Keresés

Részletes keresés

T-boy01 Creative Commons License 2017.04.08 0 0 234

https://youtu.be/KJvmf2FqSLg

 

Megépül a Beregszászt elkerülő út

I.K.6903 Creative Commons License 2017.03.18 0 0 233

Nem tudja valaki,hogy Ukrajnában mennyibe kerülne valamilyen pcp légpuska? Török hatsan,vagy akármilyen,amit ők árulnak,meg hol van a bolt. A segítséget előre is köszönöm

nedüpal Creative Commons License 2017.02.20 0 0 232

Én sony hdr cx 450 full hd kamkordert szeretnék venni.. hol érdemesTörölt nick Creative Commons License 2017.02.12 0 0 231

Sziasztok!Műszaki cikket,bontókalapácsot,hegesztőgépet,láncfűrészt szeretnék Ukrajnából hozni,honnan érdemes venni és mire kell vigyázni,egy kis segítséget szeretnék kérni hogy hol vegyem meg,előre is köszönöm.

Moncsi01011 Creative Commons License 2017.02.07 0 0 230

Sziasztok!

Hétvégén szeretnék kimenni Beregszászra, menyasszonyi ruhát venni.

Kaphatnék egy kis segítséget, hogy hova érdemes menni, megéri-e egyáltalán kimenni érte, vannak-e minőségi ruhák?

Van esetleg egy értékhatár, ami felett már vámot kell rá fizetni?

Előre is köszönöm!

T-boy01 Creative Commons License 2017.01.31 0 0 229

http://www.automotor.hu/hirek/atvezethet-az-m3-as-ukrajnaba/

 

Terítéken van egy Beregszászra vezető, illetve egy Munkács és Beregszász közötti út építése, a meglévő határmenti infrastruktúrák megerősítése, az M3 autópálya meghosszabbítása Ukrajnába. Új átkelők is nyílhatnak a két ország között, továbbá célszerű lenne felújítani a záhonyi Tisza-hidat, vagy újat építeni. 

stalker37 Creative Commons License 2017.01.30 0 0 228

Bocsánat hogy most köszönöm meg,kicsit meg késve de még egyszer köszönöm a tájékoztatást,nagyon hasznos volt.

Előzmény: Green Sri (226)
T-boy01 Creative Commons License 2017.01.25 0 0 227

Behozhatsz felnőttenként 

1 liter pálinka

16 liter sör / két 24 dobozos karton a 0.33- as ból/

2 doboz cigaretta / nem karton! /

Előzmény: stalker37 (225)
Green Sri Creative Commons License 2017.01.24 0 1 226

Cigarettából 2 bontatlan doboz, meg ha van nálad egy bontott a zsebedben nem veszik el. Töményböl ha jól tudom egy liter. Sörböl nem tudok pontos adatot, de a fater kb 30 at vett most. Tej és hustermékböl elvileg zéró, de 4-5 sajtért 2 vajért meg 1-2 lazacért még nem szóltak soha. Érdekes módon zöldséget lehet hozni tudtommal. Ha sok édesszájú van a családban azon meg tudod sporolni az utiköltséget ha veszel vagy 4 kg csokit, bonbont, abból kánaán van a böség zavara, kimérös bonbonok tömkelege.

 

Van valami kirakva a magyar határon de nem emlékszem pontosan, hogy ugy van korlátozva az áru behozatal, hogy 100.000 HUF értékhatár felett egyfajtát hozhatsz valamiböl 50e-nél 2 fajta és igy tovább tán 24 fajta áruig és egyre csökkenö értékben. Én sosem számolgattam. Ruhák nem csak hamisitványok vannak. Vannak márkajelzés nélküli ingek, pulcsik farmerok, ugyanabban a desingban és anyagminöségben mint a Hilfiger, Pierre Cardin stb, ha azt veszed nem is gagyi meg olcsobb is, meg nem szolhatnak meg érte a vámosok hogy hamisitvány. Sportcipökröl annyit, hogy az egyik Nike nagyker magyarországon Ukrán tulaj kezében van. Szoktam látni kora reggel Budapesti butikosokat ahogy pakolják tele a furgont ingekkel, kabátokkal. Debrecenben meg találkoztam egy ukrán butikossal egy plazában és mutatta nekem az egyik kabátot ott 140-ért ami nála 22e FT. Ugyanaz a Török gyártmány volt.

