiról fejeneként felment a gyerekeknek a biztositása közel 1000 -dolcsi, nem tudtuk fizetni, inkább fizetjük a büntetést ami egy ében 1000 ---ami már növekedni fog másodzor harmadzor... na elevesztjük a házunkat köszönjuk zépen zépon...nincsak soha rohadtabb bitangabb ...hazátlanabb frickek? Fida, még bedobom hogy mi az ufósrajommal fricskáztuk le a PIRAMISUK PLATÓJÁRÓL AZ ÖRÖK RABLÓ TELHETETLEN KAPITALISTÁKAT (mnden ami pássápölésen alapszik az!!!- HJOGY MI A BbLILA BUBJA...TISZTE ELTERŐL OI OI OI ...OJJAN DZSIDIBITR AMI SOS VOLT LESS...
           3.: Jabár az összes IZRÁLER VÉGRE MINDENT MINDENKIT ÜBEREL, EZ MÉG NEM A TRIBBULLIZÁS AKKOR MI? Nincsak már a fenekünkbe a lencséik...tudom ezt nem hiszi senki, de mirért viccket, meg csiklandozik a torkotok köhécse? Na ezzel. meg van markolva mark... na Ki találta ki fel a spannol náthát, ami amit hőbörögnek ha most szabadjár engedik a a a...csökevenyeiket, van valakinek anukaja vagy apukaja jah? Akkor ami 1818 Sanfranciskóba...ami te ha ez az, vagy hasonló te azt...deee énse tudjuk meg gátolni, de ezzel..ZIZRÁLER...incsak a világ legnagyobb élés tárolója meg győszarok ott, hol, holly land? Na bloondinak egy pillanatra...csak az ami Ron Paul vicca amcsinak ládd a magyarországosok csak plöda! -na nem fogja ami teljes visszaállitása (nincsak ténleg U amcsi first akkok Ron Palink még én???) az emberek a legutolsó ÖN VDÉLMBE MEG ÖNMAGÁVAL TELJES TOTÁL RENDELKEZÉSE...na most csak ennyi enni...
            Zin zin cinegér, biciglizik az egér...

repcsepista Creative Commons License 2020.04.25 0 0 1375

                              Kik a Siont épitik szépitik mostanis a sötétbe mint sose nap de csak vásárnapok, mindenkinek mindeneknek van egy ára vára várhattok mig alláh szálla az aranywarosUK supp...
              1.: Csak nagyon röviden, s közbe minden álmom érvényes addig, meddig? -digeled vagy dögölöd, dög göd dörr... Amit eddig, Donald J. (jewis, ami ha arany W.C. toaletta van, trüha aki rics rich gazdag sok a vasa ami avasa avasodik?- az a jewish (na igazi hellentlése drága kő) Feddler in the roff álom, Sna azok akik csak anyagi nagy Ok, azok angyalok, akik alláh a bestiállat dögük azok a damok, vagy devollah démoNUK? -stbbb...tbccc...
              2.: Nem vagyok senki semmi ellen, mrt az már ha van ellensegged, az te vagy? Igy most vannak az ziráler pro s kontra... de mind dögevők? Na az ami ma a HANGZÁRLAT ELŐSZÖR... hihihihiii... hihetetlen hogy ezt megtudták csinálni, ténleg kell legyen 1 karmajsztrónak mnt a lunak? Sna amiról szó van, hogy bloondi is egy angyal, amit már emlitettem deee...eddig nem mertem igy...hogy nézünk mi ki Miki Arkkabinetta meg arkANGYAL UK? Tróha bloondit a rajommal seggit ettük hogy abba a pózba amibe vala...most ha igen, magam is itt kérdem, miért? Hját hogy az álmukat ki élhessék, ládd millen lázba vannak, az izráler firstesek azaz akik nem amcsi, hanem izrálere first...na az Öreg Bush...nekkünk izráler többet ér mindennél!!!-addig dig vagy rugdosódik a dik...
             3.: Ami uj, hogy ládd van a piramis, abba minden kis piramis pénzük...most osztottak ki egymást közt a millomosok a bunkárok bünkárok 6treillcsi dollcsit ami miniMOON 1 billcsi fejenként, amivel jó életet fognak csinálni, mitn volt, jobbat, ami zizráler adó kamat (Tőzsde orgiáik) rablókappitalista szisztéma nélkül, mint gondolat lator himrngyóik sinsss...Na a piramis 4 évszaka, ami van a platformja felette az ALIENUK IDEGENEK akik szintisza gépek s van egy gizs gep? A porondon mindig 2 riwállis ami van a nyeers rablókapitaliuzmusuk meg szinesek, na akik a porondon vergődnek azok a nyes vas meg most be van festve pirosra ami EGY S UGYNAZ!!! Na mikor végül is...most egymást is megsemmisitiik sitik sitik sitik..ITT gyünne ba, az ami az utolsó ár meg adók, azaz a szó szaros értelmébena GOD DUK UK HAN GOD UK DUK a semmiből, ládd azokat a trilliókat ami adomány, Pellizga AngyaluK VISSZA FOGJÁK FIZETNI CSŐSTÓL JKAMATOSTUL amire Bill arca felvidámul?
             4.: Most lesz a világtörténelem lagnagyobb ese men ase semmi mindemnki anti de semmi cicka kubacka? Na a plesztinók akár hozzá járulnak akár nem KÉSZ A BÉKE...ami most szeptemberbe fog csattania, na meg rövid időn belül a kontra izrálereiknek is le lesz verva a torkába... Snincsak itt a Corona virusUK...de én is majdnem megfulladtam s azt vettem észre...na a kertem végén voltam...a köhögési roham...most már ott vagyok hogy kampec, ami leállitottam a rohamom, a hangommal ácsi! -gülümbü megfulladok, ami ha valamit...ládd itt frick...a természetben nins, de esetleg a G5-val, mondom ami ez az a takony habarcs száraz lett...vagy ollan habarcs ami megfolyt... ha nem gondolkozÖl...
      Zinnen sinen... zin zin cinegér biciglizik az egér...

