Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 6 órája 0 0 124262

Örülök ha jól van. De a közelmultban már arról volt szó, hogy már nincs is gépe. De mindegy. Nem kell nekem mindent pontosan tudnom.

 

Egyik ismerősöm most a Népszavában ir. Gondoltam meg kellene venni a szombati számot. A mi újségjaink szombaton csak délután érnek ide az újságoshoz, így aztán 3 óra után baktattam át értük. Útközben töprengtem, vegyek vagy ne vegyek Népszavát. Olyan békés és nyugodt a lelkem, mióta nem olvasok magyar sajtót. A mozgólépcsön felfele, gondoltam azért csak megveszem most egyszer. Mindezek után kiderült, hogy már elfogyott. Örültem. Elég nekem a hétvégén 60 lepedőnyi oldal a Süddeutsche Zeitungból. Sok mindenről, hazai dolgokról, remekül értesülök onnan is. Jól ránk vágták az adót ezzel az újság megszüntetéssel. Elég volt naponta azt elolvasni és hétvégén vettünk külhonit. Most naponta megvesszük, ne tudd meg mibe kerül.:-(

Előzmény: NagyonI (124261)
NagyonI Creative Commons License 6 órája 0 0 124261

Pirikével beszéltem vagy egy negyed órát. Jó volt a hangja, nem is sírt. Azt mondja, nem tudja bekapcsolni a számítógépét. De ha Miklós unokaöccse megy és bekapcs., akkor jön topikolni is. Már van étvágya, s a tavasszal mindenképp meg fogom látogatni. 

 

 

NagyonI Creative Commons License 7 órája 0 0 124260

Ne kövesd. Rémes a politika!! Mindenütt rémes, de a legrémesebb otthon.. Örülj a tájékozatlanságodnak!! Jó az.  Én is igyekszem azzá lenni. 

Előzmény: Boszorka (124259)
Boszorka Creative Commons License 8 órája 0 0 124259

Hát igen. Kiváncsi lennék ki mindenki tombol a facen, de nem megyek oda.

Lényem belesett tegenap a hazai politikába, azt hiszem követnem kellene. Totál tudatlan lettem e-téren.

Előzmény: NagyonI (124258)
NagyonI Creative Commons License 12 órája 0 0 124258

Ez most egy nagy ejnyebejnyézés volt::))??? A felét visszaküldöm a még mindig csöndeseknek::)) Akinek kertje sincs, annek nem éri csöndben lapítani.

Egy órát dolgoztam kint, elég volt, elfáradtam!

 

Köszönöm Szieszta, hogy meglátogattál!!!

Előzmény: Boszorka (124257)
Boszorka Creative Commons License 13 órája 0 0 124257

Mitől lenne meskete, ha ránk se nézel egész nap? Nap éppen most bújik a felhőruhákba. Pedig olyan szépen sütött eddig.

Nálam az orchideák orgia szerüen virágoznak. Hozzák az új hajtásokat ész nélkül. Minden más ajándékba kapott növény szép lassan tönkre megy. Úgy mint azalea, ciklámen, mikulásvirág. Engem csak a pflegleicht orchideák szeretnek kitartóan.

TV jelenleg a farsang jegyében zajlik. A tegnapi adás kicsit gyenge volt. De voltam Bécsben az operabálban és holnap jön még a fő farsang Kölnből. Utána elteleik majd egy kis idő, mire a németek magukhoz térnek a sok buli után. Szerencsére kedvenc trumplink gondoskodik minden napra valami őrültségről, így nagyon nem fogunk ezután se unatkozni.

Előzmény: NagyonI (124256)
NagyonI Creative Commons License 16 órája 0 0 124256

Reggelt, reggelt, jó reggelt!!!

 

Sehol semmi meskete??? Mindjárt vége a februárnak, és sehol semmi komoly??? Itt sem történik semmi, de semmi!!Bársonyon futnak a napok!!!Csak heverészik az ember, hogy szó ne érje a heverészését, bámulja a tévét,falja a könyveket, sműlatja a drága időt. 

 

Kerteltem kicsinyég tegnap, gyönyörű volt a kertelésre az idő. És van mit tenni odakinn. Sajnos sokat tenni nem tudok, mert a kert hepehupás, elesés veszélye forog fenn, s azt nem szeretném. Mindenki biciklire akar ültetni, amitől én viszont rettegek. 