 

Összesitve én számolgattam, kb 1/3-1/2+ árban jövök ki átlagban ha a nagybevsárlást ott csinálom havonta meg tankolok, ilyesmi. Tejterméket, meg kávét a Nyiregyi KGST piacon is meg tudod venni az ukránoktól meg csokikat is. Nem raknak rá sokat, vagy semmit, de volt hogy olcsobb is volt mint amennyiért én tudom kinnt venni. Ez azért van mert ök nagykerböl vásárolnak.

Ha kertészkedös szerelgetö vagy akkor megint csak örülni fogsz, mert tényleg fele és harmadárak vannak a szerszámoknál. Én munkáskesztyüket is veszek gyakran, 1-2-300 ft, Klasszikus szerszámok mint csákány,ásó, kapa, balta, kalapács, csavarhuzok, kulcsok vicc árban vannak gyakran. Nemrég hólapátot vettem 600 forintért, ami jobb mint az itteni 2500-as.

Faáru: rendelésre, száritva vagy anélkül, méretrevágva, gyalulva ahogy kéred. Az itthoni fatelep árakhoz képest konkrétan 1/8-ért vettem a keritéshez és kapuhoz szükséges keményfát simán áttudtam hozni autóval. De karnisokat is ott vettem otthonra. 

Érdemes elsö utra ugy igazitani hogy reggel 7-8 között érjél a határra, akkor lesz böven idöd mindenre.

 

Váltani tudsz a Beregszászi piacon, van egy nag darab srác egy kis pavilonban, annyira megbizhtó, hogy egyszer utánam jött 1 óra mulva a piacon mert pár tizeddel rosszul tudta az oránkénti árfolyamot és 400 Ft-al több járt nekem kb 50000 ft-nál.

 

A nagyob áruházban, vagy kuton rosszabbul váltanak néha de nem számottevö, a multkor 150-fttal jöttem ki rosszabbul 40000-nél. Stoppost lehetöleg a határ elött ne vegyél fel, ki tudja akar e csempészni drogot vag gyógyszert. Néluk szoks fizetni az utért amugy ha stoppolnak és a határ elött kiszállnak átmennek gyalog és ott már várják öket.  Nagyon sokan dolgoznak magyarországon multiknál gyárakban.

 

Visszakanyarodva,a kaja finom a büfékben, más izvilág de finom hambik, gyros stb. Az éttermekben pazar minden, ötöd áron. Ha pedig egész napot rászánsz menj el Lviv felé vagy Munkács felé, láthatsz szép tájakat, hegyeket, faházakat, Mecseteket amik igazán gyönyörüek, és arrafelé az utmentén árulnak itt ott házilag sajtolt étolajat, gombát, erdei gyümölcsöket, bundákat, szörméket.

 

Előzmény: stalker37 (225)
stalker37 Creative Commons License 2017.01.23 0 0 225

Köszi szépen a tájékoztatást,nekem nagyon jól jött.Mégis ha tudnál még egy pár sort írni,miből menyit lehet behoztni,mert én borsodi vagyok,180-kilómétere élek a határtól, persze hogy megérje kimenni.

 

Köszi szépen a választ.

Előzmény: Green Sri (223)
Green Sri Creative Commons License 2017.01.22 0 0 224

Bocsi a sok helyesirási hibáért de siettem nagyon :D

Előzmény: Green Sri (223)
Green Sri Creative Commons License 2017.01.22 0 1 223

Sziasztok!

Azoknak irom elsösörban akik idejutnak tájékozódás végett az oldalra.

 

Ma voltam Beregszászon, az árfolyamokat meg az üzemanyagárakat mellékeltem képen.

Kényelmesen 10 után indultam Nyiregyházáról, a határon odafele nem volt autó elöttem, visszafele kb 8, gyorsan ment.