repcsepista Creative Commons License 2019.07.22 0 0 1374

                             Ha ha ha...ha ha ha... ha ha ha...énekünket vicchangozza az Echo ho ho ho... Hull a pejhes fehér hó jöjj el kedves Télapó ho ho ho...
               1.: Mindeneknek az szavunkra kéne engedelmeskedjen vagy menj...ami most is ugyvan, de mi szavalunk, de sartok? Julika 4 -ra készültem egy...köszöntünk Julyka s meghoztad nékünk anyarat? -atavaszt?
               2.: Nem akarok sokat hadobázni, ennek ellenere hogy szóből ért az ember, aki tudja hol a határa? - ha mutyattok egy ember, az is a krucifixen krucifak, na itt az ténleg az ács mester vala...Pont mos néztem az izráleri adót ahol sallahmonnak minden földterelmelő kötelező egy hónapot kellett ingyen dolgozni, annak ellenére minden gyümölcs a sallahmonyé...Zna most én mint amcsi állatpolgár utálom szivemből minden ami nem amerikás? -Marikás? -ahhh...Marica Marica Marica... kérlek hogy légy az eném...
              3.: Ha ollan mint mag -magyarország Ok... tejjel -mézzel dushaza...zitt most azokról a dolgokról...dol az dol ládd halál = hall áll? -doll az bábuk, azaz a damok, amik munkagépek robotok! -hogy elől a számitógépekkel (conputa) na mindig voltak köztünk számitók?
              4.: Amiket álmodtam, mondom hogy amiket álmodok azok megtörténnek...hogy vannak kacskaringók? - bitta, de csak egy ut vezet Roma? Kanos a járás? Bitta figyelembe vettétek ha ha ha... Ha ha ha...
              5.: A legutóbbi hogy az arab tengert ha legyilkolták Zna itt az uber izráler... Nincsak a világvége mese...hogy Millenneum előtt a masszás megérkezik bedöglött lőtt! -azzal...na a zsiDomok dombok bookok...vicca monduk mikor a gazárságnak sikerült a magyarokra ráülni...nincsak a jobbágyköcsögének 3 vagy 4? - hónapot kellett ingyen, s ugganug a Hüberés Földeskuróinké ma is minden kezdve a lukaddal ami ha nin? -furnak rajtad... ami a földel tehát minden rajta meg benne az zsákIzsákmány? UK ma is Uk? -tehát a passapölő szisztéma az bizon...rosszabb a halálnál, s ki az aki ...
             6.: Közbe volt egy ujabb álmom, hogy a megszálló usa katonaság meg támpontjaik...először is akik képesek anyagi előnyökért ölni...azok központja ami a matrix filmben GÉ-MENEK, vida a xex az azzal minden...független mindentől s annak a következmennye minden ami repetácia? - de Szól nélküli, azaz Szól az a szülő -szölők szóllő tőkék? -na most CSAK ÖRÖK SZÜLŐK SZÓLOK VANNAK A MENNYEKBEN AMI AMIKÉPPEN FENT ITT LEN?
              7.: NA AMCSINAK UGY MIT AZ OROSZOK AZAZ GAZÁROK EGYIK ÁGA...VISSZA MINDEHONNAN MINDEN MEGSZÁLLÓ KATONÁT...HA NEM? A HARMADIK WALLGHJÁBORU AZ AZ AKIK A HJÁBORUK MEGETT VANNAK, AZOK A KEZDETTŐL FOGVA AZ EGEKBE HÁGNAK ISTEN SÉKE FELÉ? JÁ HJÁ ROTTY...
              8.: Vicca Dick Moorickánhoz...Ccr2 meg Putin elkezdik pumpálni izrálert...hogy Putin is gazár lenne? Na Putint imádja az oda települt orosz zsidomosok ugyannakkor Ccr2...vide mert Cicceró de uggannakor Cirus...ciróka baróka hányat tojtá az ólba, ez ténleg a bakakecskét is megfeji? Péj up...vagy...de Russ Pitinnal teljesen egyetértésbe...zizráler pumpa? -megmondta s senki nem hallotta ta ta ratatata...
              9.: Az érdeke$$ég a növekvő Egekebe hágok ...itt a háttére meg kuliszák meg ellenseggeskedés megett...zitt a názikkal is egyetértésbe már akkor együttmüködés volt az ÜR MEGHÓDITÁSA ami minek? Zitt fidelunkga mert miért karnák a husukat máshova... jeee... hoba... ugganaz rohadása? -itt a husom de előbb a husángom banggg...
             10.: Fitelem a kakarucsaikat...most 2.5 billcsi hulla lett...Zna itt nins mese, az ami a matrix filmben van, azok csak a husUKba husUKkal tudnak létezni, mert ma már mi is gépek, még csak nem is apek? Fitelem, ha mégis van valakinek ANÁM S APÁM MIÉRT HAGYTÁ EL ENGEM?
              11.: Naccóval már mevolt az az álmom is...NA A FÖLD TELJES LE ÁTDARÁLÁSA ELENGETHETETLEN...AMI IGY IS UGYIS CSAK AZ VAN...MINDEN NÉMBERJUKBA BELE VERVE!!! NAMBER? -TÖBBES SZÁMBA NÉMBER? Monduk india kina behajlik lefekszik ami kina meg india nem sokkal többet nyom a latba mint maga irán, ami ha irán okkal az arab allahtti lakosságot legyilkolják...
             12.: Akkor láttam hogy kinát...india áttér..azaz máris izráler tartománya...na kinát ha most az afrikának állunk fenről russia...akkor a baloldalán fogják megtámadni először...ha iránnal meg az arab tengerek...na talán ez lenne hogy kina után az ruszkik jönnek...
              13.: -fodor van a szoknyámon...uge tudtok követni...naccóval akár lefexik az egé barom állománUK? -akár nem meg lesztek aremeggedenedCzáres a mores... s mégis ha ha ha...
              14.: Ezt nem álmodtam, csak palesztina ugy állott hellre...hogy belháboru lett...zitt már emlitettem...AZ ELSŐ TEENDŐ ELŐL AMCSI -OROSZ NÉPEK HOGY PALESZTINÁT TELJESEN LE... FEGYVERTELENITENI...nincsak a ban a piszok piszkok piszsss...fideljed sehol senki nem mer megmukkani...pedig ha csak ha ha ha a SZÓL...
              15.: Megismétlem...CcR2-t...most gyertek át a mi is ufókozunk, na CcR2-t mi, fitelem, te egy csoda lény vagy...ollan hogy nincs mit ennünk, de egymást azt magunknak köszönhetünk... de hogy mersz...jjuuuuuuuu... leugrott az u betü...na mi tartottuk meg neki a Epire WiteHaus(nincsak nem zsidom se templom nem érdekes???) de ki a Kiroy na esetleg Cirus ciróka baróka hányat tojtá az ólba...
              16.: Csak egyetlen megoldás van, az usa megszálló csapatokat vissza...ami előbb...ezt én javaslom...az hogy KIIRTOM A MAGVAD IS...nizzitek egy ollan erő kezében vagyunk, amit ha te meg én meg akarunk maradni...akkor ollat hogy ölni, de most xex-xell?- ami pont... na ami a legkisebb erőszak vagy ...ma hallgattam a zsidom adót...mi hiszünk előbb, aztán látunk, mit? -mit? - a bárány husa usa russa oi oi oi... édes...
              17.: Nem irtam le pontosan...minden amirekai megszálló katonaság meg támpont világhábur atomhábruk ami sokáig fognak taertani, na Jordán? -megmard azaz a Kingdom book bokrok, akik beoltódtak ábra ham bozótába... az egész meleg hjáboruUK hogy az egyik támaszpontot puck?
              18.: Ha ha ha...monduk a második résza álmomnak, hogy monduk...talán valakik felmérték...hogy ... nincsak ITT NTITVA AZ ÉG...TELJESEN AKIK ITT AZ EGEKBE HJÁ JÁH ROTTY...
...Isten áld meg a magyart...

repcsepista Creative Commons License 2019.05.28 0 0 1373

                             Mi van? - lesss...
              1.: Nem vagyok senki ellensegge, ennek ellnere az enémet szoritom mert...Ha nem tudz többet mint a csingilingid bizsereg, fak, a szent fát félre tedd... csak azért mert azt hallottam volna...
              2.: Amin hőccögni fogok, azt senki sem meri gondolni sss...hját még KI NYILLAZNI? -NYÁLAZNI? Na megnyálazom a vonom...
              3.: Az összes jöbendő bondo álmom, itt meg a a a...mi is ufokba...amit melegen ajánlanék hogy te is tudz ...na csak anni...enni fényt meg nyisd ki szemed...szemetek?
              4.: Az álmaim a lényeg...ami ugy ahogy ide is bevvillogtam eddig ug történik...mellesleg...én már most rögtön azonnal egenesbe MAGYAR MENNYORSZÁGOMBA ESZTERGOMBA...NA A BENSŐM AZ, DE ITT IS AZ KELL LEGYEN? UGY LEGYEN!!!
              5.: Zna jén árgus szemmekkel szemem mered...de valami irtó korommal teli ollan sötétköd van...ami sose volt less...
              6.: Pontosan kell tudnunk s ezt kellene hangoztatni hogy mindem fül hallja jah...A KIRÁLYSÁG...ez mára jobban meg láttam a MAGUS JÉZUS SZEMMEMMEL ...na titeket a Golgotán...meg nezetek supp...sirba sppedtek...senki se lássa...aki igen az nem árázza...
               7.: Zitt vicca...nem kakarok senki terhere lenni...tehát 1776 MAG MÁGUSA JÉZUSA ORSZÁG OK...MAG ORSZÁGOK AHOL AZ EGYÉN ENÉRT MINDEN...AMI OLLAN NINS A KIRÁLYSÁGOKBA AMI A JAKABB BAK LÉTRA...AHOL NINS SEMMI CSAK EGY FENE FENEKE EKETE FEKETE LUK UK? AKI BELENÉZET IDVEZÜLT?
               8.: Most az ördögöt ami...ollan hogy ember Isten testvériség egyenlőség fog alma sss...tehát hihetetlen nekem is...a Világ Ura Kura U.K -át haza vágták...de az ÖRÖDÖG MOST HETED HÉT MAGÁVAL VISSZ GYÜTT...na ténleg amcsiba csak EGY PÁRT LETT...ezt nem igy gondoltam, de az álmom az eddig mindig...állom, na most irtó sár lenne...zerintem akik mellé vágtak...azokat lábba fff...akasztották? (fitelem, most itt is vagyok meg a MAG -MÁGNES TERÉBEN ENNEK...ami ketté szakakadt nem rég, tehát figyelmeztetnek hogy ne hüjéskedj mert ugy maradz)
               9.: Nem baj ha egg gicsit hosszzabb...de nem akarom ujra kezdeni... Nincsak hogy ÖSZJÁTÉK VAN MEG EGY KÉZ S LÁB? AHA TE 4 KÉZ LÁBÁJJ TÓT
ÁGAST? Na mos hogy látod magad...
              10.: Abczulla egy országban mindenki egyenlő ládd azért az EMLÉKÜNKET TÖRÖLTÉK...s itt a biba mégis vagyunk, vagyunk? Most ...na azzal hogy izráler vagy jaka kabok kababb ok...zitt minden mese mese móka...ahogy Móricka álma? Tróha az ÖRDÖG most hetetdhét magával...vicca vág ami U.S.A - telejsen egy ÖRDÖGI IDEGEN URALOM ALLÁH LETT TOSZTATVA TOSZTÁDA LÁDA? TELJES IZRÁLER EGY PÁRT MIND SOHA MEG ÉRDEK? - CSAK AZ!!!
              12.: Még kell ha belekezdtem...egg gizs ollan amit közbe...na most az lenne hogy...aminek kéna lennia...izrálert kéna körbe venni ugy... na most USA MELLETT FELSORAKOZNA TALÁN MINDEN ÉLNI AKARÓ KIS ORSZÁG ÖRÖKLŐ LŐ?-PAJTIJA...ami zerintem ha Log Icca...akkor csak az jöhetne számitásba...NA EZT NEM LÁTTAM, CSAK HOGY AMCSI UGYANAZ LETT...MINT A GAZÁR AZ IS ATISTA MEG EZ TALÁN ROSSEJBLIBBB...
             13.: 13 fodor van a szoknyámon, azt gondótam férhez menek a nyáron...Zime amit ki lehetne kaparni a BbLia frofán mekmondja...monduk ollan hogy pa les kis Tinia...na csak plesztinia van, mig most csak az van, s csak az lehet, lehet? Az amiről szó van...hogy ismát 7 év meg hó ...azaz monjuk számitani kéna az Özvegy bakabb keccege mennaszona bosszujával...azaz ha mégzse jött be...na vannak itt tervek hogy akkor itt lett Uj Jerusálom fehár nakatok lepi sálom...
                Innenn...Leeset a pap az ágyról twist...
...Golda mama...mi lett ha az amcsik se akarnak jáboruzni? -gazdasági váltság!? - ha akkor sem? -világ gazdasági váltság! -ha akkor sem? -hara mara horr...háboruk, na mintha ha ha ha...
   Alloha...