 

A krókuszok itt nálam még csak most ébredeznek. De ébredeznek. Aztán jönnek a nárciszok. A hóvirágok meg szvsz tojnak előjönni. De mér???És hova lett a tőzikém???

A 18 évesemtől kapott orchideám is halódik. Ez azt hiszem, rosszat jelent::(((Pá, pá 18 évesem::(((((

 

Más hírem  nincs.

Boszorka Creative Commons License 2 napja 0 0 124255

Mikor még tudtam a jelszót, akkor megpróbáltam töröltetni. Mindent végig csináltam, azt hittem, már nincs is, szóval nem ment. Majd ha egyszer nagyon sok időm és jó kedvem lesz, nekiindulok megint. :-)

Előzmény: Jolimama (124254)
Jolimama Creative Commons License 2 napja 0 0 124254

Kérj egy jelszóemlékeztetőt és uténa tudod kérni a törlését a fióknak, vagy fel tudod függeszteni. Csak ehhez kell tudnod a jelszavadat.

Előzmény: Boszorka (124253)
Boszorka Creative Commons License 2 napja 0 0 124253

Úgy tűnik, hogy igen, illetve állandóan benne vagyok. Mert a helyzet az, hogy már minden facebookos jelszavamat elvesztettem, a hozzá tartozó e-mailt is.:-(

Idegen gépről feltehetően nem tudnék egyikbe se belépni.

Most volt egy üzenetem, ami egy válasz volt, a másikból küldött üzenetre. Most mindkettőbe bejött. Valami nagyon fura eset ez. Túlzottan nem zavar.

Előzmény: Jolimama (124252)
Jolimama Creative Commons License 2 napja 0 0 124252

Belépni be tudsz arra profilodra?

 

Előzmény: Boszorka (124251)
Boszorka Creative Commons License 2 napja 0 0 124251

Már megpróbáltam letiltani. Irtam, hogy fake a dolog, de szemlátomást nem történik semmi. Nem tudom, hogy lehetne kimenni az ügyből. Jómagam csak azt nézem, néha, amit én a magaménak érzek. Sajnálom ha valakit ez félrevezet. Szivesen fogadok teljesen ovodás előadást arról, hogy mit lehetne tenni azzal a falsch profillal.

Előzmény: mustármaggombolyító (124250)
mustármaggombolyító Creative Commons License 2 napja 0 0 124250

Én már írtam egyszer, hogy van egy másik profil ugyanezen a néven,(mármint Boszi nevén), amit ráadásul innen közülünk legalább tizen ismerősnek jelöltek, s a jelöléseket a profil gazdája el is fogadta. Most is ott virítanak a fotóitok az Ismerősök közt. Ami gyanút kelthet valakiben, az az, hogy az illető 1998-ban született :-) :-)

Előzmény: Boszorka (124249)
Boszorka Creative Commons License 2 napja 0 0 124249

Most odalestem. Nincs ott semmi változtatás részemről.

Előzmény: Boszorka (124248)
Boszorka Creative Commons License 2 napja 0 0 124248

Én képet? Mióta fent van  a kislány képem, soha nem változtattam!

Előzmény: gepesz (124247)
gepesz Creative Commons License 3 napja 0 0 124247

Február 9.-én volt az ezer éve.

Képet is változtattál azóta.

Előzmény: Boszorka (124246)
Boszorka Creative Commons License 3 napja 0 0 124246

Jó dumád volt! Facet ezer éve nem néztem, csak az előbb 1 percre. Nemszeretem, mármint a facet.

 

Volt egy igen kedves ismerősöm még Stockholmban. Már nem él szegény régen. Sok buliban voltunk együtt, mármint egy társaságban. Hivatásos katonának indult még a háboru idején. Apja és bátyja valahol a fronton maradt. Az anyját meg a szeme láttára lőtte agyon egy részeg orosz a házuk előtt. Szóval rendes ember volt. Fantasztikusan tudott mulatni. Majdnem mindig volt tánc ezeken a bulikon, 40 körüli volt az átalgéletkor. Mulatott, táncolt, minden hülyeségben benne volt. Na ja mondtam én magamban, mulatós huszártiszt. Aztán egy szilveszteri vacsorán valahogy mellettem ült és csak mi ketten nem ittunk egy kortyot se. Háziasszony tudta, csak vizes poharunk volt. Kölcsönösen csodálkoztunk, de leginkább én, a mulatós mivolta miatt. Szóval, ahhoz hogy az ember jól szórakozzon nem kell ital, szerintem.

