Keresés

Részletes keresés

olegnagy Creative Commons License 1 órája 0 1 1867

"Na itt a kérdés, hogy hogy derült ki?"

 

Szerintem amikor éppen az őszinteséget szeretnéd visszavinni a kapcsolatba, nem érdemes meséket kitalálni... Ha elég meggyőzően mondod, hogy te tudod (és kis szerencséd is van), nem fog tagadni. Ha látja, hogy te is tudod, ő is tudja és akkor nem érdekes, honnan tudod. Ha tagadja, az abból a szempontból rossz, hogy továbbra sem akar őszinte lenni, akkor megmutathatod a hangfelvételt (ha jól értem van olyanod). Szerintem nem érdemes túlbonyolítani, nem hollywoodi forgatókönyvet írsz.

Előzmény: Xenon1123 (1861)
Xenon1123 Creative Commons License 5 órája 0 0 1866

Kérdésem, hogy ezen lehet-e segíteni? Szerintem ezen lehetetlen segíteni, hiába próbálok mindent. Látszik, hogy tetszik neki az igyekezetem -most ezt a vonalat nyomom- de nem tudom, hogy bármilyen igyekezet lehet e elég neki.

Előzmény: romicorn (1865)
romicorn Creative Commons License 17 órája 0 0 1865

Ez nagyon jellegzetes. Rengetegszer fordul elő, bármely életszakaszban. A probléma az vele -főleg nők közt-, hogy ennek a szükségletüknek nincsenek tudatában és így az identitás-tuningot biztosító személy nagyon felértékelődik. Testileg is, lelkileg is vonzóvá válhat.

(-aki, ahogy írod, nem lehet a már birtokolt, pl. házastárs, hiszen annak legtöbb esetben nincs elég nagy referencia-értéke ilyen szempontból)

Előzmény: Xenon1123 (1848)


Xenon1123 Creative Commons License 19 órája 0 0 1864

"Ha érzi rajtad a gyengeségedet, ő kerekedik felül, és te úgy fogsz táncolni,ahogy ő fütyül."

Jaja, ettől tartok, ezért kell alaposan kidolgozni,és azt tartani a tervet.

Ezt nem lehet elkapkodni, ha kell még várok 1-2 hetet, szerintem az már nem oszt, nem szoroz.

Előzmény: kabóca 1.12 (1862)
Xenon1123 Creative Commons License 19 órája 0 0 1863

Ahogy olegnagy mondta -és ahogy elnézem igaza van- nem jó agresszívan a sarokba szorítani. Ez hogy "véletlenűl" bukott le talán jobb irány. Nyilván nem tudom, csak ötletelek, aztán csak kialakul a stratégia.

Közvetlenűl neki menni, az nem hiszem hogy jól elsülhet, de lehet hogy nincs igazam. Minden esetre 3-4 napom lehet a következő akciójáig, addig van időm ötletelni, aztán valamit lépni kell.

Előzmény: kabóca 1.12 (1862)
kabóca 1.12 Creative Commons License 19 órája 0 0 1862

Egy hazugsággal akarsz őszinteséget kicsikarni tőle???

 

Miért félsz a nejedtől? Ha érzi rajtad a gyengeségedet, ő kerekedik felül, és te úgy fogsz táncolni,ahogy ő fütyül.

Előzmény: Xenon1123 (1861)
Xenon1123 Creative Commons License 20 órája 0 0 1861

 

"Érdemes az erőszakmentes kommunikációról olvasni. Az a-b-c-e változatod mind erőszakos, a d "csak" passzív-agresszív. Ebből vita, veszekedés, vérmérséklettől függően tányérdobálás és nagykés-ragadás lesz, nem jó kimenet. Szerintem kezd úgy, ahogy itt a topikban: "Egyik reggel amikor kondizni mentél, az autóban felejtettem valamit. Kerestelek, nem vetted fel a telefont, ezért odamentem a konditeremhez és nem találtalak. "

 

Kiderült, hogy X.Y-nal voltál és le is feküdtetek. Ez engem nagyon bánt, fáj. Elveszettem a bizalmamat benned. Úgy érzem, hogy meg tudok bocsájtani, de csak akkor, ha megértem, miért tetted és a jövőben tartózkodsz a megcsalásomtól."