repcsepista Creative Commons License 2019.01.02 0 0 1372

                              Készará szará...a jövőt nem sejthetem, mert van? -mi van? Na okvetlen bedobom a Ó Évike ó ó ó...tündér kaszinó, akölesbe a disznó -ódisz röff röff röff...
              7.: Senki ellensegge nem akarok lenni, mert az NEM lenni s Lenin él élt élni fog ha lenne foga? -almát eszem, ropog a fogam alatt...Na én mondhatom amit akit én ÉN.nem, már tul vagyok az Ópinráncos tengereken...fideljél, a Pártus Jézust HANGÁROKBA ezen gunya nlkül is bejöttek akik már levedlették...de ehez meghivva a mi is vagyunk...s mindenkinek akarja van ufója mert van több is...mint agis csingilingi birizgál zzz...
             8.: Két valaki aki talán a legreállisabb akik azstrológiával takaródzanak...na végin, hogy a Szovjet UGYANAZ AZ GAZÁR CZIONOK KONOKOK MEGETTE...na most is egykéz játék...akik most nézzünk ugy hogy az ami Czion az ténleg egy Gépezet...NA ANGYALI NYALI...nincsak főleg a szemita nagyságok sgge nyalása...semmi tröbb!!! Tróha eddig az örök jabiruzásba mindenki bele döglött lőtt, lőttek, amcsiba is...ami maga bllondi izárlerét habiruzzunk orvérzésig...na most az álmom ténlag...
             9.: A mostroha tv duma, levágták kivágtak darabokat a CZIONISTA GÉPEZETEK!!! Na egy erős golan Illonah _Hannah nélkül...látja hogy az ő haja is lobog ha a szél fujja fu fu fujdogálra beborzolódik lekonyul...bocs bllondy de gyere velem tánczi tánczi mamámak... Szóval most vissza hogy amcsi is...trotty...most mi lett az izráler/izlerel sült főtt husikákkal?
            10.: Sajnos az ami minket ket is érint...ha mindenki 4%kot csak ledobb IZRÁLERNAK...fidelem, minden amcsiba is meg az egész föld lakósa kósa is a CZION -ZSIZZI NA zsZsz adminstrációja (UN??? -pont dolgát jól végezte???) allah lett vágva, izráler meghellenésével...amit később...
            11. 9/11. vegyük hogy ha ténleg 4%kot kot kodács leskalpolnak a magyarnak hivott...na vissza, ha ezt te fizetni akarok, akkor Angyal Markol márkás...mindehoooo... milliószámra be kell vágni a csak fogyasztókat...NA MOST ha fizetni kell a NATÓ költséggeket...nincsak TUL VAGYUNK A RAIMBÓKON randok doberdók... S MÁRIS ITT IS DOBERDÓK...na nem tudom nektek levezetni...de pon ellenkeccke pont személyi ÖNTUDATTAL CSALÁD TUDAT AMI A SZEMITÁBA DE PEPITÁBA A PITÁBA...VAN SZEM, AHA...
           12.: 13 FODOR VAN A SZOK SZOK SZAKEREK...Na amit a CZION ÉPITÓI akarnak, az egy fekete allah a szemed alláh egy csokimonkikat...de az öntudats szines legyen ébenfekete ha ő van, s most te is isis...na csak Ők meg örök Hők hőcc hőcc hőcc katona...Mikor minden fekete alláh festés és barna csokoládé akkor láttam fent abba a magaba ami a kabala magaslata egy TRON SZÉKET!!! - de azt soha senki...abba soha senki bele nem ülhet mert ollan magasan van hogy DARUVAL sem lehet...na akik magyarul czion on on on...azoknak ez szabad juhturóspuna? -stargatya... azok akarnák nagy nagy nagy darukkal azaz daru madár fenn az égen...
           Innennn... Leesett a pap az ágyról twist...
...Fideljed az álmaim az valóság...azaz mi van? Jah itt a két barátunk...
...https://new-visions.com/
...http://www.hogueprophecy.com/
...hjogy az álmaim valósgg...figyelmeztetve lettem hogy ne legyél beképzlt...de azért képzezlődni lőnni...lőttem, lőttek...
...itt jól nézzél magadba ugy a szemem bensőmet bele vissza... is át át át...te zerinted UJ JERUSÁLOM FEHÉR NAKATOK LEPI SÁLOM EGYKÉZ TRONON egg gizs zsiczziboher...látod?- brrr...

Előzmény: repcsepista (1371)
repcsepista Creative Commons License 2019.01.02 0 0 1371

                             Készará szará...a jövőt nem sejthetem, mert van? -mi van? Na okvetlen bedobom a Ó Évike ó ó ó...tündér kaszinó, akölesbe a disznó -ódisz röff röff röff...
              1.: Mocsmá 2019 -be vagyunk nadaaa...vagyunk? -miért s ha lenne volna, smirna! -fsss...hogyan -nahogy hotty hotty hóttta... Az összes eddigi digid álmom érvénybe...s mjocst csak kacs mit álmodtam 2018 -utolsó napjára...
              2.: Ippeg most mondta be bllondi (azunalmast) teljes... na milye van neki...szöszi haja van fején de inkább egy Czion...(ami aki egy kopasznaku nyers nakas ku ku kurukuuu... szól a kokas már majd meg virradt ami hotty...) hogy látja e Tront...na már az álmom közepin ázunk...
              3.: Eddig nem tudtam bevillogni hogy van ollan...hogy senki sem fizet se tizedet se semmillen adót...ami vicca a PÁRTUS JÉZUS MAGYAR VALLÁS VALLATÁS LÁSS ÖRÖK NAPBIRODALOMBA...na most az ollan hogy itt a nap, de senki nem is godolhatja hatja hat hat hat...ha adnak nak nak nak...előúbb fel nakkolnak megáldanak nak nak vak... enni hust feneked ropogha ha kaka bummm...
             4.: Ime az álmom, minden ami nemzet nemzeti ami egyéni egészség nélkül ins egy incs két há... nemzet csak nemzett seggek ami...vala valla god, de valletod...pu! Czimme zoommm...
             5.: Cak hellen pinnyalatban bllondy...na őrültség hogy amcsi first mert abczuga buga ultimaka rulla...minden a Czion Trón -osok öröksegge...tehát ollan amcsi tröbbet...fideljed őt az amcsi texpenjerek (adófizetők) de kinek, nincsak a félelme de félelMÜk mukk mukk fuckkk...
             6.: A Szovjet gazár megette...fideljed, amit akarnak...de had lássUK már az álmod te te te...na a TELJES EGÉSZ CZION TRONOK TRONA TROTTT...na ahoz mindent feketére meg csokoládé barna...na nagyon kérlek belletek...egg gicsit hoszabb lett...pedig csak az álmom 2018 -12 -30rará...
             Innennn...Leesett a pap az ágyról twist...
...Mjocst rögtön...na elopok egy napdarabot...mert mindennel le késtem...de jobb kess mint kesely...sggibe teszel neee..persely...

repcsepista Creative Commons License 2018.12.11 0 0 1370

                           ProféCIA meg FaCIA Negra?
             1. Minden menn a maga utján, akkor ha ál -áll? Amit akarok hogy hogy lehetsegges az...hogy csak az a prófécia megvalóstható ahol atomhábirUK meg doomsday gépezetikkel...végül felhozzák vagy lehozzák a Mesést, hogy itt mese nin!!!
             2.: Akik gondolátban is ölneK, meg fajtalankodnak azok NEM EMBEREK...hanem mérges kigyó fakzatok akik ennek a végén ha VÉGBELED CSAK KINT CSÖNG7 666...FENEKTEK PATTOGHA KA KAKABUMM...NA MINDEN KIGYÓFAJZAT EGY EGY EGY KING -KIN -GOD LETT...nincsak be lettél programozva azaz te tudod mit akarasz s mit beszélsz...
             3.: Na az első álmom ami ollan hogy jövő nincs...nincsak kik azok akik tudják hogy innen pucolniUK kell...előbb utóbb...ha teljesen most bejáccák az óhschréber ünnanina nepi vágjátékUKKK.../ UK HUKÉ A JAHWAH NINCS HAJA SSS...HAJJA HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL?
             4.: Ha kinyithatNUK a szemetek...szemMÜ???- akkor maga az atomozás már elkezdődött...na ami most fennáll...nicsak mindegy hogy robbantják ki...azt amit előbb álmodtam, aminek kisebb lehetősegge van mint hogy most ...azonnal izrálert/izrelereiket felszámolni...NA MOST HOGY BLLONDI NÖVEL A POTENCIA...DE EZT CSAK ELŐBB A AMCSI NÉPEK AZ OROSZOKKAL pösze minden nép eleve éhhall ÁLL ra itélt??? (nincsak az atomreaktrok kihatnak közvetlen az élő -világunkra természetre) LEHETNE...AMI MOST AZON APONTON VAGYUNK...Na franccosoknak van rengetek atomreaktoruk ami mind eggenst öngyilkosság mert rájuk lehet robbantani mindet...na a többire is sisss...
     Leesett a pap az ágyról twist...