Egy fekete hosszúhajú vámos hölgy, kb 35 éves akart kérni pénzt elviccelödve hogy borravalót nem adok neki miután kikérdezett honnan hova mit csináltam stb. Mondtam neki hogy nem adok, nem mert szörözni, zavartan mosolygott. Tudja hogy egy telefon bármelyik felettes szervükhöz és a nyakukon a belsö ellenörzés.

 

amit én rendszerint szoktam venni az kávé, Nesccafe, La Vazza és ami nagyon jó és lcsó a Bravos 1 kg-s örölt kávé, füstölt sajt, vaj, kaviár, lazac, és most 600 ft-ért 35 dkg füstölt szüzérme vákuumcsomagolva, isteni finom. Utóbbiakat el kell rakni hanyagul a szatyor aljára mert fertözésveszély az unióra nézve, és neem lehet behozni.Gyümölcslevek de azt ár irták gondolom sokan.

kb fél árban volt most a mandarin is az itthonihoz képest, meg hoztam szölöt az is fincsi, joban izlik mint az itthoni piacon kapható.

A múltkor vettem kb 2.5 kg pucolt diót a piacon olyan 1200-Ft, ért.

Apám szokott venni Carlsberg sört ami olcsó és jó meg Schabo konyakot, azt nagyon szeretik az ismerösei, ajándékba szokta vinni, de a whiskeyket is dicsérik, hiába nem befutott márkák.

Érdmes még venni hántolt nyersmogyorót, kb hatoda az ára az itthoninak. Szeretem nagyon az örölt borsokat, van zöld, fekete, fehér, és keverék, utóbbi a legjobb. Olasz tészták, fantasztikusak föleg a szineses, olivaolaj, olivabogyó, a drágábbakat szoktam venni, azokkal találkoztam Angliában meg Dániában is, ott is a legjobbak közé tartozik.

Megéri még szárazbabot is venni nagyon. A zöldségpiacon minden termék izletes, annyi hogy ukrajnában a permetszereken nincs olyan erös szabályozás mint nálunk szóval csak csinján.

Egyébként szoktam vásárolgatni ugy mindent, mosogatószivacstól a törölközön át, az ablaktörlö lapátig.

Motorolajat nem javaslom, szerintem kemény hamisitványok, az állaguk és szaguk olyan mint a legolcsóbb olajoké. Én használtam a régi autómba belőle sokszor szerintem nem valódi volt a márka. Ezzel itthon is érdemes résen lenni, irágzik a márkahamisitás ipar. Szélvédömosó oké, kb 500 ft egy jobb minöségü 4 literes téli.

 

Gázoljara visszatátérve ill. benzinre. Ki kell tapasztalni melyik kút ad jó minöségüt, ez változó. Egy idöben Lukoilon tankoltam aztán 1 év után romlott minösége sokat, volt Okko is a soron de az mostmár hanyagolható. Most egy valami EFM nevü magánkutra járok, most gázolajat tankolok (korábban benzines autóm volt) elsö osztályú, birta a nagy hideket, a teljesitménye olyan mint a shell V power dizelé vagy az OMV Alpesi dizelé. Ameddig ilyen marad ott tankolok.

 

Na jó utat mindenkinek:D

Sándor Uzonyi Creative Commons License 2017.01.04 0 0 222

Sziasztok! Valaki tudja, hogyan tudok Ukrajnan belulrol a NOVA postara rendelni Beregszaszba?

T-boy01 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 221

http://www.portfolio.hu/gazdasag/romaniaban_19_szazalekra_csokkent_az_afa.242017.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

 

Romániában újabb egy százalékponttal, 20-ról 19 százalékra csökkent vasárnaptól az általános forgalmi adó, eltörölték az ipari létesítmények egyszázalékos különadóját, illetve az üzemanyagra három éve kivetett pótlólagos jövedéki adót. 

 

 

rizsarezső Creative Commons License 2016.12.20 0 0 220

Üdvözöllek benneteket:

Azt szeretném kérdezni  tőletek,hogy megtudjátok e mondani,Sthil motorfűrészt vám mentesen be lehet-e hozni?