Na itt a kérdés, hogy hogy derült ki? Ezért gondoltam azt hogy ép akkor szólt egy haverom hogy itt látta a kocsit és a feleségemet az egy idegen pasival.

vagy

Szólt hogy látta a kocsit a tetthelyen én meg azt hittem ellopták -mivel ilyenkor nem lehet hívni a feleségemet, tehát nem tudtam felhívni- ezért odamentem és

a./ vártam a tolvajt egy fényképezőgéppel de mit ad isten a feleségem tünt fel az exével karonfogva, csókolüzva, stb a lényeg hogy félreérthetetlen helyzetben

b./megkértem a haveromat hogy tartsa szemmel az autót, és megyek. Ha odamegy valaki az autóhoz akkor fényképezze le messziről, nehogy bajba keveredjen. 

 

"

Előzmény: olegnagy (1858)
Xenon1123 Creative Commons License 20 órája 0 0 1860

Nem a srác annyira hülye, hogy nem a pénzre hajt, bár ezt sem lehet kizárni. Közös bankszámlánk is van de van sajátja is a feleségemnek, arra nincs rálátásom, de azon biztos hogy nincs komoly pénz. Az biztos hogy idáig az ex minden üzleti vállalkozása hamar tönkre ment, nagy bukóval. A pénz a vállalkozásaira mindig kölcsönből ment. Az utóbbi 20 évben kb 10X nullázta le magát, -amiről tudok. de sohasem a sajátja volt a lové. Most is egy ilyenben van, és én mint aki 20 éve vállalkozm tudm hogy halott ötlet amit csinál, mert a piac már foglalt és nagy nevek is vannak akik már 10 éve csinálják ezt.

Előzmény: kabóca 1.12 (1857)
Xenon1123 Creative Commons License 20 órája 0 0 1859

...azon morfondírozok hogy amikor találkoznak, akkor elmegyek én is a tetthelyre, és megvárom amíg kijönnek. Elbújok, aztán várok,(kb 2 óra alatt végeznek, én egy óra alatt viszont ott vagyok). Ha kijönnek akkor egy tele objektíves fényképezőgéppel 2-300 m ről mindent felveszek, azt nem tudja letadagni, mert ezekre a bizonyítékokra simán rámondaná hogy az nem úgy volt és amilyen kiválóan hazudik, még én is elhinném neki, tehát saját szememmel kell közvetlen bizonyítékot szereznem.

 

olegnagy Creative Commons License 20 órája 0 0 1858

"Hogy kedjek neki? "

Érdemes az erőszakmentes kommunikációról olvasni. Az a-b-c-e változatod mind erőszakos, a d "csak" passzív-agresszív. Ebből vita, veszekedés, vérmérséklettől függően tányérdobálás és nagykés-ragadás lesz, nem jó kimenet. Szerintem kezd úgy, ahogy itt a topikban: "Egyik reggel amikor kondizni mentél, az autóban felejtettem valamit. Kerestelek, nem vetted fel a telefont, ezért odamentem a konditeremhez és nem találtalak. Kiderült, hogy X.Y-nal voltál és le is feküdtetek. Ez engem nagyon bánt, fáj. Elveszettem a bizalmamat benned. Úgy érzem, hogy meg tudok bocsájtani, de csak akkor, ha megértem, miért tetted és a jövőben tartózkodsz a megcsalásomtól."

 

Szorítkozz a tényekre, ne támadd, ne vagdoss jelzőket a fejéhez (bár megértem, hogy szeretnéd), a saját érzéseidre koncentrálj, és hogy a kapcsolatot hogy lehetne megmenteni. Feltéve, ha ez a cél és szeretnéd megtudni, hogy te miben változtathatsz.