repcsepista Creative Commons License 2018.11.06 0 0 1369

                     I'M A NATIONALIST!?
              1.: Az összes álmaim ma is valóáság... sőt ha figyelitek 11 Züdamcsi ország fog össze...Golán ellen, meg az egész batár, s ha elkezdik egymást atomozni...azt pontosabban leirtem de nem elég részletesen, deee...
             2.: Én ténleg egy USA FIRSTES (CSAK RON PALCSI MEGOLDÁS VALA) AMICSI ELŐSZÖR MINT MINDEN ORSZÁG...AHOL MINDEN EMBER...na ma erről ugganés ez egy embertelen világ, angyali világ...ahol ÉHEN A KIRÁLY (sose lehet őket kielégiteni!!!) S JÖN A KIRÁLYOK KIRÁLYA...amihez van felmenő vagy lefetye csak a leve...löttylotty taton habarcs az Egekig habbzzz...
             3.: A holnap nov, 6. s a kezdettüktől foga minden az egykéz -világURalomért történik...amit az álmaimban nem fog történni...(ez amit ez, ez nins!!!) de mégzse vagyok én zse bitta benne...mert az EMBEREKNEK (rek vagy ker) TALLPRA KÉNA ÁLLNI MEG...STBBB...NINS TBCCC..TRÖBBET NEM NEM SSS...
             4.: Tróha minden IZRÁELERI...itt nem ellenzek senkit (nem tudom mi az hogy Izráel??? - egyzerüen nem tudom gondolni vagy el képzelni s most mi van?) hanem akik kezében van a PÉNZURALOM S PÉNZ KONTROLL AZOK AZÉRT MEG AZÉRT IS...csak nem gondojátok hogy NEMZETI CUCCLIZMUSA na AZZAL HOGY AMCSI FÜGGETLENITTE MAGÁT AZ U.K. AZZAL AMCSI...HA MINDEN EMBER EGYENLŐ, CSAK AZ AZ EMBER VALA!!! Ami érdekes mert PONT A FORDIT TOTA AZAZ KI MI AZ HOGY MBŐR BRRR...
...Isten barma... ne bőgjé bubububuuu...
...U.i. mindegy ki nyel...aki mer...ellenberger holnap megmondom hogy...mi van? -emlékeztek...egy párt lett csa csa csahojjj...izráler!

repcsepista Creative Commons License 2018.07.15 0 0 1368

                    Hellsinky hell senki kicska, szicska csak kibaccka jaccaca jaccaca jacc...
             1.: Triánon Hellsinky hell hell hell...senki? -aha 1 magyarja a magyarIsten jeee...hova lett? Azt hiszem nagyjából az álmaim még itt van ezen a topikon, de konék is, osztán csak ők hők hők hőcc...sose tröbbet csára, mehettek a süzmamátok süz de trapitya csicsájájájájjj... ha a III. Wallaghjáboru UK lezajlott...ami még mindig csak az áll meg a fa száll... azaz mit gondoltok mi az a roncs fazon fazzom a krucczifixx...
             2.: Ime az álmom ami csak az van, nins ollan hogy választás mert csak ÖRÖK ÉLET MEG ÖRÖK ÉLETHÜ HÁZASPÁROK VANNAK, VANNAK? AHA HAZÁSOK S ÖRÖK HÁZASOK? AHOGY FENT ITT LENN LENNE HA VOLNA...SMIRNA! FSSS...
3.: ÉN? - MAGYARUSA ELŐSZÖT MEG ELŐSZÖR MEG ELŐSZÖR...NA MOST NETENENAKUK VERIK A TATNYOT S UGRASSZÁK A BALEKOK...MINT MAJMOKAT AMIKET KÖTÉLEN MOZGATNAK, MOZGATHA HA KAKA BUMMM...ÖRÖK HARAG MEG HJÁBORUZTOK VAGY A KUKÁBA DOBBATUNK...mit gondoltok kik választották a a a...nagyjaikat meg kirolyakakaka...ki által vagytok...pupUK ahol a kezdet pu...
            4.: Magyar1776 spirit tiszta USA -JÉZUSA...NINCS ADÓ SE SEMILLYEN TARIFA SEMMILLEN FORMÁKBA AMI HOL A MÁK? Ma a követkeccő történhet...értem, nem lehet mácc...A ciss palaesztiniákat Nappalesztinia országokat Napországokat...egyesiteni (szabad ember beri meri fajonkénti-nemzetcsaládonkénti csoportosulás!!!) mert ugyis csak az van!!! Na most ha most a két nacsalnyik nem...itt előbb IZRÁLER/IZRELREKET kell lefegyverzni ami osztán TELJES EGÉSZ GONDOL LÁT S HALLÁS HALL LÁSS SZABAD SZÓL SZÓLLÁS MEG SZŐLLÖSÜK GYÜMÖLCSERŐK VÉGTELENI MINDENTÜTT MERT HELLRE ÁLLT...DE HA NEM MOST MEGNYILT A ÉG NEKÜNK...AKKOR MÁR VOLTUNK!!!
            5.: NINCS TEMPTLOM ÉPITÉS TÖBBETT CSAK A NÉPET SZOLGÁLLÓ GAZDASÁGI ÉPÜLETEK NINS TEMPLOMOS...NA AZT A URAT FM GOD KELL VÉGRE ...NINCSAK AKIK JÉZUS TESTBEN ITT VANNAK, AZOK NEM FIGNAGANAK MEG NEM PUPUZNAK...TEHÁT SEHOL EGY OLLAN GONDOLÁT SE HOGY EMBERT ÁLLATOT VAGY ÉLŐ LÉNYT ÖLNI...TEHÁT NINS RENDŐRSÉG KATONASÁG MEG AKI VIGYÁZNAK A BŐRÜNKRE AMI KI A BŐRÖD BŐRÖNDÖD? - ŐRE...
           6.: Egyzerü elektromos Teszla fegyverekkel meg lehet szüntetni minden kár -kórokozo -betegég s halál kivánság okát...na ezért félnek a magyar (Teszla is magyar beütés vagy ki) Októl először meg utó...na ez a TESZLA FEGYER A CSODA FEGYVER AMI A NYEMECEKNEK MÁR MEGVOLT...ITT A KÉRDÉSEM, LEHET E...ROSSZRA IS HASZNÁLNI???
           7.: Ami Izráler/izrelerei (kérdem miért ne lehetnek mindenkinek ATOMARSZENA MEG EGEKET PÁSZTÁZÓ SUGÁR FEGYVERI HA IZRÁLERIEKNEK LEHET???) megett...az ténleg János8:44! - aki test s lélek gyilkos vala...a kezdetétől fogva...Tróha ha Bllondy meg RussPutin nem ezt...igen igen nem majd...hanem most rögtön azonnal minden tömegpusztitó fegyvert DE MATARIZA zzz...de ahogy mondom a lapos feüvel akinek már hányzor a fejére lett taposva va va va...kell kezdeni...
Mjocst mocst mosss...kezdődik a tánc...a kigyó farkok tánci tánci táncza...
        ...ui: akik a kinzás kin zás megett vannak, azok ugyanazok s azok még csak nem is zsidók...hane...nincsak a zsidó centerüh vallások...álca??? -akik féltek rettegtek megmaradtok tok tek tök...
       ...Minden titkot a napra de lehet a napba is siss... fel Nap...

