Eladó egy 34-36-os méretű teljesen vadonat új, sosem használt, hófehér esküvői ruha. Nagyon szép darab, nagyon részletes, minőségi kidolgozás. Az eladás oka, hogy van még egy, ami más és jobban tetszik...
az alábbi linken elérhetőek a ruhák ,kiegészítők. Az árak irányárak. alkudhatunk. kamesz.v@gmail.com címre a ruha linkjének beillesztésével egyeztethetünk, vagy az oldalon.
Sziasztok! Eladó a mellékelt képeken látható H&M-es "Fancy hálóruházat" (EUR40), és New Yorkeres push up melltartó (80D). Mind a kettő új, egyszer sem használt. Postai és személyes átvétel is lehetséges. Érdeklődni a callisto1985@gmail.com emailen. Köszönöm
Eladó egy használt de hibátlan eredeti Replay farmer 32-34 es méret...173 cm vagyok és tökéletes. 8000 ft (gyulka72@gmail.com:06203526163)Személyes átvétel nálam lehetséges....Nem postázok..
eladó 2 értékes, minőségi pulóver, egy pull and bear átmeneti kabát illetve egy felszolgálói/pultos férfi egyenruha a sugarshop design cukrászdából, még a new yorki kollekció idejéről. A pulóverek csak felpróbálva voltak (nekem sajnos méretben nem jó), az egyenruhában pedig 2 napot dolgoztam (balesetmentesen:-), így teljesen foltmentes, szinte vadiúj). az egyenruha egy inget, egy nyakkendőt és egy kék nadrágot foglal magában, bolti forgalomban nem kapható, egyedi darab, akár gyerekeknek, sugarshop rajongóknak, avagy farsangra, viccből, ahogy jól esik.:-)
pull and bear átmeneti kabát, S-es/36-os méret, csak felpróbálva volt. Ára: 4500 ft
M-es Kasmir pulóver,egyenesen Olaszországból. Ára: 5000 ft
M-es Il Granchio hosszúujjú pulóver, Olaszországból importálva. Ára: 5000 ft Sugarshop egyenruha, az ing S-es, a nadrág M-es, minőségi anyagból. Ára: 3500 ft