Már tegnap nézni akartam a meccset a mozi után, de elaludtam. Na, mindegy is volt, Domonyban bekapcsoltam az M4 Sport Appot. Egy nagyon jó hangulatú és hajtós focit produkáló meccset láttam. Most jó lehet Fradistának lenni, de más csapatokat is felemelhetnének Magyarországon. Gondolok itt a Vasasra, a Honvédra, az MTK-ra, az Újpestre, a Győrre, a Debrecenre, a Diósgyőrre vagy éppen a Fehérvárra. De most örüljünk annak, hogy van egy jó Fradi és milyen jól helytáll a nemzetközi és a hazai porondon is. Abu Fani gólja is tanítani való volt és én is kiabáltam az örömtől. Mindenesetre ez a Fradi most bárkire veszélyes lehet. A Viktoria Plzen összeszedettebb focit hozott, mint múltkor az AZ Alkmaar. Erősebb klub benyomását is keltette. Viszont közben más ellenfelét meg kiütötte az Európa Ligában a holland csapat most. Sajnos Varga Barnabás sárga lapot kapott és ezáltal a visszavágón nem játszhat majd. Ez nagy veszteség lesz. De az nagyon jó, hogy győzött a Fradi. De a második visszavágó mérkőzés kőkemény lesz!