Előzmény: gepesz (124244)
gepesz Creative Commons License 3 napja 0 0 124245

Küldtem egy programot neked a facén. Nem is nézted. :-((

Előzmény: Boszorka (124243)
gepesz Creative Commons License 3 napja 0 0 124244

A mi találkozónk nem szólt dicsekvésről.

Én ezt adtam elő :

Fiatalon, ha mentem valahová. Elsődleges az volt, hogy legyen nálam óvszer.

Telt múlt az idő, a viagrára kellett figyelni, hogy ne maradjon ki a hajós zsákból.

Az idő múlásával a hangsúly a műfogsor ragasztóra csúszott.

A többiek sem foglalkoztak az unokák számával. Jó hangulatú ivásba fordult a dolog.

Én ugyan nem ittam, de anélkül is tudok ökörködni.

 

Megváltoztattam az étkezési szokásomat. Reggeli másfél karika kolbász.

Ebéd, amit főz fabine. Mindegy, de lehetőleg húsnemű legyen.

Délután, este semmi. Hacsak nem egy kis sajt. Magába elrágcsálva.

Így nem ég a gyomrom. Igaz, hogy éhes vagyok.

Vegyél húst valami megbízható helyről. Már hogy igazi terménnyel éljen a disznó.

Szinte ellenőrizhetetlen. Itt volt egy ismerősöm, (elhunyt) akiben bíztam. Földje volt és kukoricát termelt. Azt disznókba tömte. Attól vettem. Most nem tudok megbízható forrást.

Elhozod és megtöltjük. Recept és felszerelés van.

Előzmény: Boszorka (124243)
Boszorka Creative Commons License 3 napja 0 0 124243

Nem tudom valahol máshol a világon rendeznek-e ilyen iskolai meg egyéb találkozókat, de a hazai elég speciálisnak tűnik. Nem te vagy az első, aki irja, hogy megy a dicsekedés stb. Vagy, hogy nem megy, mert a többieknek ez meg az van, neki meg semmi. Ilyeneket itt a forumon olvastam már több helyen is.

Másról nem lehet beszélni, csak arról, hogy ki mit produkált? Akkor minek elmenni?

Persze be lettem oltva a találkozók ellen. Apám mindig kapott meghívót az ikszedik érettségi találkozóra, de soha nem ment. Anyám kérdezte, hogy miért? Apám válasza az volt, hogy az, hogy össze volt ezekkel zárva évekig, nem jelenti azt, hogy barátok lettek és vágyna a társaságukra. Anyámat nem hívták soha sehova, feltehetően nem tudták az asszony nevét, meg hogy hova lett.

Szóval aki megy élvezze és ne versengjen.

 

Nagyon irigy vagyok a tv-re. Csak én vagyok ilyen hülye egysíku, hogy a tv-vel csak tv-t nézni tudok, a telefonnal meg telefonálni, a Kindlevel olvasni, a computerrel, meg a neten kalandozni. Mennyivel egyszerübb lenne, mindezt egyesíteni. Mondjuk mint az manapság szokás, egy szuperokos telefon és mindent az csinál én csak simogatnám a képernyőt. Nekem totál horrorvizió, amiket mostanában látok, olvasok, hogy a lakás bejárata, fűtése, redőnyei, világítása, jégszekrény meg minden kizárólag az okostelefonnal működik, valamit a vásárlás inkl. repülőjegy is. A frász lenne állandóan rajtam, hogy lemerül.:-)

 

Ma este a bécsi operabálba megyek, szerencsére ennyit tud a tv-m.

 

Ha ráérsz keresd elő a fiadat. Már megint nagyon eltünt. A kolbász meg már elfogyott.:-(((

Előzmény: NagyonI (124242)
NagyonI Creative Commons License 3 napja 0 0 124242

Jó reggelt!!

Nálam tavaszi fáradság nuku, de rettenetesen el tudom a napot tékozolni. Ebédidőben szeretek heveredni, olvasni, s nem ritkán el is alszom egy órányit. Tegnap meg főzőcskéztem is, és nem is  seperces kaját készítettem. 