repcsepista Creative Commons License 2018.07.12 0 0 1367

                    Vissza a természetes természetbe vagy fagy?-majd ha fagy, lesz fagyi...
            1.: Ahol vagyunk, a temészet többet nem tudja megujjitani magát, tehát...Ugyanaakkor a salakanyagok fogyasztása növélese az egekbe há hjá rotty! Az egyetlen megoldás lenne...vissza a természetbe...Édenkertek létesitése minden tapodt földkerekseggeken...seggek vagyunk?
             2.: Nem akarom koptatni a számat, nagy szám, nem hanem nyikorgok be tota csücsöritem a lukam...mert akik GÉPEK épek, apek...na még nem is majmok vagy állatok hanam a szó szaros értelmében csak géppüfögészeti-tivalöködők...nincsak gombnyomásokra képes legyilkolni...na közel vagyunk hogy ez a gollobis egy gombnyomás s puck!
            3.: Trehát ha vak vezeti a világtalanokat, azok csa gépek s épek? -szépek? Értem mivel mikkel mi kell még, vagyunk megáldva...na most szoritom a popsim...mert akik képesek kárt tenni a természetben nem beszélve a lélek = gyerek s az a lélek ember csira lenne...de fénypacni csak!
           4.: Az álmaimba...mikor a bolsoly sarkankigyó szovjet onion kapuc...most UK N1.gyarmata ami MagyarUSA lenne ga lenne lehetne? Talán egyik gyik sem ...hanem jönne kell egy ember alaku csilkóik = népek gyereki képviselői LŐ? -aha de nem ÖL Ő? -hanem a gondolátátt is hogy öl vagy fajtalankodj...megvilágitani hogy MINDNYÁJAN?- emberek vagyunk...1776 Magyur SpiritTiszta amcsi, minden ember egyen lő, de nem öl??? - sem nem ölt ládd GéHu krajba mielőtt e ee eee...mi e, lett volna már fel áldoztatta magát...ijjen őrültséget ember gyerk ki nem találhat hat hat kakabummm...
            5.: Na a BbLia mondja...szegén Liácska ládd Amerigó Icca cicca hejjj...még meg sem szülehtett hogy répölték mekk... Na most az örök háboruság okát meg kár meg kór okozókat a a a...konkolkyokat körbe veszi az egész fÖld lakósai...ami azzal kezdődne a RÉGI...AZ ÖRÖK UJ? UJJUJUJUJJJ...
            6.: Ollan hogy te kezet emelsz bántólag...nem eget földet pusztitó thermó ghermó atomfegyverek meg doomsday gépezetek...na amit izrálernek hivnak...azt totta fegyverteleniteni vagy...Na most EZ ÁLMODTAM, EDDIG MINDEN ÁLMOM BETLJESEDETT- SÜLT? MONDUK HA HA HAPCZI...NEM ÖLÜNK TÖBBET SSS...LENNE SEMMI ÉRTELME HA NEM LENNE ÖRÖK NAPOS BOLDOG ÉLET VÉG NÉLKÜLÜLI...SÜSS FEL NAP...
....Isten barma...de most cziborgája gája...im jövel...

repcsepista Creative Commons License 2018.07.06 0 0 1366

                   Da da daaa... Kingek Kinge bolha az ingébe meg érkezett a halál hall áll, Óh mily boldögség lett...
             1.: Azt hiszem mindenki akinek füle van hallásra halláss...hall láss de hal ál? -na miért? mert Száraz tónek nedves partján degglett béke kutykurutty...Tröha a magyarOkat nem tudták átverni mert hall áll s az hogy halál? Amit teljesen láthatónak egy Matrix film féle VASFERRUM LUCZI FERRUM GÉPVILÁG...BELE AVATKOZOTT AZ ÖRÖK TERMÉSZETBE AMI NEM TERMÉSZETES DE MESZES? ESZES, MIT ESZEL?-SSS...
             2.: Amit akarok rámutyatyni hogy ami a Bbliába van az a kisgyerek...na az Asszon az Bb. Lia akinek a sar...kát vagy sarát mardossa a kigyóféreg...ami ez a KÜLSŐ VALAMI LENNE? - HA VOLNA? SMIRNA! FSSS...
             3 Nem akarnék nagylaPUt mert ki akarja karja... nem birja...apám! - te birod a strapát...Na az álmaim...de elobbb...
             4.: Nézzétek meg...még itt-ott lehet előkaparázzni...Golda Mayer mama intewoowwoo wooo...lássa...Mama! - mi lett ha az amcsik se akarnak tröbbet hjáboruzni? - amcsi gazdasági váltságot csinálunk! Ha akkor se...akkor VILÁG GAZDASÁGI VÁLTSÁGOT...HA AKKOR SE...AKKOR VILÁG HJÁBORUT DE MOST MÁR BENNE VAGYUNK NYAKIG AZ ATOMHJÁBORUKBA...AMI MI MI MI...
              5.: Az álmaimra mérget vehettek...nem hanem só... MJOCST AMI A Bb LIA ASSZONYSÁG...VÉGUL IS MINDENKI AZ ÖRÖK HABORUZÓK...ELLENE NEM LEHETNEK CSAK ÖSSZEFOGNAK LÁDD U.S.A. ELŐL AMI MEGSZÜNTETNI VÉGRE MINEN HÁBOBOBOBOBBB BORUT DE HÁBORUSÁG OKOZOÓKAT IS, MI AZ OK??? HALL ÁLL...nincsak AZ ÖRÖK AR MEG ADÓZTATA TÓK HALLANAK???
              6.: Tróha a SZOVJET VERES KIGYÓ OLVASZTÓ KEMENCE...VIDA MA JUHTURÓSPUNA NINCSAK EU ONION AMI ELEVE RTOHADTABB MINDEN ELŐDEINÁL... DOBBTÁK MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK (SOROS KATONYACSÁGG PECSENYE, KÖZBE A UJ JERUSÁLOM FEHÉR NAKATOK LEPI SÁLOM FÉLTÉKENEK VOLTAK...AMI MÉGIS AZ SZOVJET OLVASTÓ ELŐKEMNCZE IZRELER VAN KILÁTÁSBA CSAK TRÖBB ENINS AKI HALLHATTATA...TEHÁT TOTA ÖRÖK HALL ÁLL MI KE MÉKK? ARANY VÁRAKBA...) TÖBBET HJÁBORUZNI MIÉRT??? NINCSAK A KEZDETÖKTTŐL DAVID/SALLAHMONYA TÖKE? -FOGVA ABCZULDA NEMHOGY NINS ÉRTELEM HANEM SOSE VOLT LESS...RÁ OK...HAL ÁL??? HALL ÁLL?
            7.: A SZOVJET NAGY OLVASZTÓ KEMENCZE IZRELER IZRÁLERÉRT BE DÖGLÖTT...NA GAZDASÁGI OKOK MIATT ELŐSZÖRRR...AMCSIBA ZSOLDOS HADSEREG VAN...NA MOST TÜNTETTEK EL 21 TRILLIÓ DOLLÁRT AMI BUNCSI GEORGÁNÁL CSAK 3 TRILLCSI VOLT...EZEK MEGVESZNEK MINDENT AZT IS AMI NINS!!!
            8.: Ha mégis NEM SZÜNTETIK MEG ÖRÖKRE A HÁBORUS PCZE GÖDRÖT...AKKOR HA ATOMHÁBORUK LESZNEK, AZOK VÉGLEGESEK MNT MOST IS ABBAN VAGYUNK!!! Naha...
            9.: A föld népei...ITT KIMODOOTTAN BÉKÉS VISSZA ADÁSA A FÖLNEK A FÖLD PALESZTINIAI KEZDŐDVE AKI A KICSIT NEM BECSÜLI... LAKOSAINAK...AMIIHEZ ITT AMCSIBA EGY OLLAN NÉPPÁRTNAK KELL ...(NUGI MERT CSAK AZ VAN!!!) AMIT MÁR MEGÁLMODTAM...AKIK ELŐBB AZ OROSZ NÉPEKKEL MEG MOST A FÖLD ORSZÁGAI NEM KIRÁLYSÁGOK??? MEGSZÜNTETTÜK VÉGLEG A HÁBORUT BORUT... MEG A HALL ÁLL??? NINS OLLAN TRÖBBET...
Ha fidelitek...nagyon is el akarnák sumákolni hogy amcsi az első országok népei akik BÉKÉSEN...VIDA NINS OLLAN HOD HALÁL...gyertek át a mi is ufók vagyunk vagyonunkba...
.....Isten békája brekekeke...
...MIKOR A FÖLD ÖSSZES ORSZÁGAI -NÉPEK KÖRBE VESZI A A A...SINTÉREK SINTÉRE TERE WARROST...NA LÁSSUK AZTATA TYITYE BOHÓCZATOT... DE PONTOSAN EZT MONDJA A BbLIA ASSZONKÁNK KÁN KÁN KÁN...ADJ EGG GIZS KIMENŐT...