Előzmény: Xenon1123 (1855)
kabóca 1.12 Creative Commons License 20 órája 0 0 1857

Az első beírásod óta azon gondolkodom,hogy mi lehet a jobb: ha az exével van,vagy ha egy új fickója lenne? Azt gondolom,az ex a rosszabb verzió,hiszen vele valaha volt érzelem is (gondolom én), és biztos nem véletlen,hogy visszatért hozzá.

Az is eszembe jutott,hogy esetleg a lúzer csávó tudja,hogy a nejednek van pénze és azért kezdett most vele. Közös bankszámlátok van? 

Előzmény: Xenon1123 (1848)
Xenon1123 Creative Commons License 22 órája 0 0 1856

Köszi a tanácsot, simán lehet hogy így van, de nekem ebben nincs tapasztalatom. Pl a bátyám már 5-6 éve válik és még van legalább 1-2 év hátra. Ott is az asszony ment félre, legalábbis Ö volt annyira hülye, hogy lebukott ;)

Előzmény: LIMzsi (1851)
Xenon1123 Creative Commons License 22 órája 0 0 1855

"Ha menni akar, menni fog :-( Ha nem akar menni, akkor lehet marasztalni. Az időhúzás is működhet, ráun arra a pasira (és esetleg keres másikat)."

Jaja, az eleje igaz, de a vége szerintem nem. Nem fog keresni másikat, mert fél egy új kapcsolattól, viszont egy régi az ismert már, ezért nem vásárol zsákbamacskát, hanem reménykedik hogy megoldtta az idő az exe faszságát.

 

"Szerintem a "nem az a baj ha valakit megcsalnak, hanem az ha kiderül." hozzáállás nagyon rossz, mert az őszintetlenséget elfogadhatónak tartja a kapcsolatban. Innen nehéz visszajönni."

Ez nagyon igaz.

 

"Szívem szerint az mondanám, hogy beszéljétek meg, ha veled akar élni, de időnként kell neki másik pasi, akkor egyezzetek meg ebben (és tisztázzátok a szabályokat), de ha jól értem, neked ez elfogadhatatlan. A nagy beszélgetést sajnos nem lehet megúszni, jobb mielőbb túlesni rajta, mielőtt annyi sérülést szedsz be, hogy nem tudnál megbocsájtani."

Minnél tovább gondolkodom rajta annál inkább így látom én is, csak nem tudom hogy és mikor érdemes nekikezdeni.

Hogy kedjek neki? 

a./ Elviszem vacsorázni és megkérdezem hogy figyu, nem kéne már abbahagyni az alázásomat

b./ nem unod még a palit?

c./ Lebuktál ribanc, mindent tudom

d./nem akarsz valamit mondani a kapcsolatunkról

e./odamegyek a helyszínre és rájuk rúgom az ajtót

...és így tovább várom a variációkat, én is gondolkodom még rajta

 

 

 

Előzmény: olegnagy (1854)
olegnagy Creative Commons License 26 órája 0 0 1854

Ha menni akar, menni fog :-( Ha nem akar menni, akkor lehet marasztalni. Az időhúzás is működhet, ráun arra a pasira (és esetleg keres másikat).

 

Szerintem a "nem az a baj ha valakit megcsalnak, hanem az ha kiderül." hozzáállás nagyon rossz, mert az őszintetlenséget elfogadhatónak tartja a kapcsolatban. Innen nehéz visszajönni.

 

Szívem szerint az mondanám, hogy beszéljétek meg, ha veled akar élni, de időnként kell neki másik pasi, akkor egyezzetek meg ebben (és tisztázzátok a szabályokat), de ha jól értem, neked ez elfogadhatatlan. A nagy beszélgetést sajnos nem lehet megúszni, jobb mielőbb túlesni rajta, mielőtt annyi sérülést szedsz be, hogy nem tudnál megbocsájtani.