Még mindig szeretem az új tévémet!!!

Már gyakorlottan keresem rajta a netes filmeket, klippeket. Ma zenehallgatást rendezek, csak egy órám lesz, amikor nem azt csinálok, amit akarok. Ennem is van mit tegnapról. Hát nem isteni???

 

És az eső is elkerül. Nekem ez jó, mert Tücsivel zuhogóban battyogni nem olyan hű de jó!!

 

Készülőben van az 55 . értalim!! Nyammm!!! Alig várom, hogy futhassak:::)) Bár nem mindig mentem el, annyira felb--ta a csőrömet, hogy mindenki csak dicsekedni akart a teljesítményeivel- ám nekem nem voltak teljesítményeim, ezért én nem tudtam dicsekedni, s ezért igen utáltam mások dicsekvését::))) Most már lenne, mert az unokáim igen okosak, de hát kit érdekelnek az unokáim? Ez volt a másik halálom, amikor a volt oszttársak a gyerekeikről meséltek hosszasan.. Na most mér is várom a talit???Várom és kész...Csupán egy volt oszttársam  van, akivel a fészen összefutok olykor. Meg skypeon.. De a drágám nem tudja, hogy olykor levegőt is kell vennie az embernek beszéd közben:::))))  És neki erre nincs szüksége!!

 

Kisittfiú ma felel a Nem tudhatomból. Tegnap megpróbáltam elmondani neki a verset. Egészen jól tudom még, bár több helyen javítania kellett.  18 éves koromban (negyedikben)- nem, ez most nem a szerelem::)))- a magyartanárunk - ő volt az ofőnk is- azt mondta, hogy néhányunknak el KELL mennünk a városi szavalóversenyre. Mer ha nem, nem ad  ötöst magyarból. Márpedig a felvételi előtt nagyon kellett nekünk a jeles. Hát elmentünk. A kötelező vers a Nem tudhatom volt. És én nem tudtam.(( Lezseren elővettem a könyvet, s szinte végig olvastam.  Majd a másnapi helyi harsonában olvasta anyukám, hogy a helyezettek után én mondtam a legszebben a verset, kár, hogy nem tanultam meg.. Megtanultam. És majdnem tudom még ma is.. Gyönyörű vers!!!

Előzmény: Boszorka (124241)
Boszorka Creative Commons License 4 napja 0 0 124241

Mindenkire rátört a tavaszi fáradtság és alszik egésznap? Volt ma napsütés is eső is, kicsit április volt de nem volt hideg.

Boszorka Creative Commons License 4 napja 0 0 124240

Mennyi futni valója van a nyugdíjasoknak ott a Végeken! Csak les itt a szegény pesti nép, de sehol senki.

Hajnal van és már fent kell lennem, mert jön Évike. Ez a szükséges rossz a hétben. Persze majd elhúzom a csíkot ha ide ér, de addig rendbe kell tennem a terepet. Alig aludtam. Németeknél kitört a farsang és ilyenkor nem tudom ott hagyni a tv-t. Ennyit egész évben nem röhögök mint ilyenkor. No meg irigykedem mikor látom, hogy az egész hesseni Landtag, miniszterelnököstül ott röhög a közönséggel, miközben jól ki lesznek figurázva. Polgármester is ott űl, ő is megkapja a magáét. Ilyen helyen lehet jó élni, még ha nincs is farsang egész évben. Na és a normál közönség! Életkorra nézve 20-80 évesig éneklik együtt a régi dalokat. Én meg itthon magamban.:-(

Előzmény: NagyonI (124239)
NagyonI Creative Commons License 4 napja 0 0 124239

Azt hiszem volt már jobb reggelem is.... Futnom kellett. Nem messzire:::))))Ám a turiban nem voltam tegnap.Talán ma. NIncs azoknak telefonjuk, nincs ám!! Normális ember be sem megy oda::)) Bár a megléte óta (2 éve?) sokat alakult. Ám mivel az árak a béka segge alatt sincsenek, nem strapálják magukat az ott ücsörgő nyugdíjasok. 150 pénzért  adták volna a pihepuha pólómat, ami szvsz senkin sem volt még, s úgy kellett könyörögnöm, hogy adják oda 200-ért. De sikerült. Hát nem isteni??