repcsepista Creative Commons License 2018.07.04 0 0 1365

                   MagyarországNapNépek országai KörökKörökKörök...
...most 1776 Julius 4 (fart) -roll szóljon az ének...
             1.: Minden eddigi álmom érvényes...tehát más nem lehet...mint ha egy? - mindenki csak betehet a perslybe...kiskalap vagy nagy nagy nagy...Csak egy pár szót váltunk...NACSAK AZ A MEGVÁLTÁS VAN AZAZ MINDEN SZEM SZEMEMBE KÖNNYEL GOLGOTÁN... VÉRÉT ONTÁ, A GOLGOTÁN, S ÜDVÖMET UGG... BOOZZUGAAA...
             2.: Hogy kik vannak bllondi megett...a megecek s azok az IDEGENÓ ALIEN TEREMTŐK AKIK SEMMIBÜL TEREMTETTEK VILÁGOD??? LÁTOD??? Noca...
             3.: Az izráleri izrálerba telepitó néni...a vallásos adókon kon, ne gyertek ezzel a bullsittal hanem nekünk pénz pénz pénz ke...milliókba kerül egy tanult zsidó vissza telepitése...mert jobb ...nincsak DAVID KIRÁLY/SALLAHMONYA...jitt a ZÜZZ ANYA AZ DÁVID/SALLAHMONYA ÁGYASA JOBBÁGY KÖCSÜGE csőröge VALA VAGY HOGY SZÁMRAMAHAZTOTT AZ ELJÖBENDŐ VILÁGUR ÁBRAHAM/DAVIDÓ BOZONMJÁBU VAGY...BbLIA NILLÁSA LÁSSA...BÓ RAM BOOK...
            4.: Na azzal ...eddig bllondi csak izráler überáll überel mindent mindenek előtt fellette izráler first vala...na hogy kik nyultak bele a belünkbe...hjátt TÖBB SEIMMIBŐL TEREMTŐ IDEGEN ALIEN ÉLŐSDI TELJES PARAZITA BANKDÁK VANNAK RAJTUNK IS MEG BENNÜNK...nem a zerencsétlen oroszok...akik csak VILÁGURALOM IZRÁLER...csinyáljátok jatata jatata knyiga...eto Karandási...tróhát...
            5.: Totál IDEGEN ALIEN TATNYA PROGRAMOZÁSA MINDEN...KIVÉVE A MAGYAR OK DEEE... Amiről szó van...VILÁGADÓ NÖVELÉSÉVEL CSAK A VASGÖMB -VASBUROK VASTAGZIK KÖRÖTTÜNK...nincsak abba vagyunk s láthatod vagy huzhatod a beled...
            6.: Naccóval AZ ICCKIRI MINT SOHA...én adok bllondinak...NA MÁR FIGYELMEZTETTEK NE ADJ...de ne add be a derekad sss...
            7.: Vékkeredmennyekbe 1777 auguszta körül irták alláh az utolsó 13 nalod a a a...télen nyáron...Na azzal hogy megosztanak bennünket...nincnsak ...Arra vidázz hogy TITKOD TI TOK??? NA CSAK AZ VAN S BIZON ELVESZIK HA TIT...CICID LEHET...titkod sose legyen, rájövök én ...s akkor NINS KETYELEM...Na ollan adókat terheket...nincsak a MAGYAR OK -TÓ OKTONDIK DIK EZ A A A... Ha ha ha...nincsak ha volt még VILÁGZSIVÁNY ZSAROLLO ROLLO...
Isten aranygypjas birkája...mindent kibir elbir mert khabirka sehol egy o kos (Kossutha) baaa...
       ...U.i: mégis a megoldás...mi örök látó szellemek vagyunk s van Napunk? Ne öl gondolátban sem, meg ne fajtalankodj ez az örök rend s fityelem fetyelem...de akik megosztanak azokat azonnal miért??? Zártszámadás áss láss...
     ...arra vidáj, hogy titkod sose legyen...pénz a bőröd alláh...ki a bőröd bőröndöd őre...
     ...ha fizetnek...2% azt az allahntosz népekre rakták...tehát ténleg itt a vég...végbele kint ccc...nincsak ahoz be kell verjenek 3 az egyhez idegen alieneket...ne feledd!!! -sonkája maradt csak magyarország...

repcsepista Creative Commons License 2018.05.15 0 0 1364

                    Örök harag meguntalak...Örök világ gyalázat... he loves (LOVÉ) izráler mor then himself...Jön a dicsősség Cirálya ciróka baróka hánat tojtá az ólba...
Izrárel mindenkit mindent überel...s izráler mor importent den us... stbbb...tbccc...
             1.: Kezet bántóleg nem emelsz senkire kár kórt nem teszel semmibe... ollan fityre lábam sem lenditem, hogy az bántsam aki nem bánt engem...gondolátban sem ölj sem ne fajtalankodj stbbb...tbccc...
             2.: Csak örök élet van...örök világosság azaz örök igazság! Akik megölték fel áldozták az Örök Igazság God az a HAN GOD!? Ha JÉZUS meghalt...akkor akik azt mondják vagy akiknek nins Jézusa Jééé... U.S.A??? Tróha az igazság keresése is halálos.---igy AZ IGE A HAZUGGSÁG ami teljes szellemi sötétség s tudatlanság...tehát ha nins Igazság az a hazugság! Az hazugság lett a bige ami Abige testté lett 1948! 5/14!!! Ami testet ölt? -fideljél testet (nem palesztinijajjijak) ölt? - aza mi megvalósült s elmullik mállik örökre igy az IGAZSÁG AZ NAP IGAZSÁGA AMI A FÉNYE...MI BENNE A FÉNYE BENNÜNK AAA...HHH...LEEE...LUHA!
           3.: Csaka leguTóbbi álmom...na minden marad az amit eddig bevillogtam az álmaim ima...azaz csak örök élet van, csak örök igazság megmásithatatlan mig van akik -amik meg akarnák...a János 8:44.essek esnek...mint most Leeset a pap az ágyról twist...
           4.: U.S.A. teljesen MA IS U.K. GYAMATA...na most hogy az maradjon kellett kitaláni a a a...Messia Országa lássa? Mu puta mü tuna eggütt tosss...Na az első álom sorozatom, mi lett ha mégis NYÉLBE TUDJÁK ÜTNI HOGY U.S.A.- V. - OROSZOK? -Aminek kisebb lehetősége van...mint U.S.A. -ba ugganaz történik mint Russa...ami most U.S.A. + Russa meg a U.N. együtt először LEFEGYVERZIK AZ IZRÁLER MINDENT MINDENKIT ÜBEREL VAGY PÉNZZELNEK? - S AHOZ HOGY AZ ÉG KINYILJON MINDEN HÁBORUZÁST MEG GONDOLÁTTÁT IS A TÜZBE!!!- fidelem, egyzerüen ollan hogy hallál...itt abczulla ultimuka tiszta hazugság van csak csa csa stongóla...
         5.: Tróha...csak egy megoldás van, felvenni az egy az egyben (ollan hogy halál csak hall áll van azaz ők a BUGA ANGYALOK UTUNKAT ÁLL KIVAGY PU!!!) kapcsolátot az ÉGI TESTVÉREINKKEL KELL, AMIHOZ HEZ HÖZ VIG ESZTENDŐT...mellesleg ez lett...a mai álmom második részében...Óh mily boldogság lett Óh mill dögség ami nem tudod senki aki husban van hogy ezek mit ...nincsak a husod is sisss... megszünt s valami böszme...talán mindenkinek kigyó bőre lett??? -lehetsegges? -mellesleg less... ez is azért szőrös vagy szőrtelen... KI A BŐRÖD S BŐRÖNDÖD ŐRE...
        6.: Naccóval...hellen pinyalatban...hogy ténleg ezek akik JÖN A MESSIA ORSZÁGA LÁSSA ORSZAG...OLlAN DÖGSZAG VAN...AMITÜL AZ OROTOK MÁRIS BEDUGULT...Na dumával hazugsággal lecsuklózták az egész közel 8 billcsi sáskát? Ezek mindent megesznek...na rövöd időn belül...ha nem a népek kezdve usa -russa nem térünk észhez ezek felfalnak mindent nemcsak a husunkat kat kat kat...ham ham ham...hamberger nem fasirt...
...Isten porontya protty...

Előzmény: repcsepista (1363)
repcsepista Creative Commons License 2018.01.10 0 0 1363