Előzmény: Xenon1123 (1845)
olegnagy Creative Commons License 26 órája 0 0 1853

"valami hiányzik neki,de nem tudom hogy mi. Így pedig nehéz ezen segíteni, nagyon nehéz. Kérdés hogy hogyan tudnám kipuhatolni hogy mi ez, és hogy utólag lehet-e ezen segíteni?"

Nekem el szokta mondani a feleségem, hogy mi hiányzik neki. Nem mondom, nem esik mindig jól, de másképp nem megy. Szerintem nincs igazából semmilyen praktika, taktika, kerülőút - egyszerűen meg kell kérdezni. Persze nem egyszerű sem megkérdezni, sem elmondani, főleg, ha nincs már meg a bizalom egymás között.

Előzmény: Xenon1123 (1846)
olegnagy Creative Commons License 26 órája 0 0 1852

Mire lenne megoldás? A kapcsolatotokra vagy a bosszúvágyadra?

Előzmény: Xenon1123 (1849)
LIMzsi Creative Commons License 27 órája 0 0 1851

Kedve Xenon1123!

Nejed a semmittevésbe "örült" meg 

Flörtnek indult, de ez már túl van a flörtön

Ne emészd magad miatta, mert ö már rákapott az "idénre" és ha nem ez az idegen van akkor lesz más pl a konditeremből de amerre csak megfordul - ez kapuzárási pánik és be akarja bizonyítani magának, hogy "fejben" még csak 20éves

Nincsen majd - mert én is azt hittem, hogy majd ha megcsináljuk ezt megcsináljuk azt elmegyünk nyaralni stb - mindezt erőn felül kellett teljesítenem, mert ő közben elszórta a pénzt - legalább is a saját fizetését az tuti 

Gyűjtsél össze minél több bizonyítékot és ha tényleg nem akarod ezt a "megalázó" helyzetet - már pedig ne akard - akkor indítsd el a válást pl úgy indítsál a nejed felé, hogy amikor biztosra tudod, hogy portyán volt akkor a bőröndöt kiteszed az előszobába - teszel belé 1-2 ruhát fehérneműt és amikor megkérdezi, hogy hová mentek akkor azt válaszolod, hogy csak ő megy oda ahol most az elmúlt 2-3 órában volt

Hidd el kutyából nem lesz szalonna - tapasztalatból mondom, mert 22évi házasság + 5éves udvarlás után ez elváltak táborába vagyok - ráadásul több mint 2 év volt a válás, mert mindig csűrt csavart valamit a dolgon 

Azt tudni kell, hogy a bíróság nőpárti - nagyon szemétláda bírónőt fogtam ki - lehet azt is lezsírozta

Hidd el, hogy találsz nála különbet, aki megbecsül téged és értékelni fog - csak ne kapkodd el

Kívánok neked sok erőt, kitartást, mert még lesz néhány álmatlan éjszakád

 

Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1850

Azt ne mondd hogy hiányod van ebből, mert az nehezen hihető.

Előzmény: kabóca 1.12 (1844)
Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1849

Az is megfordult már a fejemben hogy az milyen lenne, ha én is elmennék oda egy nővel és kivennénk a mellettük lévő bungalót, majd amikor jönnek kifelé akkor mi is kicsapnánk az ajtót, megigazgatnánk a ruházatot aztán néznénk nagy kerek szemekkel rájuk, majd megkérdeznénk hogy mi járatban. Ha már így összefutottunk megismerkedhetnénk ...

Ez egy szép megoldás lenne :D

Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1848

Ez a végszó : "Nem kell elfelejteni, csak el kell engedni a büntetést és az igazságszolgáltatást."

Ez nekem menne, de nyilván ehhez kell a másik is és itt a kérdőjel. Neki menne e hogy túllép rajta?

Arra is gondoltam hogy ez egy kapuzárási pánik nála, még jó nőnek szeretné magát érezni, szeretné ha ezt nem csak én erősíteném meg, hanem több irányból is meg lenne erősítve, és hát tényleg jó nő, csak hiába, talán én kevés vagyok ezt demonstráni. 