Vagy netán tudjátok az árakat is?

Engem Ms 180-as Ms 260-as érdekelne.

rizsarezső Creative Commons License 2016.12.20 0 0 219

Üdvözöllek Kedves Barát:

Azt szeretném kérdezni  tőled,hogy megtudod e mondani,Sthil motorfűrészt vám mentesen be lehet-e hozni?

Vagy netán tudod az árakat is?

Engem Ms 180-as Ms 260-as érdekelne.

Előzmény: Jozeppe (189)
kispocakmtz Creative Commons License 2016.12.09 0 0 218

Sziasztok.

Ukrajnából szeretnék 510 átmérőjű tárcsalapot venni,hol mennyi az ára,Borsodból mennék.

Ha valaki tud infót küldjön már árakat,az email címemre 

fordfocus1.6@citromail.hu

Vagy ha valaki nem rajtam akarna meggazdagodni akkor hozhatna 20db kellene.

stalker37 Creative Commons License 2016.11.25 0 0 217

Ja meg persze nagyjából miből mennyit,(kiló,darab,stb)lehet személyenként áthozni,mert ketten mennénk a feleségemmel.

stalker37 Creative Commons License 2016.11.25 0 0 216

Helló sziasztok a Beregszászi piacra készülök.Már két éve nem voltam kint ,az árak érdekelnének  édesség,ruhanemű ,üdítő,pia,meg hasonló dolgok.

Ágicicuka Creative Commons License 2016.11.20 0 0 215

Koszonom az infót, meg jártuk mind a kettőt. most a Munkácsi piacra készülök , tud valaki nyitvatartast? 

Koszonom

Viktor 90 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 214

Epicenterbe, nova linyijába érdemes megnézni, mert nincs fent az oldalukon mindegyik ami van náluk többnyire csak az akciósak. Meg a piacon is meglehet nézni, ott is adnak garanciát. Egyébként ezek  mind nyitva vannak vasárnap is. Írj nyugodtan, ha tudok segítek.

Köles Imre Creative Commons License 2016.10.26 0 0 213

Sziasztok, Hegesztőket szeretnék vásárolni, kint a piacon tudok venni? esetleg valahol a neten megtudnám nézni milyenek vannak?

Woodworker Creative Commons License 2016.10.10 0 0 212

Több helyen is árulják, a google többet is kidob. Gondoltam hátha valakinek útba esik valamelyik város ha szokott kijárni vásárolni.

Woodworker Creative Commons License 2016.10.10 0 0 211

Köszi az utána járást de ebbe a katalógusban nincs olyan gép amilyent szeretnék. Ahol néztem ott kijön mindegyik gép 15-ből. Csak nem tudom mennyi a posta, meg nem értem a nyelvet. Arra gondoltam ha valaki jár kint vagy szokott kimenni hozhatna nekem. Gondolom a posta is jó drága.

Előzmény: Viktor 90 (210)
Viktor 90 Creative Commons License 2016.10.07 0 0 210
Viktor 90 Creative Commons License 2016.10.07 0 0 209

Kb 50 a bolti ára a kettőnek, +posta, mert dnyipropetrovszkba van.

Woodworker Creative Commons License 2016.10.04 0 0 208

Árat tudsz nekem mondani rá, mennyi lenne a kettő behozva. Ha 40-ből megvan a kettő akkor érdekel.

Viktor 90 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 207

Megoldható

Woodworker Creative Commons License 2016.10.02 0 0 206

Sziasztok! Tud valaki nekem behozni a következő gépekből valaki?

 

http://nedorogo.dp.ua/product/frezer_titan_pfm_23_Makita-2396/

http://nedorogo.dp.ua/product/titan-pr-200-110-2029/

 

Ha igen mennyi lenne az áruk behozva?

 

Válaszokat előre is köszönöm!

 

Öreg Halász-) Creative Commons License 2016.08.20 0 0 205

Élelmiszer,vegyi áru,hús-hentesárú,zöldség ,gyümölcs, édességek,ruha,szőnyeg,műszaki cikkek.stb.

Előzmény: kattta933 (204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!