                   Jitler II? vad Heródes II? -vad egy gyikse az ipse sss...
              1.: Elóbb...Bloondynak adtam egy (1)%lehetőséget...hogy az egész örök Sionista (Czonista) hegyeseket át tudná verni...ami Jitlernél ugganug fennállt? Ahoz hogy Bloondynk nyeregbe kerülhet... itt vicca...na nem akarom hogy bárkinek ártalma legyen...de te ha nem vagy 100%ba hü elkötelezett... a életem vérem adom nektek cinosta (nindzsa a Királyok Kiályak séklete helel David/sAllamonya tróna, Uj Jurásom fehér nakatok lepi sálom Ég s Fül trona trottt...ki feneke ülepe) te itt soha nem kerülhettél volna? -smirna! -fsss...a korpába? - na megensznek a disznók disz no? -ódisz? Ez az egész ZSIRTORNYOK HUSHEGYEK JÁNOS 8:44!!! -BITTA KEZÉBE ABBUL TE A HUSODDAL VALA VALLA GOD? KINBA... NEM MÁSZOL KI!!!
            2.: Hja átmertek gyünni a mi is ufok vagyunk? - mindenki az aminek hiszi magát te minek hiszed magad? -lőttek eleve ---beseggithetek? Ha Janik na mit gondolsz hogy ki az Jani?- a hajad szálla száma...te gondol hogy Jitler kijacchatta volna...hjaccaca hjaccaca Golda Mami mallacca...
            3.Tregyuk fu fff...na ugganaz a duma... osztán ollan hod 1776 MagUSA? - ha lehetett volna? -smirna! -fsss... akkor most...fidelem a MENNYEK ORSZÁGAI BENNÜNK VAN, VANNAK? -EZT CSAK AZÉRT HOGY TE IDE AZZAL HOGY ARRA GONDOLHATNA HAT HAT HAT...CSAK A FENEKÜNK PATTOGHA HA KAKA BUMMM... Tróha...csak én adtam 1% lehetőséget...mert hogy AZ NEM LEHET...DE LEHET CSAK...amit itt mivelek az által...ugyanés az Égieink szavára (na vagy sava -luga ha nem hall hall áll???) alakul meg nekik engelmeskedik minden ami van?
            4.: Na az én repcsarajom segitettük addig mig lehet...IME NADON EGGZERÜ: AKI A NÉPÉVEL NÉPEKKEL TÜZÜN VIZEN ÁT...SOSE LÁTOTT LÁTHAT HALL ÁLL??? Na most... Bloondi kit tudná jáccani a HANG (zózerint ki van KRUCZIFIXXELVE mert csak azt teheti...na mit???) ADÓJÁT??? Mjocst itt mindenek megett János8:44!!! Tata sisterreharramia zsoldosai áll!!! Szóval ugg a kilátás mint misszijó? - reményetelen, azonbam én adok 1% hjogy ténleg MagyarUSE -U.S.A FIRST...AMI HA BEUGRIK... ténleg Bloondynak a Hite...
           5.: Vicca mig a mindenidők leg pupuláribb Ronit nyeregbe ütése ölése (nincsak abczuldaultima akkor még a az izreler izrelerek lere izréleristák a mácsik oldalon vaksolnak, tehát Ronit lelőlen se lehet???) előtt este...megkérdezték hogy a palesztiniaikat (fideljetek az agyamat megtudják fagyasztani dermeszteni ami valóság...most abba vagyok... de kifagyasztom...mert amit látok magam előtt van) terroristáknak tartja vagy szabadság harcosok s azt mondta gondolkodás néKÜ: szabadság harcosok...azért nem tudák megölni, mert mint Bloondy is mondja a fiai felesége zsidók, a lánya férje zsidó meg a volt feleségei zsidók meg mindenki zsidó a cabinettájába deee...ő (nincsak két sziv az egypár OO...azaz zerintem szeretik egymást...azért OO?) nem zsidó!!! -ellenberger...
          6.: A palesztiniai haláltáborokat fentartani...(hogy lehetséges hogy a zsidók...???) mellesleg csak Ron Paul megoldás lenne ha már lehet még? Nem vagyok senki elhallgattása... az a halála...mert monduk a husod nélkül is képpes lennél létezni az Igaz NapPalesztiniai Jézusunk számára...uganis nemcsak a zsidók NEM MEN létezenk hanem senki aki NEM AKAR LÉTEZNI A IGAZ PALESZTINIAI JÉZUSUNK SZÁMÁRA...AMI MA A CISS palesztinia A LEGHATALMASBB ORSZÁGOK ORSZÁGA EZEN A A A...NA EZ ROSSZABB A POKOLOK POKLAI (KEZDE NEEE...LENNI) HA LENNE? VOLNA! FSSS...
         7.: Na akivel dolgunk van minden rothadt meg rohadó hus csak az övé: Jányos 8:44!!! -vagy senki semmi? A ciss plesztiniai JÉZUSUNK, HOZHATOTT VOLNA LÉTRA ROHADÁS ROHADÓ HUSHEGYEK BIDI BÜZLŐ ZSIRTORNYOKAT..VAGY BELE TUDTÁK VERNI NEEE...
        8.: Na Oprah...ismét adok Opráhnak is 1%-kot kot kodácc...Oprah egy nagyon nagyon...(fidelem, tota megint...ez ollan mint mikor betanultam a verseket s most annál jobban nem emlékeztem) na az az uj vallás...de monduk...ha ezeknek mégis idó lett adva...na az lenne az én 1% mint a lunak...bingóóó...
         9.: Nincsak a palesztinok előbb voltak MAG -U.S.A. (HOGY LEHET HOGY U.S.A. MAGÁT PUSZTITA???) AKIK AMI IS ...NA AZ ARABTENGERKBE VALAMI CSODA HOGY AZ NÉV =PALESZTINIA LEGKISEGBB ORSZÁG A HEGYI ORSZÁGOK KÖZZÜL...NINCSAK A LEGKITYEBB NEVE MEGMARADT...DÖGLETES NEM???
        10.:Tregyük fff...fö de bidi...e gollobis minden tömegpusztitó fegyere se tudja...kell a ciss palesztinoknak mács...a kövek megszóllaltak... Az árokba három kavics...
...Isten aranyos stiglince csicsere csicsere csibege...

repcsepista Creative Commons License 2018.01.09 0 0 1362

                   Ne bántsd a magyart, de a palesztiniaiakat sss...vagyha igen?- ajajj jajjj jajajjj...
              1.: Vannak Napnépek azok a parasztok (pelsztiniaiak) s ma Bloondy egg gicsit akarta volna? - smirna! -fsss...talán ösztönösen hogy a parasztok (farmer) az GOD -ok?
              2.: Csak Ron Palcsink megoldás lett volna? - smirna! - fsss...vagy trágya lett a szeme szemetek DOM?-BBB...
              3.: Hja átnéztek a mi is ufok vagyunk! - na én jinka ??? -deee...pont mára álmodtam hogy ha egy csak egy család valhallogy felbomlana... uge értjük hogy csak ÖRÖK EGY ÉGI -FŐDI MAGYAR OK CSALÁDOK VANNAK...na azok az ORSZÁG OK ORSZÁGA HALLELUHA HÁLA NÉKTEK...TRÖHA HA CSAK EGYET KÁR KI...NINCSAK HA MÁR VAN KÁR??? - sóval akárki akármi most ODA KELLE FŐKUSZÁLLÓDNUNK MNDEN CSALÁD ÖRÖK KÖRE NAPCSALÁDOK ÖSSZES NAPOK AMI VÉGTELENEK FÉNYÉVEL..HA NEM MEGROHADT AZ EGÉSZ!!!
             4.: Naccóval Bloondyt Heródesnak hivták (nem én s én zerintem őbelőle egy red heffert faragnak?) aki a zsidó frófécziákat kiszopják az ujjujkbuuu...
             5.: Amit izrelerek azaz OLVASZTÓ KEMENCÉK...az minden vallás meg özveggeBAKabba mennaszona bosszullát ludörgője... na most az a szó plesztinia az Napnépek...teljes kittyebbségbe kerültek...mégis ha valaki neki men...tupasz a szónak sól? -az dematarizálta magát!?
             6.: Monduk Bloondy...ládd magyarország vagonkérdés...tujjatok hogy mi lett a mondója vége fsss... Nincsak lehecc lotyo, de annira hod nekimensz a Jerusalom fehér nakatok lepi salom nagyfalnak...
             7.: Az teljesen mács...hogy ahoz hodd akkor még Dondiega ego? - az egekbe há há rotty...Vida nem vagyok Bloondy ellen meg senki csak amit akarok azt senki nem meri ...gondolni sss...azaz akik a a legkisebb országok orrszága ellen...ott kü kövön nem maradt!!!
             8.: Na Bloondy nakába...befogta a szemét a szemét? Izráel sose volt lesss... az egész egy szemen? - szedett farcs valami mi? Nosa hogy vissza vonja a a a ...azt az izráeliek kapták a kezükbe... honnan jött Bloondy de jeee...hova???
             9.: Akit láttam hogy Jill Stein féle kána...az Oprah vala...de máris annyi trágya ...hogy eleve el van temetve...nem tudtam hogy ő az...meg 000 az örök göbökön az esélye...
            10.: Hod miért szavaztam Bloondyra, mert ha AccHilla meg Lobboja ajjj jajjj jajajjjj... már lehet hogy atomoztak volna? -smirna! -fsss... Monduk Doondy eddig még nem kezdemennyezett...na figyeljél mert szoritják a töte a satuba ugg...mint sss...
Isten baranya aranya? Arany vagy szarany város Szép város Cluj...
U.i. -hova tegyek, hogy tehetem hasznossá magam... nincsak minden előttünk van vagy lőttek...ajjj jajjj jajajjj...