Előzmény: olegnagy (1847)
olegnagy Creative Commons License 1 napja 0 0 1847
Előzmény: Xenon1123 (1845)
Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1846

Jaj ne viccelj, szerintem simán belefért, valószínűleg én is megkérdeztem volna, bár én is tudom hogy nem ide tartozik. 

Az a vicc hogy nyilván én is tehetek a megcsalásról,tudom, hogy valami hiányzik neki,de nem tudom hogy mi. Így pedig nehéz ezen segíteni, nagyon nehéz. Kérdés hogy hogyan tudnám kipuhatolni hogy mi ez, és hogy utólag lehet-e ezen segíteni?

Előzmény: kabóca 1.12 (1844)
Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1845

Igen ezt kéne tennem tudom, de papírkutya vagyok. Ha elkezdem az olyan végleges, ha mégis elmegy. Szeretem, ezért fáj a dolog. Ha nem szeretném, akkor még örülnék is egy ilyen szitunak.

"Nem kell senkinek sem tudni,hogy megcsalt a nejed." 

Ez engem nem zavar, ez nem az én szégyenem, nekem nincs miért lehajtani a fejem. Pont az tart vissza a barátnőjével beszélgetéstől, hogy a feleségemet kímélném megint, bár ez micsoda hülye magyarázat részemről, hiszen Ő sem kímélt meg, bár próbálkozott, de nem vlt elég körültekintő.

Néhány hónapja a kocsiban beszélgettem vele ilyesmiről, és pont én mondtam neki, hogy nem az a baj ha valakit megcsalnak, hanem az ha kiderül. Lehet hogy ezt használta ki, úgy gondolta van annyira okos hogy jól kivitelezze. Akkor úgy gondoltam, hogy ezt a téma nem azért van mert erre készül, hanem csak beszélgetünk kötetlenül ahogy szoktunk. 

Előzmény: kabóca 1.12 (1839)
kabóca 1.12 Creative Commons License 1 napja 0 0 1844

Kicsit személyeskedtem,bocsánat érte. Látatlanban nem kéne, tudom.

 

Simán elhiszem,hogy nem csaltad meg. Miért ne hinném? Sőt,még irigylem is a nejed a fenékmarkolászásért ;)

 

 

Előzmény: Xenon1123 (1842)
Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1843

Ha nem borítom a bilit akkor nem borul, de engem felemészt ez a bizonytalanság. 

Előzmény: olegnagy (1841)
Xenon1123 Creative Commons License 1 napja 0 0 1842

Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. 

Nehéz belegondolnom magam a helyébe- én belehalnék a semmittevésbe,nem elégítené ki az agyam,ha csak annyi lenne a gondom,hogy előbb a szoliba,vagy a kondiba menjek. Talán már ezt ő is unja és más szórakozás után nézett. 

 

Mindenesetre a dühödből ítélve jobb lenne minél hamarabb tisztázni vele,hogy mit csinál és miért. Ne csak neked legyenek rossz napjaid. 

 

"28 év nagy idő....te egyszer sem csaltad meg?"

Nem ez most a téma, ha azt mondom hogy nem akkor mi van? Elhiszed? Volt 1X egy gyenge próbálkozásom de mielőtt bármi lett volna már le is buktam:) Még csak email formájában volt. Persze nem lett belőle semmi és szerintem ha találkozó lett volna akkor sem csaltam volna meg, csak izgalmas volt az elképzelés. Aztán kb 2 éve volt egy nálam kb 15 évvel fiatalabb lány aki rám mozdult, de ott már tudtam hogy én ezt nem akarom, fontosabb volt a feleségem és a család, mint egy kaland bár most így visszagondolva lehet hogy butaság volt nem élni a helyzettel, de akkor még biztos vltam benne hogy a másik oldalon is ugyanez a helyzet. Ö mindig elmondta hogy ki tett neki ajánlatot, és hát legjobb barátok is voltak benne, de én ezen csak nevettem mindig, mert 100%-ig megbíztam benne. Kár volt. 