 

Matatnom kellene a kertben.. De esős, nyálkás időben nem szeretek matatni.. Jöjj el napfény!!!!!Jöjj már!!!!

 

Mikor lesz tavasz nálam??? Biztosat akkor mondhatok, ha cicáim ismét kiköltöznek az udvarra. Ezt húsvét körül várom. Annyiira édesek!! Mióta anyikájuk, a Fekete Párduc már az égi cicákkal napozik, jobban ragaszkodnak hozzánk. Hozzánk? Igen!! Tücsihez és hozzám. Az egyik (Istenem, ők is 10 fele közelednek!!!) az esti Tücsi sétakor szinte mindig velünk jön. Persze óvatos, s nagyon fülel, hogy ellenséges kutya közeledtekor egy biztonságos bokorra/fára/ kerítésre tudjon felszaladni. Nagyon szeretem. Nagyon élvezem velük a sétát. Mint a Csinn bumm cirkusz::))

 

Néha  reggel, amikor az ágyam szélén szürcsizem a kávémat, belemerengek a boldog múltba... Mi is volt az életemben ilyenkor február végén??? Tudjátok mi volt a legjobb? A szénszünet!!! Nagyon szerettem!! Meg egyszer leírom a farsangi mulatságot  az iskolánkban (bár ennek a hartai fészbuk csoportban lenne a helye) amikor is kis Muckként a WCben töltötteaz egész mulatság::)))idejét.

 

Jó reggelt!!!

 

Boszorka Creative Commons License 5 napja 0 0 124238

Heverészni bármikor tudok, csak sajnos azt is tudom, hogy nem ajánlatos már az én koromban a túl sok heverészés.:-(((

 

Hol volt csőtörés nálad, a turiba? Utóbbit hívd fel telefonon és megmondják. Tudod a telefon a leghasznosabb eszközünk.

 

Én is készülődök, hideg nincs, csak szürkeség, ami sokat elvesz a járkálós kedvemből.

Előzmény: NagyonI (124237)
NagyonI Creative Commons License 5 napja 0 0 124237

A heverés csupán a szándékom volt::))) Nem tudok valójában napközben heverészni::(((Mindig van valami dolog, s mindig van valami (nem kevés) ,amit végül nem végzek el. Nem tudok pl. befejezni...

 

Ma feltétlenül el kell mennem kedvenc turimba.. De megjavították- e a csőtörést???? Hm. Van-e kedvem úgy elmenni, hogy nem biztos a bemenetelem??

 

Jó reggelt!!!!

Előzmény: Boszorka (124236)
Boszorka Creative Commons License 6 napja 0 0 124236

Közben még a nap is kisütött, a leves is megfőtt, te meg még mindig henteregsz?

Előzmény: Boszorka (124235)
Boszorka Creative Commons License 6 napja 0 0 124235

A hevergés a mi korunkban már egészségtelen.:-(((

Nálam már megy a mosógép, aztán megyek vásárolni, hogy legyen mit főzni. Lényem ugyan azt ajánlotta, hogy maradjak itthon, mert ronda az idő. Akkor viszont nem eszünk.:-(

Előzmény: NagyonI (124233)
Jolimama Creative Commons License 6 napja 0 0 124234

Jó reggelt, jó olvasást :-)

Itt sem süt a npocska :-(

Előzmény: NagyonI (124233)
NagyonI Creative Commons License 6 napja 0 0 124233

Jó reggelt, jó reggelt... Hétfő is eljöve...

 

Napsütésre várok. Esőt ígérnek helyette. Sok dolog lenne a kertemben. Hű!! de milyen sok!!!Na nost arról  viszont  de ellenben:)) fogalmam sincs, miért a fixa ideám, hogy kerti munka napfényt követel. De az. Mármint a fixám::))Úgy hogy ma (Tücsi sétán túl) visszeheredek ágyimba, s olvasom a jó kis Penny Vincenzit a nyavalygó gazdagok és szépek életéről. Imádom ezeket a nyavalygókat!!

Vagy 12-ig kötelező lustálkodást rendeltem magamnak. Persze a meleg csiholása nem maradhat el!!! Ropog is a cserépkályhámban már a tűz!!!

 

Hát nem isteni??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!