repcsepista Creative Commons License 2018.01.01 0 0 1361

                   Uj Esztendőbe bujj a kemencébe...
Boldog Ujévet minden Mennyei békére törekvő Magyar x Magyar ok nemzett testvéreimnek akik Vágyódom Mennyei békééé...
              1.: Amit leirtam eddig hogy mi van? Csak MennyekOrszágai s Örök béke van, ami bennünk van AZ AZ ÖRÖK JELEN!!!- s ami nem??? Ha Ő Ők nem vannak senki?
              2.: Fidelem, amit először álmodtam, hogy ha ATOMHÁBORUKAT TUDNAK KEZDEMENNEZNI... az hosszabb uton történik...de a vége hogy amit AMERICA FÖLDTEKE...azon semmi de semmi élő nem maradt...kivéve Alaszka! Na most...
              3.: ha valami esélyt adtatok...pl. én ahogy álmodtam hogy a BalGazár -pirodalom azaz Két Sárkány kigyó egyike...mert az Égiek beleavatkoztak felszámoltatott...amit KOVETNIE KELL A MÁSIK JOBBGAZÁR SÁRKÁNKIGYÓNAK IS...na ugyanugy ahogy a Bolsedó -Szovjet Nagyolvasztó kemence...Nincsak minden ami emberi tudat akarnák tör ölni, olvasd Lennin elvársat (kivéve ne bántsátok a magyarokat) hogy millen porontyokat akarnak...akinek semmi NEMZETI TUDATA...ami most minden törekvésük a MAGYAROKON S ROKON NÉPEKEN CSATTANÓS ELŐSZÖR!!! Na minden az ERKÖLCCSEL KEZDŐDIK MEG VÉGE...nincsak GÉNEK ÁTADÁSA MINDEN...NA MOST VANNAK ÉLŐ GÉNEK MEG (ÖLT) SZINTETIKUS AZAZ FÉL GÉNEK VAGY RONCS SALAK (TRASH) GÉNUTÁNAZ ATA MUTÁCIÓK... Na akik a kinokat betegségeket meg halál hall áll kivánságukat létre hozták az fél élő (BIO) fél gép lények...
              4.: Szóval most ugy néznek ki...hogy ELKEZDIK AZ ATOMHÁBORUIKAT AMIT NEM SZABAD LENNE A NÉPEKNEK SEMMILLEN ÁRON...tehát ENNEK A FÖLDGÖMBNEK IGY AHOGY VAN VAN LEHETŐSÉG HOGY MEGGYÓGYULJON AMI UGG LÁTSZIK EDDIG MINDIG AZ TÖRTÉNT...na most a FÉNYES ÉGEIINKKEL teljesen ujjá lehet éleszteni mindent ami akik az EGET FÖLDET PUKKASZTÓ THERMÓ GERMÓ ATOMRSZENÁIKAT LÉTRE HOZTÁK...DOOMSDAYAIKAT...AZOK ATOMTELET AKARNAK MERT OLLANOK MINT A KAKARUCS PÁNCÉL ÖTVÖZETEK LÉNYEK...AMI NEKIK HA TISZTA FÖLD VIZ...AZ A HALÁLUK UK???
            5.: Tróha amit mostanira...hogy egy...EZT MOST LÁTTAM...ládd hogy AccHilla meg Lobbo KÉPE fenn az Égbe...de a legnagyobb ANGYALI FAZON JÖTT ELŐRE AKI LERUGOTT MINDEN UTÁNNA KÖVETKEZŐT...NA NAGYRUGÁSA MIKOR BABABUST PUMMM... AccHilla után ő volt a leg...nagyobb angyalka? Szóval aki IZRÁLERLEREK LERE...na eddig nem volt nagyobb mint Bloondynk akira mégis szavaztam mert az asszon akkor ha nem?- mensz hátra a tyukólba (galamb) azaz teljes demokrácia = amriKan wooo... leirtam többzör hogy egy NŐ HELLENT MEG ÁLMOMBA...
            6.: Most akit láttam...egy ...ollan szekérben amit Lincoln korba...de lent a mélybe...nincsak ellenkeccke...na monduk hasonlit Jill Stain -hoz...csak nem zsidó meg csak amcsi...Marica nada...már most annyi trgyát szórták rája ...jó hogy fedeles a lófogatos kocsikajajajajjjj....Nincsak az hogy americai...az minden AMIT NÁZI -NÁL NÉZIBBB...ami mit mond netek...NÉPSZOLGA =NÉPEK DE ITT ORSZÁGOK ORSZÁGA AZAZ MINT EGY ORSZÁG MAGYARUSE -USA??? TEHÁT A KÉP: KÉPVISELET BY THE PEOPLE TRHOU S FOR...NA MOST ITT A PÉNZ...LÁDD VENTURA JESSE...ELŐBB A NÉP KEZÉBE MINDENT PÉNZT AZTÁN AMIT ADNAK A A A...NÉPE SZOLGÁINAK...NINCSAK UGYANAZ AZ AZ ÓRABÉR VAGY NAPI BÉR...NA MOST HOGY EZ NEM MÜKÖDIK??? CSAK MERT MONDUK TE MEG ÉN MONDOM MEG...MIRE KÖLTÖM AZ ÉN PÉNZEMET...nincsak mindenki aki még csak a lábát is mozgatja nem fogja tudni mire költeni ami rája lett...na most mire fogja költeni...monduk mindenki aki él az előbb magára... maga ára...
            7.: Tróha...amcsiba ugyanaz fog történni mint a volt MÁSIK GAZÁR SÁRKAN KIGYÓVAL...reméljük ...én ha lehet csak BÉKÉSEN...pdig nem vagyok Békésmegyei? Na röptibe...AMERIKCA AZ AMAERICAIKÉ, AFRICA AZ AFIRCAIKÉ, ÁZSIA SZINTÉN MIG JUHTUROPUNA A MAGYAROKÉ KÉ KÉ KÉ... TEHÁT AMIT EZEK AKARNÁ NÁ NÁ NEMÁÁÁ... MINDENEKNEK MINDENNEK S MINDENKINEK VAN ÖRÖKRE KIHELLÜLT HELLE...AMI VAN DE AMI NINS SSS...
         Isten birkája bröhöhöhöhö...de lehet bölénye is buuu...

repcsepista Creative Commons License 2017.12.05 0 0 1360

                   Véres tócsák... véres lábnyomok a levegőbe...
              1.: Minden amit álmodtam marad a levegőbe...azaz nagyon kicsi esélye van hogy...JEWuka meg jewRussa kiütik egymást.. bár igazbu csak az van... lenne? -volna! -smirna! -fsss...
              2.: Tróha... én Előbb Barackra...mert vissza hozza az amcsi??? - amcsi abcullakulaultimaka izráler lerébe... n.u.1.-háremhölgyika? Na a láthatalan pénz, meg pánzhatallmak mak mak mak... kezébe teljes yes egésszében az egész bagázsi zsizssstul s azontul?
             3.: Vicca...maga BBu bujja rendkivül ügyesen...előbb belemárta Sárkan vérbe...na aki a legvérmesebb... nem akarok sokat kattogni...ha emlékeztek...az összes gazárbolcsi bulisok...hogy mindig akit odadobbta fe? - annak a töte a satuba...ládd fényképek..Párizsba jártál...láthatalanul egy nyul vagy...
             4.: Fertelmesen bevérték a pocsojájájájjj...na én már előbb akartam felhivni a figyelmetek...na lássuk Bllondyt hogy vágja ki rezet a réz trombitájájájájj...
             5.: Én szeretem Bloondyt...de 1776 MAGYARUSE USA AZ NINS MÁS MINT ORROTOK FOKHAGYMÁS...tehát ORSZÁGVILÁG CSAK MINT A MAGYARORSZÁGOK ÖRÖK MENNYORSZÁGOK..azaz mindenki kivétel nélkü MAGYARUSE -USA IS BENNE ÖRÖK TESTVÉR MAGYARJÉZUSA-ORSZÁGOK (NEM KIN DOM, MINDEN EMBER EGYENLŐ!!!) AMI MÁSKÉP...VAN BŐR A POFÁN DON???
            6.: Sóval...Bloondyék biztoszra mentek...ami már ...na most arra hogy... izráler egy ollan luk...amit örökké ké ké ké...dughatjuk??? Flynn-t meg ki tudja mák kiket...Vicca Dic Móric -kánk...
            7.: Aminek történni ke...nemhogy ne ölj gondolátban sem hanem kezet NE emelj...na most ő is elkapta a cicát...egy cicca két 100... megfogta? - az icci pici egeret...
           8.: Az egész a kitalált izráler (öngyilkosság???) tota lefegyverzése...amit látod... vagy ők is tudják vagy megtudhat hat hat hahaha...feneked pattogha ha ha ha... aha mi adunk neked...egyél sárt...
           9.: Sóval Flynn...nincsak az egész U.N. kezdi megunni azt...na nem tudjátok elgépzelni sss...cak annyi...itt a föld allah meg belselyébe örök éjbe...egy óriás vagy több Égihajók...na az lenne hogy azok ...minden itt az..arra van ráállitva hogy azok akik csak fegyverek rettegjetek jatata jatata jatata...azok megszöknek... velük...a jók... Elmenünk mi égi honba...na meg vicca... az lenne az NAGY FÖLDRENGÉS MINT NEM NEM NEM...SOHA SSS...
         10.: Troha...monduk ami lehetne ...amit már behabogtam tam tam tam... na adtam 1% kot hogy ecsetleg...na itt hallottam a hirekbe hogy Bloondy képes...rárottyantani rá rá rottyantotta... az ágy alláh duggintotta...
         11.: Nincsak van 10 parancsal csal...vagy loccs...ollat loccs a véres pocsojájájájjj...Na most láttam a következő A MARIKÁT...(Maric Marica Marica...kérlek hogy légy az eném...) aki most...na Ő az...aki ha lehetne...akit a 666...meg Anti Grizz...Krézi Lady ...azaz ténleg AMCSI CSIBA BABA? - CSAK MINDENKI EGYENLŐ BARÁTA VAN!!! LEHET, LEHET? ...mellecsleg...az amcsi zsidók...nekik ez a a a...ÁlmUK alma...
...Isten báránya breheheheee...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!