Szoliban nem jár, már kondiba is csak az alibi miatt :D

Amikor én lebuktam -bár nem csináltam semmi visszafordíthatatlant- nagyon rosszul esett a kb 5 nap kínos csend, aztán hitt nekem és jól tette.

"Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. "

A fele vagyonom az övé, együtt szereztük, noha kb 95%-ban én hoztam össze, ezért vállás után nem lennének gondjai, legalábbis néhány évig, mivel azt pont nem tudja hogyan lehet pénzt keresni, csak azt hiszi.

Előzmény: kabóca 1.12 (1838)
olegnagy Creative Commons License 1 napja 0 0 1841

"Ja, de nincs erőm ehhez. Biztos hogy nagyon leakadna hogy rájöttem, pedig Ö nem volt elég óvatos."

Ez bizony nem egyszerű beszélgetés, de most kell férfinak lenned és beleállni a dologba. Előbb-utóbb borulni fog a bili és jó lenne "biztonságos" körülmények között, előre felkészülve túlesni rajta - az sokkal rosszabb lenne, ha mondjuk autóvezetés közben bukik le a feleséged, mert 90-es sebességnél nem biztos, hogy jó ordítozni.

Előzmény: Xenon1123 (1835)
olegnagy Creative Commons License 1 napja 0 0 1840

Hallottam olyanról, hogy az asszony egyszerűen azért ment félre, mert nagyon megkívánt egy pasit. Esze ágában sem volt otthagyni a férjét, nem is volt otthon semmi baj, csak bele akart harapni annak a pasinak a kívánatos fenekébe. Aztán lett belőle szeretői kapcsolat, ami lassan kifutott, abbamaradt, és azóta is boldogan van együtt a (tudatlan) férjével. Egyszerűen vannak olyan nők, akiknek több pasi belefér egyszerre (nem csak fizikailag :-). Még érzelmileg is. Olyat is hallottam, hogy az asszony azt mondta, hogy 20 év házasság után a férje olyan, mint a testvére - és a testvérekkel szemben más az érzelmi viszony, mint egy szerelemben. Szóval csak azt akarom kihozni az egészből, hogy az, hogy mással lefekszik, nem jelenti automatikusan azt, hogy ne szeretne téged és ne akarna veled élni. De ugyanakkor van egy olyan lehetséges olvasata is a dolognak, hogy te vagy az ökör, aki eltartod, ő meg jó dolgában és unalmában kedvére kavar másokkal (nem biztos, hogy ez az első félrelépés).

 

Viszont te már tudsz az esetről, úgyhogy ez nem segít. Neked nem fér bele, hogy félremenjen a feleséged, szóval ez nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve :-(

Előzmény: Xenon1123 (1834)
kabóca 1.12 Creative Commons License 1 napja 0 0 1839

Légy férfi és neki mondd el,ne egy harmadik személynek! Nem kell senkinek sem tudni,hogy megcsalt a nejed.

 

Jobb túllenni hamar az ilyen beszélgetésen - bizonyítékod már van,te vagy nyeregben,használd ki.

Előzmény: Xenon1123 (1837)
kabóca 1.12 Creative Commons License 1 napja 0 0 1838

Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. 

Nehéz belegondolnom magam a helyébe- én belehalnék a semmittevésbe,nem elégítené ki az agyam,ha csak annyi lenne a gondom,hogy előbb a szoliba,vagy a kondiba menjek. Talán már ezt ő is unja és más szórakozás után nézett. 

 

Mindenesetre a dühödből ítélve jobb lenne minél hamarabb tisztázni vele,hogy mit csinál és miért. Ne csak neked legyenek rossz napjaid. 

 

28 év nagy idő....te egyszer sem csaltad meg?

Előzmény: Xenon1123 (1834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!